PENGUNGUMAN PENTING

1. GRAND REUNION AZIZIAN 2010 - 1 MAY 2010. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-activities-f6/dinner-alumni-smsaa-teluk-intan-t141.htm

 

2. SUMBANGAN PENGHAWA DINGIN UNTUK SURAU SEKOLAH. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-news-announcement-f5/sumbangan-penghawa-dingin-di-surau-sekolah-t123.htm#2316

Latest topics
» How to grab the best coupon codes on the web?
Tue Apr 23, 2013 2:19 pm by lovelygirl

» How to find Coupon Codes with huge discount?
Fri Apr 19, 2013 4:33 pm by lovelygirl

» ASRAMA PUTERA TELAH DIROBOHKAN
Thu Sep 13, 2012 6:49 pm by anaseven

» Home Improvement Cast Meet again 12 Years After The show Ended
Sat Oct 08, 2011 11:59 am by lovelygirl

» One Tree Hill Entourage House MD --Discount dvd
Wed Aug 24, 2011 3:11 pm by then2011

» Tips On Conversation Starters
Mon Aug 15, 2011 11:18 am by lily

»  Nightmare Tan Lines! What to wear to avoid them.
Sat Aug 13, 2011 11:28 am by lily

»  Flawless Wedding Photography for Your Special Day
Fri Aug 12, 2011 11:25 am by lily

» Debt Ceiling? What Debt Ceiling?
Thu Aug 11, 2011 11:44 am by lily

December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Calendar Calendar

Poll

ATE ..KOMER...JOIN KER ..DINNER NI....

83% 83% [ 25 ]
3% 3% [ 1 ]
13% 13% [ 4 ]

Total Votes : 30


Tempat lepak dan port makan sedap

Page 3 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by The White Wasp on Mon Aug 03, 2009 10:52 am

pepgai dah cerita makan? Dah breakfast? Moh le nyembang dengan zul bakron

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by budak baik on Mon Aug 03, 2009 12:56 pm

adibahambali wrote:weekend aritu balik TI, mkn kat City Mewah. ada satu gerai, thai food dia sedap... seriuos.. ke aku yg lapo masa tu ek? ish ish.. tp ayo nye gelas beso gilers tp ais je yg penuh walopun ayo nye sedap... mehehe..


woi dib kalo dah balik kg tu pi la beli brg kat paso masak sedap2 kat umah....kat ipoh dah hari2 mkn kat luo takkan balik kg pun nak makn kat luo jgk...tak raged le beb

lenkali ayo tu ko kate le tak mau ais...kang dia dah anto ayo tu ko mintak le ayo batu plak..pueh skit minum

budak baik
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Hamdan Hassan
Year SPM : 87
Age : 46
Join date : 2009-05-19
Hometown Location : SELABAK
Current Location : MELAKA
Profession : jaga lab kat MMU...
Posts : 639

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by kaysm on Mon Aug 03, 2009 3:29 pm

adibahambali wrote:weekend aritu balik TI, mkn kat City Mewah. ada satu gerai, thai food dia sedap... seriuos.. ke aku yg lapo masa tu ek? ish ish.. tp ayo nye gelas beso gilers tp ais je yg penuh walopun ayo nye sedap... mehehe..


Dibah...ape nama kede tu....teman kalau pegi sana beli satay je...tak pernah mkn seafood...takut tak sedap....selalu blk kpg teman jadi tukang masak...anak2 buah tak sah kalau tak mkn masakan mak alang nya.....

kaysm
KADET POLIS
KADET POLIS

Name : Khairiah bt. Shah Minan
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-07-22
Hometown Location : Pdg. Tembak, Teluk Anson
Current Location : Shah Alam
Profession : Belajar tak pandai so jadi kuli je
Posts : 179

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by kaysm on Mon Aug 03, 2009 4:32 pm

budak baik wrote:
adibahambali wrote:weekend aritu balik TI, mkn kat City Mewah. ada satu gerai, thai food dia sedap... seriuos.. ke aku yg lapo masa tu ek? ish ish.. tp ayo nye gelas beso gilers tp ais je yg penuh walopun ayo nye sedap... mehehe..


woi dib kalo dah balik kg tu pi la beli brg kat paso masak sedap2 kat umah....kat ipoh dah hari2 mkn kat luo takkan balik kg pun nak makn kat luo jgk...tak raged le beb

lenkali ayo tu ko kate le tak mau ais...kang dia dah anto ayo tu ko mintak le ayo batu plak..pueh skit minum


Medan...kalau teman jadi tokey blh bankrup dpt costumer mcm hang...

kaysm
KADET POLIS
KADET POLIS

Name : Khairiah bt. Shah Minan
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-07-22
Hometown Location : Pdg. Tembak, Teluk Anson
Current Location : Shah Alam
Profession : Belajar tak pandai so jadi kuli je
Posts : 179

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by budak baik on Tue Aug 04, 2009 10:38 am

...customer is always right...ye le kalo dah 2,3 kali sedut dah abih tak ke hanginnnn.....nak gigit ayo batu nye gigi dah tak mandang...nak nunggu cayo mulut dah bedesut pedeh...ala meniage ayo le paling sng untung so bg le customer pueh skit minum

kay ...kamu kat pej SUK lg ke???

budak baik
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Hamdan Hassan
Year SPM : 87
Age : 46
Join date : 2009-05-19
Hometown Location : SELABAK
Current Location : MELAKA
Profession : jaga lab kat MMU...
Posts : 639

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by kaysm on Tue Aug 04, 2009 10:44 am

budak baik wrote:...customer is always right...ye le kalo dah 2,3 kali sedut dah abih tak ke hanginnnn.....nak gigit ayo batu nye gigi dah tak mandang...nak nunggu cayo mulut dah bedesut pedeh...ala meniage ayo le paling sng untung so bg le customer pueh skit minum

kay ...kamu kat pej SUK lg ke???


Teman keje kat PNSB....anak syarikat kerajaan N.Sel...yg kontrovesi satu dunia tu...

kaysm
KADET POLIS
KADET POLIS

Name : Khairiah bt. Shah Minan
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-07-22
Hometown Location : Pdg. Tembak, Teluk Anson
Current Location : Shah Alam
Profession : Belajar tak pandai so jadi kuli je
Posts : 179

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by kaysm on Tue Aug 04, 2009 10:46 am

Medan...jadi ke turun kl ari tu....dengar cerite kecoh kl ari sabtu tu...

kaysm
KADET POLIS
KADET POLIS

Name : Khairiah bt. Shah Minan
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-07-22
Hometown Location : Pdg. Tembak, Teluk Anson
Current Location : Shah Alam
Profession : Belajar tak pandai so jadi kuli je
Posts : 179

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by budak baik on Tue Aug 04, 2009 10:53 am

kaysm wrote:Medan...jadi ke turun kl ari tu....dengar cerite kecoh kl ari sabtu tu...

jadi....pi khenduri pakcik Isa kat sri gombak...kamu kenei ke kalo mak kamu harus le...tak tau le jemputan nye sampei ke tak kat kome...sblm bukak pose ni kamu tak balik kg ke

budak baik
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Hamdan Hassan
Year SPM : 87
Age : 46
Join date : 2009-05-19
Hometown Location : SELABAK
Current Location : MELAKA
Profession : jaga lab kat MMU...
Posts : 639

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by kaysm on Tue Aug 04, 2009 10:56 am

budak baik wrote:
kaysm wrote:Medan...jadi ke turun kl ari tu....dengar cerite kecoh kl ari sabtu tu...

jadi....pi khenduri pakcik Isa kat sri gombak...kamu kenei ke kalo mak kamu harus le...tak tau le jemputan nye sampei ke tak kat kome...sblm bukak pose ni kamu tak balik kg ke


ade....mak sepatutnya dtg sini ari tu sbb nak pegi kenduri tu....tapi last minit cancel sbb ada mesy ape ntah...ada jugak dia srh teman pegi...tapi teman ade hal...sblm pose tak tau le lagi...mgkn blk masa cuti sekolah tu....

kaysm
KADET POLIS
KADET POLIS

Name : Khairiah bt. Shah Minan
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-07-22
Hometown Location : Pdg. Tembak, Teluk Anson
Current Location : Shah Alam
Profession : Belajar tak pandai so jadi kuli je
Posts : 179

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by budak baik on Tue Aug 04, 2009 11:20 am

dib,kay meh le lepak kat chatbox gosip2...boring ni ...student break

budak baik
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Hamdan Hassan
Year SPM : 87
Age : 46
Join date : 2009-05-19
Hometown Location : SELABAK
Current Location : MELAKA
Profession : jaga lab kat MMU...
Posts : 639

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by adibahambali on Tue Aug 04, 2009 11:22 am

budak baik wrote:
adibahambali wrote:weekend aritu balik TI, mkn kat City Mewah. ada satu gerai, thai food dia sedap... seriuos.. ke aku yg lapo masa tu ek? ish ish.. tp ayo nye gelas beso gilers tp ais je yg penuh walopun ayo nye sedap... mehehe..


woi dib kalo dah balik kg tu pi la beli brg kat paso masak sedap2 kat umah....kat ipoh dah hari2 mkn kat luo takkan balik kg pun nak makn kat luo jgk...tak raged le beb

lenkali ayo tu ko kate le tak mau ais...kang dia dah anto ayo tu ko mintak le ayo batu plak..pueh skit minum

medan... ini le baru sekali nak mkn kat kedey... kalo idak aku pun mcm kay juga, asey blk kpg je kena masak walopun aku masak tak sedap... hehehe...haritu hasben aku berbaik ati ajak aku dating...kalo kat ipoh ni aku mmg tak tau le kedey mana yg sedap pasey asik mkn kat umah jek...

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by adibahambali on Tue Aug 04, 2009 11:24 am

kay, no kedey nye aku tak hingat leh... tp dia belah kanan. kedai no 2 dr ujung yg kat tmpt org karaoke tu...

mola tu ingat org kpg yg masak, ghupe2 nye, bila dia ckp, teruih keluar loghat patani... patut le sedap...yum yum

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by kaysm on Tue Aug 04, 2009 2:04 pm

adibahambali wrote:kay, no kedey nye aku tak hingat leh... tp dia belah kanan. kedai no 2 dr ujung yg kat tmpt org karaoke tu...

mola tu ingat org kpg yg masak, ghupe2 nye, bila dia ckp, teruih keluar loghat patani... patut le sedap...yum yum


tu la.... takut nak try mkn kat situ takut tak sedap...tapi kalau org patani yg masak tentu sedap...teman takut nak mkn kat luar....kalau tak sedap anak2 teman bising...katanya sedap lagi ibu masak....tapi masa bila pulak nak cuba mkn kat situ....dah dekat pose ni...

kaysm
KADET POLIS
KADET POLIS

Name : Khairiah bt. Shah Minan
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-07-22
Hometown Location : Pdg. Tembak, Teluk Anson
Current Location : Shah Alam
Profession : Belajar tak pandai so jadi kuli je
Posts : 179

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by adibahambali on Wed Aug 05, 2009 6:25 pm

HAA... MMG LE.. KALO IKUT KAN DEMA TU, KITA NI TAK KELUO LE, ASIK DOK KAT DAPOR JE...

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by The White Wasp on Wed Aug 05, 2009 6:33 pm

apa plak...kan kat cooking show banyak lelaki yang hebat-hebat...

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by The White Wasp on Wed Aug 05, 2009 6:34 pm

asal jangan suruh ju dah...lebur senduk mak aku...

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by enrique on Wed Aug 05, 2009 6:37 pm

weeiii..kat umah kalau dia org nak aku masak la nii..kena bayau aku tauu...sbb aku cook exotic punya...sekali rasa...tak tertahan lazatnyaa...anak2 aku slalu request aku cook tauuu..."babah cook sedap larrr...".....kau nak rasa??...haaa..bayar laaa....heheheh

enrique
PENGAWAS ASRAMA
PENGAWAS ASRAMA

Name : Ahmad Zubaidi
Year SPM : 1987
Join date : 2009-06-02
Hometown Location : Teluk Intan
Posts : 53

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by adibahambali on Wed Aug 05, 2009 6:37 pm

YG HEBAT TU MASUK TV... YG TAK HEBAT NI JEK...

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by adibahambali on Wed Aug 05, 2009 6:43 pm

enrique wrote:weeiii..kat umah kalau dia org nak aku masak la nii..kena bayau aku tauu...sbb aku cook exotic punya...sekali rasa...tak tertahan lazatnyaa...anak2 aku slalu request aku cook tauuu..."babah cook sedap larrr...".....kau nak rasa??...haaa..bayar laaa....heheheh

eh.. ye ke ju? tak tipu nih? ko ni mmg tak iklas ler... nak masak pun kena bayo upah. apa la... dgn anak bini pun nak kira ke? kalo gitu, kaya le ko... tehehehe...

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by budak baik on Thu Aug 06, 2009 9:47 am

enrique wrote:weeiii..kat umah kalau dia org nak aku masak la nii..kena bayau aku tauu...sbb aku cook exotic punya...sekali rasa...tak tertahan lazatnyaa...anak2 aku slalu request aku cook tauuu..."babah cook sedap larrr...".....kau nak rasa??...haaa..bayar laaa....heheheh


...eleh ju takyah nak coner line ...ckp je le kene masak sbb takut bini atau pun dlm perkataan lembut skit bini tak takut kamu...ngaku je bukan kene bayo pun....huahuahua

amacam zal sokong tak hujah aku ni..

budak baik
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Hamdan Hassan
Year SPM : 87
Age : 46
Join date : 2009-05-19
Hometown Location : SELABAK
Current Location : MELAKA
Profession : jaga lab kat MMU...
Posts : 639

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by enrique on Thu Aug 06, 2009 11:13 am

memang la kena bayo dibah...dah la aku keje siang..pas tu balik nak kena cook lagiii..dah kira over time tuh...tugas2 masak...dah lama pass kat wifey..so kira kalau nak pass balik kat aku..kena conpensate laaa..heheheh..

aku bukan takut bini..n bini pulak memang tak takut aku medann....tapi aku kan jenis mengalah selalu....aku kalau kalah tak nangis..relaks jer mcm biasa....bini lak...kalau rasa kalah jerr...tangkap syahdu..sedeyyy lerr...masam lerr...cemek muka laa..bla bla...nanti nakekhem ekhemm..tak seleraaa..haaa..sapa rugiii..aku gakkk....hehehe

enrique
PENGAWAS ASRAMA
PENGAWAS ASRAMA

Name : Ahmad Zubaidi
Year SPM : 1987
Join date : 2009-06-02
Hometown Location : Teluk Intan
Posts : 53

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by The White Wasp on Thu Aug 06, 2009 12:20 pm

tu memang aku sokong 150%

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by adibahambali on Thu Aug 06, 2009 1:10 pm

enrique wrote:memang la kena bayo dibah...dah la aku keje siang..pas tu balik nak kena cook lagiii..dah kira over time tuh...tugas2 masak...dah lama pass kat wifey..so kira kalau nak pass balik kat aku..kena conpensate laaa..heheheh..

aku bukan takut bini..n bini pulak memang tak takut aku medann....tapi aku kan jenis mengalah selalu....aku kalau kalah tak nangis..relaks jer mcm biasa....bini lak...kalau rasa kalah jerr...tangkap syahdu..sedeyyy lerr...masam lerr...cemek muka laa..bla bla...nanti nakekhem ekhemm..tak seleraaa..haaa..sapa rugiii..aku gakkk....hehehe

oooo... mcm tu ek? kena compensate bagai... ooo... kena buat buku 3, 5 le ju... senang nak kira.

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by enrique on Thu Aug 06, 2009 1:26 pm

ehhh..si rizal ni..smlm kata datang sini..tanya aku fre ker tak...tadak crita punn..kat mana kau ni laa...tadak aku go out first nih...ni dah 12.30...

enrique
PENGAWAS ASRAMA
PENGAWAS ASRAMA

Name : Ahmad Zubaidi
Year SPM : 1987
Join date : 2009-06-02
Hometown Location : Teluk Intan
Posts : 53

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by The White Wasp on Thu Aug 06, 2009 1:31 pm

aku punya meeting pukul 2:30 laa...ko pegi makan dulu...abih meeting aku call..kalau sempatlah

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by Sponsored content Today at 5:54 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum