PENGUNGUMAN PENTING

1. GRAND REUNION AZIZIAN 2010 - 1 MAY 2010. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-activities-f6/dinner-alumni-smsaa-teluk-intan-t141.htm

 

2. SUMBANGAN PENGHAWA DINGIN UNTUK SURAU SEKOLAH. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-news-announcement-f5/sumbangan-penghawa-dingin-di-surau-sekolah-t123.htm#2316

Latest topics
» How to grab the best coupon codes on the web?
Tue Apr 23, 2013 2:19 pm by lovelygirl

» How to find Coupon Codes with huge discount?
Fri Apr 19, 2013 4:33 pm by lovelygirl

» ASRAMA PUTERA TELAH DIROBOHKAN
Thu Sep 13, 2012 6:49 pm by anaseven

» Home Improvement Cast Meet again 12 Years After The show Ended
Sat Oct 08, 2011 11:59 am by lovelygirl

» One Tree Hill Entourage House MD --Discount dvd
Wed Aug 24, 2011 3:11 pm by then2011

» Tips On Conversation Starters
Mon Aug 15, 2011 11:18 am by lily

»  Nightmare Tan Lines! What to wear to avoid them.
Sat Aug 13, 2011 11:28 am by lily

»  Flawless Wedding Photography for Your Special Day
Fri Aug 12, 2011 11:25 am by lily

» Debt Ceiling? What Debt Ceiling?
Thu Aug 11, 2011 11:44 am by lily

December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Calendar Calendar

Poll

ATE ..KOMER...JOIN KER ..DINNER NI....

83% 83% [ 25 ]
3% 3% [ 1 ]
13% 13% [ 4 ]

Total Votes : 30


Cikgu Rosli Narawi

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Cikgu Rosli Narawi

Post by MR. OS on Wed May 20, 2009 7:02 pm

Siapa yg tek kenei cikgu ni....dengan suar bell bottom..naik sampei ke pusat....yg biasa potong rambut aku....yg pernah tampor ijae gemuk....hehehehe..dulu naik scrambler..

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Cikgu Rosli Narawi

Post by The White Wasp on Wed May 20, 2009 7:51 pm

Rambut aku pun kena potong dek dia dulu...masa tu aku prefek lagi...

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Cikgu Rosli Narawi

Post by The White Wasp on Wed May 20, 2009 7:52 pm

at least aku punya kena potong tumbuh subur...engkau Zul habis...

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Cikgu Rosli Narawi

Post by blackcanary on Thu May 21, 2009 9:54 am

Cikgu Rosli...cikgu bagi bebudak kelas petang...(Cikgu baru, masuk sekali dgn Cikgu Radzi)...dia mengajar kami Sains Paduan masa kami kelas menengah rendah dulu...murid kesayangannya ialah si Hishamudin Amin sbb hicam ni budak yg suka mereka sesuatu yg baru...kawan baiknya Junid..budak Perdagangan...mereka pernah reka talipon dari barangan terbuang...dan cikgu rosli ni pernah try...kerana aku ni budak baik(tak ada rekod buruk)...so aku tak pernah ada masalah dgn cikgu rosli ni...

blackcanary
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : BADRUL HISHAM RAMLY
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kg. Bahagia
Current Location : Batu Caves,Rahman Putra @ Klang
Profession : cari duit
Posts : 225
Tahun SPM : apa benda ni...tumor aku tahulah

http://wwwblackcanary.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cikgu Rosli Narawi

Post by daduk on Thu May 21, 2009 5:25 pm

cikgu rosli pernah ugut teman nak report polis sebab menghina raja, silapnya teman gak sebab ada satu exam (tak ingat subjek apa), ada soalan tanye siapa nama agong malaysia yang pertama, teman jawab `man kidal'.
teman pun rasa x byk masalah dgn cikgu rosli, sbb masalah teman byk dngan warden asrama, cikgu nordin, cikgu sudin...hehe
tapi, satu yang masih ingat sampai sekarang ialah ketika cikgu rosli ajar sains paduan tgkt 3, dia kata teori roket boleh diaplikasi terhadap manusia iaitu jika kita simpan kentut lama-lama beberapa hari, kemudian tiba masa kita lepaskan sekaligus, tubuh boleh terangkat mcm roket. Teman pernah cuba, tapi bukannya terangkat, cirit pulak yang kuar dan baunya pun kaw kaw (sori terbawak cerita lucah kat sini).

daduk
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Join date : 2009-05-18
Posts : 23

Back to top Go down

Re: Cikgu Rosli Narawi

Post by The White Wasp on Thu May 21, 2009 5:30 pm

Kah!Kah!Kah! Engkau memang lawak H1N1

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Cikgu Rosli Narawi

Post by matjongket on Thu May 21, 2009 7:41 pm

aku stat dr form 3 setiap tahun kena potong rambut dgn cikgu rosli...nasib2. kena badi dia kot sampai skrg susah nak tumbuh rambut dah.... hahahaaa.
skrg aku & mr OS 1 kepala hehehehee

matjongket
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : Mohd Rizal Kamaruddin
Year SPM : 1992
Age : 41
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Teluk Intan Perak
Current Location : mid valley city KL
Profession : lepas mkn tido & lepas tido mkn
Posts : 22

Back to top Go down

Re: Cikgu Rosli Narawi

Post by arina*hizam on Sat May 23, 2009 1:50 pm

CIKGU YANG PALING DI GERUNI ,KAT MANA DIA SEKARANG ....EEE TAKUT

arina*hizam
BUDAK BUDAK SEKOLAH
BUDAK BUDAK SEKOLAH

Name : SARINA ADAM AKHSANI
Year SPM : 1994
Age : 39
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : BATAK RABIT TELUK INTAN
Current Location : KLANG
Profession : HUMAN RESOURCES
Posts : 8

Back to top Go down

Re: Cikgu Rosli Narawi

Post by Haryati on Sun May 24, 2009 11:07 am

cikgu yg terkenal dengan penampar jepunnya, bila cikgu rosli datang kantin waktu rehat, kantin menjadi senyap dgn tiba2.

Haryati
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : Haryati Mohamed Redzuan
Year SPM : 1992
Join date : 2009-05-20
Hometown Location : TI, KL
Current Location : Kota Bharu
Posts : 15

Back to top Go down

Re: Cikgu Rosli Narawi

Post by zakir on Sun May 31, 2009 1:34 pm

aku ngan cikgu rosli agak kamcing gak terutama maser form 1 & 2.Aku ngan mike tyson selalu pegi umah dia tuisyen.
satu benda yg aku suka ttg dia pasai scramler kuning dia.Abih sekolah tu yg aku pun pakai motor cam tu.

zakir
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : zakir husin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : batak rabit
Current Location : putrajaya
Profession : tanam pokok bawang
Posts : 33
Tahun SPM : ne ambek alagayireke ! romba-romba naller dey

Back to top Go down

Re: Cikgu Rosli Narawi

Post by blackcanary on Mon Jun 01, 2009 11:49 am

zakir wrote:aku ngan cikgu rosli agak kamcing gak terutama maser form 1 & 2.Aku ngan mike tyson selalu pegi umah dia tuisyen.
satu benda yg aku suka ttg dia pasai scramler kuning dia.Abih sekolah tu yg aku pun pakai motor cam tu.

Kir...cikgu rosli ni kira mmg kamcing dengan batch kita bebudak petang..dgn kita..aku rasa dia tak ada masalah langsung...

blackcanary
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : BADRUL HISHAM RAMLY
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kg. Bahagia
Current Location : Batu Caves,Rahman Putra @ Klang
Profession : cari duit
Posts : 225
Tahun SPM : apa benda ni...tumor aku tahulah

http://wwwblackcanary.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cikgu Rosli Narawi

Post by zakir on Mon Jun 01, 2009 12:29 pm

yaaaa....mmg betoi tu abg bad.
aku tau bad...saat yg mendetup detapkan jatung kita time dia jerit...tentu ko ingat bagaimana nyaring nyer jeritan dia...hehehhe...aku tak leh lupa tu..

zakir
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : zakir husin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : batak rabit
Current Location : putrajaya
Profession : tanam pokok bawang
Posts : 33
Tahun SPM : ne ambek alagayireke ! romba-romba naller dey

Back to top Go down

Re: Cikgu Rosli Narawi

Post by nlina89 on Tue Jun 16, 2009 11:54 pm

Cikgo Rosli....ehhmmmmm......satu-satunya cikgu yang pernah gunting rambut aku masa aku jadi headboy.....sampai hari ni rambut tak tumbuh-tumbuh balik....ha...ha...ha....

nlina89
BUDAK BUDAK SEKOLAH
BUDAK BUDAK SEKOLAH

Name : Mohd Faizal Bin Mohd Idris
Year SPM : 1989
Join date : 2009-06-16
Hometown Location : Lumut, Perak
Current Location : Jalan Klang Lama, Kuala Lumpur
Profession : Jaga duit orang
Posts : 2

Back to top Go down

Re: Cikgu Rosli Narawi

Post by adibahambali on Wed Jun 17, 2009 2:24 pm

daduk wrote:cikgu rosli pernah ugut teman nak report polis sebab menghina raja, silapnya teman gak sebab ada satu exam (tak ingat subjek apa), ada soalan tanye siapa nama agong malaysia yang pertama, teman jawab `man kidal'.
teman pun rasa x byk masalah dgn cikgu rosli, sbb masalah teman byk dngan warden asrama, cikgu nordin, cikgu sudin...hehe
tapi, satu yang masih ingat sampai sekarang ialah ketika cikgu rosli ajar sains paduan tgkt 3, dia kata teori roket boleh diaplikasi terhadap manusia iaitu jika kita simpan kentut lama-lama beberapa hari, kemudian tiba masa kita lepaskan sekaligus, tubuh boleh terangkat mcm roket. Teman pernah cuba, tapi bukannya terangkat, cirit pulak yang kuar dan baunya pun kaw kaw (sori terbawak cerita lucah kat sini).

muahahaha.. daduk, daduk... aku rasa gas ko tu dah bercampor dah tu... tu sebab tak terangkat... aduih... mengong tul..

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cikgu Rosli Narawi

Post by azroy77 on Sat Jun 20, 2009 1:01 pm

teman x ade masalah dgn cik rosli nie.....sebab mungkin teman x ade masalah displin , tapi cikgu memang garang....dengar je dia nak lalu...satu klas senyap.... Very Happy

azroy77
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : azhari bin othman
Year SPM : 1994
Age : 39
Join date : 2009-05-29
Hometown Location : batu lapan teluk intan
Current Location : nottingham - kajang
Profession : banker
Posts : 47

Back to top Go down

Re: Cikgu Rosli Narawi

Post by Aimran Aini on Sat Jul 04, 2009 3:45 pm

Aku tak ada kes dgn cikgu Rosli sebab aku memang budak baik. Mana ada melanggar disiplin masa sek dulu.
Tapi dua peristiwa mengingatkan aku kepadanya.
Peristiwa 1. Masa dalam tingkatan 3 kalau tak silap, kita dalam makmal lama yang hampir dgn stor sukan tu. Cikgu Idris mengajar kelas masa tu. Aku bertugas padam papan hitam. Aku nak padam tapi makmal tu tak ada pemadam. Jadi aku pg la makmal sebelah. Ada kelas tapi tak nampak ada cikgu jadi aku kata pinjam pemadam pada pelajar kelas tu. Masa aku pulangkan balik, aku dipanggil cikgu Rosli yang mengajar kelas kelas tu. Dia tengking aku depan kelas dia. Rupanya dia ada kat belakang masa aku masuk pinjam pemadam tu. Aku dituduh kurang ajar masuk kelas dia tanpa kebenaran. Kecut perut aku kena marah dan malu pulak tu depan orang. Maklumlah, aku kan budak baik. Sekali terkena, terkedu terus.
Peristiwa ke 2.
Fast forward 10 tahun ke hadapan. Tahun 1995, aku baru jadi cikgu tahun ke 2. Entah macam mana aku diarahkan masuk kursus induksi guru yang diadakan di Institut Perguruan Darul Aman, Jitra Kedah. Kursus ni mengumpulkan semua guru-guru yang terlambat nak pengesahan dalam jawatan bagi guru siswazah. Panjang kursus 5 minggu. Kebanyakan guru adalah orang yang buat ijazah kemudian setelah keluar dari maktab perguruan. Aku dgn kawan aku kawan aku Rizam Zamri dari Taiping saja cikgu siswazah yang baru masuk ada dalam kursus tu. Mencukupkan kuota saja lah. Jadi kami berdua saja la guru bujang trang tang tang. Di kursus inilah aku jumpa balik Cikgu Rosli sebagai rakan sekursus. Sama sama cikgu. Aku dengan segan memperkenalkan diri la. Dia tak kenal pun aku. Bukan ke dia mengendalikan budak2 nakal kat sekolah dulu? Budak baik macam aku sapa nak kenang. Dalam kursus tu aku banyak hang out dengan Rizam je. Kami jalan sakan termasuklah melawat kawan kami Asri di UUM, yang kebetulan kawan kepada Rizal Noor, yang mengajar di situ masa tu. Tak join la sangat cikgu-cikgu tua yang hujung minggu hilang balik rumah melepas rindu. Lepas habis kursus tu aku tak jumpa dgn cikgu Rosli dah. Tak tau ke mana. Aku mengajar di daerah Perak Tengah jadi tak join sangat dengan aktiviti guru daerah Hilir Perak.

Aimran Aini
PENGAWAS ASRAMA
PENGAWAS ASRAMA

Name : Aimran b. Mohamed Yasin Aini
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-07-01
Hometown Location : Kampung Banjar, Teluk Intan, Perak.
Current Location : Seri Manjung, Perak
Profession : Teacher
Posts : 71

Back to top Go down

Re: Cikgu Rosli Narawi

Post by azroy77 on Sat Jul 04, 2009 7:14 pm

agaknyer cikgu rosli tu mengajar lagi x....!!!

azroy77
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : azhari bin othman
Year SPM : 1994
Age : 39
Join date : 2009-05-29
Hometown Location : batu lapan teluk intan
Current Location : nottingham - kajang
Profession : banker
Posts : 47

Back to top Go down

Re: Cikgu Rosli Narawi

Post by athar on Thu Jul 09, 2009 4:03 am

Assalamualaikum,

Kalau tak salah dah lama balik Negeri Sembilan..

athar
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : muhammad athar bin rasidi
Year SPM : 1987
Age : 45
Join date : 2009-06-10
Hometown Location : tk intan, pdg tembak
Current Location : machang , kelantan
Profession : ngajor budak uitm
Posts : 11
Tahun SPM : 1987, stpm89,itm94

Back to top Go down

Re: Cikgu Rosli Narawi

Post by athar on Thu Jul 09, 2009 4:08 am

Kalau tak salah tahun ni last kut, itupun kalau pencen 58. masa thn 1983 kalau tak silap umur dia 25 thn.

athar
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : muhammad athar bin rasidi
Year SPM : 1987
Age : 45
Join date : 2009-06-10
Hometown Location : tk intan, pdg tembak
Current Location : machang , kelantan
Profession : ngajor budak uitm
Posts : 11
Tahun SPM : 1987, stpm89,itm94

Back to top Go down

Re: Cikgu Rosli Narawi

Post by azroy77 on Thu Jul 09, 2009 11:50 am

athar wrote:Assalamualaikum,

Kalau tak salah dah lama balik Negeri Sembilan..

negeri sembilan kat mane yea,....kalau boleh tau....!!!

azroy77
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : azhari bin othman
Year SPM : 1994
Age : 39
Join date : 2009-05-29
Hometown Location : batu lapan teluk intan
Current Location : nottingham - kajang
Profession : banker
Posts : 47

Back to top Go down

Re: Cikgu Rosli Narawi

Post by MR. OS on Thu Jul 09, 2009 11:14 pm

Utk pengetahuan kome..cik rosli sekarang mengajar di SMK Agama Pedas...aku baru je dapat call dia ari ahad lepas...terkejut gak dia bila aku call..maklum la dah 22 tahun...aku ckp..mana boleh kita org lupa kat dia...hehehe...
ni no fon dia kalau sesiapa nak call...0193695418..




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Cikgu Rosli Narawi

Post by azroy77 on Fri Jul 10, 2009 10:01 am

MR. OS wrote:Utk pengetahuan kome..cik rosli sekarang mengajar di SMK Agama Pedas...aku baru je dapat call dia ari ahad lepas...terkejut gak dia bila aku call..maklum la dah 22 tahun...aku ckp..mana boleh kita org lupa kat dia...hehehe...
ni no fon dia kalau sesiapa nak call...0193695418..

terima kasih bro.....masih mengajar lagi rupenyer....tentu dia jadi guru displin kat situ....kecutlah murib-murib kat situ.....den nak try call dia...dia ingat lagi x kat den nie...emmm..kat podeh linggi...mcm ponah lalu sekolah nie...!!!

azroy77
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : azhari bin othman
Year SPM : 1994
Age : 39
Join date : 2009-05-29
Hometown Location : batu lapan teluk intan
Current Location : nottingham - kajang
Profession : banker
Posts : 47

Back to top Go down

Re: Cikgu Rosli Narawi

Post by Pojie on Fri Jul 17, 2009 8:21 pm

athar wrote:Assalamualaikum,

Kalau tak salah dah lama balik Negeri Sembilan..

haah, dia dh balik ngajar kat n9, tapi kat mane lupa dh, last jumpe mase teman kawen thn 2005 dulo...

Pojie
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : Mohd Fauzi
Year SPM : 1993
Age : 40
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Teluk Intan (Pekan Baru)
Current Location : luar negara
Profession : keje gomen
Posts : 11

Back to top Go down

Re: Cikgu Rosli Narawi

Post by azland bin saringat on Wed Jul 22, 2009 12:36 am

hahahahaha.......aku entah berapa kali kena rotan dgn dia.....garang macam singa ......tengok mata dia pun dah takut..hahahhahaha

azland bin saringat
BUDAK BUDAK SEKOLAH
BUDAK BUDAK SEKOLAH

Name : azland
Year SPM : 1991
Age : 42
Join date : 2009-07-21
Hometown Location : teluk intan
Current Location : penang
Profession : site supervisor
Posts : 7
Tahun SPM : H1B3

Back to top Go down

Re: Cikgu Rosli Narawi

Post by iffa on Wed Jul 22, 2009 11:05 am

ko kan budak baik, mmg la selalu kena rotan.......

iffa
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : Shariffah Bt Mohammed sayuti
Year SPM : 1992 (Class 5A5)
Age : 41
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kg Teluk Rubiah, Teluk Intan
Current Location : Ipoh
Profession : Clerk
Posts : 14

Back to top Go down

Re: Cikgu Rosli Narawi

Post by Sponsored content Today at 5:53 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum