PENGUNGUMAN PENTING

1. GRAND REUNION AZIZIAN 2010 - 1 MAY 2010. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-activities-f6/dinner-alumni-smsaa-teluk-intan-t141.htm

 

2. SUMBANGAN PENGHAWA DINGIN UNTUK SURAU SEKOLAH. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-news-announcement-f5/sumbangan-penghawa-dingin-di-surau-sekolah-t123.htm#2316

Latest topics
» How to grab the best coupon codes on the web?
Tue Apr 23, 2013 2:19 pm by lovelygirl

» How to find Coupon Codes with huge discount?
Fri Apr 19, 2013 4:33 pm by lovelygirl

» ASRAMA PUTERA TELAH DIROBOHKAN
Thu Sep 13, 2012 6:49 pm by anaseven

» Home Improvement Cast Meet again 12 Years After The show Ended
Sat Oct 08, 2011 11:59 am by lovelygirl

» One Tree Hill Entourage House MD --Discount dvd
Wed Aug 24, 2011 3:11 pm by then2011

» Tips On Conversation Starters
Mon Aug 15, 2011 11:18 am by lily

»  Nightmare Tan Lines! What to wear to avoid them.
Sat Aug 13, 2011 11:28 am by lily

»  Flawless Wedding Photography for Your Special Day
Fri Aug 12, 2011 11:25 am by lily

» Debt Ceiling? What Debt Ceiling?
Thu Aug 11, 2011 11:44 am by lily

December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Calendar Calendar

Poll

ATE ..KOMER...JOIN KER ..DINNER NI....

83% 83% [ 25 ]
3% 3% [ 1 ]
13% 13% [ 4 ]

Total Votes : 30


Cikgu Asiah

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Cikgu Asiah

Post by The White Wasp on Wed May 20, 2009 7:55 pm

Cikgu kelas kita; batch SRP 85...Dia Cikgu Maths

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Cikgu Asiah

Post by Bakree on Thu May 21, 2009 12:39 am

Cikgu Asiah....among very good & very caring cikgu...selamat hari guru...

Bakree
BUDAK BUDAK SEKOLAH
BUDAK BUDAK SEKOLAH

Name : Bakree
Year SPM : 1987
Join date : 2009-05-20
Posts : 2

Back to top Go down

Re: Cikgu Asiah

Post by blackcanary on Thu May 21, 2009 9:47 am

Bakree wrote:Cikgu Asiah....among very good & very caring cikgu...selamat hari guru...

Salam...ni Buck Rogers ke?...apa khabar sekarang....by the way...Cikgu Asiah mmg seorang cikgu yg kecil molek dan very caring...aku kenal dia sbb aku dilantik menjadi Pengerusi Persatuan Pengguna dan Pencinta Alam....teringat satu peristiwa masa kami tingkat 4...dimana satu mesyuarat Persatuan Pengguna sedang memilih Pengerusi baru bagi penggantikan pengerusi lama (pelajar Tingkatan 5)..sbb aku byk kenal bebudak sastera tingkat 5..so nama aku pun depa calonkan...pencalonan cuma ada 2 org..aku dgn Zul Botak aje...aku menang dgn undi besar mengalahkan Zul....tapi Cikgu Asiah ni kurang puas hati sbb Zul ni anak murid nya...so dia mencadangkan undian semula dgn berkata (aku ingat lagi kata-katanya).." MURID-MURID SEMUA..SAYA CADANGKAN KITA BUAT UNDIAN SEMULA SBB UTK MEMILIH PENGERUSI,KITA KENA PILIH SESEORANG YG BOLEH BUAT KERJA...."... bila undian kali ke2....aku telah menang lagi besar...so Cikgu Asiah dgn rela hati menerima keputusan ni.....

blackcanary
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : BADRUL HISHAM RAMLY
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kg. Bahagia
Current Location : Batu Caves,Rahman Putra @ Klang
Profession : cari duit
Posts : 225
Tahun SPM : apa benda ni...tumor aku tahulah

http://wwwblackcanary.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cikgu Asiah

Post by MR. OS on Thu May 21, 2009 10:25 am

blackcanary wrote:
Bakree wrote:Cikgu Asiah....among very good & very caring cikgu...selamat hari guru...

Salam...ni Buck Rogers ke?...apa khabar sekarang....by the way...Cikgu Asiah mmg seorang cikgu yg kecil molek dan very caring...aku kenal dia sbb aku dilantik menjadi Pengerusi Persatuan Pengguna dan Pencinta Alam....teringat satu peristiwa masa kami tingkat 4...dimana satu mesyuarat Persatuan Pengguna sedang memilih Pengerusi baru bagi penggantikan pengerusi lama (pelajar Tingkatan 5)..sbb aku byk kenal bebudak sastera tingkat 5..so nama aku pun depa calonkan...pencalonan cuma ada 2 org..aku dgn Zul Botak aje...aku menang dgn undi besar mengalahkan Zul....tapi Cikgu Asiah ni kurang puas hati sbb Zul ni anak murid nya...so dia mencadangkan undian semula dgn berkata (aku ingat lagi kata-katanya).." MURID-MURID SEMUA..SAYA CADANGKAN KITA BUAT UNDIAN SEMULA SBB UTK MEMILIH PENGERUSI,KITA KENA PILIH SESEORANG YG BOLEH BUAT KERJA...."... bila undian kali ke2....aku telah menang lagi besar...so Cikgu Asiah dgn rela hati menerima keputusan ni.....

Ko ni bad....aku tak kena pilih pun tetap buat keje....jual paper pengguna ker..tanam pokok ker..hehehe...tp cikgu asiah tu..mmg aku kenang sampai bila bila ..jasa dia..baik dia...puas dia kena usik dgn kita..dia cool jer...

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Cikgu Asiah

Post by blackcanary on Thu May 21, 2009 10:29 am

mmglah zul...sbb time yg seronak nak mengulo ialah time jual paper pengguna tu...time tulah semua nak jadi penjual..sbb boleh ponteng kelas dan melawat junior2...bini cikgu rosli yg kerja kat pejabat pos tk intan tu pun dah kenal aku sbb paper yg tak abis jual..aku kena poskan balik ke penang...

blackcanary
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : BADRUL HISHAM RAMLY
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kg. Bahagia
Current Location : Batu Caves,Rahman Putra @ Klang
Profession : cari duit
Posts : 225
Tahun SPM : apa benda ni...tumor aku tahulah

http://wwwblackcanary.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cikgu Asiah

Post by The White Wasp on Thu May 21, 2009 11:06 am

haha....aku tak ingat sama ada aku ahli kelab pengguna...anyways salam Bakree

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Cikgu Asiah

Post by adibahambali on Thu May 21, 2009 2:08 pm

uit bakri.. kamu kat mana skarang? Very Happy

eemmm... rasa nya ada masuk kelab tu, pehtu penah gi juey paper pengguna tu... ker... masa kat sekolah rendah tah... Shocked

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cikgu Asiah

Post by The White Wasp on Thu May 21, 2009 2:13 pm

ke cikgu asiah dengan cikgu zakiah "paksa" kita semua join....

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Cikgu Asiah

Post by daduk on Thu May 21, 2009 5:31 pm

cikgu asiah ni antara cikgu yang paling prihatin ttg prestasi anak muridnya. Teman rasa math ni simple sbb cikgu asiah le. Kalo le dia terus ngajo sampai tkgt 5, teman rasa x akan failed math dan subjek sealirannya masa SPM dulu

daduk
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Join date : 2009-05-18
Posts : 23

Back to top Go down

Re: Cikgu Asiah

Post by The White Wasp on Thu May 21, 2009 5:32 pm

bukan ke engkau kena marah dengan cikgu Asiah sebab pakai bow tie dan boot askar dalam kelas...

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Cikgu Asiah

Post by daduk on Thu May 21, 2009 6:03 pm

x ingat plak. tapi xpe marah2 sayang tu

daduk
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Join date : 2009-05-18
Posts : 23

Back to top Go down

Re: Cikgu Asiah

Post by adibahambali on Wed Jun 17, 2009 2:33 pm

The White Wasp wrote:bukan ke engkau kena marah dengan cikgu Asiah sebab pakai bow tie dan boot askar dalam kelas...

muahahaha.. daduk ni ada je modal nak bg kena marah ngan cikgu2 ye... aku respek betui la...

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cikgu Asiah

Post by Bakree on Sat Jun 20, 2009 2:26 am

Salam Semua. Sori, lama tak masuk laman sebab bz skit. Anyway, nak ucapkan terima kasih tu all of u kerana menjayakan SMSAA site ni. Bad...u r right, it's me (with the nickname), Rizal...salam to u. Dibah...walaupun sekampung & rumah kenalan paling dekat, berpuluh/ber-tahun tak jumpa. Zul, TQ for the SMS...appreciate it.

Bakree
BUDAK BUDAK SEKOLAH
BUDAK BUDAK SEKOLAH

Name : Bakree
Year SPM : 1987
Join date : 2009-05-20
Posts : 2

Back to top Go down

Re: Cikgu Asiah

Post by MR. OS on Sat Jun 20, 2009 2:29 am

Bakree wrote:Salam Semua. Sori, lama tak masuk laman sebab bz skit. Anyway, nak ucapkan terima kasih tu all of u kerana menjayakan SMSAA site ni. Bad...u r right, it's me (with the nickname), Rizal...salam to u. Dibah...walaupun sekampung & rumah kenalan paling dekat, berpuluh/ber-tahun tak jumpa. Zul, TQ for the SMS...appreciate it.

tak der halll...benda kecik..kekawan punya pasal...ok je

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Cikgu Asiah

Post by The White Wasp on Sat Jun 20, 2009 2:30 am

harap lepas ni kerap la masuk

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Cikgu Asiah

Post by ahmad hisham bin abdul mu on Sat Jun 20, 2009 3:13 pm

Cikgu Asiah, saya ex-student 1984, rasa2 cikgu pernah ajar saya. Cikgu yg tinggi lampai tu ye. Ye...saya masih ingat lagi.

ahmad hisham bin abdul mu
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : ahmadhisham bin hj abdul munir
Year SPM : 1984
Age : 49
Join date : 2009-06-19
Hometown Location : tapah perak
Current Location : shah alam
Profession : apa apa j le
Posts : 19

Back to top Go down

Re: Cikgu Asiah

Post by ahmad hisham bin abdul mu on Sat Jun 20, 2009 3:15 pm

adibah hambali, tgk kat gambar ni mcm kenal je. apa khabar ko?

ahmad hisham bin abdul mu
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : ahmadhisham bin hj abdul munir
Year SPM : 1984
Age : 49
Join date : 2009-06-19
Hometown Location : tapah perak
Current Location : shah alam
Profession : apa apa j le
Posts : 19

Back to top Go down

Re: Cikgu Asiah

Post by MR. OS on Sat Jun 20, 2009 5:14 pm

ahmad hisham bin abdul mu wrote:Cikgu Asiah, saya ex-student 1984, rasa2 cikgu pernah ajar saya. Cikgu yg tinggi lampai tu ye. Ye...saya masih ingat lagi.

mana ada tinggi lampai sham...kecik molek jer dia ni....cikgu asiah ni selalu membonceng cikgu zakiah pergi dan balik dr sekolah




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Cikgu Asiah

Post by Aimran Aini on Thu Jul 02, 2009 4:05 pm

Math adalah matapelajaran yang aku paling lemah dan paling aku tak suka. Tu sebabnya Allah jodohkan aku dgn cikgu math kot. Cikgu Asiah adalah guru yg dapat meyakinkan aku yg math bukanlah susah sangat. Aku dpt A untuk math dalam SRP terima kasih atas bimbinganya.
Antara kenangan abadi dgn cikgu Asiah adalah jamuan hari raya kelas kelas rk kita kat rumah keluarga dia di rumah murah pdg tembak dan rombongan kelas 3/1 ke Melaka. Best la. Kita menginap kat kem trendak. Ingat tak kekawan?
Katanya dia dah kawin dengan tentera dan pindah ikut suami. Tak tau khabar dah.

Aimran Aini
PENGAWAS ASRAMA
PENGAWAS ASRAMA

Name : Aimran b. Mohamed Yasin Aini
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-07-01
Hometown Location : Kampung Banjar, Teluk Intan, Perak.
Current Location : Seri Manjung, Perak
Profession : Teacher
Posts : 71

Back to top Go down

Re: Cikgu Asiah

Post by The White Wasp on Thu Jul 02, 2009 4:38 pm

last sekali aku terdengar cerita dia...dia mengajor kat pandan...satu sekolah dengan mak aku. Lepas tu mak aku pencen aku pun dah lost touch

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Cikgu Asiah

Post by fishjoy on Fri Jul 03, 2009 10:58 am

gua masih simpan penanda buku (macam bisness kad) dan di belakang kad dia ada tulis satu quote yang dia bagi kat gua time rombongan melaka 1985 - class:3/1RK
She is real touch to me
Gua punya Clssification for her: not cikgu, not pengajar and not guru but The real PENDIDIK

fishjoy
KADET POLIS
KADET POLIS

Name : ZULKIFLY BAKRON
Year SPM : 1987
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Parit 1, Sungai Sumun
Current Location : Puchong
Posts : 107

Back to top Go down

Re: Cikgu Asiah

Post by MR. OS on Fri Jul 03, 2009 2:09 pm

fuhhh.....touching aku dgr falsafah si zul ni




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Cikgu Asiah

Post by The White Wasp on Fri Jul 03, 2009 3:25 pm

tu dia belum bukak cerita reban ayam lagi...mau bergenang air mata telinga engkau

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

CIKGU ASIAH

Post by Amir on Sun Nov 01, 2009 11:11 am



Salam sume...
Aku ingat lagi cikgu Asiah ni. masa aku Frm 4 (1984)nakal le jugak. Sekali tu aku ponteng kelas dia. Tapi dia buat cool jer. Dia kata kat aku & kawan2 yg ponteng tu. "lain kali nak ponteng bawak le sekali beg tu."

Amir
BUDAK BUDAK SEKOLAH
BUDAK BUDAK SEKOLAH

Name : Amir
Year SPM : 1985
Join date : 2009-10-31
Hometown Location : Sg Petani
Current Location : Sg Petani
Profession : consultant
Posts : 5

Back to top Go down

Re: Cikgu Asiah

Post by MR. OS on Mon Nov 02, 2009 12:20 am

Amir wrote:

Salam sume...
Aku ingat lagi cikgu Asiah ni. masa aku Frm 4 (1984)nakal le jugak. Sekali tu aku ponteng kelas dia. Tapi dia buat cool jer. Dia kata kat aku & kawan2 yg ponteng tu. "lain kali nak ponteng bawak le sekali beg tu."

antara cikgu yg sporting dan kesanyanagn semua student. Payah nak dpt cikgu yg mcm ni..




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Cikgu Asiah

Post by Sponsored content Today at 1:56 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum