PENGUNGUMAN PENTING

1. GRAND REUNION AZIZIAN 2010 - 1 MAY 2010. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-activities-f6/dinner-alumni-smsaa-teluk-intan-t141.htm

 

2. SUMBANGAN PENGHAWA DINGIN UNTUK SURAU SEKOLAH. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-news-announcement-f5/sumbangan-penghawa-dingin-di-surau-sekolah-t123.htm#2316

Latest topics
» How to grab the best coupon codes on the web?
Tue Apr 23, 2013 2:19 pm by lovelygirl

» How to find Coupon Codes with huge discount?
Fri Apr 19, 2013 4:33 pm by lovelygirl

» ASRAMA PUTERA TELAH DIROBOHKAN
Thu Sep 13, 2012 6:49 pm by anaseven

» Home Improvement Cast Meet again 12 Years After The show Ended
Sat Oct 08, 2011 11:59 am by lovelygirl

» One Tree Hill Entourage House MD --Discount dvd
Wed Aug 24, 2011 3:11 pm by then2011

» Tips On Conversation Starters
Mon Aug 15, 2011 11:18 am by lily

»  Nightmare Tan Lines! What to wear to avoid them.
Sat Aug 13, 2011 11:28 am by lily

»  Flawless Wedding Photography for Your Special Day
Fri Aug 12, 2011 11:25 am by lily

» Debt Ceiling? What Debt Ceiling?
Thu Aug 11, 2011 11:44 am by lily

December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Calendar Calendar

Poll

ATE ..KOMER...JOIN KER ..DINNER NI....

83% 83% [ 25 ]
3% 3% [ 1 ]
13% 13% [ 4 ]

Total Votes : 30


PROGRAM BACK TO SMSAA (5 JULAI 2009)

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: PROGRAM BACK TO SMSAA (5 JULAI 2009)

Post by The White Wasp on Thu Jun 18, 2009 11:03 am

ish jadik incredible hulk le jawabnya kalau pakai baju uniform lama

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: PROGRAM BACK TO SMSAA (5 JULAI 2009)

Post by agliolio on Thu Jun 18, 2009 1:30 pm

ish..ish...ramai ke yang nak join ni...

agliolio
BUDAK BUDAK SEKOLAH
BUDAK BUDAK SEKOLAH

Age : 39
Join date : 2009-05-18
Current Location : Puchong, Selangor
Posts : 2

Back to top Go down

Re: PROGRAM BACK TO SMSAA (5 JULAI 2009)

Post by MR. OS on Thu Jun 18, 2009 1:45 pm

ooo...bagus aktiviti ni....so..kalau mana mana yg free tu....moh le join...teman tak tau lagi....kalau ada kesampaian....mungkin teman join...sebab time tu dah plan nak balik kg bini teman kat sabah...

ohh..zaki....ni mike ker...ingzt zaki mana...lama teman nunggu mike join...tgk tak join...so..ajak le geng geng mike bbincang dlm forum ni...




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: PROGRAM BACK TO SMSAA (5 JULAI 2009)

Post by The White Wasp on Thu Jun 18, 2009 2:04 pm

balik sabah bah?

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: PROGRAM BACK TO SMSAA (5 JULAI 2009)

Post by MR. OS on Thu Jun 18, 2009 2:18 pm

DOK PLAN..TAK TAU JADI KE TAK...




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: PROGRAM BACK TO SMSAA (5 JULAI 2009)

Post by The White Wasp on Thu Jun 18, 2009 3:35 pm

book belon sekarang...boleh dapat murah

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: PROGRAM BACK TO SMSAA (5 JULAI 2009)

Post by enrique on Thu Jun 18, 2009 4:27 pm

alamak frdss...aku kalau on 5th July..nampaknya gagal la nak menghadirkan diri..i wont b around from 4-7th July....out station la plak...thousand apologiesss.....

enrique
PENGAWAS ASRAMA
PENGAWAS ASRAMA

Name : Ahmad Zubaidi
Year SPM : 1987
Join date : 2009-06-02
Hometown Location : Teluk Intan
Posts : 53

Back to top Go down

Re: PROGRAM BACK TO SMSAA (5 JULAI 2009)

Post by The White Wasp on Thu Jun 18, 2009 6:26 pm

rasenye saya pun tak dapat menghadirkan diri...sebab buat masa ni agak penuh schedule harian...tapi tima kasih kerana sudi mengajak dan memang bagus usaha awak ini...teruskan...insyaallah yang kemudian saya akan cuba join

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: PROGRAM BACK TO SMSAA (5 JULAI 2009)

Post by MR. OS on Thu Jun 18, 2009 6:58 pm

The White Wasp wrote:rasenye saya pun tak dapat menghadirkan diri...sebab buat masa ni agak penuh schedule harian...tapi tima kasih kerana sudi mengajak dan memang bagus usaha awak ini...teruskan...insyaallah yang kemudian saya akan cuba join

DAPAT KE...TAK DAPAT KE...TAK TENTU KER...VOTE LER...BOLEH LA PIHAK PENGANJUR TGK RESPON SECARA KESELURUHAN

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: PROGRAM BACK TO SMSAA (5 JULAI 2009)

Post by The White Wasp on Thu Jun 18, 2009 7:07 pm

dah vote dah yop...awei-awei lagi...even sebelum aku kasik respons...aku klik kat ayo sungai...mana la tahu tetiba...

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: PROGRAM BACK TO SMSAA (5 JULAI 2009)

Post by The White Wasp on Thu Jun 18, 2009 7:14 pm

alamak lupa lak...undi tu patutnya rahsia kan

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: PROGRAM BACK TO SMSAA (5 JULAI 2009)

Post by ashangs on Fri Jun 19, 2009 12:37 am

MR. OS wrote:
The White Wasp wrote:rasenye saya pun tak dapat menghadirkan diri...sebab buat masa ni agak penuh schedule harian...tapi tima kasih kerana sudi mengajak dan memang bagus usaha awak ini...teruskan...insyaallah yang kemudian saya akan cuba join

DAPAT KE...TAK DAPAT KE...TAK TENTU KER...VOTE LER...BOLEH LA PIHAK PENGANJUR TGK RESPON SECARA KESELURUHAN

tak dapat join tak pe, may be next time bole join. Kalau nak ubah tarikh lain kira payah gak, sebab dah adakan rundingan dgn pihak sekolah. ini adalah pindaan dari tarikh pertama yg sepatutnya berlasung pada mei 2009. Apa-pun "tq for your support"

all for one and one for all

ashangs
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : Ahmad Zaki
Year SPM : 1992
Age : 41
Join date : 2009-05-20
Hometown Location : Selekoh, Bagan Datoh
Current Location : Rawang, Selangor
Profession : JAGA
Posts : 25

Back to top Go down

Re: PROGRAM BACK TO SMSAA (5 JULAI 2009)

Post by The White Wasp on Fri Jun 19, 2009 10:53 am

as I said b4...good job...pls carry on with all your efforts...kalau ada aktiviti lain jangan segan nak jemput kitaoarang semua

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: PROGRAM BACK TO SMSAA (5 JULAI 2009)

Post by melly76 on Fri Jun 19, 2009 1:39 pm

Salam senior2x ku sekalian...melly dh war2xkan ex-azizian yg mlly ade ctc kt facebook dh mintak permision abg zaki dh...so skrg just tunggu reply sape yg nk join je lah...best gak ek bdk2x aspuri boleh tido balik kt hostel tu....kot melly lah gamaknye still nk ajak kwn tido sekatil gak lah mcm zaman2x sekolah dulu ...seramlah tido sorang kt situ hehehehe...insyaallah melly boleh join dh try contact kak chot dh

melly76
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Age : 40
Join date : 2009-05-18
Current Location : Kuala Lumpur
Profession : JAPANESE TOUR EXECUTIVE/TRAVELLING/FASHION
Posts : 27
Tahun SPM : "M Melissa call me melly "

Back to top Go down

Re: PROGRAM BACK TO SMSAA (5 JULAI 2009)

Post by MR. OS on Fri Jun 19, 2009 1:44 pm

melly76 wrote:Salam senior2x ku sekalian...melly dh war2xkan ex-azizian yg mlly ade ctc kt facebook dh mintak permision abg zaki dh...so skrg just tunggu reply sape yg nk join je lah...best gak ek bdk2x aspuri boleh tido balik kt hostel tu....kot melly lah gamaknye still nk ajak kwn tido sekatil gak lah mcm zaman2x sekolah dulu ...seramlah tido sorang kt situ hehehehe...insyaallah melly boleh join dh try contact kak chot dh

bagi batch kami lak....asrama putri ialah di asarama putra sekarang ni...n asrama putra lak terletak kat belakang pejabat jabatan haiwan di pintu 10...u all notice tak tempat tu

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: PROGRAM BACK TO SMSAA (5 JULAI 2009)

Post by melly76 on Fri Jun 19, 2009 1:52 pm

x lah abg os...
melly kalau abg os nk tahu kan
16 tahun just lalu kt dpn sekolah tu jek
masuk ti x pernah lagik hehehe
sbb melly balik sitiawan lumut

melly76
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Age : 40
Join date : 2009-05-18
Current Location : Kuala Lumpur
Profession : JAPANESE TOUR EXECUTIVE/TRAVELLING/FASHION
Posts : 27
Tahun SPM : "M Melissa call me melly "

Back to top Go down

PROGRAM BACK TO SMSAA (5 JULAI 2009)

Post by MR. OS on Sun Jun 21, 2009 2:20 pm

Boleh berbincang tentang program ini di topik ini




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: PROGRAM BACK TO SMSAA (5 JULAI 2009)

Post by ashangs on Mon Jun 22, 2009 2:59 am

melly76 wrote:x lah abg os...
melly kalau abg os nk tahu kan
16 tahun just lalu kt dpn sekolah tu jek
masuk ti x pernah lagik hehehe
sbb melly balik sitiawan lumut

ashangs
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : Ahmad Zaki
Year SPM : 1992
Age : 41
Join date : 2009-05-20
Hometown Location : Selekoh, Bagan Datoh
Current Location : Rawang, Selangor
Profession : JAGA
Posts : 25

Back to top Go down

Re: PROGRAM BACK TO SMSAA (5 JULAI 2009)

Post by ashangs on Mon Jun 22, 2009 3:03 am

melly76 wrote:Salam senior2x ku sekalian...melly dh war2xkan ex-azizian yg mlly ade ctc kt facebook dh mintak permision abg zaki dh...so skrg just tunggu reply sape yg nk join je lah...best gak ek bdk2x aspuri boleh tido balik kt hostel tu....kot melly lah gamaknye still nk ajak kwn tido sekatil gak lah mcm zaman2x sekolah dulu ...seramlah tido sorang kt situ hehehehe...insyaallah melly boleh join dh try contact kak chot dh

tq for your support.
kalau ex puteri tak dapat stay bermalam di asrama , it's ok. just datang sekejap malam tu pun boleh. sbb mlm tu kita ader bbq and game utk bebudak hostel

melly, kalau free. petang ni (isnin) ada meeting di maju junction jam 6:30 ptg di 3 flr (food cuort). Agenda - back to SMSAA

ashangs
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : Ahmad Zaki
Year SPM : 1992
Age : 41
Join date : 2009-05-20
Hometown Location : Selekoh, Bagan Datoh
Current Location : Rawang, Selangor
Profession : JAGA
Posts : 25

Back to top Go down

Re: PROGRAM BACK TO SMSAA (5 JULAI 2009)

Post by melly76 on Mon Jun 22, 2009 10:41 am

Alamak today can't make it la abg zaki next time la.kim salam dr melly pade sume yg hadir

melly76
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Age : 40
Join date : 2009-05-18
Current Location : Kuala Lumpur
Profession : JAPANESE TOUR EXECUTIVE/TRAVELLING/FASHION
Posts : 27
Tahun SPM : "M Melissa call me melly "

Back to top Go down

Re: PROGRAM BACK TO SMSAA (5 JULAI 2009)

Post by MR. OS on Mon Jun 22, 2009 1:56 pm

ashangs wrote: tq for your support.
kalau ex puteri tak dapat stay bermalam di asrama , it's ok. just datang sekejap malam tu pun boleh. sbb mlm tu kita ader bbq and game utk bebudak hostel

melly, kalau free. petang ni (isnin) ada meeting di maju junction jam 6 ptg di 3 flr (food cuort). Agenda - back to SMSAA

zaki....aktiviti mlm tu..mlm bila?..sabtu mlm ahad atau ahad mlm isnin?




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: PROGRAM BACK TO SMSAA (5 JULAI 2009)

Post by MR. OS on Mon Jun 22, 2009 2:27 pm

melly u and ur bach tak join ke nanti program ni??




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: PROGRAM BACK TO SMSAA (5 JULAI 2009)

Post by melly76 on Mon Jun 22, 2009 2:31 pm

I insyaallah....and my batch i dh inform they all dh dlm facebook suruh dorang link terus direct to abg zaki n sape2x terbabit..lagi pon salah sorang batch i pon ade dlm commitee ni ubai utk bdk aspura

melly76
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Age : 40
Join date : 2009-05-18
Current Location : Kuala Lumpur
Profession : JAPANESE TOUR EXECUTIVE/TRAVELLING/FASHION
Posts : 27
Tahun SPM : "M Melissa call me melly "

Back to top Go down

Re: PROGRAM BACK TO SMSAA (5 JULAI 2009)

Post by MR. OS on Mon Jun 22, 2009 2:35 pm

ur batch tak nak bincang dlm forum ni ker....zaki pun dah masuk forum ni...

n kalau boleh...vote u all punya attendacne dlm forum...nampak gak statistik kehadiran




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: PROGRAM BACK TO SMSAA (5 JULAI 2009)

Post by melly76 on Mon Jun 22, 2009 2:40 pm

I dh attach sekali this forum add,bape org jek yg dh join

melly76
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Age : 40
Join date : 2009-05-18
Current Location : Kuala Lumpur
Profession : JAPANESE TOUR EXECUTIVE/TRAVELLING/FASHION
Posts : 27
Tahun SPM : "M Melissa call me melly "

Back to top Go down

Re: PROGRAM BACK TO SMSAA (5 JULAI 2009)

Post by Sponsored content Today at 5:55 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum