PENGUNGUMAN PENTING

1. GRAND REUNION AZIZIAN 2010 - 1 MAY 2010. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-activities-f6/dinner-alumni-smsaa-teluk-intan-t141.htm

 

2. SUMBANGAN PENGHAWA DINGIN UNTUK SURAU SEKOLAH. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-news-announcement-f5/sumbangan-penghawa-dingin-di-surau-sekolah-t123.htm#2316

Latest topics
» How to grab the best coupon codes on the web?
Tue Apr 23, 2013 2:19 pm by lovelygirl

» How to find Coupon Codes with huge discount?
Fri Apr 19, 2013 4:33 pm by lovelygirl

» ASRAMA PUTERA TELAH DIROBOHKAN
Thu Sep 13, 2012 6:49 pm by anaseven

» Home Improvement Cast Meet again 12 Years After The show Ended
Sat Oct 08, 2011 11:59 am by lovelygirl

» One Tree Hill Entourage House MD --Discount dvd
Wed Aug 24, 2011 3:11 pm by then2011

» Tips On Conversation Starters
Mon Aug 15, 2011 11:18 am by lily

»  Nightmare Tan Lines! What to wear to avoid them.
Sat Aug 13, 2011 11:28 am by lily

»  Flawless Wedding Photography for Your Special Day
Fri Aug 12, 2011 11:25 am by lily

» Debt Ceiling? What Debt Ceiling?
Thu Aug 11, 2011 11:44 am by lily

December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Calendar Calendar

Poll

ATE ..KOMER...JOIN KER ..DINNER NI....

83% 83% [ 25 ]
3% 3% [ 1 ]
13% 13% [ 4 ]

Total Votes : 30


Government Transformation Programme

View previous topic View next topic Go down

Government Transformation Programme

Post by The White Wasp on Sat Jan 30, 2010 2:23 am

Sorry kengkawan, bukan nak promote diri aku atau nak megahkan keje aku tapi moh le support landasan yang baik ni.... Kerajaan kita dah start series of initiatives untuk improve dan change Malaysia. Memang ramai orang akan rasa sceptical dan mungkin condemn akan usaha ni tapi bila aku dah "terlibat" secara langsung aku memang berharap dan percaya dengan support kita semua mungkin satu transformasi besar boleh berlaku.
Kalau nak tahu maklumat lanjut go to;
www.transformation.gov.my
Tengkiu and good morning.

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Government Transformation Programme

Post by MR. OS on Mon Feb 01, 2010 12:15 pm

ari tu yg pak lah, che det najib kat function NKRA tu...funtion tu ke yg ko organise?




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Government Transformation Programme

Post by The White Wasp on Mon Feb 01, 2010 1:17 pm

Aha betul sekali...nasib baik tak bertumbuk 3 orang tu....hehe...but seriously...engkau boleh pegi website tu dan download buku yang boleh jadi rujukan semua rakyat nak pastikan semua Menteri especially yang terlibat dengan NKRA dan mkra laksanakan tanggungjawab masing-masing...

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Government Transformation Programme

Post by MR. OS on Mon Feb 01, 2010 1:24 pm

aku rasa perancangan ok..cuma aku takut perlaksanaannya .....masih ada birokrasi...corruption...kroni..




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Government Transformation Programme

Post by The White Wasp on Mon Feb 01, 2010 2:10 pm

Itu memang banyak dipersoalkan...tapi kalau dilihat peneraju project ni orang korporat pastu orang korporat yang telah berjaya membuat pelbagai perubahan aku agak yakin

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Government Transformation Programme

Post by adibahambali on Mon Feb 01, 2010 3:08 pm

kay... dah gi tgk kat link tu dah... . zul, ko tgk le dulu baru nak ckp apa2... kan kan kan...hehehe..

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Government Transformation Programme

Post by The White Wasp on Mon Feb 01, 2010 3:19 pm

Hehe...nak cakap pun takpa ... It's all about being open...kalau tak buat salah and niat baik takut apa...bukan ada orang nak gigit...kan kan kan....

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Government Transformation Programme

Post by MR. OS on Tue Feb 02, 2010 9:39 am

adibahambali wrote:kay... dah gi tgk kat link tu dah... . zul, ko tgk le dulu baru nak ckp apa2... kan kan kan...hehehe..

wah..wah..wah...back up abng sotong nampk..hehehehe




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Government Transformation Programme

Post by budak baik on Tue Feb 02, 2010 10:37 am

....dah baca secara rambang...tanpa prejudis aku rasa agak terlewat dan kurang meyakinkan dan utk series2 cenggini rakyat terbanyak akan mencebik je dan berpandangan sesama sendiri sambil mengangkat bahu...yg belah penang akan kata pi mai pi mai tang tu,yg kat perak plak kata apekeheinye yob,belah pantai timur ghoyak pade doh...kot ada pun belah selatan je akan laung hidup BN.

menyulusuri era pemerintahan sebelum dan terkini rakyat marhain dah tak tanya sapa derektor series program ni tp sapa kerajaan yg dok ada la ni...so moral of the story majoriti rakyat dah agak atau hampir hilang keyakinan dengan kerajaan skrg...solution???????

...aku x blame ko terlbat dlm program ni ...biase lako bisnes just grab je ape yg lalu lalang kat dpn mata...kurang2 dpt buat buku program ni pun dah x abis makan kankankan hehehehehe

budak baik
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Hamdan Hassan
Year SPM : 87
Age : 46
Join date : 2009-05-19
Hometown Location : SELABAK
Current Location : MELAKA
Profession : jaga lab kat MMU...
Posts : 639

Back to top Go down

Re: Government Transformation Programme

Post by adibahambali on Tue Feb 02, 2010 10:43 am

MR. OS wrote:
adibahambali wrote:kay... dah gi tgk kat link tu dah... . zul, ko tgk le dulu baru nak ckp apa2... kan kan kan...hehehe..

wah..wah..wah...back up abng sotong nampk..hehehehe

tehehehe... musti ler... abg sotong aku kan... ... jgn mara aaa....

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Government Transformation Programme

Post by adibahambali on Tue Feb 02, 2010 10:45 am

budak baik wrote:....dah baca secara rambang...tanpa prejudis aku rasa agak terlewat dan kurang meyakinkan dan utk series2 cenggini rakyat terbanyak akan mencebik je dan berpandangan sesama sendiri sambil mengangkat bahu...yg belah penang akan kata pi mai pi mai tang tu,yg kat perak plak kata apekeheinye yob,belah pantai timur ghoyak pade doh...kot ada pun belah selatan je akan laung hidup BN.

menyulusuri era pemerintahan sebelum dan terkini rakyat marhain dah tak tanya sapa derektor series program ni tp sapa kerajaan yg dok ada la ni...so moral of the story majoriti rakyat dah agak atau hampir hilang keyakinan dengan kerajaan skrg...solution???????

...aku x blame ko terlbat dlm program ni ...biase lako bisnes just grab je ape yg lalu lalang kat dpn mata...kurang2 dpt buat buku program ni pun dah x abis makan kankankan hehehehehe

medan... belah selatan ni termasuk melaka le kan...

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Government Transformation Programme

Post by budak baik on Tue Feb 02, 2010 10:55 am

adibahambali wrote:
budak baik wrote:....dah baca secara rambang...tanpa prejudis aku rasa agak terlewat dan kurang meyakinkan dan utk series2 cenggini rakyat terbanyak akan mencebik je dan berpandangan sesama sendiri sambil mengangkat bahu...yg belah penang akan kata pi mai pi mai tang tu,yg kat perak plak kata apekeheinye yob,belah pantai timur ghoyak pade doh...kot ada pun belah selatan je akan laung hidup BN.

menyulusuri era pemerintahan sebelum dan terkini rakyat marhain dah tak tanya sapa derektor series program ni tp sapa kerajaan yg dok ada la ni...so moral of the story majoriti rakyat dah agak atau hampir hilang keyakinan dengan kerajaan skrg...solution???????

...aku x blame ko terlbat dlm program ni ...biase lako bisnes just grab je ape yg lalu lalang kat dpn mata...kurang2 dpt buat buku program ni pun dah x abis makan kankankan hehehehehe

medan... belah selatan ni termasuk melaka le kan...



ye dib ----->lalang kg dusun yg belum dpt projek

budak baik
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Hamdan Hassan
Year SPM : 87
Age : 46
Join date : 2009-05-19
Hometown Location : SELABAK
Current Location : MELAKA
Profession : jaga lab kat MMU...
Posts : 639

Back to top Go down

Re: Government Transformation Programme

Post by The White Wasp on Tue Feb 02, 2010 11:23 am

budak baik wrote:....dah baca secara rambang...tanpa prejudis aku rasa agak terlewat dan kurang meyakinkan dan utk series2 cenggini rakyat terbanyak akan mencebik je dan berpandangan sesama sendiri sambil mengangkat bahu...yg belah penang akan kata pi mai pi mai tang tu,yg kat perak plak kata apekeheinye yob,belah pantai timur ghoyak pade doh...kot ada pun belah selatan je akan laung hidup BN.

menyulusuri era pemerintahan sebelum dan terkini rakyat marhain dah tak tanya sapa derektor series program ni tp sapa kerajaan yg dok ada la ni...so moral of the story majoriti rakyat dah agak atau hampir hilang keyakinan dengan kerajaan skrg...solution???????

...aku x blame ko terlbat dlm program ni ...biase lako bisnes just grab je ape yg lalu lalang kat dpn mata...kurang2 dpt buat buku program ni pun dah x abis makan kankankan hehehehehe
FYI buku tu aku tak buat pun...aku banyak buat event n promotion diaorang. Dan bercakap pasal buku...buku tu menteri pun tak boleh sentuh. Segala content dibuat oleh kakitangan awam peringkat pertengahan bukan pihak atasan. Kalau dikira itulah kehendak rakyat. Menteri pun hanya dapat lihat hari pelancaran...dan banyak jugak yang terkedu tengok pelaksanaan yang perlu dibuat.

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Government Transformation Programme

Post by budak baik on Tue Feb 02, 2010 11:37 am

....bagus la camtu sebenonye pun rakyat marhain ni especially melayu(termasuk jawa.rawa,banjo,mendeleng dll yg sewaktu dgnnye)masih ada menaruh harapan segala2nya yg dlm kerajaan akan balik pada landasan yg betul...mcm lagu Faizal Tahir BENCINTA(benci tp cinta)

budak baik
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Hamdan Hassan
Year SPM : 87
Age : 46
Join date : 2009-05-19
Hometown Location : SELABAK
Current Location : MELAKA
Profession : jaga lab kat MMU...
Posts : 639

Back to top Go down

Re: Government Transformation Programme

Post by The White Wasp on Tue Feb 02, 2010 12:34 pm

Aku pun memang berharap macam tu... sebab kalau diaorang gagal jugak dalam masa terdekat ni naik la orang lain...

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Government Transformation Programme

Post by adibahambali on Tue Feb 02, 2010 3:45 pm

uish.. serious beno thread ni... udah ghope geng nazi bandi jek sume nyer...

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Government Transformation Programme

Post by The White Wasp on Thu Feb 04, 2010 12:19 pm

adibahambali wrote:uish.. serious beno thread ni... udah ghope geng nazi bandi jek sume nyer...
Sekali sekala kita serius la pulak...ni demi masa depan "kita"

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Government Transformation Programme

Post by Sponsored content Today at 5:49 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum