PENGUNGUMAN PENTING

1. GRAND REUNION AZIZIAN 2010 - 1 MAY 2010. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-activities-f6/dinner-alumni-smsaa-teluk-intan-t141.htm

 

2. SUMBANGAN PENGHAWA DINGIN UNTUK SURAU SEKOLAH. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-news-announcement-f5/sumbangan-penghawa-dingin-di-surau-sekolah-t123.htm#2316

Latest topics
» How to grab the best coupon codes on the web?
Tue Apr 23, 2013 2:19 pm by lovelygirl

» How to find Coupon Codes with huge discount?
Fri Apr 19, 2013 4:33 pm by lovelygirl

» ASRAMA PUTERA TELAH DIROBOHKAN
Thu Sep 13, 2012 6:49 pm by anaseven

» Home Improvement Cast Meet again 12 Years After The show Ended
Sat Oct 08, 2011 11:59 am by lovelygirl

» One Tree Hill Entourage House MD --Discount dvd
Wed Aug 24, 2011 3:11 pm by then2011

» Tips On Conversation Starters
Mon Aug 15, 2011 11:18 am by lily

»  Nightmare Tan Lines! What to wear to avoid them.
Sat Aug 13, 2011 11:28 am by lily

»  Flawless Wedding Photography for Your Special Day
Fri Aug 12, 2011 11:25 am by lily

» Debt Ceiling? What Debt Ceiling?
Thu Aug 11, 2011 11:44 am by lily

December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Calendar Calendar

Poll

ATE ..KOMER...JOIN KER ..DINNER NI....

83% 83% [ 25 ]
3% 3% [ 1 ]
13% 13% [ 4 ]

Total Votes : 30


GATHERING DI IPOH

Page 1 of 7 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Go down

GATHERING DI IPOH

Post by MR. OS on Thu Oct 22, 2009 5:40 pm

SETELAH BERBINCANG DENGAN TUAN TANAH DI IPOH SERTA BARISAN BARISAN KEPIMPINAN PAKATAN RAKYAT DI PERAK.....ADALAH INI DI CADANGKAN GAHTERING SETERUSNYA AKAN DI ADAKAN DI IPOH...MEMANDANGKAN DAH DUA KALI BUAT KAT KL....KALI NI KITA BERJALAN LER JAUH SIKIT ...KAT IPOH...SO ORG KAT IPOH..SITIAWAN...TK INTAN...IDOK LER ASYIK NAK KE KL JER...SESEKALI KOME DTG LER KE IPOH......LEBIH LEBIH LAGI TEMAN YG ADA KAT PENANG NI.....

KEPADA YG KAT MELAKA....GHUGI TAK DTG OOOOO....DIBAH ADA...SILAP SILAP KENYANG KOME MAKAN KAP KEK DIA

Tatikh cadangan : 5 Disember 2009
Masa : Afdalnya malam
Tempat : Tuan tanah di ipoh akan meriki tempat yg boleh lepak sampei esok pagi nya

Kalau nak bwk family pun boleh.....nak dtg bujang pun boleh...mana yg bwk family....ita leh kumpuikan binibtau laki masing masing kat hotel mana mana....peh tu bagi deme kunci kete...pandei pandei le deme bwk dighi....

Bad...aku serahkan tugas pada ko...untuk mengarrangekan dgn bebudak kl serta melaka....especially yg tak masuk forum ni...

Try seghamei yg boleh....

Kepada batch batch lain....dialu alukan jugak dtg n kalau boleh ajak n arrange dgn batch masing masing


Last edited by MR. OS on Sat Oct 24, 2009 2:15 am; edited 1 time in total




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by fishjoy on Fri Oct 23, 2009 12:25 am

Bro, 5 & 6/12/09 gua ada ride gi johor lah, adjust ler masa lain

fishjoy
KADET POLIS
KADET POLIS

Name : ZULKIFLY BAKRON
Year SPM : 1987
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Parit 1, Sungai Sumun
Current Location : Puchong
Posts : 107

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by adibahambali on Fri Oct 23, 2009 10:08 am

yes... ipoh mali.. talak sombong.. amoi pun cun2, kalo korg tak caya, nanti kita gi tgk... nak nak nak...

ok, antara tmpt yg di suggest kan...
1. nasi lemak ayam kampung - jln yang kalsom
2. sabar menanti - stadium
3. kat tepi sungai kinta kot, tak sure, nanti kita gi rikki.. tmpt baru, dgr citer best tp aku pun tak penah jejak lg kat situ...

so, ni cuma suggestions k. kalo korg rasa tak sesuai, tuko le. nanti cer tanya daduk, aimran, maey sekali... kot2 daduk lg tau byk pasal dia kan reporter... kan daduk kan...

n pasal date tu pun, ikut majoriti la. n pasal nak bwk famili tu pun. ikut majoriti k. aku tak kesah pasal aku mmg akan kawtim dgn cik suami dok ghomah je ye. bg chan le aku nak dating ngan korg sume ni kan... hehehe... *kang kena ceramah lak aku dgn zul bakron ni bab rumahtangga...

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by budak baik on Fri Oct 23, 2009 10:34 am

...dib lain2 aku x minat makan ke lepak ke....aku nak yg perenggan yg mula2 skali...aku rasa rizal pun setuju....yg spec.cam fasha sandha ada tak dib????

budak baik
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Hamdan Hassan
Year SPM : 87
Age : 46
Join date : 2009-05-19
Hometown Location : SELABAK
Current Location : MELAKA
Profession : jaga lab kat MMU...
Posts : 639

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by hazly on Fri Oct 23, 2009 10:44 am

Buat siang le senang, boleh balik KL terus.

hazly
PENGAWAS ASRAMA
PENGAWAS ASRAMA

Name : shahrul hazly
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-10-20
Hometown Location : jalan manggis teluk intan
Current Location : shah alam
Profession : makan gaji
Posts : 50
Tahun SPM : takda

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by budak baik on Fri Oct 23, 2009 10:55 am

hazly wrote:Buat siang le senang, boleh balik KL terus.

...alah ko ni Bang mcm le mlm highway Ipoh-KL tu tutup...siang paneh le Bang....melengeh... lg pun KL-Ipoh sejam je Bang....kapul ke komboi ke ngan budak2 yg lepak KL ok pe lain la kalo ko nak bwk family.

..aku ckp je lebih .... x kompom lg aku boleh dtg hahahaha

budak baik
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Hamdan Hassan
Year SPM : 87
Age : 46
Join date : 2009-05-19
Hometown Location : SELABAK
Current Location : MELAKA
Profession : jaga lab kat MMU...
Posts : 639

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by hazly on Fri Oct 23, 2009 12:07 pm

budak baik wrote:
hazly wrote:Buat siang le senang, boleh balik KL terus.

...alah ko ni Bang mcm le mlm highway Ipoh-KL tu tutup...siang paneh le Bang....melengeh... lg pun KL-Ipoh sejam je Bang....kapul ke komboi ke ngan budak2 yg lepak KL ok pe lain la kalo ko nak bwk family.

..aku ckp je lebih .... x kompom lg aku boleh dtg hahahaha

Siang lagi senang nak kapul ke komboi, awal pagi tolak, petang balik. Buat kat tempat ada ekon, tak paneh.

hazly
PENGAWAS ASRAMA
PENGAWAS ASRAMA

Name : shahrul hazly
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-10-20
Hometown Location : jalan manggis teluk intan
Current Location : shah alam
Profession : makan gaji
Posts : 50
Tahun SPM : takda

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by adibahambali on Fri Oct 23, 2009 12:25 pm

budak baik wrote:...dib lain2 aku x minat makan ke lepak ke....aku nak yg perenggan yg mula2 skali...aku rasa rizal pun setuju....yg spec.cam fasha sandha ada tak dib????

alaa medan... itu le gimik nye, perenggan pertama tu.. tp kan, fasha sandha aku ras atak de la pasal yg kat sini jenih2 amber chia ke, keren kong ke... haaa. kaki lawa tu... ahaks...

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by adibahambali on Fri Oct 23, 2009 12:26 pm

eemmm... kalo tmpat aircond... emmm... kat mana eh? ni kena tanya zul bakron ni kalo bab2 aircond ni... zul... tlg jwp zul...

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by MR. OS on Fri Oct 23, 2009 2:21 pm

bang...bab bab ghatering ni...aku ghaser mlm sesuai..sebab kita nak bersantai...kalau buat dlm tempat air cond...kita nak berlabun payah....kalalu buat kat luor tu...bersantai ler sikit...nak gelak ngulin ngulin pun boleh..tak der org kaco....tak der org heghan kiter...

lg satu..kita buat ari sabtu...kalau buat mlm tu..esok cuti..nak nyembang sampei pagi pun boleh..peh tu tido ipoh semlm...aytau balik kampung...tak pun balik kl mlm tu jugak..bukannya jauh....

kalau konboi dr KL...petang atau tengah hari pun boleh....kalau semua dtg solo....boleh dtg dgn 2 motokar jer...JU ada estima...Hamdan ada Innova...15 org blh muat...kalau tak muat...campur caldina Rizal....kalau ada sorang tertinggei...motor Zul Bakron leh cover...




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by The White Wasp on Fri Oct 23, 2009 6:41 pm

Errr...Aku nak cakap satu je...gathering tu eja cam ni...hehehe sebelum ada cikgu english betulkan...bab datang tu...heheh siapa la aku....ops ops....kalau diizinkan sampai le aku ye....medan...huih ko tanya le macam zhang ziyi ke atau kelly hu ke, maggie q ke ada tak..hehehe

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by MR. OS on Sat Oct 24, 2009 2:17 am

The White Wasp wrote:Errr...Aku nak cakap satu je...gathering tu eja cam ni...hehehe sebelum ada cikgu english betulkan...

ehh..betul la...apa yg salahnya....tak caya tu....tgk...mana ada salah..tau la ko budak tesl yg tak jadi cikgu .....hehehehe.....




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by adibahambali on Mon Oct 26, 2009 9:19 am

The White Wasp wrote:Errr...Aku nak cakap satu je...gathering tu eja cam ni...hehehe sebelum ada cikgu english betulkan...bab datang tu...heheh siapa la aku....ops ops....kalau diizinkan sampai le aku ye....medan...huih ko tanya le macam zhang ziyi ke atau kelly hu ke, maggie q ke ada tak..hehehe

silap ejaan tak pe u, polis tak tangkap...

eh eh... zhang ziyi, kelly hu ye... maggie q...eemmm... maggie mee ada... bleh ker?? tehehehe... ampunsss...

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by hajime on Tue Oct 27, 2009 12:31 pm

sumer otai otai ker yg dtg nie???aper pon smlm teman pegi umah puan adayah..dia kim salam pada kome sumer...

hajime
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : MUHAMMAD SHUKRI ZULKEPLI
Year SPM : 1999
Join date : 2009-07-13
Hometown Location : TAMAN MANIK
Current Location : PUCHONG
Profession : SERVICE ENGINEER
Posts : 38

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by MR. OS on Tue Oct 27, 2009 1:11 pm

ala bro...tak kira la otai atau tak..janji azizian....ajak la member dtg.




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by adibahambali on Tue Oct 27, 2009 4:36 pm

hajime wrote:sumer otai otai ker yg dtg nie???aper pon smlm teman pegi umah puan adayah..dia kim salam pada kome sumer...

eh.. otai ke kitorg nih...rasa mcm tak je.. ahaks..

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by The White Wasp on Tue Oct 27, 2009 4:48 pm

otai? Hehehe...dema ni le kot....bukan aku kot....heheh...zul bakron..ko syarah aku aku semelih tayar moto kau....hehehe

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by hajime on Thu Oct 29, 2009 10:43 am

adibahambali wrote:
hajime wrote:sumer otai otai ker yg dtg nie???aper pon smlm teman pegi umah puan adayah..dia kim salam pada kome sumer...

eh.. otai ke kitorg nih...rasa mcm tak je.. ahaks..

otai la...kalau masa korang amik spm aku dok main longkang lagi..hahahah

hajime
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : MUHAMMAD SHUKRI ZULKEPLI
Year SPM : 1999
Join date : 2009-07-13
Hometown Location : TAMAN MANIK
Current Location : PUCHONG
Profession : SERVICE ENGINEER
Posts : 38

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by MR. OS on Thu Oct 29, 2009 11:46 am

itu bukan otai bro..budak budak tua..hehehee




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by MR. OS on Mon Nov 02, 2009 1:21 pm

ghsernya mcm tak der respond jer gathering ni...kalau tak der respond..kita cancell jer...atau mungkin ada cadangan utk tukor tarikh




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by blackcanary on Mon Nov 02, 2009 1:27 pm

tulah zul....diam aje....mcm org tak minat aje....tapi kalau org ipoh dan yg berhampiran nak buat...apa salah on kan aje....

blackcanary
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : BADRUL HISHAM RAMLY
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kg. Bahagia
Current Location : Batu Caves,Rahman Putra @ Klang
Profession : cari duit
Posts : 225
Tahun SPM : apa benda ni...tumor aku tahulah

http://wwwblackcanary.blogspot.com

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by MR. OS on Mon Nov 02, 2009 1:42 pm

ni aku plan utk buat gahtering mcm kita buat kat awan besar ari tu...ramai yg hadir...bukan utk sorang dua jer




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by blackcanary on Mon Nov 02, 2009 1:45 pm

tau...tapi, kalau kamu, dibah, daduk, mail, dan beberapa org kat area sana ok jugak....mungkin kengkawan kat kl ni ada masalh kot, bulan 12 ni byk sangat cuti...takut depa dah plan dah...kamal mmg tak dpt sbb ari ahad dia kerja...

blackcanary
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : BADRUL HISHAM RAMLY
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kg. Bahagia
Current Location : Batu Caves,Rahman Putra @ Klang
Profession : cari duit
Posts : 225
Tahun SPM : apa benda ni...tumor aku tahulah

http://wwwblackcanary.blogspot.com

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by adibahambali on Mon Nov 02, 2009 2:48 pm

cancel je le... merajuk arr...

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by blackcanary on Mon Nov 02, 2009 3:41 pm

adibahambali wrote:cancel je le... merajuk arr...

alah cayang bucuk gunung meletup pop!pop!pop!...

blackcanary
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : BADRUL HISHAM RAMLY
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kg. Bahagia
Current Location : Batu Caves,Rahman Putra @ Klang
Profession : cari duit
Posts : 225
Tahun SPM : apa benda ni...tumor aku tahulah

http://wwwblackcanary.blogspot.com

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by Sponsored content Today at 5:50 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 7 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum