PENGUNGUMAN PENTING

1. GRAND REUNION AZIZIAN 2010 - 1 MAY 2010. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-activities-f6/dinner-alumni-smsaa-teluk-intan-t141.htm

 

2. SUMBANGAN PENGHAWA DINGIN UNTUK SURAU SEKOLAH. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-news-announcement-f5/sumbangan-penghawa-dingin-di-surau-sekolah-t123.htm#2316

Latest topics
» How to grab the best coupon codes on the web?
Tue Apr 23, 2013 2:19 pm by lovelygirl

» How to find Coupon Codes with huge discount?
Fri Apr 19, 2013 4:33 pm by lovelygirl

» ASRAMA PUTERA TELAH DIROBOHKAN
Thu Sep 13, 2012 6:49 pm by anaseven

» Home Improvement Cast Meet again 12 Years After The show Ended
Sat Oct 08, 2011 11:59 am by lovelygirl

» One Tree Hill Entourage House MD --Discount dvd
Wed Aug 24, 2011 3:11 pm by then2011

» Tips On Conversation Starters
Mon Aug 15, 2011 11:18 am by lily

»  Nightmare Tan Lines! What to wear to avoid them.
Sat Aug 13, 2011 11:28 am by lily

»  Flawless Wedding Photography for Your Special Day
Fri Aug 12, 2011 11:25 am by lily

» Debt Ceiling? What Debt Ceiling?
Thu Aug 11, 2011 11:44 am by lily

December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Calendar Calendar

Poll

ATE ..KOMER...JOIN KER ..DINNER NI....

83% 83% [ 25 ]
3% 3% [ 1 ]
13% 13% [ 4 ]

Total Votes : 30


Salam Perkenalan Buat Semua

Page 6 of 20 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by nanie67 on Wed Jun 03, 2009 4:13 pm

yes, cikgu tamrin tu sepupu dan adik sesusu mak akak, kira bapa saudara n makcik zauyah tu, anak pak darus, kakak suami akak tpi mak yg no 1, kiranya bin n bt sama tpi mak lenlain, cikgu tamrin pun kt ipoh, dkt ngan umah akak

nanie67
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : norhainiza jalaludin
Year SPM : tk ingat, lahir 67
Join date : 2009-06-02
Hometown Location : lorong bulan
Posts : 37

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by MR. OS on Wed Jun 03, 2009 4:26 pm

nanie67 wrote:yes, cikgu tamrin tu sepupu dan adik sesusu mak akak, kira bapa saudara n makcik zauyah tu, anak pak darus, kakak suami akak tpi mak yg no 1, kiranya bin n bt sama tpi mak lenlain, cikgu tamrin pun kt ipoh, dkt ngan umah akak

ooo..camtu...saya dulu mengaji quran dgn atok akak ler..kat padang tembak tu,,sampei khatam

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by xfor_service on Wed Jun 03, 2009 5:34 pm

Assalamualaikum Semua...,

NAMA - UBAIDILLAH IMAN
SPM - 1993 (5S2)
KERJA - SECURITY SERVICES (DIRECTOR)
RUMAH - TAMAN PUNCAK JALIL, SERI KEMBANGAN ( DKT KINRARA GOLF)
Email - xfor_service@yahoo.com & ubai76@gmail.com

Salam perkenalan buat semua

xfor_service
BUDAK BUDAK SEKOLAH
BUDAK BUDAK SEKOLAH

Name : UBAIDILLAH IMAN
Year SPM : 1993
Age : 40
Join date : 2009-05-19
Hometown Location : HUTAN MELINTANG
Current Location : TAMAN PUNCAK JALIL
Profession : TRAVEL
Posts : 1
Tahun SPM : ALAMAK.....

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by blackcanary on Thu Jun 04, 2009 12:14 am

Nor Akmar wrote:Salam all,
I am glad to see this forum and excited about the 50 year celebration of SMSAA. Most members looks like my junior, only saw one familiar name Adibah Hambali, kat mana la ni?. Ni Kak Akmar not sure if you remember or know me. SPM 84. Rumah kat Jln Padang Tembak dulu address Lot 1076 depan Tmn Jaya la ni rumah tak nampak dari jalan besor tapi kat2 situ jugak. Tmn Seri Idaman. Most of you maybe same batch with my sister Khairiah.
Anyway, too nostalgic bile sape dok cerita ais kepei nyonya kat depan SRK SAA tu. Awat tiap2 kali lau tak nampak pun mungkin hujung minggu. Nak tunjuk kat my children apa ais kepei tu, deme tak pernah tengok yg deme tahu slurpy kat 7 eleven tu. So next reunion boleh lah contract ngan nyonya tu. Panjang umur dia ye.
Lets keep in touch. I am staying in Shah Alam, working in Cyberjaya and close to Putrajaya.
Wassalam.

salam kak...akak ni mesti anak murid arwah bapak saya kat sek sultan rendah dulu...saya ni anak cikgu ramly...akak ni satu batch dengan shahrul, duan jongang, sapa lagi ha...lupa pulak

blackcanary
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : BADRUL HISHAM RAMLY
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kg. Bahagia
Current Location : Batu Caves,Rahman Putra @ Klang
Profession : cari duit
Posts : 225
Tahun SPM : apa benda ni...tumor aku tahulah

http://wwwblackcanary.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by sar on Thu Jun 04, 2009 2:17 pm

Assalamualaikum to all azizians, sy sarwor b.manarus khan, sklh rndh dr thun 74-79, wakil sklh dlm acara rounders dgn ahmad zabidi(skrg dah jd doktor kat selayang), dr drjh 1-6 aku duduk kelas A jee. Sklh menengah aku di ofer msuk kelas rancangan khas 3/1 tp aku tolak sbb x minat perdagangan, so aku msuk kelas 1/3 seni perusahaan skali dgn khirol aidi, salleh, ahmad nazri, ahmad fuad, jaafar apai, jajam, salwa, akmar, hidayu, norazah dll. Paling aku ingat masa form 3, sbb kelas kami jd kelas hai hong (pindah randah). aku org paling akhir ambil result SRP(lewat sehari), msuk 4 sastera 1. thun 84 5 sastera 1, khairol aidi jd pen.ketua prifek, zulkafli jd ketua prifek, cikgu chan kok keng n cikgu kassim paksa aku jd prifek thun tuu. kalau ada junior yg masih ingat aku dan aidi slalu pasang video kat dewan lps exam SRP. setiap hr assembly aku n aidi akan pasang PA System. Lps SPM, aku keje kontrak kat tapak hospital TI skrg nii. lps tu aku msuk Tentera Udara thun 1988-2001. Dlm TUDM aku jd technician Avionic (repair radio n radar).Di TUDM Subang aku jumpa zakir husin(junior azizian), dia penah kn ragging dgn aku sbb dia junior dlm tentera, kongsi bilik dgn aku kat TUDM Subang.Zakir aku rendam dlm kolam 3x. thun 96 aku gi kursus kat Florida, USA masa tu pgkt koperal, selama hmpir 2 bln (jd lee). lps tu aku bertugas di TUDM Butterworth smpi 2001. Then aku join Zetro services hgga 2007. Skrg ni aku aku keje di Kota Damansara sbg Technical Assistant di Aviasian Sdn. Bhd. Itulah serba ringkas sejarah aku, kalau sapa2 kenal aku please email me sar1511@yahoo.com. Very Happy

sar
BUDAK BUDAK SEKOLAH
BUDAK BUDAK SEKOLAH

Name : Sarwor Bin Manarus Khan
Year SPM : 1984
Age : 49
Join date : 2009-06-03
Hometown Location : Kg. Padang Tembak, TI
Current Location : Kota Damansara
Profession : Technical Assistant
Posts : 9

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by zakir on Thu Jun 04, 2009 4:53 pm

sar...kalu ikut kan aku mmg nak balas dendam atas apa yg ko dah lakukan pada aku.Tp ...bak kata pepatah.."John Rambo tak suka bermusuh-musuh..."jadi aku lupakan aje.
Woiiii...jom kena tea tarik

zakir
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : zakir husin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : batak rabit
Current Location : putrajaya
Profession : tanam pokok bawang
Posts : 33
Tahun SPM : ne ambek alagayireke ! romba-romba naller dey

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by blackcanary on Fri Jun 05, 2009 10:28 am

sar wrote:Assalamualaikum to all azizians, sy sarwor b.manarus khan, sklh rndh dr thun 74-79, wakil sklh dlm acara rounders dgn ahmad zabidi(skrg dah jd doktor kat selayang), dr drjh 1-6 aku duduk kelas A jee. Sklh menengah aku di ofer msuk kelas rancangan khas 3/1 tp aku tolak sbb x minat perdagangan, so aku msuk kelas 1/3 seni perusahaan skali dgn khirol aidi, salleh, ahmad nazri, ahmad fuad, jaafar apai, jajam, salwa, akmar, hidayu, norazah dll. Paling aku ingat masa form 3, sbb kelas kami jd kelas hai hong (pindah randah). aku org paling akhir ambil result SRP(lewat sehari), msuk 4 sastera 1. thun 84 5 sastera 1, khairol aidi jd pen.ketua prifek, zulkafli jd ketua prifek, cikgu chan kok keng n cikgu kassim paksa aku jd prifek thun tuu. kalau ada junior yg masih ingat aku dan aidi slalu pasang video kat dewan lps exam SRP. setiap hr assembly aku n aidi akan pasang PA System. Lps SPM, aku keje kontrak kat tapak hospital TI skrg nii. lps tu aku msuk Tentera Udara thun 1988-2001. Dlm TUDM aku jd technician Avionic (repair radio n radar).Di TUDM Subang aku jumpa zakir husin(junior azizian), dia penah kn ragging dgn aku sbb dia junior dlm tentera, kongsi bilik dgn aku kat TUDM Subang.Zakir aku rendam dlm kolam 3x. thun 96 aku gi kursus kat Florida, USA masa tu pgkt koperal, selama hmpir 2 bln (jd lee). lps tu aku bertugas di TUDM Butterworth smpi 2001. Then aku join Zetro services hgga 2007. Skrg ni aku aku keje di Kota Damansara sbg Technical Assistant di Aviasian Sdn. Bhd. Itulah serba ringkas sejarah aku, kalau sapa2 kenal aku please email me sar1511@yahoo.com. Very Happy

Salam Abg Sar.
oooo..abg nilah yg ragging si zakir dulu...dulu dia pernah cerita kat aku rasanya...sbb masa dia kat subang dulu..dia selalu jugak jumpa aku kat ITM.
Abg ni mesti arwah bapak saya pernah ajo kot...abg saya pun junior abg satu tahun kat sek rendah dulu...saya ni anak arwah cikgu ramly...masa kami sekolah rendah dulu..cikgu rounders kami ialah cikgu Mutaie (zul..betul ke ejaan ni ha...)
Kalau terlepas ke Bukit Rahman Putra (waktu petang jam 6 keatas)..singgah2lah kat klinik kami...Pusat Rawatan Mutiara...

blackcanary
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : BADRUL HISHAM RAMLY
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kg. Bahagia
Current Location : Batu Caves,Rahman Putra @ Klang
Profession : cari duit
Posts : 225
Tahun SPM : apa benda ni...tumor aku tahulah

http://wwwblackcanary.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by sar on Fri Jun 05, 2009 10:50 am

yee..cikgu ramly penah ngajar aku masa sklh rendah, smpi mati pun aku x leh lupa ngan cikgu ramly, sbb dia mmg sgt2 baik, x penah marah murid2 n slalu buat jokes. sal takziah dr sy.

sar
BUDAK BUDAK SEKOLAH
BUDAK BUDAK SEKOLAH

Name : Sarwor Bin Manarus Khan
Year SPM : 1984
Age : 49
Join date : 2009-06-03
Hometown Location : Kg. Padang Tembak, TI
Current Location : Kota Damansara
Profession : Technical Assistant
Posts : 9

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by blackcanary on Fri Jun 05, 2009 10:54 am

sar wrote:yee..cikgu ramly penah ngajar aku masa sklh rendah, smpi mati pun aku x leh lupa ngan cikgu ramly, sbb dia mmg sgt2 baik, x penah marah murid2 n slalu buat jokes. sal takziah dr sy.

terima kasih....dulu masa kat masjid negara pernah jugak jumpa batch abg kat sekolah rendah..abg Shahrul..(dia sekolah rendah aje..sekolah menengah dia masuk STAR,Ipoh)...dia org kuat Zahid Hamidi sekarang...

blackcanary
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : BADRUL HISHAM RAMLY
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kg. Bahagia
Current Location : Batu Caves,Rahman Putra @ Klang
Profession : cari duit
Posts : 225
Tahun SPM : apa benda ni...tumor aku tahulah

http://wwwblackcanary.blogspot.com

Back to top Go down

linda n family

Post by nanie67 on Sat Jun 06, 2009 5:50 pm

photo[img(153,30)][/img]

nanie67
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : norhainiza jalaludin
Year SPM : tk ingat, lahir 67
Join date : 2009-06-02
Hometown Location : lorong bulan
Posts : 37

Back to top Go down

anas n family

Post by nanie67 on Sat Jun 06, 2009 6:05 pm

[img][/img]

nanie67
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : norhainiza jalaludin
Year SPM : tk ingat, lahir 67
Join date : 2009-06-02
Hometown Location : lorong bulan
Posts : 37

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by norehasarkawi on Sat Jun 06, 2009 10:06 pm

nama :NOREHA BT SARKAWI.. SPM tahun 1982 kelas 4 Sc 1 dan 5 SC2.. kepada kekawan yang mengenali saya sila hubungi di email atau phone number 019-6607391. Saya sangat -sangat mencari rakan lama seperti Che Wan Jasimah Bt Wan Mohd Radzi, Azri, dll... Razz

norehasarkawi
BUDAK BUDAK SEKOLAH
BUDAK BUDAK SEKOLAH

Name : norehasarkawi
Year SPM : 1982
Join date : 2009-06-02
Hometown Location : Sg Manik Teluk Intan
Posts : 1

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by adibahambali on Mon Jun 08, 2009 12:32 pm

Nor Akmar wrote:Salam all,
I am glad to see this forum and excited about the 50 year celebration of SMSAA. Most members looks like my junior, only saw one familiar name Adibah Hambali, kat mana la ni?. Ni Kak Akmar not sure if you remember or know me. SPM 84. Rumah kat Jln Padang Tembak dulu address Lot 1076 depan Tmn Jaya la ni rumah tak nampak dari jalan besor tapi kat2 situ jugak. Tmn Seri Idaman. Most of you maybe same batch with my sister Khairiah.
Anyway, too nostalgic bile sape dok cerita ais kepei nyonya kat depan SRK SAA tu. Awat tiap2 kali lau tak nampak pun mungkin hujung minggu. Nak tunjuk kat my children apa ais kepei tu, deme tak pernah tengok yg deme tahu slurpy kat 7 eleven tu. So next reunion boleh lah contract ngan nyonya tu. Panjang umur dia ye.
Lets keep in touch. I am staying in Shah Alam, working in Cyberjaya and close to Putrajaya.
Wassalam.

salam kak akmar... sy keney le akak ni. kakak khairiah kan... sy kat ipoh la kak. mola2 dulu mmg dok kl pehtu cik suami ajak pindah ke ipoh. so, sampey la ni dok ipoh. sonok la pulok kat sini. nasib letak gambo ye, dpt le org ingat/keney... khairiah kat mana skarang? berapa org anak dia. kak akmar letak le gambo ye...

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by adibahambali on Mon Jun 08, 2009 12:58 pm

nanie67 wrote:photo[img(153,30)][/img]

mana gambo nye kak, tak nampak pun...

sy ni kwn linda la.. akak pun sy ingat tp akak tak keney kot...

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by sar on Mon Jun 08, 2009 1:30 pm

nanie tu msuk SAAS tahun 81 form 2/3 satu kelas ngan aku, rambut panjang smpi pinggang tp kurus mcm papan, perasan plk awek paling cun konon, kami satu kelas dgn Akmar, robiah, rosita, salleh jepun, jaafar mohammad, khairol aidi (Pen Ketua prifek 84). aku low profile kat sklh dulu, tu pasal ramai yg x kenai aku.

sar
BUDAK BUDAK SEKOLAH
BUDAK BUDAK SEKOLAH

Name : Sarwor Bin Manarus Khan
Year SPM : 1984
Age : 49
Join date : 2009-06-03
Hometown Location : Kg. Padang Tembak, TI
Current Location : Kota Damansara
Profession : Technical Assistant
Posts : 9

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by MR. OS on Mon Jun 08, 2009 2:06 pm

norehasarkawi wrote:nama :NOREHA BT SARKAWI.. SPM tahun 1982 kelas 4 Sc 1 dan 5 SC2.. kepada kekawan yang mengenali saya sila hubungi di email atau phone number 019-6607391. Saya sangat -sangat mencari rakan lama seperti Che Wan Jasimah Bt Wan Mohd Radzi, Azri, dll... Razz

wah...tima kasih akak seha sebab sudi join forum ni...best rasnya sebab ramai senior join...
akak ni kuar dr smsaa masa kami tak masuk sek. men lagi...wan jasimah tu...atau saya panggil kak shimah..saya pun dah lama tak jumpa dia....rumah saya dulu dekat dengan rumah kak shimah kat lorong 4 tu..rumah saya yg corner lot sekali tu...rumah saya no 107..rumah dia kalau tak silap...104...

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by adibahambali on Tue Jun 16, 2009 12:08 pm

MR. OS wrote:
norehasarkawi wrote:nama :NOREHA BT SARKAWI.. SPM tahun 1982 kelas 4 Sc 1 dan 5 SC2.. kepada kekawan yang mengenali saya sila hubungi di email atau phone number 019-6607391. Saya sangat -sangat mencari rakan lama seperti Che Wan Jasimah Bt Wan Mohd Radzi, Azri, dll... Razz

wah...tima kasih akak seha sebab sudi join forum ni...best rasnya sebab ramai senior join...
akak ni kuar dr smsaa masa kami tak masuk sek. men lagi...wan jasimah tu...atau saya panggil kak shimah..saya pun dah lama tak jumpa dia....rumah saya dulu dekat dengan rumah kak shimah kat lorong 4 tu..rumah saya yg corner lot sekali tu...rumah saya no 107..rumah dia kalau tak silap...104...

ishh.. aku tak ingat la kak seha ni yg mana satu... kalo ada gambo masa sekolah dulu may b bleh ingat balik kot...

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by MR. OS on Tue Jun 16, 2009 12:18 pm

adibahambali wrote:
MR. OS wrote:
norehasarkawi wrote:nama :NOREHA BT SARKAWI.. SPM tahun 1982 kelas 4 Sc 1 dan 5 SC2.. kepada kekawan yang mengenali saya sila hubungi di email atau phone number 019-6607391. Saya sangat -sangat mencari rakan lama seperti Che Wan Jasimah Bt Wan Mohd Radzi, Azri, dll... Razz

wah...tima kasih akak seha sebab sudi join forum ni...best rasnya sebab ramai senior join...
akak ni kuar dr smsaa masa kami tak masuk sek. men lagi...wan jasimah tu...atau saya panggil kak shimah..saya pun dah lama tak jumpa dia....rumah saya dulu dekat dengan rumah kak shimah kat lorong 4 tu..rumah saya yg corner lot sekali tu...rumah saya no 107..rumah dia kalau tak silap...104...

ishh.. aku tak ingat la kak seha ni yg mana satu... kalo ada gambo masa sekolah dulu may b bleh ingat balik kot...

mna ko nak ingat...kenei pun idok kut....kita belum masuk sekolah menengah lagi..deme dah keluor

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by MR. OS on Tue Jun 16, 2009 12:18 pm

adibahambali wrote:
MR. OS wrote:
norehasarkawi wrote:nama :NOREHA BT SARKAWI.. SPM tahun 1982 kelas 4 Sc 1 dan 5 SC2.. kepada kekawan yang mengenali saya sila hubungi di email atau phone number 019-6607391. Saya sangat -sangat mencari rakan lama seperti Che Wan Jasimah Bt Wan Mohd Radzi, Azri, dll... Razz

wah...tima kasih akak seha sebab sudi join forum ni...best rasnya sebab ramai senior join...
akak ni kuar dr smsaa masa kami tak masuk sek. men lagi...wan jasimah tu...atau saya panggil kak shimah..saya pun dah lama tak jumpa dia....rumah saya dulu dekat dengan rumah kak shimah kat lorong 4 tu..rumah saya yg corner lot sekali tu...rumah saya no 107..rumah dia kalau tak silap...104...

ishh.. aku tak ingat la kak seha ni yg mana satu... kalo ada gambo masa sekolah dulu may b bleh ingat balik kot...

mna ko nak ingat...kenei pun idok kut....kita belum masuk sekolah menengah lagi..deme dah keluor




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by adibahambali on Wed Jun 17, 2009 2:10 pm

MR. OS wrote:
adibahambali wrote:
MR. OS wrote:
norehasarkawi wrote:nama :NOREHA BT SARKAWI.. SPM tahun 1982 kelas 4 Sc 1 dan 5 SC2.. kepada kekawan yang mengenali saya sila hubungi di email atau phone number 019-6607391. Saya sangat -sangat mencari rakan lama seperti Che Wan Jasimah Bt Wan Mohd Radzi, Azri, dll... Razz

wah...tima kasih akak seha sebab sudi join forum ni...best rasnya sebab ramai senior join...
akak ni kuar dr smsaa masa kami tak masuk sek. men lagi...wan jasimah tu...atau saya panggil kak shimah..saya pun dah lama tak jumpa dia....rumah saya dulu dekat dengan rumah kak shimah kat lorong 4 tu..rumah saya yg corner lot sekali tu...rumah saya no 107..rumah dia kalau tak silap...104...

ishh.. aku tak ingat la kak seha ni yg mana satu... kalo ada gambo masa sekolah dulu may b bleh ingat balik kot...

mna ko nak ingat...kenei pun idok kut....kita belum masuk sekolah menengah lagi..deme dah keluor

muahahaha... ye ke... patut le puns...

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by ashangs on Thu Jun 18, 2009 2:10 am

NAME: Ahmad Zaki Zainal Abidin
NICK NAME: ASHANGS
Batch: SPM 1992
DULU: ASRAMA PUTERA
SEKARANG : RAWANG , SELANGOR
KERJA: JAGA
E-MAIL: azrlh3@yahoo.com

ashangs
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : Ahmad Zaki
Year SPM : 1992
Age : 41
Join date : 2009-05-20
Hometown Location : Selekoh, Bagan Datoh
Current Location : Rawang, Selangor
Profession : JAGA
Posts : 25

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by MR. OS on Thu Jun 18, 2009 1:28 pm

ashangs wrote:NAME: Ahmad Zaki Zainal Abidin
NICK NAME: ASHANGS
Batch: SPM 1992
DULU: ASRAMA PUTERA
SEKARANG : RAWANG , SELANGOR
KERJA: JAGA
E-MAIL: [url=mailto://azrlh3@yahoo.com
azrlh3@yahoo.com[/quote[/url]]

wah dasat tu..jahga naik kapei teghobang. mesti jaga kapei teghobang...any way thx sebab join forum ni....

ko ni mesti satu batch dgn adik aku...azwan

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by enrique on Thu Jun 18, 2009 1:47 pm

NAME: Ahmad Zubaidi Mohamad Samse
Panggilan: Ju ..
Batch: SPM 1987
Add dulu: 78 Pekan Baru...sebaris dgn rumah cikgu Hashim
Add skrg: Saujana Impian , Kajang
KERJA: Berjual Beli
E-MAIL: [url=mailto://zubaidi@muamalat.com.my]zubaidi@muamalat.com.my[/url]

Sekarang most people yang baru kenal aku panggil aku Budjunk....or Enrique...heheheh....tapi old frds n sedara mara still jerit 'Juuuu!!!!'...good to hear from all kenalan lama aku nihh....
Salam semua....

enrique
PENGAWAS ASRAMA
PENGAWAS ASRAMA

Name : Ahmad Zubaidi
Year SPM : 1987
Join date : 2009-06-02
Hometown Location : Teluk Intan
Posts : 53

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by MR. OS on Thu Jun 18, 2009 1:53 pm

hahahha...si setan pekan baru dah masukkkk......letak la gambor kalau berani.....aku letakkkan ..hehehe




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by The White Wasp on Thu Jun 18, 2009 2:08 pm

letak yop...tak pun letak gambor dia menyorok belakang bini...hehehe

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by Sponsored content Today at 5:48 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 20 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum