PENGUNGUMAN PENTING

1. GRAND REUNION AZIZIAN 2010 - 1 MAY 2010. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-activities-f6/dinner-alumni-smsaa-teluk-intan-t141.htm

 

2. SUMBANGAN PENGHAWA DINGIN UNTUK SURAU SEKOLAH. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-news-announcement-f5/sumbangan-penghawa-dingin-di-surau-sekolah-t123.htm#2316

Latest topics
» How to grab the best coupon codes on the web?
Tue Apr 23, 2013 2:19 pm by lovelygirl

» How to find Coupon Codes with huge discount?
Fri Apr 19, 2013 4:33 pm by lovelygirl

» ASRAMA PUTERA TELAH DIROBOHKAN
Thu Sep 13, 2012 6:49 pm by anaseven

» Home Improvement Cast Meet again 12 Years After The show Ended
Sat Oct 08, 2011 11:59 am by lovelygirl

» One Tree Hill Entourage House MD --Discount dvd
Wed Aug 24, 2011 3:11 pm by then2011

» Tips On Conversation Starters
Mon Aug 15, 2011 11:18 am by lily

»  Nightmare Tan Lines! What to wear to avoid them.
Sat Aug 13, 2011 11:28 am by lily

»  Flawless Wedding Photography for Your Special Day
Fri Aug 12, 2011 11:25 am by lily

» Debt Ceiling? What Debt Ceiling?
Thu Aug 11, 2011 11:44 am by lily

December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Calendar Calendar

Poll

ATE ..KOMER...JOIN KER ..DINNER NI....

83% 83% [ 25 ]
3% 3% [ 1 ]
13% 13% [ 4 ]

Total Votes : 30


GATHERING DI IPOH

Page 2 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by daduk on Mon Nov 02, 2009 4:08 pm

Salam.
Dib, teman ni name je reporter tapi xtau sgt bab2 tempat ni sebab teman ni boleh dikategorikan sebagai reporter paling pemalas dalam dunia..hehe.

balik ke tajuk...
kalo nak buat kat ipoh mmang sesuai sgt sebab tgah2 antara penang, tlk intan, manjung, lembah klang..rasa2nye kalo drive pun dlm lingkungan 2 jam, kalo naik heli cepat sikit kot.

kalo nak buat kat nasi lemak ayam kampung sprti cdgan dib tu ok gak sebab x jauh dari ofis gua, boleh jalan kaki je.
kalo time bulan penuh, mlm2 boleh cuci mata tgok akak dan adik nyah kita tunggu `sahabat'...hehe
dari situ pun x jauh sgt dari kawasan `golden triangle china dolls' huar huar huar.
kalo kat sabar menanti pun ok gak tapi kena byk bersabo sbb pengalaman teman kdg2 tu lambat le sikit sampai menunya, kalo siang boleh gak cuci mata tgok org mandi kat kolam renang kih kih kih.
kalo nak happening, bole gi lepak kat rum jungle dekat lost world tapi tmpat tu pernah jadi kontroversi sebab jaip pernah serbu kes penyanyi pakai baju semacam, tapi kes tu dah tutup dah.

meh le ke ipoh, meh le..

daduk
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Join date : 2009-05-18
Posts : 23

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by adibahambali on Tue Nov 03, 2009 10:04 am

haa... ada pun ko daduk, nak tlg back up aku... kalo idak buat diam je ye...

tp rum jungle aku rasa tak sesuai arr sket...

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by Aimran Aini on Tue Nov 03, 2009 2:14 pm

Buat kat ipoh aku ok ja, dekat pulak tu. lagi pun bini aku ada mesyuarat meriksa kertas SPM pada 7-9 hb di Ipoh. Cuti sekolah pun. Buat malam lagi baik la. Siang ada wedding kena attend.

Adibah, apa nama restaurant terbuka kat belakang Stadium Perak tu? Parking banyak, makan pun sedap kan? Aku tak ingat nama dia. Restaurant Sabar Menanti kalau tak silap, kalu nak cari, mercu tanda kan besar, belakang stadium tu je hah. Besor mana mercu tanda nak cari.

Aimran Aini
PENGAWAS ASRAMA
PENGAWAS ASRAMA

Name : Aimran b. Mohamed Yasin Aini
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-07-01
Hometown Location : Kampung Banjar, Teluk Intan, Perak.
Current Location : Seri Manjung, Perak
Profession : Teacher
Posts : 71

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by The White Wasp on Tue Nov 03, 2009 6:37 pm

ala kome wat je.... sapa yang tak de aral melintang tu datang le...jangan le merajuk

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by fishjoy on Wed Nov 04, 2009 9:52 am

5/12 & 6/12 - 2009 gua dah OK - sky clear
Gua punya ride dah tunda ke 12/12 & 13/12

fishjoy
KADET POLIS
KADET POLIS

Name : ZULKIFLY BAKRON
Year SPM : 1987
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Parit 1, Sungai Sumun
Current Location : Puchong
Posts : 107

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by MR. OS on Wed Nov 04, 2009 1:32 pm

dibah..ko handle kan program ni leh tak...organizekan siapa yg nak dtg ...




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by adibahambali on Thu Nov 05, 2009 12:25 pm

haa... jadi pulak... apa lah korang nih, nak kena merajuk dulu kerr... ahaks..

anyway, sapa nak dtg... tlg angkat tgn... saya nak amik nama ni...

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by The White Wasp on Thu Nov 05, 2009 12:42 pm

berapa haribulan? Kat mana? Berapa hari festivalnya?

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by MR. OS on Thu Nov 05, 2009 1:11 pm

kena tanyer tuan tanah ipoh..tp aku ghaser stick tu 5 hb kut...zul,bakron pun dah kata ok date nya




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by blackcanary on Thu Nov 05, 2009 1:44 pm

aku dah angkat dah....tak nampak ke....siap TEGAK lagi...hehehehe

blackcanary
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : BADRUL HISHAM RAMLY
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kg. Bahagia
Current Location : Batu Caves,Rahman Putra @ Klang
Profession : cari duit
Posts : 225
Tahun SPM : apa benda ni...tumor aku tahulah

http://wwwblackcanary.blogspot.com

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by hajime on Thu Nov 05, 2009 2:04 pm

saya pon angkat tangan

hajime
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : MUHAMMAD SHUKRI ZULKEPLI
Year SPM : 1999
Join date : 2009-07-13
Hometown Location : TAMAN MANIK
Current Location : PUCHONG
Profession : SERVICE ENGINEER
Posts : 38

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by adibahambali on Thu Nov 05, 2009 3:22 pm

festival nye 5hb... sepanjang mlm tu ler.. baju bior yg meriah tahap gaban... ghasenye wat kat sabar menanti le, amik berkat... ye..

ok.. yg angkat tgn tu, pakey le baju berlengan ye... eee... tak rela mak...
angkat angkat... tinggi sikit lagi...haa...

1. bad
2. hajime - sedap nama nih..
3. adibah yes
4. zul B****
5. Zul Bakron

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by blackcanary on Thu Nov 05, 2009 3:38 pm

dib...bila masa aku ckp aku angkat tangan...yg TEGAK tu benda lain....kahkahkah...aku cukup korum..aku dtg punya...bertolak mlm dr sg buloh...abis jumpa terus balik sg buloh...apa ada hal...kengkawan punya pasal...

blackcanary
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : BADRUL HISHAM RAMLY
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kg. Bahagia
Current Location : Batu Caves,Rahman Putra @ Klang
Profession : cari duit
Posts : 225
Tahun SPM : apa benda ni...tumor aku tahulah

http://wwwblackcanary.blogspot.com

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by MR. OS on Thu Nov 05, 2009 4:01 pm

dib..ko helo helo la kwn kwn kat ipoh...

bad..ko helo helo kan kekawan yg kat kl tu




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by daduk on Thu Nov 05, 2009 4:57 pm

Salam...
insyaallah, kalo xde huru-hara, teman dtg.
tapi, teman prefer kt nasi lemak ayam kampung, dekat giler ngan ofis hehe.
tapi, kalo dah nak buat kat sabar menanti, ikut je le.. sabo je le hahaha.

daduk
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Join date : 2009-05-18
Posts : 23

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by MR. OS on Thu Nov 05, 2009 5:06 pm

mail bakor kata ok




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by adibahambali on Sun Nov 08, 2009 3:44 pm

hai uols... semlm nazri dtg rumah aku tau, kan dia ni pun classmate ITM aku kan, jd dia keney le hubby, so, aku ada bgtau pasal 5/12... mula2 dia kata malu nak join pasal dia dah gemuk, tp aku suh gak dtg... mebbe dia dtg la kot nanti...

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by Aimran Aini on Mon Nov 09, 2009 10:09 am

blackcanary wrote:dib...bila masa aku ckp aku angkat tangan...yg TEGAK tu benda lain....kahkahkah...aku cukup korum..aku dtg punya...bertolak mlm dr sg buloh...abis jumpa terus balik sg buloh...apa ada hal...kengkawan punya pasal...

Oiuh Bad, aku ada kenduri sepupu isteri kat sg buluh hujung minggu tu, Tak pasti lagi hari sabtu ke ahad. kalu ko pegi dan balik semula hari tu aku nak ikut, boleh le kita tukor-tukor memandu.

Aimran Aini
PENGAWAS ASRAMA
PENGAWAS ASRAMA

Name : Aimran b. Mohamed Yasin Aini
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-07-01
Hometown Location : Kampung Banjar, Teluk Intan, Perak.
Current Location : Seri Manjung, Perak
Profession : Teacher
Posts : 71

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by Aimran Aini on Mon Nov 09, 2009 10:24 am

Aimran Aini wrote:
blackcanary wrote:dib...bila masa aku ckp aku angkat tangan...yg TEGAK tu benda lain....kahkahkah...aku cukup korum..aku dtg punya...bertolak mlm dr sg buloh...abis jumpa terus balik sg buloh...apa ada hal...kengkawan punya pasal...

Oiuh Bad, aku ada kenduri sepupu isteri kat sg buluh hujung minggu tu, Tak pasti lagi hari sabtu ke ahad. kalu ko pegi dan balik semula hari tu aku nak ikut, boleh le kita tukor-tukor memandu.

Ok, Bad. Dah confirm dah kenduri sepupu kat sg buluh hari ahad 6hb. Jadi hari jumaat tu aku dah pasti dah balik ke sana, tolong-tolong mana patut dan malam tu boleh le ke Ipoh dengan ko.

Dibah, include my name in the list.

Very Happy

Aimran Aini
PENGAWAS ASRAMA
PENGAWAS ASRAMA

Name : Aimran b. Mohamed Yasin Aini
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-07-01
Hometown Location : Kampung Banjar, Teluk Intan, Perak.
Current Location : Seri Manjung, Perak
Profession : Teacher
Posts : 71

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by MR. OS on Mon Nov 09, 2009 12:28 pm

dibah..cer ko update siapa yg ghasernya nak dtg....




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by hajime on Tue Nov 10, 2009 11:01 am

kalau sesat nak tipon saper??teman budak kecik nie takder nom tipon kome sumer...tulun

hajime
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : MUHAMMAD SHUKRI ZULKEPLI
Year SPM : 1999
Join date : 2009-07-13
Hometown Location : TAMAN MANIK
Current Location : PUCHONG
Profession : SERVICE ENGINEER
Posts : 38

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by adibahambali on Tue Nov 10, 2009 12:29 pm

ok.. this is the latest yg aku dah dpt ek..

1. Adibah Yes
2. Zul B****
3. Zul Bakron
4. Bad
5. Hajime - budak kecik yg tak beso2
6. Maey
7. Anuar Navy - aku tak keney
8. Sham Plus - pun aku tak keney
9. Aimran
10. Rizal Noor
11. Daduk
12. Nazri - dia kata insyallah

yg lain2 tak tau..

** hajime, kalo tak reti tu tanya kat kaunter pertanyaan.. hehe..
adibah - 012-5162470
zulos - 019-2117248

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by blackcanary on Tue Nov 10, 2009 12:48 pm

bidah...sham plus tu yg umahnya kat Malaysia park...bertentang dgn umah Shahril...dia ada sorang kakak senior setahun dari kita..

nuar navy ni taukey bunga api time bulan puasa...

blackcanary
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : BADRUL HISHAM RAMLY
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kg. Bahagia
Current Location : Batu Caves,Rahman Putra @ Klang
Profession : cari duit
Posts : 225
Tahun SPM : apa benda ni...tumor aku tahulah

http://wwwblackcanary.blogspot.com

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by adibahambali on Tue Nov 10, 2009 12:56 pm

bidah mana plak ni bad... hahahaha... bertenang bad...

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by blackcanary on Tue Nov 10, 2009 1:00 pm

nak cepatlah katakan...dibah jadi bidah.....eee..tapi sedap jugak kalau nama bidah ye...

blackcanary
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : BADRUL HISHAM RAMLY
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kg. Bahagia
Current Location : Batu Caves,Rahman Putra @ Klang
Profession : cari duit
Posts : 225
Tahun SPM : apa benda ni...tumor aku tahulah

http://wwwblackcanary.blogspot.com

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by Sponsored content Today at 5:52 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum