PENGUNGUMAN PENTING

1. GRAND REUNION AZIZIAN 2010 - 1 MAY 2010. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-activities-f6/dinner-alumni-smsaa-teluk-intan-t141.htm

 

2. SUMBANGAN PENGHAWA DINGIN UNTUK SURAU SEKOLAH. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-news-announcement-f5/sumbangan-penghawa-dingin-di-surau-sekolah-t123.htm#2316

Latest topics
» How to grab the best coupon codes on the web?
Tue Apr 23, 2013 2:19 pm by lovelygirl

» How to find Coupon Codes with huge discount?
Fri Apr 19, 2013 4:33 pm by lovelygirl

» ASRAMA PUTERA TELAH DIROBOHKAN
Thu Sep 13, 2012 6:49 pm by anaseven

» Home Improvement Cast Meet again 12 Years After The show Ended
Sat Oct 08, 2011 11:59 am by lovelygirl

» One Tree Hill Entourage House MD --Discount dvd
Wed Aug 24, 2011 3:11 pm by then2011

» Tips On Conversation Starters
Mon Aug 15, 2011 11:18 am by lily

»  Nightmare Tan Lines! What to wear to avoid them.
Sat Aug 13, 2011 11:28 am by lily

»  Flawless Wedding Photography for Your Special Day
Fri Aug 12, 2011 11:25 am by lily

» Debt Ceiling? What Debt Ceiling?
Thu Aug 11, 2011 11:44 am by lily

December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Calendar Calendar

Poll

ATE ..KOMER...JOIN KER ..DINNER NI....

83% 83% [ 25 ]
3% 3% [ 1 ]
13% 13% [ 4 ]

Total Votes : 30


Tempat lepak dan port makan sedap

Page 6 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by budak baik on Thu Feb 25, 2010 12:06 pm

The White Wasp wrote:Tapi jangan le engko pakai baju tu lagi...hehehe sori....ringan je lidah nak tempah carpet

alamak bini aku belikan 4 psg dah baju kaler2 camtu sempena betday aku yg lepas2...ok lah aku pakei bila nak masuk tido kome x nmpk hehehhhee

budak baik
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Hamdan Hassan
Year SPM : 87
Age : 46
Join date : 2009-05-19
Hometown Location : SELABAK
Current Location : MELAKA
Profession : jaga lab kat MMU...
Posts : 639

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by The White Wasp on Thu Feb 25, 2010 12:10 pm

hehe....kalau bini beli kalu tak leh kata apa tu....ko pakai je lah....tak kecik la ati dia....

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by budak baik on Thu Feb 25, 2010 12:15 pm

The White Wasp wrote:hehe....kalau bini beli kalu tak leh kata apa tu....ko pakai je lah....tak kecik la ati dia....

...ko ingat suka2 je bini aku prezen kat aku..dia kata sifir nye mudah bio baju belang jgn perangei hidung belang...tu sbb sampei skrg hidung aku maintain kembang je tak belang2...lain mcm kan falsampah oang fomfuan

budak baik
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Hamdan Hassan
Year SPM : 87
Age : 46
Join date : 2009-05-19
Hometown Location : SELABAK
Current Location : MELAKA
Profession : jaga lab kat MMU...
Posts : 639

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by The White Wasp on Thu Feb 25, 2010 12:24 pm

atau dia nak menyerlahkan belang kan hidung kau tu....

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by kaysm on Thu Feb 25, 2010 12:28 pm

budak baik wrote:
The White Wasp wrote:hehe....kalau bini beli kalu tak leh kata apa tu....ko pakai je lah....tak kecik la ati dia....

...ko ingat suka2 je bini aku prezen kat aku..dia kata sifir nye mudah bio baju belang jgn perangei hidung belang...tu sbb sampei skrg hidung aku maintain kembang je tak belang2...lain mcm kan falsampah oang fomfuan


so ada makna la baju tu yek!....org pompuan nie suka berkias...dia x suka terus terang...maklumlah pompuan nie kan pemalu...ehem..ehem...ehem...

kaysm
KADET POLIS
KADET POLIS

Name : Khairiah bt. Shah Minan
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-07-22
Hometown Location : Pdg. Tembak, Teluk Anson
Current Location : Shah Alam
Profession : Belajar tak pandai so jadi kuli je
Posts : 179

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by budak baik on Thu Feb 25, 2010 3:38 pm

ape2 je lah...selamat bercuti dan menyambut maulidur rasul

budak baik
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Hamdan Hassan
Year SPM : 87
Age : 46
Join date : 2009-05-19
Hometown Location : SELABAK
Current Location : MELAKA
Profession : jaga lab kat MMU...
Posts : 639

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by The White Wasp on Thu Feb 25, 2010 4:10 pm

dah start bercuti la ni...ok...selamat bercuti...Cik Dibah pun rasanya dah sibuk penuhkan oder cupcake...tak masuk dari tadi...
Aku je la yang kene keje...hehehe...ok takpe malam ni mau carik port makan...

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by adibahambali on Tue Mar 02, 2010 3:24 pm

eemm.. aritu kan, masa balik TI, ada la gi mkn kat Citymewah, gerai2 tmpt mkn yg kat depan sekolah sultan tu la... try la mkn Yong Tau Foo... best gilerz. boleh mkn dgn soup atau sos je. tp oleh kerana 1st time kan (biasa la malu2 sket, sebab nak amik feel dulu kan.. ahaks), ckp kat org tu, bg dua2 sekali kak, sy nak try.. peerrrghhh... ho liau... menda2 tu sume dia buh dlm soup pastu cicah plak dgn sos dia, ada 2 jenis... ayoyo... rumber nallerekek... best best...gerai yg plg ke dlm sekali, no tak ingat tp dia sorg je yg jual yong tau foo...

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by budak baik on Tue Mar 02, 2010 3:40 pm

adibahambali wrote:eemm.. aritu kan, masa balik TI, ada la gi mkn kat Citymewah, gerai2 tmpt mkn yg kat depan sekolah sultan tu la... try la mkn Yong Tau Foo... best gilerz. boleh mkn dgn soup atau sos je. tp oleh kerana 1st time kan (biasa la malu2 sket, sebab nak amik feel dulu kan.. ahaks), ckp kat org tu, bg dua2 sekali kak, sy nak try.. peerrrghhh... ho liau... menda2 tu sume dia buh dlm soup pastu cicah plak dgn sos dia, ada 2 jenis... ayoyo... rumber nallerekek... best best...gerai yg plg ke dlm sekali, no tak ingat tp dia sorg je yg jual yong tau foo...

takminat...kita suka epal goreng bercili je

budak baik
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Hamdan Hassan
Year SPM : 87
Age : 46
Join date : 2009-05-19
Hometown Location : SELABAK
Current Location : MELAKA
Profession : jaga lab kat MMU...
Posts : 639

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by kaysm on Tue Mar 02, 2010 3:56 pm

adibahambali wrote:eemm.. aritu kan, masa balik TI, ada la gi mkn kat Citymewah, gerai2 tmpt mkn yg kat depan sekolah sultan tu la... try la mkn Yong Tau Foo... best gilerz. boleh mkn dgn soup atau sos je. tp oleh kerana 1st time kan (biasa la malu2 sket, sebab nak amik feel dulu kan.. ahaks), ckp kat org tu, bg dua2 sekali kak, sy nak try.. peerrrghhh... ho liau... menda2 tu sume dia buh dlm soup pastu cicah plak dgn sos dia, ada 2 jenis... ayoyo... rumber nallerekek... best best...gerai yg plg ke dlm sekali, no tak ingat tp dia sorg je yg jual yong tau foo...


yong tau foo nie sama jugak ngan steamboat kan!...
klu kat sini kita suka steamboat kat coca kat subang parade...
sos dia yg mengancam tu...

kaysm
KADET POLIS
KADET POLIS

Name : Khairiah bt. Shah Minan
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-07-22
Hometown Location : Pdg. Tembak, Teluk Anson
Current Location : Shah Alam
Profession : Belajar tak pandai so jadi kuli je
Posts : 179

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by budak baik on Tue Mar 02, 2010 4:05 pm

kaysm wrote:
adibahambali wrote:eemm.. aritu kan, masa balik TI, ada la gi mkn kat Citymewah, gerai2 tmpt mkn yg kat depan sekolah sultan tu la... try la mkn Yong Tau Foo... best gilerz. boleh mkn dgn soup atau sos je. tp oleh kerana 1st time kan (biasa la malu2 sket, sebab nak amik feel dulu kan.. ahaks), ckp kat org tu, bg dua2 sekali kak, sy nak try.. peerrrghhh... ho liau... menda2 tu sume dia buh dlm soup pastu cicah plak dgn sos dia, ada 2 jenis... ayoyo... rumber nallerekek... best best...gerai yg plg ke dlm sekali, no tak ingat tp dia sorg je yg jual yong tau foo...


yong tau foo nie sama jugak ngan steamboat kan!...
klu kat sini kita suka steamboat kat coca kat subang parade...
sos dia yg mengancam tu...

takminat...kita suka limau kasturi perhiasan makan mentah....asam boi pun tanak... huahuahuahua jgn marahhhhekkkkkk

budak baik
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Hamdan Hassan
Year SPM : 87
Age : 46
Join date : 2009-05-19
Hometown Location : SELABAK
Current Location : MELAKA
Profession : jaga lab kat MMU...
Posts : 639

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by adibahambali on Tue Mar 02, 2010 4:11 pm

kuang3x... amboi medan.. ngalah kan owang pompuan je ye... kang abg monitor ko gak kang... haaa...

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by kaysm on Tue Mar 02, 2010 4:16 pm

Ada yg nak kena blg limau kasturi nie...

kaysm
KADET POLIS
KADET POLIS

Name : Khairiah bt. Shah Minan
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-07-22
Hometown Location : Pdg. Tembak, Teluk Anson
Current Location : Shah Alam
Profession : Belajar tak pandai so jadi kuli je
Posts : 179

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by adibahambali on Tue Mar 02, 2010 4:22 pm

kay.. ko jgn kesian lagik... bagi jek... tanduk aku dah kuor ni kay...

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by budak baik on Tue Mar 02, 2010 4:26 pm

kaysm wrote:Ada yg nak kena blg limau kasturi nie...
...apasal lak kita bg tau kita suka makan ape pun tableh.....ye lah ye lah kome byk duit sorang tu mkn yongtaufu sorang mkn steambot ...aku ni tak beduit limau kasturi mentah je nak beli cicah pun x mampu hohohohohooh


Last edited by budak baik on Tue Mar 02, 2010 4:31 pm; edited 1 time in total

budak baik
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Hamdan Hassan
Year SPM : 87
Age : 46
Join date : 2009-05-19
Hometown Location : SELABAK
Current Location : MELAKA
Profession : jaga lab kat MMU...
Posts : 639

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by adibahambali on Tue Mar 02, 2010 4:37 pm

kuang3x... nak bgtau rizal lah...

abg sotong... medan kan... nanti kita pm abg sotong ye, citer pasal medan... hheee

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by adibahambali on Tue Mar 02, 2010 4:53 pm

ye ke? idak le tau..betui ke? itu kat mana? kelantan ke atau malaysia?

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by budak baik on Tue Mar 02, 2010 4:58 pm

adibahambali wrote:ye ke? idak le tau..betui ke? itu kat mana? kelantan ke atau malaysia?
kelantan msia le...kalo nak tau aku cite seringkas2yg mungkin

budak baik
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Hamdan Hassan
Year SPM : 87
Age : 46
Join date : 2009-05-19
Hometown Location : SELABAK
Current Location : MELAKA
Profession : jaga lab kat MMU...
Posts : 639

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by The White Wasp on Tue Mar 02, 2010 5:02 pm

Juei karpet bergulung gulung pun tak untung lagi?

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by adibahambali on Tue Mar 02, 2010 5:04 pm

wey2... udah lari topik ni, kang tuan tanah halo kome...

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by budak baik on Tue Mar 02, 2010 5:13 pm

nak dengo tak cite nye

budak baik
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Hamdan Hassan
Year SPM : 87
Age : 46
Join date : 2009-05-19
Hometown Location : SELABAK
Current Location : MELAKA
Profession : jaga lab kat MMU...
Posts : 639

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by budak baik on Tue Mar 02, 2010 5:26 pm

budak baik wrote:nak dengo tak cite nye
cpt le nak balik dah ni nak dengo tak..ke kome dah tau

budak baik
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Hamdan Hassan
Year SPM : 87
Age : 46
Join date : 2009-05-19
Hometown Location : SELABAK
Current Location : MELAKA
Profession : jaga lab kat MMU...
Posts : 639

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by kaysm on Wed Mar 03, 2010 9:23 am

budak baik wrote:
budak baik wrote:nak dengo tak cite nye
cpt le nak balik dah ni nak dengo tak..ke kome dah tau


ssssshhhhh....

kaysm
KADET POLIS
KADET POLIS

Name : Khairiah bt. Shah Minan
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-07-22
Hometown Location : Pdg. Tembak, Teluk Anson
Current Location : Shah Alam
Profession : Belajar tak pandai so jadi kuli je
Posts : 179

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by The White Wasp on Wed Mar 03, 2010 11:29 am

amenda nya...nak cerita cerita la

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by adibahambali on Wed Mar 03, 2010 11:47 am

medan... cepat arr citer je le... tak sabo ni...

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by Sponsored content Today at 5:49 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum