PENGUNGUMAN PENTING

1. GRAND REUNION AZIZIAN 2010 - 1 MAY 2010. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-activities-f6/dinner-alumni-smsaa-teluk-intan-t141.htm

 

2. SUMBANGAN PENGHAWA DINGIN UNTUK SURAU SEKOLAH. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-news-announcement-f5/sumbangan-penghawa-dingin-di-surau-sekolah-t123.htm#2316

Latest topics
» How to grab the best coupon codes on the web?
Tue Apr 23, 2013 2:19 pm by lovelygirl

» How to find Coupon Codes with huge discount?
Fri Apr 19, 2013 4:33 pm by lovelygirl

» ASRAMA PUTERA TELAH DIROBOHKAN
Thu Sep 13, 2012 6:49 pm by anaseven

» Home Improvement Cast Meet again 12 Years After The show Ended
Sat Oct 08, 2011 11:59 am by lovelygirl

» One Tree Hill Entourage House MD --Discount dvd
Wed Aug 24, 2011 3:11 pm by then2011

» Tips On Conversation Starters
Mon Aug 15, 2011 11:18 am by lily

»  Nightmare Tan Lines! What to wear to avoid them.
Sat Aug 13, 2011 11:28 am by lily

»  Flawless Wedding Photography for Your Special Day
Fri Aug 12, 2011 11:25 am by lily

» Debt Ceiling? What Debt Ceiling?
Thu Aug 11, 2011 11:44 am by lily

December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Calendar Calendar

Poll

ATE ..KOMER...JOIN KER ..DINNER NI....

83% 83% [ 25 ]
3% 3% [ 1 ]
13% 13% [ 4 ]

Total Votes : 30


GATHERING DI IPOH

Page 5 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by MR. OS on Wed Dec 02, 2009 2:44 pm

The White Wasp wrote:Alasan aku sahih...hehe...siap boleh mintak surat dari Najib lagi untuk mintak kelepasan

klau takat surat....najib dah mmg siap sign kosong bg kat PA dia....




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by The White Wasp on Wed Dec 02, 2009 3:34 pm

Ni sign ngan cap jari kaki

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by budak baik on Wed Dec 02, 2009 4:00 pm

MR. OS wrote:ala...byk lak alasan .....

...tul la zul ....byk la alasan kan kan kan...ko ni kalo psl saiko no satu...tp aku serius nye takbleh dtg...aku ni kalo boleh haghi2 nak jmp korang...pg td zul baron aka org tua jiwa muda call aku nak kompom pegi tak...dia ngan ju mungkin turun rasanye

budak baik
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Hamdan Hassan
Year SPM : 87
Age : 46
Join date : 2009-05-19
Hometown Location : SELABAK
Current Location : MELAKA
Profession : jaga lab kat MMU...
Posts : 639

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by adibahambali on Thu Dec 03, 2009 9:59 am

lalala... sukati korang lah ek, aku orait je. pasal area aku kan...

en rizal... bleh arr bwk najib skali kalo nak.. ahaks

en medan... mentang2 le baru pindah rumah kat Duyung... tu yg sayang nak tinggey tu kan... hehehe... ampuns... takde niat apa2 pun...

** peace...

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by budak baik on Thu Dec 03, 2009 10:47 am

setakat ni sapa yg kompom dtg dib...saje nak nyebok..

budak baik
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Hamdan Hassan
Year SPM : 87
Age : 46
Join date : 2009-05-19
Hometown Location : SELABAK
Current Location : MELAKA
Profession : jaga lab kat MMU...
Posts : 639

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by adibahambali on Thu Dec 03, 2009 10:52 am

sebeno nye kan, yg betui2 konfem ngan aku kan, zul penang ngan maey ngan kwn2 maey yg aku tak keney tu... pastu daduk la pasal dia pun kat sini. aimran kata nak tumpang bad tp tah la... yg lain2 rasa nya tak dtg kot pasal semua org sebok...

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by budak baik on Thu Dec 03, 2009 11:02 am

adibahambali wrote:sebeno nye kan, yg betui2 konfem ngan aku kan, zul penang ngan maey ngan kwn2 maey yg aku tak keney tu... pastu daduk la pasal dia pun kat sini. aimran kata nak tumpang bad tp tah la... yg lain2 rasa nya tak dtg kot pasal semua org sebok...

...aku rasa zul bakron ngan ju dtg kot sbb smlm dia call kata dia kena kolek ju kat umah utk dptkan visa/permit keluar daerah....tp takut smangat dorang kendur bila cuma 2 org je dr KL

smangat dib smangat ...xpe kang tuan tanah akan meriahkan gader tu

budak baik
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Hamdan Hassan
Year SPM : 87
Age : 46
Join date : 2009-05-19
Hometown Location : SELABAK
Current Location : MELAKA
Profession : jaga lab kat MMU...
Posts : 639

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by adibahambali on Thu Dec 03, 2009 11:12 am

hehe... aku semangat je, no hal... simple je kan, sapa yg ada, kita enjoy je la...

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by Aimran Aini on Thu Dec 03, 2009 1:55 pm

budak baik wrote:
adibahambali wrote:sebeno nye kan, yg betui2 konfem ngan aku kan, zul penang ngan maey ngan kwn2 maey yg aku tak keney tu... pastu daduk la pasal dia pun kat sini. aimran kata nak tumpang bad tp tah la... yg lain2 rasa nya tak dtg kot pasal semua org sebok...

...aku rasa zul bakron ngan ju dtg kot sbb smlm dia call kata dia kena kolek ju kat umah utk dptkan visa/permit keluar daerah....tp takut smangat dorang kendur bila cuma 2 org je dr KL

smangat dib smangat ...xpe kang tuan tanah akan meriahkan gader tu

aku ni kan nak travel dr sg buluh selangor, kira dr kl la pun, cuma cari kawan je, boleh lsin join jugak, apa no Zul Bakron?

Aimran Aini
PENGAWAS ASRAMA
PENGAWAS ASRAMA

Name : Aimran b. Mohamed Yasin Aini
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-07-01
Hometown Location : Kampung Banjar, Teluk Intan, Perak.
Current Location : Seri Manjung, Perak
Profession : Teacher
Posts : 71

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by MR. OS on Thu Dec 03, 2009 2:00 pm

ni no zul bakron 0192288631




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by Aimran Aini on Thu Dec 03, 2009 2:35 pm

berita terkini, dah tel zul, dia dgn Ju tak confirm lg. Bad pun tak confirm lagi. katanye, zul dan Ju ni nak pg naik motosikal, bior betul dalam musim hujan nih.

walau apa pun aku masih menunggu confirmation dari ketiga tiga dema nih. aku kalau sorang2 malam2 ni silau, lebih2 lg dalam hujan, takut.

Aimran Aini
PENGAWAS ASRAMA
PENGAWAS ASRAMA

Name : Aimran b. Mohamed Yasin Aini
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-07-01
Hometown Location : Kampung Banjar, Teluk Intan, Perak.
Current Location : Seri Manjung, Perak
Profession : Teacher
Posts : 71

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by blackcanary on Thu Dec 03, 2009 2:36 pm

aku mmg cdg nak dtg..tapi lepas tutup klinik..tapi masalahnya..
1) kereta tak dpt lagi
2) korang jumpa jam 830 mlm..(awalnya...)

so aku tgk keadaan...tak berani jamin...nanti aku bincang dgn wife aku balik...imran mmg dah kata naik kereta dia pun ok...so tgk mcm mana dulu...

blackcanary
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : BADRUL HISHAM RAMLY
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kg. Bahagia
Current Location : Batu Caves,Rahman Putra @ Klang
Profession : cari duit
Posts : 225
Tahun SPM : apa benda ni...tumor aku tahulah

http://wwwblackcanary.blogspot.com

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by budak baik on Thu Dec 03, 2009 2:54 pm

....alah kome pg le jengok skjp...aku ni mak sedare aku kat melaka ni meninggal dunia ahad baru ni barah hati(rapat dgn aku lebih2 lg masa aku mula2 dtg melaka) so sabtu ni dia buat tahlil arwah ....berat sikit le kalo aku x dtg

mmg le alasan tp lain kali la ye aku join

budak baik
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Hamdan Hassan
Year SPM : 87
Age : 46
Join date : 2009-05-19
Hometown Location : SELABAK
Current Location : MELAKA
Profession : jaga lab kat MMU...
Posts : 639

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by adibahambali on Fri Dec 04, 2009 3:22 pm

alaa... tak pe la, sapa2 yg ada je la... jgn paksa diri kalo tak leh attend k...

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by adibahambali on Fri Dec 04, 2009 3:23 pm

blackcanary wrote:aku mmg cdg nak dtg..tapi lepas tutup klinik..tapi masalahnya..
1) kereta tak dpt lagi
2) korang jumpa jam 830 mlm..(awalnya...)

so aku tgk keadaan...tak berani jamin...nanti aku bincang dgn wife aku balik...imran mmg dah kata naik kereta dia pun ok...so tgk mcm mana dulu...

bad, kalo tunggu klinik ko tutup.... baik tak yah dtg le... hehehe, sian kat ko, lari sana lari sini...

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by blackcanary on Fri Dec 04, 2009 3:40 pm

kalau lari...aku pun tak sanggup dib...mahu tumpo aku....ate korang pun aku ingat nak lepak sampey ke subuh...boleh jemaah terus ...

blackcanary
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : BADRUL HISHAM RAMLY
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kg. Bahagia
Current Location : Batu Caves,Rahman Putra @ Klang
Profession : cari duit
Posts : 225
Tahun SPM : apa benda ni...tumor aku tahulah

http://wwwblackcanary.blogspot.com

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by blackcanary on Sat Dec 05, 2009 9:29 am

nampak gayanya tak dpt jointlah aku....tadi baru call imran, dia ckp dia dah diberi tugas yg perlu dilaksanakan...dia akan confirmkan dgn aku t/hari ni...takan dia nak lari masa org sibuk nak kenduri kahwin kan....nak pegi sorang2..tak ada kenderaan..sooooooooo...nampak gayanya...terpaksalah kirim salam kat sesiapa yg hadir kat SABAR MENANTI malam ni.. semoga kalian semua gumbira...

blackcanary
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : BADRUL HISHAM RAMLY
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kg. Bahagia
Current Location : Batu Caves,Rahman Putra @ Klang
Profession : cari duit
Posts : 225
Tahun SPM : apa benda ni...tumor aku tahulah

http://wwwblackcanary.blogspot.com

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by hajime on Sun Dec 06, 2009 1:24 pm

terima kasih kak dibah..cup cake dah abis..heheheh ..bleh order lagi nanti...mmg syok smlm..tp ngantok giler..kol 2.30am baru sampai umah

hajime
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : MUHAMMAD SHUKRI ZULKEPLI
Year SPM : 1999
Join date : 2009-07-13
Hometown Location : TAMAN MANIK
Current Location : PUCHONG
Profession : SERVICE ENGINEER
Posts : 38

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by MR. OS on Sun Dec 06, 2009 11:00 pm

hajime wrote:terima kasih kak dibah..cup cake dah abis..heheheh ..bleh order lagi nanti...mmg syok smlm..tp ngantok giler..kol 2.30am baru sampai umah

aik ..abih juger yer cup cake tu....ingat bini ko kata takut tak abis...anyway jimie...thx for join us walaupun ko n bini ko yg paling junior..but sudi jugak ko joint. This is azizian spirit yg kita nak....jgn lupa ajak lagi ramai kawan sebatch ko join kiter kiter ni...

kepada super dooper senior..MCE 1964...tima kasih byk byk....trak sangka dtg jugak walaupun jarak kita dekat 20 tahun....kepoada en jabar, en bukhari dan en ahmad...terima kasih dtg ke mini gathering ni...walaupun hnya 12 org...but at least kiita azizian dpt berkumpul walaupun bukan satu batch...

kepada kak nanie (spm 84), adibah @ tuan rumah ipoh, daduk dan mail..terima kasih menjaya program ni...

walaupun tak ramai join...matlamatnya tercapai iaitu menggatherkan azizian dr beberapa batch

mujor ler dibah kena balik awei..bini aku tinggei soghang kat hotel..kalau idok..mau pukui 4 pagi baru balik




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by MR. OS on Sun Dec 06, 2009 11:01 pm

hajime wrote:terima kasih kak dibah..cup cake dah abis..heheheh ..bleh order lagi nanti...mmg syok smlm..tp ngantok giler..kol 2.30am baru sampai umah

aik ..abih juger yer cup cake tu....ingat bini ko kata takut tak abis...anyway jimie...thx for join us walaupun ko n bini ko yg paling junior..but sudi jugak ko joint. This is azizian spirit yg kita nak....jgn lupa ajak lagi ramai kawan sebatch ko join kiter kiter ni...

kepada super dooper senior..MCE 1964...tima kasih byk byk....trak sangka dtg jugak walaupun jarak kita dekat 20 tahun....kepoada en jabar, en bukhari dan en ahmad...terima kasih dtg ke mini gathering ni...walaupun hnya 12 org...but at least kiita azizian dpt berkumpul walaupun bukan satu batch...

kepada kak nanie (spm 84), adibah @ tuan rumah ipoh, daduk dan mail..terima kasih menjaya program ni...

walaupun tak ramai join...matlamatnya tercapai iaitu menggatherkan azizian dr beberapa batch

mujor ler dibah kena balik awei..bini aku tinggei soghang kat hotel..kalau idok..mau pukui 4 pagi baru balik




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by hajime on Mon Dec 07, 2009 8:53 am

MR. OS wrote:
hajime wrote:terima kasih kak dibah..cup cake dah abis..heheheh ..bleh order lagi nanti...mmg syok smlm..tp ngantok giler..kol 2.30am baru sampai umah

aik ..abih juger yer cup cake tu....ingat bini ko kata takut tak abis...anyway jimie...thx for join us walaupun ko n bini ko yg paling junior..but sudi jugak ko joint. This is azizian spirit yg kita nak....jgn lupa ajak lagi ramai kawan sebatch ko join kiter kiter ni...

kepada super dooper senior..MCE 1964...tima kasih byk byk....trak sangka dtg jugak walaupun jarak kita dekat 20 tahun....kepoada en jabar, en bukhari dan en ahmad...terima kasih dtg ke mini gathering ni...walaupun hnya 12 org...but at least kiita azizian dpt berkumpul walaupun bukan satu batch...

kepada kak nanie (spm 84), adibah @ tuan rumah ipoh, daduk dan mail..terima kasih menjaya program ni...

walaupun tak ramai join...matlamatnya tercapai iaitu menggatherkan azizian dr beberapa batch

mujor ler dibah kena balik awei..bini aku tinggei soghang kat hotel..kalau idok..mau pukui 4 pagi baru balik

hahahha..aku rasa kalau kak dibah tak kena balik awal bukan 4 pagi..lunch hari ahad pon blom tentu balik lagi..hahahah..pasni suruh abg mail plak jadi tuan umah

hajime
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : MUHAMMAD SHUKRI ZULKEPLI
Year SPM : 1999
Join date : 2009-07-13
Hometown Location : TAMAN MANIK
Current Location : PUCHONG
Profession : SERVICE ENGINEER
Posts : 38

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by adibahambali on Mon Dec 07, 2009 10:39 am

oooo... sume pun aku gak eh...

jimie... best arr katun jepun ni. mmg kecik, tak beso2 ye.. harap2 lepeh mkn kapkek ni bleh beso lagi ye... hehehe, regards to ur wife.. nanti kita bleh jumpa lagi...

maey.. timakasih daun keladi... harap bisnes lebih kencang lepas ni..

daduk... ko tetap cam dulu gak walopun dah bertambah lebar je..

zul... emmm... no komen, cuma... kenapa ko pakey baju kaler sama ngan aku????

kak nanie... tq 4 joining. sori coz kita paksa kak nanie mkn mlm tu... huhuhu...

super senior... tq so much 4 joining... sori coz tak reti sgt nak sembang dgn uol...

overall was so ok...

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by hajime on Mon Dec 07, 2009 11:17 am

adibahambali wrote:oooo... sume pun aku gak eh...

jimie... best arr katun jepun ni. mmg kecik, tak beso2 ye.. harap2 lepeh mkn kapkek ni bleh beso lagi ye... hehehe, regards to ur wife.. nanti kita bleh jumpa lagi...

maey.. timakasih daun keladi... harap bisnes lebih kencang lepas ni..

daduk... ko tetap cam dulu gak walopun dah bertambah lebar je..

zul... emmm... no komen, cuma... kenapa ko pakey baju kaler sama ngan aku????

kak nanie... tq 4 joining. sori coz kita paksa kak nanie mkn mlm tu... huhuhu...

super senior... tq so much 4 joining... sori coz tak reti sgt nak sembang dgn uol...

overall was so ok...
hahaha...nak maklumat kartun??ada lagi...

hajime
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : MUHAMMAD SHUKRI ZULKEPLI
Year SPM : 1999
Join date : 2009-07-13
Hometown Location : TAMAN MANIK
Current Location : PUCHONG
Profession : SERVICE ENGINEER
Posts : 38

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by adibahambali on Mon Dec 07, 2009 11:22 am



Maey, Jimie n wife..

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by adibahambali on Mon Dec 07, 2009 11:25 am



daduk, adibah, en... alahh... tak ingat nama, ni geng mce 64...

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by Sponsored content Today at 5:54 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum