PENGUNGUMAN PENTING

1. GRAND REUNION AZIZIAN 2010 - 1 MAY 2010. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-activities-f6/dinner-alumni-smsaa-teluk-intan-t141.htm

 

2. SUMBANGAN PENGHAWA DINGIN UNTUK SURAU SEKOLAH. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-news-announcement-f5/sumbangan-penghawa-dingin-di-surau-sekolah-t123.htm#2316

Latest topics
» How to grab the best coupon codes on the web?
Tue Apr 23, 2013 2:19 pm by lovelygirl

» How to find Coupon Codes with huge discount?
Fri Apr 19, 2013 4:33 pm by lovelygirl

» ASRAMA PUTERA TELAH DIROBOHKAN
Thu Sep 13, 2012 6:49 pm by anaseven

» Home Improvement Cast Meet again 12 Years After The show Ended
Sat Oct 08, 2011 11:59 am by lovelygirl

» One Tree Hill Entourage House MD --Discount dvd
Wed Aug 24, 2011 3:11 pm by then2011

» Tips On Conversation Starters
Mon Aug 15, 2011 11:18 am by lily

»  Nightmare Tan Lines! What to wear to avoid them.
Sat Aug 13, 2011 11:28 am by lily

»  Flawless Wedding Photography for Your Special Day
Fri Aug 12, 2011 11:25 am by lily

» Debt Ceiling? What Debt Ceiling?
Thu Aug 11, 2011 11:44 am by lily

December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Calendar Calendar

Poll

ATE ..KOMER...JOIN KER ..DINNER NI....

83% 83% [ 25 ]
3% 3% [ 1 ]
13% 13% [ 4 ]

Total Votes : 30


Class of 1981

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Class of 1981

Post by SS398 on Wed Sep 02, 2009 5:13 pm

Salam,

Sesiapa dari batch 1981 atau yang ada abang-abang atau kakak-kakak dari batch tahun berkenaan, sudi-sudilah maklumkan nama mereka dan cara nak contact mereka di sini.

Kami baru nak kumpul-kumpul semula.

Harap dapat email ke
azman1996@yahoo.co.uk

SS398
PENGAWAS ASRAMA
PENGAWAS ASRAMA

Name : Azman
Year SPM : 1981
Age : 52
Join date : 2009-05-20
Hometown Location : Bt Jelutong, Shah Alam.
Posts : 60

Back to top Go down

Re: Class of 1981

Post by SS398 on Wed Sep 02, 2009 5:24 pm

Yang ada dalam senarai setakat ini :-


Ahmad Kamal Md Ali @ Ramli

Alifi Mohd Radzi

Asmah Hambali

Azean A Ghani

Azharul Shah Nordin (Major)

Azman A. T.

Azman Badaruddin

Jamaliyah Faridah Mohd Yusof

Jamaruddin Arif

Junaidi

Khairul Anuar Hashim (Haji)

Khairul Anuar Zarkasi

Latifah Hj Abdul Rahman

Lazli Bakar (Dr)

Mohd Zaki Wahudin

Mustafa Ahmad Mukhtar

Mustafa Kamal Hojiali

Noridah Mohamad

Radhakrishnan

Rajentharan Ragavan

Rosmawati Shamsuddin

Rothman Tahir

Sazilah Che Man

Seri Ramloo

Zulkifli Kamaruzzaman


Last edited by SS398 on Wed Oct 07, 2009 10:19 am; edited 1 time in total

SS398
PENGAWAS ASRAMA
PENGAWAS ASRAMA

Name : Azman
Year SPM : 1981
Age : 52
Join date : 2009-05-20
Hometown Location : Bt Jelutong, Shah Alam.
Posts : 60

Back to top Go down

Re: Class of 1981

Post by blackcanary on Fri Sep 04, 2009 9:29 am

SS398 wrote:Yang ada dalam senarai setakat ini :-


Asmah Hambali

Khairul Anuar Zarkasi

Lazli Bakar (Dr)


Asmah tu rasanya kakak Adibah,

Khairul Anuar Zarkasi ni tak salah saya anak cikgu Zarkasi, adik dia ada baya saya, tapi dah terputus hubungan, dulu Khairul ni tinggal kat klang rasanya

Lazli Bakar ni anak Pakcik Bakar dan Abang Ipar Hishamudin Amin (Penghulu web ni)

blackcanary
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : BADRUL HISHAM RAMLY
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kg. Bahagia
Current Location : Batu Caves,Rahman Putra @ Klang
Profession : cari duit
Posts : 225
Tahun SPM : apa benda ni...tumor aku tahulah

http://wwwblackcanary.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Class of 1981

Post by SS398 on Fri Sep 04, 2009 10:30 am

Ye, Lazli tu anak arwah Pakcik Bakar. Dia sekarang doktor di Pahang. Masa batch kami dialah headboy.

Khairul Anuar sekarang tinggal di Shah Alam.

Asmah rasanya di Teluk Intan.

SS398
PENGAWAS ASRAMA
PENGAWAS ASRAMA

Name : Azman
Year SPM : 1981
Age : 52
Join date : 2009-05-20
Hometown Location : Bt Jelutong, Shah Alam.
Posts : 60

Back to top Go down

Re: Class of 1981

Post by blackcanary on Fri Sep 04, 2009 10:38 am

SS398 wrote:Ye, Lazli tu anak arwah Pakcik Bakar. Dia sekarang doktor di Pahang. Masa batch kami dialah headboy.

Khairul Anuar sekarang tinggal di Shah Alam.

Asmah rasanya di Teluk Intan.

Dr Lazli tu ada jumpa time kenduri kahwin umah ustaz amin(ayah mertuanya...), kalau abg ada contact no abg khairul tu...past-past kat saya, nak tanya mana pergi adik dia yg bernama Hishamudin Zarkasi tu...

blackcanary
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : BADRUL HISHAM RAMLY
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kg. Bahagia
Current Location : Batu Caves,Rahman Putra @ Klang
Profession : cari duit
Posts : 225
Tahun SPM : apa benda ni...tumor aku tahulah

http://wwwblackcanary.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Class of 1981

Post by adibahambali on Fri Sep 04, 2009 11:30 am

SS398 wrote:Yang ada dalam senarai setakat ini :-


Ahmad Kamal Md Ali @ Ramli

Alifi Mohd Radzi

Asmah Hambali

Azean A Ghani

Azharul Shah Nordin (Major)

Azman Ahmad Termizi

Azman Badaruddin

Jamaliyah Faridah Mohd Yusof

Jamaruddin Arif

Junaidi

Khairul Anuar Hashim (Haji)

Khairul Anuar Zarkasi

Latifah Hj Abdul Rahman

Lazli Bakar (Dr)

Mohd Zaki Wahudin

Mustafa Ahmad Mukhtar

Mustafa Kamal Hojiali

Noridah Mohamad

Radhakrishnan

Rajentharan Ragavan

Rosmawati Shamsuddin

Rothman Tahir

Sazilah Che Man

Seri Ramloo

Zulkifli Kamaruzzaman

eh eh, nama ASMAH HAMBALI tu.. kakak teman le yob... yob ni sapa nama? kakak teman tu kat teluk intan...

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Class of 1981

Post by adibahambali on Fri Sep 04, 2009 11:49 am

dia keja kat Ng Choo Beng & co, kat pekan TI yg area courts tu. no tpong dia 0195553594, anak 3 org, yg sulong dah 18thn. suami dia baru meninggal setahn lepas... sedey nyer...

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Class of 1981

Post by SS398 on Fri Sep 04, 2009 12:06 pm

Thanks Dibah. Kami x pernah sekelas tapi kenal. No HP dia pun memang ada simpan, Latifah bagi.

Memang ada juga dengar berita sedih tu tapi tak tahu sakit apa.

Kalau tak salah Asmah dan Dibah ada seorang abang nama Mat kan ?

Sampaikan salam pada Asmah ye ...

SS398
PENGAWAS ASRAMA
PENGAWAS ASRAMA

Name : Azman
Year SPM : 1981
Age : 52
Join date : 2009-05-20
Hometown Location : Bt Jelutong, Shah Alam.
Posts : 60

Back to top Go down

Re: Class of 1981

Post by MR. OS on Fri Sep 04, 2009 1:46 pm

blackcanary wrote:
SS398 wrote:Yang ada dalam senarai setakat ini :-


Asmah Hambali

Khairul Anuar Zarkasi

Lazli Bakar (Dr)


Asmah tu rasanya kakak Adibah,

Khairul Anuar Zarkasi ni tak salah saya anak cikgu Zarkasi, adik dia ada baya saya, tapi dah terputus hubungan, dulu Khairul ni tinggal kat klang rasanya

Lazli Bakar ni anak Pakcik Bakar dan Abang Ipar Hishamudin Amin (Penghulu web ni)

betui la bad..si hishamudin zarkasi tu....mana dia sekarang




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Class of 1981

Post by blackcanary on Fri Sep 04, 2009 4:16 pm

zul...last sekali aku jumpa mamat ni kat jln TAR itu pun masa aku baru kahwin atau belum kahwin lagi...tapi masa tu badan dia dah bulat dah....tak salah aaku dia ni tinggal area bangi

blackcanary
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : BADRUL HISHAM RAMLY
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kg. Bahagia
Current Location : Batu Caves,Rahman Putra @ Klang
Profession : cari duit
Posts : 225
Tahun SPM : apa benda ni...tumor aku tahulah

http://wwwblackcanary.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Class of 1981

Post by adibahambali on Sat Sep 05, 2009 2:11 pm

SS398 wrote:Thanks Dibah. Kami x pernah sekelas tapi kenal. No HP dia pun memang ada simpan, Latifah bagi.

Memang ada juga dengar berita sedih tu tapi tak tahu sakit apa.

Kalau tak salah Asmah dan Dibah ada seorang abang nama Mat kan ?

Sampaikan salam pada Asmah ye ...

oo... tipah yg bg ye... ok2.

suami dia meninggal kat rumah saya pun, last year 18/5/08. heart attacked lepas balik dr main futsal... masa tu umur dia baru 48thn.

eemm... atas saya n asmah, ada satu lg kakak nama mahmuda, atas mahmuda, baru la abg mat (ahmad rifaei). skang abg mat kat KL buat bisnes apa tah. mola dulu navy...

yob dok mana skang?

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Class of 1981

Post by mohamad noor on Wed Sep 09, 2009 3:09 am

ahmad rafei ada contact number x..dh lama xjumpa kami dulu sama kelas.. rasa nye dh 30 tahun lebih ada lost contact nye...mungkin dh xbrp cam coz masing2 dh berumur kn..

nak tanyer..abg mat noor ni ada kaitan dgn pak aziz teksi tak?

mohamad noor
BUDAK BUDAK SEKOLAH
BUDAK BUDAK SEKOLAH

Name : Mohamad Noor Nuruddin
Year SPM : 1977
Join date : 2009-08-05
Hometown Location : Padang Tembak
Current Location : Putrajaya/damansara
Profession : yang berkaitan kereta...kereta import
Posts : 3

Back to top Go down

Re: Class of 1981

Post by adibahambali on Fri Sep 11, 2009 9:33 am

ooowwhh... yob ni sebaya abg mat ker... haa... raya ni bleh arr dtg rumah, kami kumpul... suka le dia... ni no hp abg mat 013-3690970... dia dok danau kota skang...

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Class of 1981

Post by SS398 on Thu Oct 01, 2009 11:34 am

adibah ... teman ni sebaya asmah. bukan sebaya abang mat. tapi teman tahu lah abang mat tu sebab dulu kan dia selalu lepak di kedai di taman seri setia.

tapi abang ni ni kebetulan berkawan dgn abang teman (azizi namanya) masa deme tengah nunggu keputusan MCE. masa tu deme ni handsome-handsome belaka ehehehe

SS398
PENGAWAS ASRAMA
PENGAWAS ASRAMA

Name : Azman
Year SPM : 1981
Age : 52
Join date : 2009-05-20
Hometown Location : Bt Jelutong, Shah Alam.
Posts : 60

Back to top Go down

Re: Class of 1981

Post by adibahambali on Mon Oct 05, 2009 4:31 pm

tehehe.. mmg le pun, abg teman ni dulu mmg hensem gitu, tu pasey adik nye ngikut.. perasan je ye.. tp dia ni nakey, rambut pjg.. tu pasey teman suka lelaki rambut pjg, ikat lagi, peerrghhh...

tpkan, cer le yob letak gambo sikit, bleh le teman nengok, mana tau keney ke kan... adik beradik teman dulu sume nye sekolah d situ.. letak gambo ye...

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Class of 1981

Post by SS398 on Mon Oct 05, 2009 6:07 pm

dibah, tak reti le nak letak gambor ... kalau dah reti nanti boleh le letak.

SS398
PENGAWAS ASRAMA
PENGAWAS ASRAMA

Name : Azman
Year SPM : 1981
Age : 52
Join date : 2009-05-20
Hometown Location : Bt Jelutong, Shah Alam.
Posts : 60

Back to top Go down

Re: Class of 1981

Post by adibahambali on Mon Oct 05, 2009 6:10 pm

ish yob nih, zul ada ajo cara2 nak letak gambo kat depan tu yob...

yob, meh le beraya kat ghumah teman ye... bleh jumpa kak asmah...

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Class of 1981

Post by SS398 on Mon Oct 05, 2009 6:15 pm

kat rumah padang tembak ? udah lama benor tak jenguk sana ...

baru ni teman ada keluar ramai2 dgn tipah, noridah, sazilah ....

asmah kenei le deme deme nie ...

SS398
PENGAWAS ASRAMA
PENGAWAS ASRAMA

Name : Azman
Year SPM : 1981
Age : 52
Join date : 2009-05-20
Hometown Location : Bt Jelutong, Shah Alam.
Posts : 60

Back to top Go down

Re: Class of 1981

Post by adibahambali on Wed Oct 07, 2009 10:06 am

ish... kenapa tak tpon kak asmah? sian dia. kome hiburkan la kakak teman tu juga, member tu dah le solo la ni... tp ye le, yob kat shah alam kan... kakak teman kat teluk intan...jauh beno. takpe, lain kali kan yob, ajak le tipah, noridah sume tu melawat kak asmah ye... bg dia suka balik... kan kan kan...

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Class of 1981

Post by SS398 on Wed Oct 07, 2009 10:16 am

selalu juga hantar email pada dia (group email) tapi dia mendiamkan diri saja. ye lah mungkin dia segan sebab dah lama tak berhubung dan tengah berduka pulak tu. ok nanti kalau kami ada balik TI, kami ajak dia keluor makan ...

SS398
PENGAWAS ASRAMA
PENGAWAS ASRAMA

Name : Azman
Year SPM : 1981
Age : 52
Join date : 2009-05-20
Hometown Location : Bt Jelutong, Shah Alam.
Posts : 60

Back to top Go down

Re: Class of 1981

Post by adibahambali on Wed Oct 07, 2009 10:46 am

yob, dia bukan segan, rasa nye dia tak berapa sedor sgt dgn email2 nih... takpe, nanti teman kabo kan pd dia suh selalu sedor kan diri dgn email tu ye....

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Class of 1981

Post by SS398 on Wed Oct 07, 2009 11:06 am

ok, kabor pada dia baru ni pun kami ada hantor satu lagi senarai nama gang2 batch 1981.

kalau dia ada nak tambah senarai tu, minta dia email teman je. dia tentu tahu siapa gang2 yang masih bermastautin di TI ...

azman1996@yahoo.co.uk

SS398
PENGAWAS ASRAMA
PENGAWAS ASRAMA

Name : Azman
Year SPM : 1981
Age : 52
Join date : 2009-05-20
Hometown Location : Bt Jelutong, Shah Alam.
Posts : 60

Back to top Go down

Re: Class of 1981

Post by adibahambali on Wed Oct 07, 2009 1:36 pm

ok yob.. ni tlg2 ni, tak de apa2 ke? hehehe... acah je...melawak je tau...

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Class of 1981

Post by SS398 on Wed Oct 07, 2009 3:43 pm

apa pulak melawak, kalau nak belanja makan mari datang KL ni ..

tak pun nanti teman balik ipoh boleh kita makan di ipoh je ... hehe

(memang mak teman sekarang duduk di ipoh)

SS398
PENGAWAS ASRAMA
PENGAWAS ASRAMA

Name : Azman
Year SPM : 1981
Age : 52
Join date : 2009-05-20
Hometown Location : Bt Jelutong, Shah Alam.
Posts : 60

Back to top Go down

Re: Class of 1981

Post by adibahambali on Wed Oct 07, 2009 4:03 pm

ok ni yob... sempoi... tasek raban la eh...

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Class of 1981

Post by Sponsored content Today at 5:53 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum