PENGUNGUMAN PENTING

1. GRAND REUNION AZIZIAN 2010 - 1 MAY 2010. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-activities-f6/dinner-alumni-smsaa-teluk-intan-t141.htm

 

2. SUMBANGAN PENGHAWA DINGIN UNTUK SURAU SEKOLAH. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-news-announcement-f5/sumbangan-penghawa-dingin-di-surau-sekolah-t123.htm#2316

Latest topics
» How to grab the best coupon codes on the web?
Tue Apr 23, 2013 2:19 pm by lovelygirl

» How to find Coupon Codes with huge discount?
Fri Apr 19, 2013 4:33 pm by lovelygirl

» ASRAMA PUTERA TELAH DIROBOHKAN
Thu Sep 13, 2012 6:49 pm by anaseven

» Home Improvement Cast Meet again 12 Years After The show Ended
Sat Oct 08, 2011 11:59 am by lovelygirl

» One Tree Hill Entourage House MD --Discount dvd
Wed Aug 24, 2011 3:11 pm by then2011

» Tips On Conversation Starters
Mon Aug 15, 2011 11:18 am by lily

»  Nightmare Tan Lines! What to wear to avoid them.
Sat Aug 13, 2011 11:28 am by lily

»  Flawless Wedding Photography for Your Special Day
Fri Aug 12, 2011 11:25 am by lily

» Debt Ceiling? What Debt Ceiling?
Thu Aug 11, 2011 11:44 am by lily

December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Calendar Calendar

Poll

ATE ..KOMER...JOIN KER ..DINNER NI....

83% 83% [ 25 ]
3% 3% [ 1 ]
13% 13% [ 4 ]

Total Votes : 30


Salam Perkenalan Buat Semua

Page 5 of 20 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by MR. OS on Fri May 29, 2009 12:22 am

Badrul Hisham wrote:Assalammualaikum semua,

Mintak maap le bebanyak sbb baru skrg ni nak joint walhal dah lama gak melly proposed. Nak perkenalkan diri ni dulu...

nama : Badrul Hisham b Kamaruddin
nick name : Bob sbb masa tingkatan satu dulu tahun 1989 ada senior yg nama seakan sama Badrul Sham, kami panggil Abg Bob so lekat la nama tu sampai skrg ni....
batch : spm 1993
dulu tinggal kat : asrama putra 1989 ~ 1993
sekarang tinggal kat : Putrajaya, Precint 18
tempat keje : Mercedes-Benz Malaysia Sdn. Bhd. - Glenmarie, Shah Alam
email : badrul.hisham@daimler.com, [url=mailto://Amir_hisham76@yahoo.com
Amir_hisham76@yahoo.com[/quote[/url]]

tak ngaper..asei kan mike join forum ni....n war war kan pada kawan kawan miker...sesama ler kita meghameikan azizian4ever ni. kalo boleh miker latak ler gambor...boleh ler abg abg senior ni kenei miker

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by zulamin on Sat May 30, 2009 5:01 pm

Assalamualaikum semua!!!!!

Nama : Zulkifli Amin
Batch : SPM 84
Dulu STAY AT : ASPUTRA (ASRAMA PUTERA) 80-84.
Nick name: BOTAK
Skrg: SHAH ALAM
Kerja : IT Company

zulamin
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : ZULKIFLI AMIN BIN ABDUL JALAL
Year SPM : 1984
Age : 49
Join date : 2009-05-30
Hometown Location : SABAK BERNAM. SELANGOR
Current Location : SHAH ALAM. SELANGOR
Profession : BERNIAGA KECIK-KECIK
Posts : 10
Tahun SPM : 1984

http://groups.yahoo.com/group/SMSAATI/

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by MR. OS on Sat May 30, 2009 6:16 pm

zulamin wrote:Assalamualaikum semua!!!!!

Nama : Zulkifli Amin
Batch : SPM 84
Dulu STAY AT : ASPUTRA (ASRAMA PUTERA) 80-84.
Nick name: BOTAK
Skrg: SHAH ALAM
Kerja : IT Company

selamat dtg ke azizian4ever....thx for joining ...u batch senior kan...best..senior pun leh join........ajak la ur batch join forum ni...berbuncang ttg aktiviti u all kat sini...kat sini mudah...kalau tak leh masuk yahoo pun..leh masuk website...gambor kecik sgt...tak nampak langsung

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by zulamin on Sat May 30, 2009 9:19 pm

MR. OS wrote:
selamat dtg ke azizian4ever....thx for joining ...u batch senior kan...best..senior pun leh join........ajak la ur batch join forum ni...berbuncang ttg aktiviti u all kat sini...kat sini mudah...kalau tak leh masuk yahoo pun..leh masuk website...gambor kecik sgt...tak nampak langsung


Gambar tu send dah cukup besar dah. Tapi setting avatar tu limited pada 64kb ajer. Kalau boleh adjust kasi besor sikit mcm awak punya tu ok kot.

zulamin
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : ZULKIFLI AMIN BIN ABDUL JALAL
Year SPM : 1984
Age : 49
Join date : 2009-05-30
Hometown Location : SABAK BERNAM. SELANGOR
Current Location : SHAH ALAM. SELANGOR
Profession : BERNIAGA KECIK-KECIK
Posts : 10
Tahun SPM : 1984

http://groups.yahoo.com/group/SMSAATI/

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by zakir on Mon Jun 01, 2009 12:05 am

nama teman m zakir husin.Dari kpg bahagia ke batak rabit...sampai la ni.SPM tahun 1987.Lahir tahun 70.Ertinya umur teman dah 39.Tahun depan baru ler mula kehidupan...pasai baru 40Tahun.Anak Yg tua 12 tahun dan yg kedua 7 th.Bini sama umur ngan teman.Teman ada di putrajaya.
Belum ader kerjaya tetap..mungkin tahun depan buat ladang tanam bawang.
Buat maser ni buat perniagaan access card control, alarm & CCTV.
maser kat sultan dulu,teman kira low profile.maklum ler kampung boy.
mula2 dapat nickname kat arau,perlis.depa panggil teman dinberamboi.pastu jadi badigol sood plak.tp aweks panggil teman hani mohsin.

zakir
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : zakir husin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : batak rabit
Current Location : putrajaya
Profession : tanam pokok bawang
Posts : 33
Tahun SPM : ne ambek alagayireke ! romba-romba naller dey

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by blackcanary on Mon Jun 01, 2009 11:31 am

MR. OS wrote:
Badrul Hisham wrote:Assalammualaikum semua,

Mintak maap le bebanyak sbb baru skrg ni nak joint walhal dah lama gak melly proposed. Nak perkenalkan diri ni dulu...

nama : Badrul Hisham b Kamaruddin
nick name : Bob sbb masa tingkatan satu dulu tahun 1989 ada senior yg nama seakan sama Badrul Sham, kami panggil Abg Bob so lekat la nama tu sampai skrg ni....
batch : spm 1993
dulu tinggal kat : asrama putra 1989 ~ 1993
sekarang tinggal kat : Putrajaya, Precint 18
tempat keje : Mercedes-Benz Malaysia Sdn. Bhd. - Glenmarie, Shah Alam
email : badrul.hisham@daimler.com, [url=mailto://Amir_hisham76@yahoo.com
Amir_hisham76@yahoo.com[/quote[/url]]

tak ngaper..asei kan mike join forum ni....n war war kan pada kawan kawan miker...sesama ler kita meghameikan azizian4ever ni. kalo boleh miker latak ler gambor...boleh ler abg abg senior ni kenei miker

Salam Bob..nama kita sama he...kau kerja kat glenmarie ye..aku kat Batu Caves..selalu jugak pegi situ jumpa bebudak warranty...intan tu kira senior kau lah ye...kakak kepada intan tu dulu kira junior kami..
kamu under teknikal ke...?email aku badrulhisham@ccb.com.my

blackcanary
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : BADRUL HISHAM RAMLY
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kg. Bahagia
Current Location : Batu Caves,Rahman Putra @ Klang
Profession : cari duit
Posts : 225
Tahun SPM : apa benda ni...tumor aku tahulah

http://wwwblackcanary.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by MR. OS on Mon Jun 01, 2009 12:26 pm

[quote="blackcanary...intan tu kira senior kau lah ye...kakak kepada intan tu dulu kira junior kami..
kamu under teknikal ke...?email aku badrulhisham@ccb.com.my[/quote]

Intan yg mana bad?..intan horley dulu ker??? Very Happy

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

salam kenal2

Post by nanie67 on Tue Jun 02, 2009 10:44 pm

hi..... assalammualaikum....
saya nanie, skolah sultan masa ting 2, 3 n 4, thn lupa tpi ting 2/3, 3/3 n 4sc1..... duk kat umah murah lorong bulan

nanie67
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : norhainiza jalaludin
Year SPM : tk ingat, lahir 67
Join date : 2009-06-02
Hometown Location : lorong bulan
Posts : 37

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by nanie67 on Tue Jun 02, 2009 10:55 pm

https://i86.servimg.com/u/f86/13/96/29/78/nani_n11.jpg

nanie67
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : norhainiza jalaludin
Year SPM : tk ingat, lahir 67
Join date : 2009-06-02
Hometown Location : lorong bulan
Posts : 37

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by nanie67 on Tue Jun 02, 2009 11:10 pm

Very Happy susah ler plak nk send gambo, tu gambo family, yg ni ramai junior erk....... klau tk silap azam tu kwn adik ipar akak, si ijan ank pak darus..... akak ni kawin ngan ank pak darus pdg tembak, now duk di ipoh tpi my dearest hubby tu skolah seri perak dulu.... isham namanya...... klau ler ada sapa2 yg knal....... start f5 dah duk ipoh, skolah mgs, pastu gi mhs, pastu msk maktab trengganu n ngajo bi kt skolah2 di ipoh... byk skolah, then sambung blajo kt upm, masa tu universiti pertanian...... n ngajo kat ipoh... selain ngajo, sbb tk minat ngajo, so buka kedai... butik pengantin kt tmn jati ipoh.... butik anggun segar....... nk no tipon ke??? tk yah ler erk... nnti gi jer kat kdai tu, kt sign board terpampang no tipon nyer.... ok, takat ni mukadimah, nice to be here with all of u..... Smile

nanie67
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : norhainiza jalaludin
Year SPM : tk ingat, lahir 67
Join date : 2009-06-02
Hometown Location : lorong bulan
Posts : 37

Back to top Go down

Salam Ukhwah

Post by Nor Akmar on Wed Jun 03, 2009 10:35 am

Salam all,
I am glad to see this forum and excited about the 50 year celebration of SMSAA. Most members looks like my junior, only saw one familiar name Adibah Hambali, kat mana la ni?. Ni Kak Akmar not sure if you remember or know me. SPM 84. Rumah kat Jln Padang Tembak dulu address Lot 1076 depan Tmn Jaya la ni rumah tak nampak dari jalan besor tapi kat2 situ jugak. Tmn Seri Idaman. Most of you maybe same batch with my sister Khairiah.
Anyway, too nostalgic bile sape dok cerita ais kepei nyonya kat depan SRK SAA tu. Awat tiap2 kali lau tak nampak pun mungkin hujung minggu. Nak tunjuk kat my children apa ais kepei tu, deme tak pernah tengok yg deme tahu slurpy kat 7 eleven tu. So next reunion boleh lah contract ngan nyonya tu. Panjang umur dia ye.
Lets keep in touch. I am staying in Shah Alam, working in Cyberjaya and close to Putrajaya.
Wassalam.


Last edited by Nor Akmar on Wed Jun 03, 2009 10:37 am; edited 1 time in total (Reason for editing : ais kepei)

Nor Akmar
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : Nor Akmar Shah Minan
Year SPM : 1984
Age : 49
Join date : 2009-06-03
Hometown Location : Padang Tembak, TI
Current Location : Sek 13 Shah Alam
Profession : Orang suruhan
Posts : 20
Tahun SPM : 1984

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by adamdanish on Wed Jun 03, 2009 11:27 am

Salam utk semua....
Bagi batch 1985 - 1987 rasanya ramai yang kenal saya....maklum le saya baru joint SMSAA tahun tu....tapi kalau orang sukan mungkin mengenali saya... seronok gak dapat keep in touch kat forum nie....bila tgk balik ruangan Cikgu teringak balik kat cigku2 tu..anyway saya skarang kat BSN Melaka...pada Bro Zul and geng sorry ari tu x dapat datang....

adamdanish
BUDAK BUDAK SEKOLAH
BUDAK BUDAK SEKOLAH

Name : hamdanhusin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-06-02
Hometown Location : Tk Intan
Current Location : Bukit Baru, Melaka
Profession : Bersukan
Posts : 4

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by MR. OS on Wed Jun 03, 2009 12:43 pm

Nor Akmar wrote:Salam all,
I am glad to see this forum and excited about the 50 year celebration of SMSAA. Most members looks like my junior, only saw one familiar name Adibah Hambali, kat mana la ni?. Ni Kak Akmar not sure if you remember or know me. SPM 84. Rumah kat Jln Padang Tembak dulu address Lot 1076 depan Tmn Jaya la ni rumah tak nampak dari jalan besor tapi kat2 situ jugak. Tmn Seri Idaman. Most of you maybe same batch with my sister Khairiah.
Anyway, too nostalgic bile sape dok cerita ais kepei nyonya kat depan SRK SAA tu. Awat tiap2 kali lau tak nampak pun mungkin hujung minggu. Nak tunjuk kat my children apa ais kepei tu, deme tak pernah tengok yg deme tahu slurpy kat 7 eleven tu. So next reunion boleh lah contract ngan nyonya tu. Panjang umur dia ye.
Lets keep in touch. I am staying in Shah Alam, working in Cyberjaya and close to Putrajaya.
Wassalam.

Kenei..apa lak tak kenei..kaka khairiah...patu lak..mana ler ada rumah lain kat depan taman jaya tu....umah ak akmar jer...kalau ada pun rumah pak sudin (rumah batu kat dgn kedai awin tu)...bagus la senior pun dah masuk forum ni..ajak la kwn kwn satu batch lagi....kalau blh bgtau ur sister...ajak join sekali....saya ni stay kat taman jaya....

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by MR. OS on Wed Jun 03, 2009 12:48 pm

adamdanish wrote:Salam utk semua....
Bagi batch 1985 - 1987 rasanya ramai yang kenal saya....maklum le saya baru joint SMSAA tahun tu....tapi kalau orang sukan mungkin mengenali saya... seronok gak dapat keep in touch kat forum nie....bila tgk balik ruangan Cikgu teringak balik kat cigku2 tu..anyway saya skarang kat BSN Melaka...pada Bro Zul and geng sorry ari tu x dapat datang....

nak bgtau ko ni glamer la yer.......... Razz .....ada lg ko tak bgtau...kampung ko kat kona mat keroncong....dulu sek st anthoney...coach hoki...Oh BAn ching...pastu sekolah anderson...main hoki utk malaysia..bola pun terer...siap org kata mcm jijon...hehehe..mana tak...abih keeper sek. sultan abdullah kena gelecek...heheh..pastu tahun 1986..wakil malaysiaia under 16 pi Perth.....

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by MR. OS on Wed Jun 03, 2009 12:50 pm



haa...dah dpt masuk pic

nanie67 wrote:https://i86.servimg.com/u/f86/13/96/29/78/nani_n11.jpg

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

makin ramai

Post by The White Wasp on Wed Jun 03, 2009 12:52 pm

Nor Akmar wrote:Salam all,
I am glad to see this forum and excited about the 50 year celebration of SMSAA. Most members looks like my junior, only saw one familiar name Adibah Hambali, kat mana la ni?. Ni Kak Akmar not sure if you remember or know me. SPM 84. Rumah kat Jln Padang Tembak dulu address Lot 1076 depan Tmn Jaya la ni rumah tak nampak dari jalan besor tapi kat2 situ jugak. Tmn Seri Idaman. Most of you maybe same batch with my sister Khairiah.
Anyway, too nostalgic bile sape dok cerita ais kepei nyonya kat depan SRK SAA tu. Awat tiap2 kali lau tak nampak pun mungkin hujung minggu. Nak tunjuk kat my children apa ais kepei tu, deme tak pernah tengok yg deme tahu slurpy kat 7 eleven tu. So next reunion boleh lah contract ngan nyonya tu. Panjang umur dia ye.
Lets keep in touch. I am staying in Shah Alam, working in Cyberjaya and close to Putrajaya.
Wassalam.

Ramai jugak yang stay area shah alam klang ni...seksyen mana?

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by MR. OS on Wed Jun 03, 2009 1:01 pm

nanie67 wrote:hi..... assalammualaikum....
saya nanie, skolah sultan masa ting 2, 3 n 4, thn lupa tpi ting 2/3, 3/3 n 4sc1..... duk kat umah murah lorong bulan

rasanya mcm kenal....ada tak adik ke..nama khairul anas..

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

khairul anas

Post by nanie67 on Wed Jun 03, 2009 1:47 pm

hai, mmg saya kakak anas, anas skrg keje kt balai polis mn erk, kt tempat pak lah tu kot, ntah ler, tk ingat tempat nyer, kuarters pun tak tau, yg tau, setiap kali nk gi umah dia, dia akan ambik n tunjuk jln, kita tunggu kat hospital seberang jaya..... jrg2 pun gi umah dia, tu yg tersesat selalu....., nnti saya upload gambar family anas pulak, kakak anas ni kurang di kenali kot

nanie67
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : norhainiza jalaludin
Year SPM : tk ingat, lahir 67
Join date : 2009-06-02
Hometown Location : lorong bulan
Posts : 37

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by MR. OS on Wed Jun 03, 2009 1:50 pm

nanie67 wrote:hai, mmg saya kakak anas, anas skrg keje kt balai polis mn erk, kt tempat pak lah tu kot, ntah ler, tk ingat tempat nyer, kuarters pun tak tau, yg tau, setiap kali nk gi umah dia, dia akan ambik n tunjuk jln, kita tunggu kat hospital seberang jaya..... jrg2 pun gi umah dia, tu yg tersesat selalu....., nnti saya upload gambar family anas pulak, kakak anas ni kurang di kenali kot

ehh..anas kat kepala batas ke...saya pun kat kepala batas ni...saya kenal akak ni....saya pernah join ur group gi KL masa sekolah dulu...saya sorang jer dr tingkatan 1.....

kalau tak salah ada sorang lagi adik kann ....nama dia tak ingat...satu batch dgn saya...

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by adamdanish on Wed Jun 03, 2009 1:56 pm

Zol....kau sape yang tak kenal...seluruh Tk Intan kenal kau...janji dapat tgk kepala kau..hehehe..Wah..!! kau boleh ingat semua aktiviti aku le...hebat ingatan kau...Zol minggu ni aku balik Tk Intan...turun le...

adamdanish
BUDAK BUDAK SEKOLAH
BUDAK BUDAK SEKOLAH

Name : hamdanhusin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-06-02
Hometown Location : Tk Intan
Current Location : Bukit Baru, Melaka
Profession : Bersukan
Posts : 4

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by MR. OS on Wed Jun 03, 2009 1:57 pm

adamdanish wrote:Zol....kau sape yang tak kenal...seluruh Tk Intan kenal kau...janji dapat tgk kepala kau..hehehe..Wah..!! kau boleh ingat semua aktiviti aku le...hebat ingatan kau...Zol minggu ni aku balik Tk Intan...turun le...

minggu ni tak..28hb baru aku balik tk intan...

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by MR. OS on Wed Jun 03, 2009 1:59 pm

nanie67 wrote:hai, mmg saya kakak anas, anas skrg keje kt balai polis mn erk, kt tempat pak lah tu kot, ntah ler, tk ingat tempat nyer, kuarters pun tak tau, yg tau, setiap kali nk gi umah dia, dia akan ambik n tunjuk jln, kita
tunggu kat hospital seberang jaya..... jrg2 pun gi umah dia, tu yg tersesat selalu....., nnti saya upload gambar family anas pulak, kakak anas ni kurang di kenali kot

ada tak adik nama dia norhaslinda

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by nanie67 on Wed Jun 03, 2009 2:31 pm

a ah, ada...... dia kat kl, nnti akak upload gak gambo family dia, tpi tk pasti ler klau kedua2 adik akak ni ada e mail ke tak...... linda keje bsn, tempat tak tau tpi umah linda mmg akak kerap pegi.........

nanie67
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : norhainiza jalaludin
Year SPM : tk ingat, lahir 67
Join date : 2009-06-02
Hometown Location : lorong bulan
Posts : 37

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by MR. OS on Wed Jun 03, 2009 2:35 pm

nanie67 wrote:a ah, ada...... dia kat kl, nnti akak upload gak gambo family dia, tpi tk pasti ler klau kedua2 adik akak ni ada e mail ke tak...... linda keje bsn, tempat tak tau tpi umah linda mmg akak kerap pegi.........

bg tau kat anas..ada sorang budak sultan kat kepala batas ni....ofis saya ckp kat dia..kat belakang kolej komuniti, nama company abx express ( courier service). pastu kim salam kat linda...tak tau la dia ingat lagi ker tak....

kalau tak salah akak ni kira family cikgu tamrin n makcik zauyah kan..

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by adamdanish on Wed Jun 03, 2009 3:54 pm

Zol...linda yang tu aku pun kenal...selalu jumpa kt BSN KL...masa kita 3/1 dia tukar ke Ipoh...

adamdanish
BUDAK BUDAK SEKOLAH
BUDAK BUDAK SEKOLAH

Name : hamdanhusin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-06-02
Hometown Location : Tk Intan
Current Location : Bukit Baru, Melaka
Profession : Bersukan
Posts : 4

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by Sponsored content Today at 5:48 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 20 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum