PENGUNGUMAN PENTING

1. GRAND REUNION AZIZIAN 2010 - 1 MAY 2010. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-activities-f6/dinner-alumni-smsaa-teluk-intan-t141.htm

 

2. SUMBANGAN PENGHAWA DINGIN UNTUK SURAU SEKOLAH. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-news-announcement-f5/sumbangan-penghawa-dingin-di-surau-sekolah-t123.htm#2316

Latest topics
» How to grab the best coupon codes on the web?
Tue Apr 23, 2013 2:19 pm by lovelygirl

» How to find Coupon Codes with huge discount?
Fri Apr 19, 2013 4:33 pm by lovelygirl

» ASRAMA PUTERA TELAH DIROBOHKAN
Thu Sep 13, 2012 6:49 pm by anaseven

» Home Improvement Cast Meet again 12 Years After The show Ended
Sat Oct 08, 2011 11:59 am by lovelygirl

» One Tree Hill Entourage House MD --Discount dvd
Wed Aug 24, 2011 3:11 pm by then2011

» Tips On Conversation Starters
Mon Aug 15, 2011 11:18 am by lily

»  Nightmare Tan Lines! What to wear to avoid them.
Sat Aug 13, 2011 11:28 am by lily

»  Flawless Wedding Photography for Your Special Day
Fri Aug 12, 2011 11:25 am by lily

» Debt Ceiling? What Debt Ceiling?
Thu Aug 11, 2011 11:44 am by lily

December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Calendar Calendar

Poll

ATE ..KOMER...JOIN KER ..DINNER NI....

83% 83% [ 25 ]
3% 3% [ 1 ]
13% 13% [ 4 ]

Total Votes : 30


To Know SS398

View previous topic View next topic Go down

To Know SS398

Post by SS398 on Thu May 21, 2009 1:34 pm

I m open to questions ... kalau nak kenal-kenal.

SS398
PENGAWAS ASRAMA
PENGAWAS ASRAMA

Name : Azman
Year SPM : 1981
Age : 52
Join date : 2009-05-20
Hometown Location : Bt Jelutong, Shah Alam.
Posts : 60

Back to top Go down

Re: To Know SS398

Post by MR. OS on Thu May 21, 2009 1:36 pm

nak tanyer...letak le gambor.....hehehe




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: To Know SS398

Post by The White Wasp on Thu May 21, 2009 1:41 pm

selalu jugak ada kat sini...ni mesti pangkat bos-bos ni...keje macam rilek je...saya sebab memang mengadap komputer

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: To Know SS398

Post by blackcanary on Thu May 21, 2009 2:16 pm

The White Wasp wrote:selalu jugak ada kat sini...ni mesti pangkat bos-bos ni...keje macam rilek je...saya sebab memang mengadap komputer

kawan kita Ju tu pun bos jugak...tapi tak pernah bukak komputer pun...abg man...anak berapa dah....selalu main basikal kat mana?...tinggal kat mana

blackcanary
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : BADRUL HISHAM RAMLY
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kg. Bahagia
Current Location : Batu Caves,Rahman Putra @ Klang
Profession : cari duit
Posts : 225
Tahun SPM : apa benda ni...tumor aku tahulah

http://wwwblackcanary.blogspot.com

Back to top Go down

Re: To Know SS398

Post by The White Wasp on Thu May 21, 2009 2:21 pm

Ju sebab kantoi...pegang komputer aje terus ada signal hantor kat bini dia

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: To Know SS398

Post by SS398 on Thu May 21, 2009 2:45 pm

blackcanary wrote:
The White Wasp wrote:selalu jugak ada kat sini...ni mesti pangkat bos-bos ni...keje macam rilek je...saya sebab memang mengadap komputer

kawan kita Ju tu pun bos jugak...tapi tak pernah bukak komputer pun...abg man...anak berapa dah....selalu main basikal kat mana?...tinggal kat mana


Anak dua. Selalu kayuh sekitar Bt Jelutong. Tapi dah beberapa kali keluar ke Genting Sempah, Janda Baik, Tg Karang dan banyak kali di Putrajaya.

Moh le join.

SS398
PENGAWAS ASRAMA
PENGAWAS ASRAMA

Name : Azman
Year SPM : 1981
Age : 52
Join date : 2009-05-20
Hometown Location : Bt Jelutong, Shah Alam.
Posts : 60

Back to top Go down

Re: To Know SS398

Post by The White Wasp on Thu May 21, 2009 2:52 pm

macam satu geng dengan kengkawan basikal saya je...ada tak bebudak nama azidi, jumali atau hisham...kalau ada sah la tu

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: To Know SS398

Post by blackcanary on Thu May 21, 2009 2:53 pm

Anak dua. Selalu kayuh sekitar Bt Jelutong. Tapi dah beberapa kali keluar ke Genting Sempah, Janda Baik, Tg Karang dan banyak kali di Putrajaya.

Moh le join.[/quote]

pehh...jauh tu...masa saya byk abis kat klinik aje...tu yg cdg pusing kat sg buloh aje....

blackcanary
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : BADRUL HISHAM RAMLY
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kg. Bahagia
Current Location : Batu Caves,Rahman Putra @ Klang
Profession : cari duit
Posts : 225
Tahun SPM : apa benda ni...tumor aku tahulah

http://wwwblackcanary.blogspot.com

Back to top Go down

Re: To Know SS398

Post by SS398 on Fri May 22, 2009 10:27 am

The White Wasp wrote:macam satu geng dengan kengkawan basikal saya je...ada tak bebudak nama azidi, jumali atau hisham...kalau ada sah la tu


Tak kenal. ada banyak gang basikal ni ...

SS398
PENGAWAS ASRAMA
PENGAWAS ASRAMA

Name : Azman
Year SPM : 1981
Age : 52
Join date : 2009-05-20
Hometown Location : Bt Jelutong, Shah Alam.
Posts : 60

Back to top Go down

Re: To Know SS398

Post by zakir on Sun May 31, 2009 7:15 pm

ishh...aku sejak kebelakangan ni selalu kayuh sampan..pasai mancing udang.Basikal lama aku dah reput.nak beli baru...perghh...punya mahal.Ingatkan kan beli kat proton murah...kot2 ler bawah 5 ratus...hampehhh...mahal tu

zakir
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : zakir husin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : batak rabit
Current Location : putrajaya
Profession : tanam pokok bawang
Posts : 33
Tahun SPM : ne ambek alagayireke ! romba-romba naller dey

Back to top Go down

Re: To Know SS398

Post by Sponsored content Today at 5:51 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum