PENGUNGUMAN PENTING

1. GRAND REUNION AZIZIAN 2010 - 1 MAY 2010. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-activities-f6/dinner-alumni-smsaa-teluk-intan-t141.htm

 

2. SUMBANGAN PENGHAWA DINGIN UNTUK SURAU SEKOLAH. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-news-announcement-f5/sumbangan-penghawa-dingin-di-surau-sekolah-t123.htm#2316

Latest topics
» How to grab the best coupon codes on the web?
Tue Apr 23, 2013 2:19 pm by lovelygirl

» How to find Coupon Codes with huge discount?
Fri Apr 19, 2013 4:33 pm by lovelygirl

» ASRAMA PUTERA TELAH DIROBOHKAN
Thu Sep 13, 2012 6:49 pm by anaseven

» Home Improvement Cast Meet again 12 Years After The show Ended
Sat Oct 08, 2011 11:59 am by lovelygirl

» One Tree Hill Entourage House MD --Discount dvd
Wed Aug 24, 2011 3:11 pm by then2011

» Tips On Conversation Starters
Mon Aug 15, 2011 11:18 am by lily

»  Nightmare Tan Lines! What to wear to avoid them.
Sat Aug 13, 2011 11:28 am by lily

»  Flawless Wedding Photography for Your Special Day
Fri Aug 12, 2011 11:25 am by lily

» Debt Ceiling? What Debt Ceiling?
Thu Aug 11, 2011 11:44 am by lily

December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Calendar Calendar

Poll

ATE ..KOMER...JOIN KER ..DINNER NI....

83% 83% [ 25 ]
3% 3% [ 1 ]
13% 13% [ 4 ]

Total Votes : 30


LOGO RASMI AZIZIAN4EVER

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

LOGO RASMI AZIZIAN4EVER

Post by MR. OS on Wed Jun 24, 2009 6:40 pm

Meh la bincang dan bagi pendapat tentang logo azizian4ever yg dicadangkan....




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: LOGO RASMI AZIZIAN4EVER

Post by The White Wasp on Wed Jun 24, 2009 9:16 pm

Anything can be a logo; logos are beautiful. Or logos are ugly. A logo
feels right, or it doesn't feel rightat which point it becomes
especially conspicuous. A logo is recognisable, but WITHOUT A BRAND it
would simply be an EMPTY VESSEL and quickly forgotten - IT WOULD BE A
FORM WITHOUT CONTENT, A PROJECTOR WITHOUT A FILM....

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: LOGO RASMI AZIZIAN4EVER

Post by The White Wasp on Wed Jun 24, 2009 9:18 pm

Before beginning the process of logo creation be sure that you have
developed your brand strategy. Why? Your logo is like a small ad for
your company or organisation, without the strategy behind it a logo can put across the
wrong message and in return weaken your strategy. You want to keep your
brand message consistent to help increase consumer recognition.

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: LOGO RASMI AZIZIAN4EVER

Post by The White Wasp on Wed Jun 24, 2009 9:20 pm

Confident branding and a strong branding strategy uses design to
communicate a message that attracts the target audience that you want
to attract - a message that creates confidence in your brand while
differentiating between you and your competitors. Does your logo
fulfill this mission? If your answer is no it may be time to consider
strengthening your brand strategy and looking at a new logo to
re-position your company or organisation.

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: LOGO RASMI AZIZIAN4EVER

Post by azroy77 on Wed Jun 24, 2009 10:08 pm

semua logo ok bro...cuma yg gambo tengkorak agak kureng sesuailah bro...rase lebih baik kita letak gambar buku,pencil,pen,ruler...baru nampak macam forum sekolah..!!! Very Happy Very Happy

azroy77
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : azhari bin othman
Year SPM : 1994
Age : 39
Join date : 2009-05-29
Hometown Location : batu lapan teluk intan
Current Location : nottingham - kajang
Profession : banker
Posts : 47

Back to top Go down

Re: LOGO RASMI AZIZIAN4EVER

Post by The White Wasp on Wed Jun 24, 2009 11:40 pm

tengkorak tu ramai jugak peminat dia..

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Bior betoi!!!!

Post by Nor Akmar on Thu Jun 25, 2009 11:34 am

As Salam all,

Ya Allah kome...definitely not the tengkorak. Jam tinggi tu ok tapi awatnya ada kepak (semue nak teghobang ke?, yg ghimau tu nak buat ape pulak). quite agreable with azroy77 some reflection on school would be better.
/Akmar

Nor Akmar
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : Nor Akmar Shah Minan
Year SPM : 1984
Age : 49
Join date : 2009-06-03
Hometown Location : Padang Tembak, TI
Current Location : Sek 13 Shah Alam
Profession : Orang suruhan
Posts : 20
Tahun SPM : 1984

Back to top Go down

Re: LOGO RASMI AZIZIAN4EVER

Post by budak baik on Thu Jun 25, 2009 12:00 pm

Nor Akmar wrote:As Salam all,

Ya Allah kome...definitely not the tengkorak. Jam tinggi tu ok tapi awatnya ada kepak (semue nak teghobang ke?, yg ghimau tu nak buat ape pulak). quite agreable with azroy77 some reflection on school would be better.
/Akmar

...actually kepak tu just perantaraan je....definisi adalah pelbagai kipas boleh teghobang boleh pelindung boleh blablabla terpulang pd anjakan paradigma u all kat mana dan nak kemana next destination...cam aku ckp sblm ni kepak tu imej besar so u all letak le apa2 kat bilah dia pensil ke pemadam ke pengasah then hopefully kepak tu akan bw sume2 tu menuju puncak...iye le tu

ghimau pun satu lg lambang yg penuh pengertian.... garang pun dia cekap pun dia alert pun dia pantas pun dia blablabla...so u all pk la sindri...mmg le selain kepak dan ghimau ada lg yg sesuai tp kalo hampir 90% menyamai SMSAA punya branding baik kita keje kat SMSAA tu je....kita bangga jd lepasan SMSAA tp masing2 dah dalam area yg pelbagai

...ni pendapat aku je tau

budak baik
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Hamdan Hassan
Year SPM : 87
Age : 46
Join date : 2009-05-19
Hometown Location : SELABAK
Current Location : MELAKA
Profession : jaga lab kat MMU...
Posts : 639

Back to top Go down

Re: LOGO RASMI AZIZIAN4EVER

Post by azroy77 on Thu Jun 25, 2009 12:10 pm

Nor Akmar wrote:As Salam all,

Ya Allah kome...definitely not the tengkorak. Jam tinggi tu ok tapi awatnya ada kepak (semue nak teghobang ke?, yg ghimau tu nak buat ape pulak). quite agreable with azroy77 some reflection on school would be better.
/Akmar

rimau tu sebab nak pakai harimau malaya....nampak garang sikit...cewahhh....kalau letak lambang sekolah and background gambar sekolah....huhhhh mesti nostalgia...

azroy77
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : azhari bin othman
Year SPM : 1994
Age : 39
Join date : 2009-05-29
Hometown Location : batu lapan teluk intan
Current Location : nottingham - kajang
Profession : banker
Posts : 47

Back to top Go down

Re: LOGO RASMI AZIZIAN4EVER

Post by The White Wasp on Thu Jun 25, 2009 12:37 pm

budak baik wrote:
Nor Akmar wrote:As Salam all,

Ya Allah kome...definitely not the tengkorak. Jam tinggi tu ok tapi awatnya ada kepak (semue nak teghobang ke?, yg ghimau tu nak buat ape pulak). quite agreable with azroy77 some reflection on school would be better.
/Akmar

...actually kepak tu just perantaraan je....definisi adalah pelbagai kipas boleh teghobang boleh pelindung boleh blablabla terpulang pd anjakan paradigma u all kat mana dan nak kemana next destination...cam aku ckp sblm ni kepak tu imej besar so u all letak le apa2 kat bilah dia pensil ke pemadam ke pengasah then hopefully kepak tu akan bw sume2 tu menuju puncak...iye le tu

ghimau pun satu lg lambang yg penuh pengertian.... garang pun dia cekap pun dia alert pun dia pantas pun dia blablabla...so u all pk la sindri...mmg le selain kepak dan ghimau ada lg yg sesuai tp kalo hampir 90% menyamai SMSAA punya branding baik kita keje kat SMSAA tu je....kita bangga jd lepasan SMSAA tp masing2 dah dalam area yg pelbagai

...ni pendapat aku je tau

Pendapat yang bernas dan waras

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: LOGO RASMI AZIZIAN4EVER

Post by azroy77 on Thu Jun 25, 2009 1:04 pm

den follow je....mane yg elok...eloklah untuk den,...

azroy77
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : azhari bin othman
Year SPM : 1994
Age : 39
Join date : 2009-05-29
Hometown Location : batu lapan teluk intan
Current Location : nottingham - kajang
Profession : banker
Posts : 47

Back to top Go down

Re: LOGO RASMI AZIZIAN4EVER

Post by MR. OS on Thu Jun 25, 2009 1:12 pm

Ni pandangan saya terhadap cadanagn logo ....

MCM KATA AZROY....nak letak gambor sekolah tu reflect the identiti...mcm bangunan sekolah kita tk der identiti yg boleh dikenali ...contoh mcm UPSI..anderson...bangunan dia ada yg different dgn sekolah lain...

saya berpendapat..kita tak leh nak letak semuanya ada lambang sekolah...sebab kita bukan mewakili atau dilantik oleh sekolah...tp lebih kepada jiwa dan rohani yg ada pada sekolah...so..mungkin kita leh letak sesuatu yg mengaitkan dgn sekolah..contohnya...kaler sekolah...merah biru dan kunin..(berkaitkan dgn warna badge sekolah)....

jam condong tu merujuk kepada tempat asal sekolah kita dan identiti itulah yg mempopularkan tempat asal usul kita...ianya juga boleh membawa kepada penyatuan semua warga azizian..walau dimana anda berada...kita tetap bangga menjadi warga warga teluk intan

kepak pula melambangkan kejayaan semua warga azizian selepas alam persekolahan..ianya melambangkan terbang tinggi menuju puncak atau menuju kejayaan....

azizian4ever dibawah tu..merujuk kepada nama komuniti kita ini danjadai asas kepada kejayaan warga azizian yg terbang tinggi...walaupun kepak terbang tinggi...azizian tetap ikut sekali..dan berada dihati semua warga azizian...

kaler biru merah tu..adalah warna asas lencana sekolah...merujuk kepada sekolah kita yg menjadi asasatau tunjang kepada kejayaan kesemua warga azizian...dan semangat serta tunjuang itu lah yg membawa warga azizian terbang tinggi mencapai kejayaan...

itu la secara ringkasa yg dpt diterangkan terhadap persepsi yg boleh dilihat ttg cadangan logo no 3




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: LOGO RASMI AZIZIAN4EVER

Post by The White Wasp on Thu Jun 25, 2009 1:18 pm

juga waras

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: LOGO RASMI AZIZIAN4EVER

Post by enrique on Thu Jun 25, 2009 1:43 pm

tapi logo 3..mcm complicated sgt la zul..heheheh...fening..fening...too much info kat dlm logo tu..jadik serabut...letak jam tinggi je ..pas tu kalerkan jam tinggi warna biru merah..pas tu ada pigeons....(sama mcm wingskan..)..lepas tu tambah ni..tambah tu...ish..ish..ish..serabut..or we can always choose..'Ghost Rider"!!!..heheheh

enrique
PENGAWAS ASRAMA
PENGAWAS ASRAMA

Name : Ahmad Zubaidi
Year SPM : 1987
Join date : 2009-06-02
Hometown Location : Teluk Intan
Posts : 53

Back to top Go down

Re: LOGO RASMI AZIZIAN4EVER

Post by azroy77 on Thu Jun 25, 2009 2:05 pm

pada saya gambar jam tinggi dikekalkan...lepas tu kat bawah gambar jam tinggi tu letak macam banner yg berlipat dihujung nyer dan di pangkal nnye....dlm banner tu letaklah words...azizian4ever... Wink

azroy77
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : azhari bin othman
Year SPM : 1994
Age : 39
Join date : 2009-05-29
Hometown Location : batu lapan teluk intan
Current Location : nottingham - kajang
Profession : banker
Posts : 47

Back to top Go down

Re: LOGO RASMI AZIZIAN4EVER

Post by MR. OS on Thu Jun 25, 2009 3:03 pm

azroy77 wrote:pada saya gambar jam tinggi dikekalkan...lepas tu kat bawah gambar jam tinggi tu letak macam banner yg berlipat dihujung nyer dan di pangkal nnye....dlm banner tu letaklah words...azizian4ever... Wink

banner yg mcm logo tengkorak tu ker




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: LOGO RASMI AZIZIAN4EVER

Post by MR. OS on Thu Jun 25, 2009 3:05 pm

enrique wrote:tapi logo 3..mcm complicated sgt la zul..heheheh...fening..fening...too much info kat dlm logo tu..jadik serabut...letak jam tinggi je ..pas tu kalerkan jam tinggi warna biru merah..pas tu ada pigeons....(sama mcm wingskan..)..lepas tu tambah ni..tambah tu...ish..ish..ish..serabut..or we can always choose..'Ghost Rider"!!!..heheheh

hmmm..kalau kita timbangkan sikit cadangan ju ni..apa kata kalau di kaler kan kepak tu..sebelah kiri warna biru dan sebelah kanan warna merah....or vise versa...camna rizal.. leh cuba?




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: LOGO RASMI AZIZIAN4EVER

Post by MR. OS on Thu Jun 25, 2009 3:10 pm

azroy77 wrote:pada saya gambar jam tinggi dikekalkan...lepas tu kat bawah gambar jam tinggi tu letak macam banner yg berlipat dihujung nyer dan di pangkal nnye....dlm banner tu letaklah words...azizian4ever... Wink

hmm...ghaser nya kami dah uba buat....tp mcm tak lawa jer...





PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: LOGO RASMI AZIZIAN4EVER

Post by The White Wasp on Thu Jun 25, 2009 3:14 pm

belum kaler lagi aku dah tau rupa die...hancus.... dari segi penglihatan orang dia akan berkata kenapa kepak berkaler-kaler...bila ko buat macam tu dia akan menarik fokus orang pada kepak... kepak tu pulak tak jadi balance sebab satu kaler akan lebih dominan dari satu lagi...lagi satu ko tengok sikit kepak tu...nak kaler? Tiap-tiap bilah aku kena re-trace balik...sma jugak macam jam condong to...kalau nak suruh taruk kaler ya ampun....nak lukis dengan komputer pun seminggu lebih....

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: LOGO RASMI AZIZIAN4EVER

Post by MR. OS on Thu Jun 25, 2009 3:19 pm

The White Wasp wrote:belum kaler lagi aku dah tau rupa die...hancus.... dari segi penglihatan orang dia akan berkata kenapa kepak berkaler-kaler...bila ko buat macam tu dia akan menarik fokus orang pada kepak... kepak tu pulak tak jadi balance sebab satu kaler akan lebih dominan dari satu lagi...lagi satu ko tengok sikit kepak tu...nak kaler? Tiap-tiap bilah aku kena re-trace balik...sma jugak macam jam condong to...kalau nak suruh taruk kaler ya ampun....nak lukis dengan komputer pun seminggu lebih....

so..nanti tak balik umah lak ,si rizal tu....nanti anak dia akan tanyer...papa...when r u going to sleep in our hotel (umah dia la tu)

tp rizal..instead of riben riben merah biru tu..apa option yg boleh dibuat utk menonjolkan kaler tu selalin dr riben riben tu




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: LOGO RASMI AZIZIAN4EVER

Post by The White Wasp on Thu Jun 25, 2009 3:27 pm

ikon .....mungkin
1. binatang ....rimau ke, helang ke, singa, naga, ayam belanda, tenuk, ayam serama, tupai, ungka, belalang, jebon dll
2. bunga
3. orang..especially pompuan seksi

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: LOGO RASMI AZIZIAN4EVER

Post by MR. OS on Thu Jun 25, 2009 3:31 pm

The White Wasp wrote:ikon .....mungkin
1. binatang ....rimau ke, helang ke, singa, naga, ayam belanda, tenuk, ayam serama, tupai, ungka, belalang, jebon dll
2. bunga
3. orang..especially pompuan seksi

kalau ambah ikon lain..dah bk lak iko nyer...maintain ikon jam tu...

kalau riben tu...ko simplify kan leh tak...buat line ker..gelung ker.

......tak nak bg mata serabut tgk riben yg bergulung gulung tu




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: LOGO RASMI AZIZIAN4EVER

Post by azroy77 on Thu Jun 25, 2009 4:08 pm

MR. OS wrote:
azroy77 wrote:pada saya gambar jam tinggi dikekalkan...lepas tu kat bawah gambar jam tinggi tu letak macam banner yg berlipat dihujung nyer dan di pangkal nnye....dlm banner tu letaklah words...azizian4ever... Wink

hmm...ghaser nya kami dah uba buat....tp mcm tak lawa jer...


bro....cuba banner yg kat bawah tu ikut macam banner sekolah kita tu...jam tinggi tu besarkan sedikit biar balance dgn banner yg dibawah...kat atas bumbung jam tinggi tu...letak words smsaa teluk intan...

azroy77
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : azhari bin othman
Year SPM : 1994
Age : 39
Join date : 2009-05-29
Hometown Location : batu lapan teluk intan
Current Location : nottingham - kajang
Profession : banker
Posts : 47

Back to top Go down

Re: LOGO RASMI AZIZIAN4EVER

Post by MR. OS on Thu Jun 25, 2009 4:50 pm

azroy77 wrote:
MR. OS wrote:
azroy77 wrote:pada saya gambar jam tinggi dikekalkan...lepas tu kat bawah gambar jam tinggi tu letak macam banner yg berlipat dihujung nyer dan di pangkal nnye....dlm banner tu letaklah words...azizian4ever... Wink

hmm...ghaser nya kami dah uba buat....tp mcm tak lawa jer...


bro....cuba banner yg kat bawah tu ikut macam banner sekolah kita tu...jam tinggi tu besarkan sedikit biar balance dgn banner yg dibawah...kat atas bumbung jam tinggi tu...letak words smsaa teluk intan...

camna tuan design?....boleh dicuba?




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: LOGO RASMI AZIZIAN4EVER

Post by blackcanary on Thu Jun 25, 2009 5:01 pm

kahkahkah...zal...feninglah kepla mcm ni....

blackcanary
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : BADRUL HISHAM RAMLY
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kg. Bahagia
Current Location : Batu Caves,Rahman Putra @ Klang
Profession : cari duit
Posts : 225
Tahun SPM : apa benda ni...tumor aku tahulah

http://wwwblackcanary.blogspot.com

Back to top Go down

Re: LOGO RASMI AZIZIAN4EVER

Post by Sponsored content Today at 5:51 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum