PENGUNGUMAN PENTING

1. GRAND REUNION AZIZIAN 2010 - 1 MAY 2010. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-activities-f6/dinner-alumni-smsaa-teluk-intan-t141.htm

 

2. SUMBANGAN PENGHAWA DINGIN UNTUK SURAU SEKOLAH. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-news-announcement-f5/sumbangan-penghawa-dingin-di-surau-sekolah-t123.htm#2316

Latest topics
» How to grab the best coupon codes on the web?
Tue Apr 23, 2013 2:19 pm by lovelygirl

» How to find Coupon Codes with huge discount?
Fri Apr 19, 2013 4:33 pm by lovelygirl

» ASRAMA PUTERA TELAH DIROBOHKAN
Thu Sep 13, 2012 6:49 pm by anaseven

» Home Improvement Cast Meet again 12 Years After The show Ended
Sat Oct 08, 2011 11:59 am by lovelygirl

» One Tree Hill Entourage House MD --Discount dvd
Wed Aug 24, 2011 3:11 pm by then2011

» Tips On Conversation Starters
Mon Aug 15, 2011 11:18 am by lily

»  Nightmare Tan Lines! What to wear to avoid them.
Sat Aug 13, 2011 11:28 am by lily

»  Flawless Wedding Photography for Your Special Day
Fri Aug 12, 2011 11:25 am by lily

» Debt Ceiling? What Debt Ceiling?
Thu Aug 11, 2011 11:44 am by lily

December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Calendar Calendar

Poll

ATE ..KOMER...JOIN KER ..DINNER NI....

83% 83% [ 25 ]
3% 3% [ 1 ]
13% 13% [ 4 ]

Total Votes : 30


Salam Perkenalan Buat Semua

Page 19 of 20 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by The White Wasp on Tue Feb 02, 2010 2:31 pm

hamdanhusin wrote:
The White Wasp wrote:
hamdanhusin wrote:zal...ni limau bali le...tarak sombong punya...
Itu kalu aku tak berani komen...kena tanya empunya badan...cakap lebey karang mau berbekas pipi...hmmmm bekas apa ye...heheh


Ko zal...aku tau le org ipoh baik2...eh zal..aku nak tanya dulu ko biasa dtg BSN HQ jln ampang ke...? kalau tak silap aku pernah nampak ko kat sana....

BSN jalan ampang tu dulu satu kebiasaan...sebab ada satu ketika dulu especially zaman Pn Atikah agency aku handle ad campaign diaorang. So macam Mr Nathan, En Shah, Mr Morgan dan Eddie tu memang la kenal kitaoarang. Sekarang ni dah bertukar tangan cuma baru-baru ni je dipanggil balik.
Apasal la masa nampak hari tu tak tegur...

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by The White Wasp on Tue Feb 02, 2010 2:34 pm

budak baik wrote:
adibahambali wrote:wah wah wah.... bukan main rancak lg ni... ish ish ish. kalo berani meh le sini, tau la ipoh mari ke, limau bali ke, nyonya bukit ke, amoi bergetah ke.... haaa.... geram dah ni...


...oopssss sori aku x terlibat dlm ini gambar...aku ngan adib xde kias2 nak aku amik adib nak aku bagi..kan dib kan kan kan kan


...dib kaber aku dib ...ko iye kan je bdk 2 ekor tu bukan tau pun hekhekhekhek
Laa...medan takyah la Dib nak kaber...dia tutup lampu je semua orang tak nampak kau....oppsss....cabuttttttt

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by hamdanhusin on Tue Feb 02, 2010 2:37 pm

The White Wasp wrote:
hamdanhusin wrote:
The White Wasp wrote:
hamdanhusin wrote:zal...ni limau bali le...tarak sombong punya...
Itu kalu aku tak berani komen...kena tanya empunya badan...cakap lebey karang mau berbekas pipi...hmmmm bekas apa ye...heheh


Ko zal...aku tau le org ipoh baik2...eh zal..aku nak tanya dulu ko biasa dtg BSN HQ jln ampang ke...? kalau tak silap aku pernah nampak ko kat sana....

BSN jalan ampang tu dulu satu kebiasaan...sebab ada satu ketika dulu especially zaman Pn Atikah agency aku handle ad campaign diaorang. So macam Mr Nathan, En Shah, Mr Morgan dan Eddie tu memang la kenal kitaoarang. Sekarang ni dah bertukar tangan cuma baru-baru ni je dipanggil balik.
Apasal la masa nampak hari tu tak tegur...

Yang ko tu dah masuk BSN asal tak tanya kat diaorg pasal aku...bukan apa aku takut silap org je...sebab masa kat sekolah ko tak nampak handsome tp masa aku nampak handsome lak...( sure kembang ni)...

hamdanhusin
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : hamdanhusin
Year SPM : 1987
Join date : 2009-06-02
Hometown Location : Tk Intan
Posts : 29

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by The White Wasp on Tue Feb 02, 2010 2:40 pm

Manalah aku tahu engkau kat BSN....
Hensem? Alaaa...pujian dari jantan takde makna...lagi mau kena kaber seluar....hehehe

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by adibahambali on Tue Feb 02, 2010 3:19 pm

wwwooo... aje ngan sure heboh ni...

eemmm... cana nak komen nih? nak kena tgk satu persatu nih...

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by adibahambali on Tue Feb 02, 2010 3:31 pm

The White Wasp wrote:
budak baik wrote:
adibahambali wrote:wah wah wah.... bukan main rancak lg ni... ish ish ish. kalo berani meh le sini, tau la ipoh mari ke, limau bali ke, nyonya bukit ke, amoi bergetah ke.... haaa.... geram dah ni...


...oopssss sori aku x terlibat dlm ini gambar...aku ngan adib xde kias2 nak aku amik adib nak aku bagi..kan dib kan kan kan kan


...dib kaber aku dib ...ko iye kan je bdk 2 ekor tu bukan tau pun hekhekhekhek
Laa...medan takyah la Dib nak kaber...dia tutup lampu je semua orang tak nampak kau....oppsss....cabuttttttt

sian kat ko medan... kira betui je leh, setetmen ko td tu...

eemm... abg sotong... walopun tutup lampu kan, dia tetap boleh dilihat pasal bleh nampak gigi ngan mata dia tu... haa...

ampuns medan.. aku kena talam bermuka2 kat sini, aku sowang jek awek... kang kena halo la plak...

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by budak baik on Tue Feb 02, 2010 3:37 pm

adibahambali wrote:
The White Wasp wrote:
budak baik wrote:
adibahambali wrote:wah wah wah.... bukan main rancak lg ni... ish ish ish. kalo berani meh le sini, tau la ipoh mari ke, limau bali ke, nyonya bukit ke, amoi bergetah ke.... haaa.... geram dah ni...


...oopssss sori aku x terlibat dlm ini gambar...aku ngan adib xde kias2 nak aku amik adib nak aku bagi..kan dib kan kan kan kan


...dib kaber aku dib ...ko iye kan je bdk 2 ekor tu bukan tau pun hekhekhekhek
Laa...medan takyah la Dib nak kaber...dia tutup lampu je semua orang tak nampak kau....oppsss....cabuttttttt

sian kat ko medan... kira betui je leh, setetmen ko td tu...

eemm... abg sotong... walopun tutup lampu kan, dia tetap boleh dilihat pasal bleh nampak gigi ngan mata dia tu... haa...

ampuns medan.. aku kena talam bermuka2 kat sini, aku sowang jek awek... kang kena halo la plak...


pasrah....mane meghayo nye dib kul 3 br balik umah...byk keje ke dato don bg ari ni...dato don xde komen ape2 ke pasei prestasi bdk2 bola

aku takkan mengalah...bukak lampu balik dib

budak baik
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Hamdan Hassan
Year SPM : 87
Age : 46
Join date : 2009-05-19
Hometown Location : SELABAK
Current Location : MELAKA
Profession : jaga lab kat MMU...
Posts : 639

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by hamdanhusin on Tue Feb 02, 2010 3:41 pm

korang tak baik kutuk kembar aku...tapi betui le...bila aku selisih ngan dia ambik anak aku nampak gigi dia je....kahkahkah...sory geng...

hamdanhusin
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : hamdanhusin
Year SPM : 1987
Join date : 2009-06-02
Hometown Location : Tk Intan
Posts : 29

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by adibahambali on Tue Feb 02, 2010 3:43 pm

haaa... camtu le medan yg aku suka... tak mengalah... yes bebeh... meh aku tlg on kan balik sume lampu2 nih... bior terang... mehehehe...

aku tak merayo le, aku amoi baik...

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by budak baik on Tue Feb 02, 2010 3:45 pm

hamdanhusin wrote:korang tak baik kutuk kembar aku...tapi betui le...bila aku selisih ngan dia ambik anak aku nampak gigi dia je....kahkahkah...sory geng...


...kete aku pakei tinted laa...ok tak dib aku kaber hahahahaha

budak baik
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Hamdan Hassan
Year SPM : 87
Age : 46
Join date : 2009-05-19
Hometown Location : SELABAK
Current Location : MELAKA
Profession : jaga lab kat MMU...
Posts : 639

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by adibahambali on Tue Feb 02, 2010 3:49 pm

ha'ah... yes yes... tinted itam kan...

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by hamdanhusin on Tue Feb 02, 2010 3:54 pm

adibahambali wrote:ha'ah... yes yes... tinted itam kan...


hehehe..medan ko tgk dib kutuk ko...ada ke dia samakan warna ko dgn tinted...hehehe...medan mlm ni kita kuar aku belanja ko mkn kat tengkera Bistro...

hamdanhusin
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : hamdanhusin
Year SPM : 1987
Join date : 2009-06-02
Hometown Location : Tk Intan
Posts : 29

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by adibahambali on Tue Feb 02, 2010 4:06 pm

muahahaha... tak perasan la... allaaa... tak de niat pun....

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by adibahambali on Wed Feb 03, 2010 12:22 pm

ok la, ok la... i kuar la skarang... tehehe..

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by The White Wasp on Wed Feb 03, 2010 4:36 pm

Laa...baru nak masuk...

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by The White Wasp on Wed Feb 03, 2010 5:06 pm

Syyyt jangan cakap orang

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by The White Wasp on Wed Feb 03, 2010 5:14 pm

ya la..tahu dek medan hasan & husin mau diaorang jeles...so diam diam duduk...Cik Dib tak balik lagi?

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by budak baik on Wed Feb 03, 2010 5:21 pm

wah maharajalela nmpk..dah lama tak duk spital..aku tgh kaber ni line takut abg skap masuk mmg masak korang...tuan tanah x kesah aku dah bayo

budak baik
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Hamdan Hassan
Year SPM : 87
Age : 46
Join date : 2009-05-19
Hometown Location : SELABAK
Current Location : MELAKA
Profession : jaga lab kat MMU...
Posts : 639

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by The White Wasp on Wed Feb 03, 2010 5:25 pm

Ala abang skap tu aku tak heran...dia marah aku pun dia akan pandang orang lain...hehehe...jangan mare...nanti gua belanja chawan....

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by adibahambali on Wed Feb 03, 2010 5:29 pm

muahahaha... okey2... kaber la ek.. janji amoi ni selamat... lalalala...

jap g nak balik lah...

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by budak baik on Wed Feb 03, 2010 5:32 pm

The White Wasp wrote:Ala abang skap tu aku tak heran...dia marah aku pun dia akan pandang orang lain...hehehe...jangan mare...nanti gua belanja chawan....


....gilo ko..aku x campo...aku x sanggup dengo abg skap punya ceramah...ko rekod je la pehtu upload...betul la dia kat CHAWAN cair

budak baik
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Hamdan Hassan
Year SPM : 87
Age : 46
Join date : 2009-05-19
Hometown Location : SELABAK
Current Location : MELAKA
Profession : jaga lab kat MMU...
Posts : 639

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by The White Wasp on Wed Feb 03, 2010 5:34 pm

Kalau tak cair jugak boleh intro satu port baru...hehehe...mesti macam lilin...

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by budak baik on Wed Feb 03, 2010 5:36 pm

The White Wasp wrote:Kalau tak cair jugak boleh intro satu port baru...hehehe...mesti macam lilin...


carik le port sng nak carik sng nak larik...sesak napas aku carik setting port korang...jumaat ni aku turun Klang

budak baik
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Hamdan Hassan
Year SPM : 87
Age : 46
Join date : 2009-05-19
Hometown Location : SELABAK
Current Location : MELAKA
Profession : jaga lab kat MMU...
Posts : 639

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by adibahambali on Wed Feb 03, 2010 5:37 pm

aalllaaa... nak ikut...

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by The White Wasp on Wed Feb 03, 2010 5:40 pm

adibahambali wrote:aalllaaa... nak ikut...
Meh le...*tanduk dah tumbuh dah ni*....

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by Sponsored content Today at 5:48 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 19 of 20 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum