PENGUNGUMAN PENTING

1. GRAND REUNION AZIZIAN 2010 - 1 MAY 2010. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-activities-f6/dinner-alumni-smsaa-teluk-intan-t141.htm

 

2. SUMBANGAN PENGHAWA DINGIN UNTUK SURAU SEKOLAH. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-news-announcement-f5/sumbangan-penghawa-dingin-di-surau-sekolah-t123.htm#2316

Latest topics
» How to grab the best coupon codes on the web?
Tue Apr 23, 2013 2:19 pm by lovelygirl

» How to find Coupon Codes with huge discount?
Fri Apr 19, 2013 4:33 pm by lovelygirl

» ASRAMA PUTERA TELAH DIROBOHKAN
Thu Sep 13, 2012 6:49 pm by anaseven

» Home Improvement Cast Meet again 12 Years After The show Ended
Sat Oct 08, 2011 11:59 am by lovelygirl

» One Tree Hill Entourage House MD --Discount dvd
Wed Aug 24, 2011 3:11 pm by then2011

» Tips On Conversation Starters
Mon Aug 15, 2011 11:18 am by lily

»  Nightmare Tan Lines! What to wear to avoid them.
Sat Aug 13, 2011 11:28 am by lily

»  Flawless Wedding Photography for Your Special Day
Fri Aug 12, 2011 11:25 am by lily

» Debt Ceiling? What Debt Ceiling?
Thu Aug 11, 2011 11:44 am by lily

December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Calendar Calendar

Poll

ATE ..KOMER...JOIN KER ..DINNER NI....

83% 83% [ 25 ]
3% 3% [ 1 ]
13% 13% [ 4 ]

Total Votes : 30


Mr Chew Bew Tat

View previous topic View next topic Go down

Mr Chew Bew Tat

Post by MR. OS on Tue May 19, 2009 1:32 pm

saper yg boleh lupa cikgu ni....hehhe...pakar add math sekolah sultan....motor dia pun plat CB....

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Mr Chew Bew Tat

Post by blackcanary on Tue May 19, 2009 2:20 pm

Zul...masa dia ngajo dulu...haram satu apa pun aku faham...
Tapi bila aku masuk ITM ambik Mechanical Eng. aku rasa punya lah senang...macam makan kacang aje...

blackcanary
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : BADRUL HISHAM RAMLY
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kg. Bahagia
Current Location : Batu Caves,Rahman Putra @ Klang
Profession : cari duit
Posts : 225
Tahun SPM : apa benda ni...tumor aku tahulah

http://wwwblackcanary.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Mr Chew Bew Tat

Post by The White Wasp on Tue May 19, 2009 2:35 pm

tapi aku sampai sekarang tak paham....

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Mr Chew Bew Tat

Post by MR. OS on Tue May 19, 2009 3:00 pm

The White Wasp wrote:tapi aku sampai sekarang tak paham....

mmg la kita tak paham...tmasuk si ju tu...tp dia tak paham paham pun...tak peghonah fail.....

betui tu bad....masa masuk ITM...senang jer ghopernya

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Mr Chew Bew Tat

Post by adibahambali on Wed Jun 17, 2009 2:30 pm

haa.. mr chew ni le penyebab aku jd menyampah kat sabjek kimia masa form 5. masa form4 cikgu lain, sapa ye nama nye, dia tu best gak ngajo kimia... tu yg bila msk ITM amik akaun teruih... pehtu dia ni cam mental sket kan.. sian dia ye.. add math aku pun cukup mkn jek. itupun gi tuition dgn abg nawi... ingat dak, yg sama tuition ngan aku... zul, ju, hisham kambali, ijey... aku rasa yg pass aku ngan ju je kot... hehehehe...

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Mr Chew Bew Tat

Post by MR. OS on Wed Jun 17, 2009 2:33 pm

cikgu kimia masa form 5 tu...mr chin kiat....mana tak dibah...kan kita masa form 5 duk sebelah sebelah...hehehe...penin kepala...

ala..kodgn ju tu dpt soalan senang..kita org dpt soalan susah




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Mr Chew Bew Tat

Post by adibahambali on Thu Jun 18, 2009 10:47 am

ada plak.. semua soalan sama le. ko je yg tak bleh nak ayat mr chew ni mcm ko ayat mr vadeveloo tu... eelllehhh...

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Mr Chew Bew Tat

Post by The White Wasp on Thu Jun 18, 2009 10:52 am

Mr Chew tak pilih kasih...tak pandang orang...in fact, kadang-kadang dia tak tahu pun kelas dia penuh atau separuh

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Mr Chew Bew Tat

Post by adibahambali on Thu Jun 18, 2009 12:47 pm

hahaha... mmg pun. setuju sgt... dia pandang kita pun nampak nombor je kot...

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Mr Chew Bew Tat

Post by The White Wasp on Thu Jun 18, 2009 12:53 pm

tu yang banyak lari ikut belakang masa kelas dia

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Mr Chew Bew Tat

Post by adibahambali on Thu Jun 18, 2009 1:16 pm

ye ke... hahaha... yg ingat bila guru beso nak check buku je, bila add maths, pinjam buku bdk cina, copy je sebijik2...

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Mr Chew Bew Tat

Post by The White Wasp on Thu Jun 18, 2009 2:02 pm

pastu exam semua merah

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Mr Chew Bew Tat

Post by MR. OS on Thu Jun 18, 2009 2:48 pm

bukan ker kalau merah tu kira pass ker...atau mungkin dakwat biru chew bu tat tu habis




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Mr Chew Bew Tat

Post by MR. OS on Thu Jun 18, 2009 2:51 pm

The White Wasp wrote:Mr Chew tak pilih kasih...tak pandang orang...in fact, kadang-kadang dia tak tahu pun kelas dia penuh atau separuh

memang ler dia tak panndang orang..sebab dia ngajor pandang papan hitam pastu bercakap dgn papan hitam...yg belakang ni..satu benda tak paham

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Mr Chew Bew Tat

Post by The White Wasp on Thu Jun 18, 2009 3:37 pm

tapi aku tengok banyak kawan kat depan selamba je mengambik note...especially bebudak cina

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Mr Chew Bew Tat

Post by miqhakim on Mon Jun 29, 2009 7:38 pm

Cikgu nie 2 thn ('91 & '92) ngajor aku add maths. Kesian aku tgk dia, susah2 ngajor aku, last2 bila aku check balik sijil SPM, subjek add maths missing daa... wakaka

miqhakim
BUDAK BUDAK SEKOLAH
BUDAK BUDAK SEKOLAH

Name : Mohd Nizam Sambas
Year SPM : 1992
Join date : 2009-06-28
Hometown Location : Sg Manik
Current Location : Taman Puncak Jalil
Profession : Transmission
Posts : 6

Back to top Go down

Re: Mr Chew Bew Tat

Post by athar on Thu Jul 09, 2009 4:20 am

Aku perasan dia ni kalau ngajor , mesti pandang barisan depan jer.

Tapi bagi aku, dialah cikgu yang paling sabor sekali sebab tak pernah marah kalau bebudak main masa dia ngajor.

Dia jugalah yang menyebabkan aku drop math tambahan dan ambik seni masa spm.

athar
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : muhammad athar bin rasidi
Year SPM : 1987
Age : 45
Join date : 2009-06-10
Hometown Location : tk intan, pdg tembak
Current Location : machang , kelantan
Profession : ngajor budak uitm
Posts : 11
Tahun SPM : 1987, stpm89,itm94

Back to top Go down

Re: Mr Chew Bew Tat

Post by Aimran Aini on Thu Jul 09, 2009 9:06 am

Aku memang bengap bila subjek2 yang melibatkan nombor ni. Satu perkara yang aku menyesal sampai sekarang adalah masuk aliran sains masa form 4 dan form 5. Aku dapat tahu kemudian masa aku dalam matrikulasi aku memang ada jiwa sastera yang kuat. Aku boleh excel dalam sastera inggeris; kalau ambik sastera melayu tentu cantik result SPM aku. Ni belajar addmath dengan CBT la. Sabor die mengajar tapi aku tak dapat dapat. lastnye fail Addmath, satu-satu nye subject yang mencacatkan result spm aku.
tapikan Allah maha mengetahui. Aku dapat jodoh kawin dengan cikgu mengajar addmath. takyah aku nak garu-garu kepala nak ajar anak aku nanti he he he. Rasanya aku la salah satu anak murid addmath CBT yang tercorot dalam sejarah he he he.

Jumpa satu hari tu di dalam bank. Tegur dia, tapi mana dia nak ingat budak lembab macam aku. Masa tu katanye dia dah jadi PK kat satu sekolah area bagan datoh ke Hutan melintang ke, tak ingat.

Aimran Aini
PENGAWAS ASRAMA
PENGAWAS ASRAMA

Name : Aimran b. Mohamed Yasin Aini
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-07-01
Hometown Location : Kampung Banjar, Teluk Intan, Perak.
Current Location : Seri Manjung, Perak
Profession : Teacher
Posts : 71

Back to top Go down

Re: Mr Chew Bew Tat

Post by Lailadewi on Fri May 07, 2010 7:31 am

The White Wasp wrote:tapi aku sampai sekarang tak paham....


"Lihat contoh!"

Nam pening aku punya Add Maths.
*ampun... bukan salah cikgu mengajar... huhuhu lol!

Lailadewi
BUDAK BUDAK SEKOLAH
BUDAK BUDAK SEKOLAH

Name : Lailadewi Abdul Malek
Year SPM : 1991
Join date : 2009-09-23
Hometown Location : Taman Jaya, Teluk Intan
Current Location : Negeri Pasir Berdengung
Profession : Minister of Home Affairs
Posts : 9
Tahun SPM : 1991

Back to top Go down

Re: Mr Chew Bew Tat

Post by adibahambali on Fri May 21, 2010 10:34 am

wakakaka... cikgu ni juge le yg buat akak nyampah sabjek kimia masa form 5. elok2 dah cikgu sorg lg tu ajor masa form 4, tup2 tuko... walopun mmg ada chemistry kan... ahaks... nasib tak 6 pening, ateh sikit jek... aduiyaiii... add maths pun sama...

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Mr Chew Bew Tat

Post by Lailadewi on Fri May 21, 2010 3:21 pm

Haaa... lupa la pulak nama Cikgu Kimia saya.

Lailadewi
BUDAK BUDAK SEKOLAH
BUDAK BUDAK SEKOLAH

Name : Lailadewi Abdul Malek
Year SPM : 1991
Join date : 2009-09-23
Hometown Location : Taman Jaya, Teluk Intan
Current Location : Negeri Pasir Berdengung
Profession : Minister of Home Affairs
Posts : 9
Tahun SPM : 1991

Back to top Go down

Re: Mr Chew Bew Tat

Post by Sponsored content Today at 5:50 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum