PENGUNGUMAN PENTING

1. GRAND REUNION AZIZIAN 2010 - 1 MAY 2010. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-activities-f6/dinner-alumni-smsaa-teluk-intan-t141.htm

 

2. SUMBANGAN PENGHAWA DINGIN UNTUK SURAU SEKOLAH. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-news-announcement-f5/sumbangan-penghawa-dingin-di-surau-sekolah-t123.htm#2316

Latest topics
» How to grab the best coupon codes on the web?
Tue Apr 23, 2013 2:19 pm by lovelygirl

» How to find Coupon Codes with huge discount?
Fri Apr 19, 2013 4:33 pm by lovelygirl

» ASRAMA PUTERA TELAH DIROBOHKAN
Thu Sep 13, 2012 6:49 pm by anaseven

» Home Improvement Cast Meet again 12 Years After The show Ended
Sat Oct 08, 2011 11:59 am by lovelygirl

» One Tree Hill Entourage House MD --Discount dvd
Wed Aug 24, 2011 3:11 pm by then2011

» Tips On Conversation Starters
Mon Aug 15, 2011 11:18 am by lily

»  Nightmare Tan Lines! What to wear to avoid them.
Sat Aug 13, 2011 11:28 am by lily

»  Flawless Wedding Photography for Your Special Day
Fri Aug 12, 2011 11:25 am by lily

» Debt Ceiling? What Debt Ceiling?
Thu Aug 11, 2011 11:44 am by lily

December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Calendar Calendar

Poll

ATE ..KOMER...JOIN KER ..DINNER NI....

83% 83% [ 25 ]
3% 3% [ 1 ]
13% 13% [ 4 ]

Total Votes : 30


GATHERING DI IPOH

Page 3 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by adibahambali on Tue Nov 10, 2009 1:09 pm

eee... tak suka tak suka... tanak.. dulu kat ITM ada sorg ni nama bidah gak tp org iban... tanak arrr....

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by The White Wasp on Tue Nov 10, 2009 1:35 pm

Tolong ammendkan saya punya to Insyaallah....ye....

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by adibahambali on Tue Nov 10, 2009 2:22 pm

adibahambali wrote:ok.. this is the latest yg aku dah dpt ek..

1. Adibah Yes
2. Zul B****
3. Zul Bakron
4. Bad
5. Hajime - budak kecik yg tak beso2
6. Maey
7. Anuar Navy - aku tak keney
8. Sham Plus - pun aku tak keney
9. Aimran
10. Rizal Noor - dia kata insyallah
11. Daduk
12. Nazri - dia kata insyallah

yg lain2 tak tau..

** hajime, kalo tak reti tu tanya kat kaunter pertanyaan.. hehe..
adibah - 012-5162470
zulos - 019-2117248

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by budak baik on Tue Nov 10, 2009 3:49 pm

...ada artis tak masa geder2 tu....ASTRO buat cover tak???







...tanya tak salahkan?????

budak baik
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Hamdan Hassan
Year SPM : 87
Age : 46
Join date : 2009-05-19
Hometown Location : SELABAK
Current Location : MELAKA
Profession : jaga lab kat MMU...
Posts : 639

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by budak baik on Tue Nov 10, 2009 3:52 pm

The White Wasp wrote:Tolong ammendkan saya punya to Insyaallah....ye....


...samalah zal

...tp aku punya ammendkan maasyaAllah





..saje nak kaco Pengarah Program bg fenin skit

budak baik
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Hamdan Hassan
Year SPM : 87
Age : 46
Join date : 2009-05-19
Hometown Location : SELABAK
Current Location : MELAKA
Profession : jaga lab kat MMU...
Posts : 639

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by fishjoy on Tue Nov 10, 2009 5:39 pm

Gua akan kasi konpom last call, pasal ada gi kuarngra jap tapi flight blum konpom, jadinya InsyaAllah lah jugak

fishjoy
KADET POLIS
KADET POLIS

Name : ZULKIFLY BAKRON
Year SPM : 1987
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Parit 1, Sungai Sumun
Current Location : Puchong
Posts : 107

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by The White Wasp on Tue Nov 10, 2009 7:06 pm

budak baik wrote:
The White Wasp wrote:Tolong ammendkan saya punya to Insyaallah....ye....


...samalah zal

...tp aku punya ammendkan maasyaAllah





..saje nak kaco Pengarah Program bg fenin skit

heheh...takpa...biorle masyaallah...jangan innalillah udah le...
sori mulut tarak insurans

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by hazly on Wed Nov 11, 2009 8:57 am

Aku rasanya tak dapat join, outstation lagi.
Tapi kalu join, aku cadang Mee Rebus Ramli kat Tasik.

hazly
PENGAWAS ASRAMA
PENGAWAS ASRAMA

Name : shahrul hazly
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-10-20
Hometown Location : jalan manggis teluk intan
Current Location : shah alam
Profession : makan gaji
Posts : 50
Tahun SPM : takda

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by hazly on Wed Nov 11, 2009 9:02 am

Aimran, aku tak boleh reply mesej ko - asyik logout je. Tapi aku dah invite ko dalam facebook.

Mintak phone ko, kaku free masa aku balik Ayer Tawar nanti boleh jumpa. Phone aku 017-388 6546

hazly
PENGAWAS ASRAMA
PENGAWAS ASRAMA

Name : shahrul hazly
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-10-20
Hometown Location : jalan manggis teluk intan
Current Location : shah alam
Profession : makan gaji
Posts : 50
Tahun SPM : takda

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by adibahambali on Wed Nov 11, 2009 12:03 pm

The White Wasp wrote:
budak baik wrote:
The White Wasp wrote:Tolong ammendkan saya punya to Insyaallah....ye....


...samalah zal

...tp aku punya ammendkan maasyaAllah





..saje nak kaco Pengarah Program bg fenin skit

heheh...takpa...biorle masyaallah...jangan innalillah udah le...
sori mulut tarak insurans

alah... tak fenin pun... tak heran...

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by hajime on Wed Nov 11, 2009 2:00 pm

aper la keje kome nie yerk...rajin btol reply..tak tekejor teman

hajime
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : MUHAMMAD SHUKRI ZULKEPLI
Year SPM : 1999
Join date : 2009-07-13
Hometown Location : TAMAN MANIK
Current Location : PUCHONG
Profession : SERVICE ENGINEER
Posts : 38

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by blackcanary on Wed Nov 11, 2009 2:36 pm

hajime wrote:aper la keje kome nie yerk...rajin btol reply..tak tekejor teman

kami ni semua kerja tukang sapu aje....tu yg byk free dr tak free tu...

blackcanary
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : BADRUL HISHAM RAMLY
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kg. Bahagia
Current Location : Batu Caves,Rahman Putra @ Klang
Profession : cari duit
Posts : 225
Tahun SPM : apa benda ni...tumor aku tahulah

http://wwwblackcanary.blogspot.com

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by hajime on Wed Nov 11, 2009 3:00 pm

blackcanary wrote:
hajime wrote:aper la keje kome nie yerk...rajin btol reply..tak tekejor teman

kami ni semua kerja tukang sapu aje....tu yg byk free dr tak free tu...

hahah..tu sumer keje org kaya tuh...byk masa terluang...

hajime
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : MUHAMMAD SHUKRI ZULKEPLI
Year SPM : 1999
Join date : 2009-07-13
Hometown Location : TAMAN MANIK
Current Location : PUCHONG
Profession : SERVICE ENGINEER
Posts : 38

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by budak baik on Thu Nov 12, 2009 12:21 am

hajime wrote:aper la keje kome nie yerk...rajin btol reply..tak tekejor teman


...kami ni keje kat kaunter pertanyaan...seboleh mungkin kami akan reply w/pun tak kena mengena dgn soklan...kami juga dibayo elaun...elaun maki hamun...kwangkwamgkwang

jime spi bila ko nak jd weekend husband....bwk le bini duk skali...ke ko yg nak amik pluang poya2 hahahaha

budak baik
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Hamdan Hassan
Year SPM : 87
Age : 46
Join date : 2009-05-19
Hometown Location : SELABAK
Current Location : MELAKA
Profession : jaga lab kat MMU...
Posts : 639

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by Aimran Aini on Thu Nov 12, 2009 9:43 am

hazly wrote:Aimran, aku tak boleh reply mesej ko - asyik logout je. Tapi aku dah invite ko dalam facebook.

Mintak phone ko, kaku free masa aku balik Ayer Tawar nanti boleh jumpa. Phone aku 017-388 6546

mentua orang Ayer Tawar ye? On the way je rumah aku tu. nak cari rumah aku, ikut je papan tanda Hospital Manjung tu. Lepas tu contact no ni, 0135102443. Smile

Aimran Aini
PENGAWAS ASRAMA
PENGAWAS ASRAMA

Name : Aimran b. Mohamed Yasin Aini
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-07-01
Hometown Location : Kampung Banjar, Teluk Intan, Perak.
Current Location : Seri Manjung, Perak
Profession : Teacher
Posts : 71

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by blackcanary on Thu Nov 12, 2009 9:45 am

aimran...sekolah bila start cuti ha....klinik aku mesti sibuk dn org bersunat nanti ni...kamu tak balik ke sg buloh ke raya ni

blackcanary
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : BADRUL HISHAM RAMLY
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kg. Bahagia
Current Location : Batu Caves,Rahman Putra @ Klang
Profession : cari duit
Posts : 225
Tahun SPM : apa benda ni...tumor aku tahulah

http://wwwblackcanary.blogspot.com

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by adibahambali on Thu Nov 12, 2009 11:48 am

budak baik wrote:
hajime wrote:aper la keje kome nie yerk...rajin btol reply..tak tekejor teman


...kami ni keje kat kaunter pertanyaan...seboleh mungkin kami akan reply w/pun tak kena mengena dgn soklan...kami juga dibayo elaun...elaun maki hamun...kwangkwamgkwang

jime spi bila ko nak jd weekend husband....bwk le bini duk skali...ke ko yg nak amik pluang poya2 hahahaha

itu le pasey, si jimie ni kan, dia suka cenggitu, dia married but available... huhu...

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by adibahambali on Thu Nov 12, 2009 12:09 pm

hajime wrote:aper la keje kome nie yerk...rajin btol reply..tak tekejor teman

jimie... jgn kejor.. follow jek...

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by Aimran Aini on Fri Nov 13, 2009 9:47 am

[quote="blackcanary"]aimran...sekolah bila start cuti ha....klinik aku mesti sibuk dn org bersunat nanti ni...kamu tak balik ke sg buloh ke raya ni[/quote
20hb adalah hari last sekolah. aku 23-26 hb nov pg bercuti ke sabah. balik pak mentua aku ambik kat airport. kira raya haji tu aku beraya kat paya jaras laa. raya kedua tu pulak da sepupu isteri nak pg bernikah dgn orang kampung bahagia, tk intan. kami ikut mengiring la sekali tu.

Aimran Aini
PENGAWAS ASRAMA
PENGAWAS ASRAMA

Name : Aimran b. Mohamed Yasin Aini
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-07-01
Hometown Location : Kampung Banjar, Teluk Intan, Perak.
Current Location : Seri Manjung, Perak
Profession : Teacher
Posts : 71

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by daduk on Sat Nov 14, 2009 12:55 pm

Salam,
kalo 5hb tu dtg lewat sikit boleh x? rasanya mlm tu bos teman suruh masuk game bowling, kalo x pegi main nanti dia report bos kl or buat sabotaj ape2 ke, kena pindah balik kl plak.
bad, semalam gua ronda kat bkt rahman putra nak cari ofis mbsa, ada satu poliklinik bentuk bangunan mcm bulat2 depannya tu, ko punya le yer...

daduk
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Join date : 2009-05-18
Posts : 23

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by hajime on Sun Nov 15, 2009 10:22 pm

budak baik wrote:
hajime wrote:aper la keje kome nie yerk...rajin btol reply..tak tekejor teman


...kami ni keje kat kaunter pertanyaan...seboleh mungkin kami akan reply w/pun tak kena mengena dgn soklan...kami juga dibayo elaun...elaun maki hamun...kwangkwamgkwang

jime spi bila ko nak jd weekend husband....bwk le bini duk skali...ke ko yg nak amik pluang poya2 hahahaha

hahah..jgn mcm tu hamdan...mmg kalau bleh nak jadi daily husband..masalahnya muhyiddin yassin tak kenal aku..aku jer kenal dia...
tp bila berjauhan nie..baru dpt puji selalu ciptaan tuhan yg cantik cantik..heheh

hajime
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : MUHAMMAD SHUKRI ZULKEPLI
Year SPM : 1999
Join date : 2009-07-13
Hometown Location : TAMAN MANIK
Current Location : PUCHONG
Profession : SERVICE ENGINEER
Posts : 38

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by adibahambali on Mon Nov 16, 2009 8:27 am

huhuhu... ye la tu jimie... puji le ye...

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by blackcanary on Wed Nov 18, 2009 3:23 pm

daduk wrote:Salam,
kalo 5hb tu dtg lewat sikit boleh x? rasanya mlm tu bos teman suruh masuk game bowling, kalo x pegi main nanti dia report bos kl or buat sabotaj ape2 ke, kena pindah balik kl plak.
bad, semalam gua ronda kat bkt rahman putra nak cari ofis mbsa, ada satu poliklinik bentuk bangunan mcm bulat2 depannya tu, ko punya le yer...

Kalau klinik tu nama Pusat Rawatan Mutiara..mmg betullah tu..pukul brapa?...pejabat MBSA dekat belah depan tu..sebelah estoran takwa...

blackcanary
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : BADRUL HISHAM RAMLY
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kg. Bahagia
Current Location : Batu Caves,Rahman Putra @ Klang
Profession : cari duit
Posts : 225
Tahun SPM : apa benda ni...tumor aku tahulah

http://wwwblackcanary.blogspot.com

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by daduk on Wed Nov 18, 2009 5:54 pm

bad,
gua pegi sana llebih kurang kul 3 pm, balik hari, abis urusan. singgah paya jaras jap dalam kul 6 balik manjung balik.
beso klinik tu mcm hospital, mesti ramai nurse cun kot hehe

daduk
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Join date : 2009-05-18
Posts : 23

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by blackcanary on Thu Nov 19, 2009 9:33 am

daduk wrote:bad,
gua pegi sana llebih kurang kul 3 pm, balik hari, abis urusan. singgah paya jaras jap dalam kul 6 balik manjung balik.
beso klinik tu mcm hospital, mesti ramai nurse cun kot hehe

Daduk,

Dulu klinik tu mmg beso, sbb dia ada tempat bersalin kat tingkat 2, bila dia jual kat aku, aku cuma ambik yg ground level aje...nurse kami tak byk..2 org aje, seorang lagi kami ambik part time..so nurse kami hanya ada 3 org aje..
Pembantu tambahan ialah adik aku dgn aku aje...tukang jaga kuanter depan, daftar pesakit...so kalau kamu nak tgk aku pakai skirt..dtglah...so far yg pernah dtg kesitu ialah Imran, rizal dan nizam aje...

blackcanary
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : BADRUL HISHAM RAMLY
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kg. Bahagia
Current Location : Batu Caves,Rahman Putra @ Klang
Profession : cari duit
Posts : 225
Tahun SPM : apa benda ni...tumor aku tahulah

http://wwwblackcanary.blogspot.com

Back to top Go down

Re: GATHERING DI IPOH

Post by Sponsored content Today at 5:55 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum