PENGUNGUMAN PENTING

1. GRAND REUNION AZIZIAN 2010 - 1 MAY 2010. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-activities-f6/dinner-alumni-smsaa-teluk-intan-t141.htm

 

2. SUMBANGAN PENGHAWA DINGIN UNTUK SURAU SEKOLAH. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-news-announcement-f5/sumbangan-penghawa-dingin-di-surau-sekolah-t123.htm#2316

Latest topics
» How to grab the best coupon codes on the web?
Tue Apr 23, 2013 2:19 pm by lovelygirl

» How to find Coupon Codes with huge discount?
Fri Apr 19, 2013 4:33 pm by lovelygirl

» ASRAMA PUTERA TELAH DIROBOHKAN
Thu Sep 13, 2012 6:49 pm by anaseven

» Home Improvement Cast Meet again 12 Years After The show Ended
Sat Oct 08, 2011 11:59 am by lovelygirl

» One Tree Hill Entourage House MD --Discount dvd
Wed Aug 24, 2011 3:11 pm by then2011

» Tips On Conversation Starters
Mon Aug 15, 2011 11:18 am by lily

»  Nightmare Tan Lines! What to wear to avoid them.
Sat Aug 13, 2011 11:28 am by lily

»  Flawless Wedding Photography for Your Special Day
Fri Aug 12, 2011 11:25 am by lily

» Debt Ceiling? What Debt Ceiling?
Thu Aug 11, 2011 11:44 am by lily

December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Calendar Calendar

Poll

ATE ..KOMER...JOIN KER ..DINNER NI....

83% 83% [ 25 ]
3% 3% [ 1 ]
13% 13% [ 4 ]

Total Votes : 30


Jamalullail b Ahmad

View previous topic View next topic Go down

Jamalullail b Ahmad

Post by MR. OS on Sat Jun 27, 2009 1:58 pm

Bekas pelajar ini juga adalah dari batch SPM 74. Beliau sekarang menjawat jawatan sebagai Ketua Pegawai Keselamatan Seri PAduka Baginda Yang Di-Pertuan Agong berpejabat di Istana Negara dan kini beliau berpangkat Superitendan Polis.

Setelah tamat pembelajaran...beliau belajar di Form 6 Horley Methodist sebelum manjalani latihan sebagai Inpektor di Pulapol dalam tahun 1979 (kalau tak silap teman ler). Setelah tamat tempohiau memulakan kerjaya sebagai polis di Unit Polis Hutan di Sarawak sebelum bertukar ke Kulim , Kedah dan kemudia ke Ipoh dalam unit yg sama. Semasa dalam jawatn pols beliau telah bertugas di beberapa jabatan tatatertib dan trafik. dimana beliau merupakan Timbalan Ketua Trafik di IPD Petaling Jaya sebelum ditukarkan ke Tawau Sabah.

Pada tahun 2004 dan bertugas di unit protokol sebelum memulakan tugas sebagai Ketua pegawai keselamatan YDA sekarang ini

Isteri beliau, Norakmar bt Abd manaf juga merupakan bekas pelajar SMSAA. Beliau kini mempunyai 4 org cahaya mata


SPM 74 tu enior benor, akak baru darjah 1. Nor Akmar tu dok Tmn Seri Setia ke? ada adik dia nama Norlida (Kak Norli) sekolah kite jugak?


Last edited by MR. OS on Mon Jul 06, 2009 1:54 am; edited 1 time in total




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Jamalullail b Ahmad

Post by azroy77 on Sat Jul 04, 2009 3:44 pm

x sangka yea...org teluk intan yg jage YDP agung sekarang nie...agaknyer kalau nak salam dgn agung kena jumpa mamat mesti dapat kan...!!!

azroy77
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : azhari bin othman
Year SPM : 1994
Age : 39
Join date : 2009-05-29
Hometown Location : batu lapan teluk intan
Current Location : nottingham - kajang
Profession : banker
Posts : 47

Back to top Go down

Re: Jamalullail b Ahmad

Post by MR. OS on Sat Jul 04, 2009 4:26 pm

azroy77 wrote:x sangka yea...org teluk intan yg jage YDP agung sekarang nie...agaknyer kalau nak salam dgn agung kena jumpa mamat mesti dapat kan...!!!

memang yob, bukan takat kena jumpa..kena jelin dulu siapa yg nak salam dgn agong...dia akan nepih dulu kalau org tu nak pegang badan agung




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Jamalullail b Ahmad

Post by MR. OS on Sat Jul 04, 2009 4:27 pm

azroy77 wrote:x sangka yea...org teluk intan yg jage YDP agung sekarang nie...agaknyer kalau nak salam dgn agung kena jumpa mamat mesti dapat kan...!!!

memang yob, bukan takat kena jumpa..kena jelin dulu siapa yg nak salam dgn agong...dia akan nepih dulu kalau org tu nak pegang badan agung




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Jamalullail b Ahmad

Post by azroy77 on Sat Jul 04, 2009 4:58 pm

MR. OS wrote:
azroy77 wrote:x sangka yea...org teluk intan yg jage YDP agung sekarang nie...agaknyer kalau nak salam dgn agung kena jumpa mamat mesti dapat kan...!!!

memang yob, bukan takat kena jumpa..kena jelin dulu siapa yg nak salam dgn agong...dia akan nepih dulu kalau org tu nak pegang badan agung

itu kena pakai lencana sekolah tu...bagi dia perasan sikit...oooo rupenyer bebudak sekolah dia..!!

azroy77
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : azhari bin othman
Year SPM : 1994
Age : 39
Join date : 2009-05-29
Hometown Location : batu lapan teluk intan
Current Location : nottingham - kajang
Profession : banker
Posts : 47

Back to top Go down

Re: Jamalullail b Ahmad

Post by Pojie on Thu Jul 16, 2009 10:05 pm

Teman dh jumpe dh dia, masa dia escort Agong mai lawat Spain Okt thn lps, teman plak ditugaskan utk jaga motorcade Agong, soreh punye soreh, akhirnya same2 ketawa, teman kenai famili dia, dia pon kenai famili teman...sama2 duduk pekan baru...sbb dia teman ngn org ghumah dpt gambo dgn Agong...

Pojie
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : Mohd Fauzi
Year SPM : 1993
Age : 40
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Teluk Intan (Pekan Baru)
Current Location : luar negara
Profession : keje gomen
Posts : 11

Back to top Go down

Re: Jamalullail b Ahmad

Post by azroy77 on Thu Jul 16, 2009 10:34 pm

Pojie wrote:Teman dh jumpe dh dia, masa dia escort Agong mai lawat Spain Okt thn lps, teman plak ditugaskan utk jaga motorcade Agong, soreh punye soreh, akhirnya same2 ketawa, teman kenai famili dia, dia pon kenai famili teman...sama2 duduk pekan baru...sbb dia teman ngn org ghumah dpt gambo dgn Agong...

bro....motorcade tu apa bro...????

azroy77
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : azhari bin othman
Year SPM : 1994
Age : 39
Join date : 2009-05-29
Hometown Location : batu lapan teluk intan
Current Location : nottingham - kajang
Profession : banker
Posts : 47

Back to top Go down

Re: Jamalullail b Ahmad

Post by Pojie on Thu Jul 16, 2009 10:52 pm

azroy77 wrote:
Pojie wrote:Teman dh jumpe dh dia, masa dia escort Agong mai lawat Spain Okt thn lps, teman plak ditugaskan utk jaga motorcade Agong, soreh punye soreh, akhirnya same2 ketawa, teman kenai famili dia, dia pon kenai famili teman...sama2 duduk pekan baru...sbb dia teman ngn org ghumah dpt gambo dgn Agong...

bro....motorcade tu apa bro...????

bro, istilah protokol motorcade adalah susunan kereta VVIP, gitu ler...klu tgk yg polis escort tu lbh kurang...

Pojie
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : Mohd Fauzi
Year SPM : 1993
Age : 40
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Teluk Intan (Pekan Baru)
Current Location : luar negara
Profession : keje gomen
Posts : 11

Back to top Go down

Re: Jamalullail b Ahmad

Post by azroy77 on Thu Jul 16, 2009 10:55 pm

Pojie wrote:
azroy77 wrote:
Pojie wrote:Teman dh jumpe dh dia, masa dia escort Agong mai lawat Spain Okt thn lps, teman plak ditugaskan utk jaga motorcade Agong, soreh punye soreh, akhirnya same2 ketawa, teman kenai famili dia, dia pon kenai famili teman...sama2 duduk pekan baru...sbb dia teman ngn org ghumah dpt gambo dgn Agong...

bro....motorcade tu apa bro...????

bro, istilah protokol motorcade adalah susunan kereta VVIP, gitu ler...klu tgk yg polis escort tu lbh kurang...

kira susunan konvoilah...!!!

azroy77
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : azhari bin othman
Year SPM : 1994
Age : 39
Join date : 2009-05-29
Hometown Location : batu lapan teluk intan
Current Location : nottingham - kajang
Profession : banker
Posts : 47

Back to top Go down

Re: Jamalullail b Ahmad

Post by MR. OS on Thu Jul 16, 2009 11:54 pm

Pojie wrote:Teman dh jumpe dh dia, masa dia escort Agong mai lawat Spain Okt thn lps, teman plak ditugaskan utk jaga motorcade Agong, soreh punye soreh, akhirnya same2 ketawa, teman kenai famili dia, dia pon kenai famili teman...sama2 duduk pekan baru...sbb dia teman ngn org ghumah dpt gambo dgn Agong...

dia ni sepupu teman pojie....mike kat pekan baru stay area mana?




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Jamalullail b Ahmad

Post by Pojie on Fri Jul 17, 2009 5:10 pm

MR. OS wrote:
Pojie wrote:Teman dh jumpe dh dia, masa dia escort Agong mai lawat Spain Okt thn lps, teman plak ditugaskan utk jaga motorcade Agong, soreh punye soreh, akhirnya same2 ketawa, teman kenai famili dia, dia pon kenai famili teman...sama2 duduk pekan baru...sbb dia teman ngn org ghumah dpt gambo dgn Agong...

dia ni sepupu teman pojie....mike kat pekan baru stay area mana?

la, sepupu mike ke, teman dok pekan baru lorong 1, rumah teman boleh nmpk le bangunan sekolah, boleh dengo le jika ada apa2 pengumuman assembly tue.. Very Happy

Pojie
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : Mohd Fauzi
Year SPM : 1993
Age : 40
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Teluk Intan (Pekan Baru)
Current Location : luar negara
Profession : keje gomen
Posts : 11

Back to top Go down

Re: Jamalullail b Ahmad

Post by zakir on Sat Jul 18, 2009 9:48 pm

zul ni...kira cam professor serba tau.Sebut jer nama seseorang...siap dari " a sampai z" dia citer.
Jadi...kalu ada apa2 pertanyaan...boleh refer kat zul.

zakir
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : zakir husin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : batak rabit
Current Location : putrajaya
Profession : tanam pokok bawang
Posts : 33
Tahun SPM : ne ambek alagayireke ! romba-romba naller dey

Back to top Go down

Re: Jamalullail b Ahmad

Post by MR. OS on Sun Jul 19, 2009 12:28 am

zakir wrote:zul ni...kira cam professor serba tau.Sebut jer nama seseorang...siap dari " a sampai z" dia citer.
Jadi...kalu ada apa2 pertanyaan...boleh refer kat zul.

ate..dh sepupu aku...mesti la aku tau dr A sampai Z




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Jamalullail b Ahmad

Post by Khairi on Mon Jan 25, 2010 12:27 pm

Salam semua.
Saya satu batch dengan isteri Jamal (SPM 78). Jamal ada adik-adik yang juga sekolah sultan. Hisma Nazli (SPM78), Mi (Sepet) (SPM80) dan Am (tak ingat tahun berapa sebab junior sangat). Keluarga Cikgu Mat ni memang terrer badminton. Masa di Pekan Baru, siap ada kot badminton kat tepi rumah.

Khairi
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : Ahmad Khairi Abd Wahab
Year SPM : 1978
Join date : 2010-01-25
Hometown Location : Pekan Baru
Current Location : Johor Bahru
Profession : UTM
Posts : 11

Back to top Go down

Re: Jamalullail b Ahmad

Post by MR. OS on Mon Jan 25, 2010 12:56 pm

Khairi wrote:Salam semua.
Saya satu batch dengan isteri Jamal (SPM 78). Jamal ada adik-adik yang juga sekolah sultan. Hisma Nazli (SPM78), Mi (Sepet) (SPM80) dan Am (tak ingat tahun berapa sebab junior sangat). Keluarga Cikgu Mat ni memang terrer badminton. Masa di Pekan Baru, siap ada kot badminton kat tepi rumah.

mmg yer...family dia org tif masa kat pekan baru dulu...abg am tu spm bukan kat sekolah sultan...kat tepen

abg khairi ni dulu dok pekan paru kat mana?




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Jamalullail b Ahmad

Post by Khairi on Tue Jan 26, 2010 12:49 am

Saya duduk sebaris dgn rumah Jamal Cekgu Mat tu.
Sebab tu geng main guli dgn adek2 dia Nali dan Mi.
rumah saya yg teres. Deme kembor 2. Tak tau nama jalan. Masa tu pakei nombor ajer.

Khairi
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : Ahmad Khairi Abd Wahab
Year SPM : 1978
Join date : 2010-01-25
Hometown Location : Pekan Baru
Current Location : Johor Bahru
Profession : UTM
Posts : 11

Back to top Go down

Re: Jamalullail b Ahmad

Post by MR. OS on Tue Jan 26, 2010 2:21 pm

rumah yg mana yer..depan ghomah tok penghulu ker atau depan ghomah arwah cikgu arifin




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Jamalullail b Ahmad

Post by Khairi on Tue Jan 26, 2010 3:40 pm

dua-dua bukan. sebaris dgn ghumah arwah cekgu ariffin tapi ghomah teres. dalam 7-8 buah dari lorong tepi ghomah arwah cekgu ariffin tu. Kumpulan kami le peneroka Pekan Baru (tahun 1970-71). Masa tu Pekan Baru hutan keliling. Tapak sekolah raja muda tu jadi tempat berperang. Sekolah rendah Sultan tu kami le pioneernya. Masa PE ghamei-ghamei kena cabut duri dekat padang. Guru Besar masa A Shiv Ram Sharma. Bawak kereta morris minor. Sempat le jugak kena tempeleng dan kena rotan dgn dia. Lepas MCE tahun 78 saya jarang balik Teluk Ensen tapi Arwah Mak saya masih duduk situ sampai 1997. Balik pun tak sempat nak lepak2 dgn member lama. Lepeh tu kami adik beradik buatkan dia ghomah di Ipoh sebab dah tak ada sapa nak teman dia di situ. baru ni ada balik nak jumpa member lama kat situ. tapi tengok teluk intan dah lain. Dapat jugak jumpa Juling tukang repair basikal dekat Malaysia Park dan tukang gunting dekat simpang tiga Jln Batak Rabit. Panjang lagi umor deme.

Khairi
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : Ahmad Khairi Abd Wahab
Year SPM : 1978
Join date : 2010-01-25
Hometown Location : Pekan Baru
Current Location : Johor Bahru
Profession : UTM
Posts : 11

Back to top Go down

Re: Jamalullail b Ahmad

Post by blackcanary on Mon Feb 01, 2010 3:50 pm

bang...sebut pasal, Guru Besar A Shiv Ram Sharma..teringat aku dgn kereta morris minor putihnya...dia ni badan beso...aku selalu ikut arwah bapak aku pegi rumah dia time dia punya raya(tak ingat krismas ke apa)..rumahnya kat area padang speedy....bila balik mesti dapat candy bar pink panter....dgn aku dia baiklah sbb dia baik dgn arwah bapak aku..cikgu ramly

blackcanary
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : BADRUL HISHAM RAMLY
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kg. Bahagia
Current Location : Batu Caves,Rahman Putra @ Klang
Profession : cari duit
Posts : 225
Tahun SPM : apa benda ni...tumor aku tahulah

http://wwwblackcanary.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Jamalullail b Ahmad

Post by Roslan B Hashim on Mon Feb 01, 2010 3:56 pm

Khairi wrote:dua-dua bukan. sebaris dgn ghumah arwah cekgu ariffin tapi ghomah teres. dalam 7-8 buah dari lorong tepi ghomah arwah cekgu ariffin tu. Kumpulan kami le peneroka Pekan Baru (tahun 1970-71). Masa tu Pekan Baru hutan keliling. Tapak sekolah raja muda tu jadi tempat berperang. Sekolah rendah Sultan tu kami le pioneernya. Masa PE ghamei-ghamei kena cabut duri dekat padang. Guru Besar masa A Shiv Ram Sharma. Bawak kereta morris minor. Sempat le jugak kena tempeleng dan kena rotan dgn dia. Lepas MCE tahun 78 saya jarang balik Teluk Ensen tapi Arwah Mak saya masih duduk situ sampai 1997. Balik pun tak sempat nak lepak2 dgn member lama. Lepeh tu kami adik beradik buatkan dia ghomah di Ipoh sebab dah tak ada sapa nak teman dia di situ. baru ni ada balik nak jumpa member lama kat situ. tapi tengok teluk intan dah lain. Dapat jugak jumpa Juling tukang repair basikal dekat Malaysia Park dan tukang gunting dekat simpang tiga Jln Batak Rabit. Panjang lagi umor deme.
salam yob....nak tanya sikit...yob ada adik nama azlan kan......sek ren di sultan abdul aziz then dia p ke maktab mara.....kalau tak silap la.

Roslan B Hashim
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : Lan 82
Year SPM : 1982
Join date : 2010-01-30
Hometown Location : Sg Lampam
Current Location : Ipoh
Profession : Kerja sendiri
Posts : 22

Back to top Go down

Re: Jamalullail b Ahmad

Post by Khairi on Wed Feb 03, 2010 2:15 pm

.[/quote]
salam yob....nak tanya sikit...yob ada adik nama azlan kan......sek ren di sultan abdul aziz then dia p ke maktab mara.....kalau tak silap la.[/quote]

Saya abang Azlan. Atas Azlan ada lagi sorang adik nama Azmi. Azlan sekarang duduk KL. Baru kawin tahun lepas...

Khairi
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : Ahmad Khairi Abd Wahab
Year SPM : 1978
Join date : 2010-01-25
Hometown Location : Pekan Baru
Current Location : Johor Bahru
Profession : UTM
Posts : 11

Back to top Go down

Re: Jamalullail b Ahmad

Post by Roslan B Hashim on Wed Feb 17, 2010 1:57 am

Khairi wrote:.
salam yob....nak tanya sikit...yob ada adik nama azlan kan......sek ren di sultan abdul aziz then dia p ke maktab mara.....kalau tak silap la.[/quote]

Saya abang Azlan. Atas Azlan ada lagi sorang adik nama Azmi. Azlan sekarang duduk KL. Baru kawin tahun lepas...[/quote]

ooo....kirim salam kat dier. Tahniah ler akhir kawin jugak dier

Roslan B Hashim
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : Lan 82
Year SPM : 1982
Join date : 2010-01-30
Hometown Location : Sg Lampam
Current Location : Ipoh
Profession : Kerja sendiri
Posts : 22

Back to top Go down

Re: Jamalullail b Ahmad

Post by Sponsored content Today at 5:50 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum