PENGUNGUMAN PENTING

1. GRAND REUNION AZIZIAN 2010 - 1 MAY 2010. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-activities-f6/dinner-alumni-smsaa-teluk-intan-t141.htm

 

2. SUMBANGAN PENGHAWA DINGIN UNTUK SURAU SEKOLAH. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-news-announcement-f5/sumbangan-penghawa-dingin-di-surau-sekolah-t123.htm#2316

Latest topics
» How to grab the best coupon codes on the web?
Tue Apr 23, 2013 2:19 pm by lovelygirl

» How to find Coupon Codes with huge discount?
Fri Apr 19, 2013 4:33 pm by lovelygirl

» ASRAMA PUTERA TELAH DIROBOHKAN
Thu Sep 13, 2012 6:49 pm by anaseven

» Home Improvement Cast Meet again 12 Years After The show Ended
Sat Oct 08, 2011 11:59 am by lovelygirl

» One Tree Hill Entourage House MD --Discount dvd
Wed Aug 24, 2011 3:11 pm by then2011

» Tips On Conversation Starters
Mon Aug 15, 2011 11:18 am by lily

»  Nightmare Tan Lines! What to wear to avoid them.
Sat Aug 13, 2011 11:28 am by lily

»  Flawless Wedding Photography for Your Special Day
Fri Aug 12, 2011 11:25 am by lily

» Debt Ceiling? What Debt Ceiling?
Thu Aug 11, 2011 11:44 am by lily

December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Calendar Calendar

Poll

ATE ..KOMER...JOIN KER ..DINNER NI....

83% 83% [ 25 ]
3% 3% [ 1 ]
13% 13% [ 4 ]

Total Votes : 30


Salam Perkenalan Buat Semua

Page 3 of 20 Previous  1, 2, 3, 4 ... 11 ... 20  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by blackcanary on Thu May 21, 2009 10:39 am

SS398 wrote:Mungkin dengan bersembang dengan kome, dapat abang refresh balik ingatan masa sekolah sultan dulu dan masa tinggal di Teluk Intan. Maklumlah, bak kata kome juga, abang ni super duper senior Smile

Sebenarnya abang ni pun duduk TSS juga dulu. Agaknya masa abang form 5, kome semua petang-petang sibuk main di padang kanak-kanak di TSS tu lagi Smile

Pada mana-mana yang bapak kome cikgu pada tahun 1980an tu, mesti kenal arwah bapak abang, Ahmad Termizi Mohd Nor yang masa tu keroje di Pejabat Pendidikan Hilir Perak.

Yang abang ingat di TSS tu ialah Cikgu Razak, Ustaz Saidon, Ustaz Saari .. memang ramai cikgu di situ.

Cikgu Razak, Ustaz Saidon dan Ustaz Saari tu semuanya kawan arwah bapak saya bang....Cikgu razak tu (kalau tak salah orglah..sbb Razak ni ramai yg nama razak)...anak dia junior kami..arwah bapak abg tu pun mungkin kawan arwah bapak saya...sbb arwah bapak saya dulu lama jugak ngajo kat sekolah sultan rendah tu...sampai tahun 1981...so tahun 1981 dan 1982 tu kami naik bas dari kg bahagia ke sekolah rendah sultan...yg saya ingat lagi super dupa senior yg naik sekali bas tu ada seorang tu kami panggil ceti sbb dia suka bawak payung itam dan bebedak mukanya..dia ni mesti baya-baya abg man punya...

blackcanary
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : BADRUL HISHAM RAMLY
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kg. Bahagia
Current Location : Batu Caves,Rahman Putra @ Klang
Profession : cari duit
Posts : 225
Tahun SPM : apa benda ni...tumor aku tahulah

http://wwwblackcanary.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by SS398 on Thu May 21, 2009 11:47 am

Badrul, yes mmg besar sangat kemungkinannya arwah bapak kita dulu mmg berkawan. Harap sekarang ni kitalah jd penyambung persahabatan itu since mereka sudahpun pergi.

Kawan abang yg sekolah Sultan tapi duduk di Kg Bahagia ialah Khairul Anuar Zarkasi (Lorong 4B kalau tak silap), Azman Badaruddin dan Rosmawati Samsudin.

Yang ceti tu abang tak kenei Smile

SS398
PENGAWAS ASRAMA
PENGAWAS ASRAMA

Name : Azman
Year SPM : 1981
Age : 52
Join date : 2009-05-20
Hometown Location : Bt Jelutong, Shah Alam.
Posts : 60

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by The White Wasp on Thu May 21, 2009 11:55 am

salam bang,
memang ramai la budak sultan kat Kl ni rupanya...lain kali kami buat reunion jemput datang sekali...kita ramaikan group kita...so sekarang KL keje kat mana dan duduk area mana?

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by blackcanary on Thu May 21, 2009 11:57 am

SS398 wrote:Badrul, yes mmg besar sangat kemungkinannya arwah bapak kita dulu mmg berkawan. Harap sekarang ni kitalah jd penyambung persahabatan itu since mereka sudahpun pergi.

Kawan abang yg sekolah Sultan tapi duduk di Kg Bahagia ialah Khairul Anuar Zarkasi (Lorong 4B kalau tak silap), Azman Badaruddin dan Rosmawati Samsudin.

Yang ceti tu abang tak kenei Smile

nama bapak mereka tu biasa dengolah...kalau tak silap Zarkasi tu cikgukan...Samsudin tu driver bas Sg Manik..(kalau tak silaplah)...abg kerja kat mana ...bebudak sultan ramai yg dah berjaya...yg saya kenal senior saya tapi dia sekolah rendah aje...lepas tu dia sekolah STAR ipoh..saya darjah 3...dia darjah 6...namanya Sharul (anak bekas yg berhormat bagan datoh)...sekarang ni dia org kuat Zahid Hamidi..pejabat kat PWTC...

blackcanary
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : BADRUL HISHAM RAMLY
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kg. Bahagia
Current Location : Batu Caves,Rahman Putra @ Klang
Profession : cari duit
Posts : 225
Tahun SPM : apa benda ni...tumor aku tahulah

http://wwwblackcanary.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by SS398 on Thu May 21, 2009 12:08 pm

Zarkasi dan Samsudin tu dua-duanya cikgu.

Budak2 sultan batch abang pun ramei yang berjaya, Alhamdulillah. Ada yang jadi medical doctor, ada yg sedang buat Phd dalam bidang masing-masing ... tapi ramai yg dah lost contact, tak tahu deme buat apa sekarang.

Abg pula sekrg bertugas di sebuah investment bank, boleh le Smile

SS398
PENGAWAS ASRAMA
PENGAWAS ASRAMA

Name : Azman
Year SPM : 1981
Age : 52
Join date : 2009-05-20
Hometown Location : Bt Jelutong, Shah Alam.
Posts : 60

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by The White Wasp on Thu May 21, 2009 12:12 pm

Macam mana investment bank punya perspektif tentang ekonomi sekarang? Ekonomi makin pulih atau masih lama lagi?
kawan sekelas kami pun ada bekerja dengan bank...sorang tu in forex rasanya kat bank muamalat...si Zul dul pernah kat maybank...tapi kena baham dek rimau kena jadik posmen...

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by blackcanary on Thu May 21, 2009 12:14 pm

SS398 wrote:Zarkasi dan Samsudin tu dua-duanya cikgu.

Budak2 sultan batch abang pun ramei yang berjaya, Alhamdulillah. Ada yang jadi medical doctor, ada yg sedang buat Phd dalam bidang masing-masing ... tapi ramai yg dah lost contact, tak tahu deme buat apa sekarang.

Abg pula sekrg bertugas di sebuah investment bank, boleh le Smile

cikgu zarkasi tu ada anak baya saya bang...dia mmg ada abg tapi tak ingat namanya...dulu masa saya kat ITM..abg dia tinggal kat klang...
bebudak sultan ni ramai yg dah berjaya...kalau terlepas kat Rahman Putra..call lah saya bang..016-2227208...boleh kita minum-minum...

blackcanary
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : BADRUL HISHAM RAMLY
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kg. Bahagia
Current Location : Batu Caves,Rahman Putra @ Klang
Profession : cari duit
Posts : 225
Tahun SPM : apa benda ni...tumor aku tahulah

http://wwwblackcanary.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by MR. OS on Thu May 21, 2009 12:21 pm

Tu la...sebenarnya...jauh lagi perjalan forum kita ni.utk menjejak kasih warga azizian...abg man....minta kerjasama utk war war kan forum ni .......
bad...kalau aku leta no fon kat profile msg tu ok tak....bawah tahun spm tu




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by SS398 on Thu May 21, 2009 12:21 pm

Economy ? Wah ni dah salah thread ni hehehe. Ada banyak pandangan tentang economy kita, ada yg kata there is still no light at the end of the tunnel but actually kita tidaklah seteruk itu. There is already some signs of recovery in some sectors of the economy. The stock market for example dah mula pick up balik, slowly. Bgaimanapun hakikatnya perjalanan utk betul-betul pulih masih jauh lagi, apa lagi dengan confidence level yg masih rendah di seluruh dunia.

SS398
PENGAWAS ASRAMA
PENGAWAS ASRAMA

Name : Azman
Year SPM : 1981
Age : 52
Join date : 2009-05-20
Hometown Location : Bt Jelutong, Shah Alam.
Posts : 60

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by SS398 on Thu May 21, 2009 12:23 pm

Ok abang dah simpan no phone Bad.

SS398
PENGAWAS ASRAMA
PENGAWAS ASRAMA

Name : Azman
Year SPM : 1981
Age : 52
Join date : 2009-05-20
Hometown Location : Bt Jelutong, Shah Alam.
Posts : 60

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by blackcanary on Thu May 21, 2009 12:24 pm

MR. OS wrote:Tu la...sebenarnya...jauh lagi perjalan forum kita ni.utk menjejak kasih warga azizian...abg man....minta kerjasama utk war war kan forum ni .......
bad...kalau aku leta no fon kat profile msg tu ok tak....bawah tahun spm tu

no phone aku dah taruh dah....tapi cuma yg tahu bas ke ITM shah alam dan no kereta aku aje tahu...tapi kat abg man ni..aku bagilah tahu

blackcanary
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : BADRUL HISHAM RAMLY
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kg. Bahagia
Current Location : Batu Caves,Rahman Putra @ Klang
Profession : cari duit
Posts : 225
Tahun SPM : apa benda ni...tumor aku tahulah

http://wwwblackcanary.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by The White Wasp on Thu May 21, 2009 12:29 pm

cuma the recovery tu real recovery atau injection untuk boost confidence...that's another matter takpa...memang silap thread...tapi saja nak tahu pendapat expert, sebab dalam bisnes saya memang terasa...
Zul phone number? Aku rasa ok kot...senang kita nak call kengkawan...
cuma biarla orang registered member saja boleh nampak.

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by sazlan on Thu May 21, 2009 12:58 pm

Ustaz shaari tuh..ustaz aku dulu masa sekolah agama. Cikgu Razak...anak dier kawan aku.

sazlan
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : Saiful Azlan bin Idris
Year SPM : 1993
Age : 40
Join date : 2009-05-20
Hometown Location : TSS, TelukIntan
Current Location : Kulim, Kedah
Profession : Layan cartoons
Posts : 17

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by SS398 on Thu May 21, 2009 1:01 pm

sazlan wrote:Ustaz shaari tuh..ustaz aku dulu masa sekolah agama. Cikgu Razak...anak dier kawan aku.

Anak dia yg mana ?

Rafidah, Rafizah atau Nazir. Nazir tu sekarang kerja di AEON Jalan Rj Chulan.

SS398
PENGAWAS ASRAMA
PENGAWAS ASRAMA

Name : Azman
Year SPM : 1981
Age : 52
Join date : 2009-05-20
Hometown Location : Bt Jelutong, Shah Alam.
Posts : 60

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by MR. OS on Thu May 21, 2009 1:14 pm

UNTUK MAKLUMAN...TOPIK NI HANYA UNTUK INTRODUCTION TTG DIRI MAING MASING..BAI MEMUDAHKAN PERKENALAN.....BAGI BERCERITA LANJUT TENTANG DIRI MASING MASING..SILA MASUK TOPIK KENALI RAKAN RAKAN AZIZIAN ANDA DI KATEGORI JEJAK KASIH.....SEKIAN TQ




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by sazlan on Thu May 21, 2009 1:16 pm

Nazir tuh kat AEON, Kakak rafidah and rafizah dunno lah. aku pernah jumpa kak rafidah kat rumah makcik dier kat shah alam. Nama abg depa yang tua tuh aku tak ingat namanya

sazlan
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : Saiful Azlan bin Idris
Year SPM : 1993
Age : 40
Join date : 2009-05-20
Hometown Location : TSS, TelukIntan
Current Location : Kulim, Kedah
Profession : Layan cartoons
Posts : 17

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by SS398 on Thu May 21, 2009 1:24 pm

Yazid ke nama abang deme tu ? Ada sorang lagi kakak namanya Rahimah.

Eh Mr Os dah tegur tu Smile

SS398
PENGAWAS ASRAMA
PENGAWAS ASRAMA

Name : Azman
Year SPM : 1981
Age : 52
Join date : 2009-05-20
Hometown Location : Bt Jelutong, Shah Alam.
Posts : 60

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by MR. OS on Thu May 21, 2009 1:27 pm

haaa....tau tak per....kalau dah perkenei kan diri kat sini....komer kenei kenei lr kat topik yg satu lagi tu...




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by qistina76 on Thu May 21, 2009 1:32 pm

aslmkm..hai sye ain..SPM dlu thn 1993 skali ngn ubai nazir dll..clas 5sc1

qistina76
BUDAK BUDAK SEKOLAH
BUDAK BUDAK SEKOLAH

Name : Nur Ain Binti Osman
Year SPM : 1993
Age : 40
Join date : 2009-05-21
Hometown Location : port klang
Current Location : port klang klang sh alam putrajaya
Profession : serve internet ler..
Posts : 2

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by The White Wasp on Thu May 21, 2009 1:34 pm

ain...ikutle format yang disediakan...senang kita nak tahu.... Very Happy

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by MR. OS on Thu May 21, 2009 1:34 pm

qistina76 wrote:aslmkm..hai sye ain..SPM dlu thn 1993 skali ngn ubai nazir dll..clas 5sc1

Jgn lamalu...jgn la segan qistina..perkenalkan diri anda sepenuhnya disini..kalau ada gambo..lg baguih




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by MR. OS on Thu May 21, 2009 1:34 pm

qistina76 wrote:aslmkm..hai sye ain..SPM dlu thn 1993 skali ngn ubai nazir dll..clas 5sc1

Jgn lamalu...jgn la segan qistina..perkenalkan diri anda sepenuhnya disini..kalau ada gambo..lg baguih




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by The White Wasp on Thu May 21, 2009 1:38 pm

hai Zul...tersasul dua kali engkau...mentang-mentang la...hehehe

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

SALAM PADA KENALAN

Post by NINA PICHI on Thu May 21, 2009 3:51 pm

NAMA: NORAZALINA BT PICHI
NICK NAME: NINA PICHI
BATCH : SPM 1993 (5T1)
TINGGAL: QUATERS KASTAM DULU
SEKARANG: PANDAN INDAH AMPANG
KERJA: ENGINEERING FIRM BUKIT DAMNSARA (SECRETARY)
EMAIL: embunembunterembun@yahoo.com

NINA PICHI
BUDAK BUDAK SEKOLAH
BUDAK BUDAK SEKOLAH

Join date : 2009-05-20
Posts : 1

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by melly76 on Thu May 21, 2009 3:54 pm

Hi nina ku cyang...welcome...
bile lah nak jumpek ni

melly76
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Age : 40
Join date : 2009-05-18
Current Location : Kuala Lumpur
Profession : JAPANESE TOUR EXECUTIVE/TRAVELLING/FASHION
Posts : 27
Tahun SPM : "M Melissa call me melly "

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan Buat Semua

Post by Sponsored content Today at 5:48 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 20 Previous  1, 2, 3, 4 ... 11 ... 20  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum