PENGUNGUMAN PENTING

1. GRAND REUNION AZIZIAN 2010 - 1 MAY 2010. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-activities-f6/dinner-alumni-smsaa-teluk-intan-t141.htm

 

2. SUMBANGAN PENGHAWA DINGIN UNTUK SURAU SEKOLAH. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-news-announcement-f5/sumbangan-penghawa-dingin-di-surau-sekolah-t123.htm#2316

Latest topics
» How to grab the best coupon codes on the web?
Tue Apr 23, 2013 2:19 pm by lovelygirl

» How to find Coupon Codes with huge discount?
Fri Apr 19, 2013 4:33 pm by lovelygirl

» ASRAMA PUTERA TELAH DIROBOHKAN
Thu Sep 13, 2012 6:49 pm by anaseven

» Home Improvement Cast Meet again 12 Years After The show Ended
Sat Oct 08, 2011 11:59 am by lovelygirl

» One Tree Hill Entourage House MD --Discount dvd
Wed Aug 24, 2011 3:11 pm by then2011

» Tips On Conversation Starters
Mon Aug 15, 2011 11:18 am by lily

»  Nightmare Tan Lines! What to wear to avoid them.
Sat Aug 13, 2011 11:28 am by lily

»  Flawless Wedding Photography for Your Special Day
Fri Aug 12, 2011 11:25 am by lily

» Debt Ceiling? What Debt Ceiling?
Thu Aug 11, 2011 11:44 am by lily

December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Calendar Calendar

Poll

ATE ..KOMER...JOIN KER ..DINNER NI....

83% 83% [ 25 ]
3% 3% [ 1 ]
13% 13% [ 4 ]

Total Votes : 30


Raja Azlan Shah Raja Shoib

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Raja Azlan Shah Raja Shoib

Post by MR. OS on Sat Jun 27, 2009 2:11 pm

Kome kenei ke Raja Azlan Shah ni...buat senior tu...dia ni adik Raja Nazirah (84)...dia ni adalah kapten pasukan bola sekolah tahun 85 dan juga merupakan ketua prefek tahun 1985. dia ni mmg terer main bola..posisi fullback...

lepas sekolah dia main utk bsn dan kuala lumpur dlm skuad liga mlaysia sebelum bermain di Perak semula. Setelah pencen main bola..beliau meneruskan kerjaya sebagai jurulatih dan menyadang sebagai ketua jurulatih skuad Piala Presidin Perak. Beliau kini ada Penolong Jurulatih kepada M.Karathu untuk skuad Liga Super Perak




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Raja Azlan Shah Raja Shoib

Post by The White Wasp on Sun Jun 28, 2009 12:23 am

aku kenei dia...tapi aku rasa dia tak kenei aku

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Raja Azlan Shah Raja Shoib

Post by blackcanary on Mon Jun 29, 2009 10:06 am

dia ni sepupu Hasnul Hadi...batch kita...

blackcanary
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : BADRUL HISHAM RAMLY
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kg. Bahagia
Current Location : Batu Caves,Rahman Putra @ Klang
Profession : cari duit
Posts : 225
Tahun SPM : apa benda ni...tumor aku tahulah

http://wwwblackcanary.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Raja Azlan Shah Raja Shoib

Post by SS398 on Mon Jun 29, 2009 4:17 pm

Dia sekarang ni menetap di Arena Kepayang, Ipoh Perak (tak jauh juga le dari stadium Perak tu). Masa di TI dulu dia tinggal di Malaysia Park.

Masa teman form 5 dulu dia baru form 1 tapi pernah juga le main bola bersama, friendly match. Walaupun masa tu dia kecik lagi, habih di bulinya teman .... :-)

SS398
PENGAWAS ASRAMA
PENGAWAS ASRAMA

Name : Azman
Year SPM : 1981
Age : 52
Join date : 2009-05-20
Hometown Location : Bt Jelutong, Shah Alam.
Posts : 60

Back to top Go down

Re: Raja Azlan Shah Raja Shoib

Post by ahmad hisham bin abdul mu on Mon Jun 29, 2009 7:34 pm

Raja Azlan aku pernah kutuk dia. Apa pasal asyik kalah je Lan? Dia kata PAFA tak bayar gaji. Lepas tu dia kata dia bengang betul dgn steve davis. Hahaha....skrg ni mat salleh ni tak de jadi ni mesti dia punya hal.

ahmad hisham bin abdul mu
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : ahmadhisham bin hj abdul munir
Year SPM : 1984
Age : 49
Join date : 2009-06-19
Hometown Location : tapah perak
Current Location : shah alam
Profession : apa apa j le
Posts : 19

Back to top Go down

Re: Raja Azlan Shah Raja Shoib

Post by MR. OS on Tue Jun 30, 2009 2:04 am

SS398 wrote:Dia sekarang ni menetap di Arena Kepayang, Ipoh Perak (tak jauh juga le dari stadium Perak tu). Masa di TI dulu dia tinggal di Malaysia Park.

Masa teman form 5 dulu dia baru form 1 tapi pernah juga le main bola bersama, friendly match. Walaupun masa tu dia kecik lagi, habih di bulinya teman .... :-)

DULU DIA BUKAN DUDUK MALAYSIA PARK...TP PEKAN BARU..YG MALAYSIA PARK TU BUYONG




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Raja Azlan Shah Raja Shoib

Post by iffa on Tue Jun 30, 2009 3:11 pm

Raja Azlan ni dulu pernah jadi cikgu saya masa darjah 6 tahun 1987 kat Sek Keb Tapak Semanang. Tp masa tu kita org tak tau dia ni main bola. dah lama tu baru kita org tau. Ayah abg zul dulu pun pernah jadi guru besar kat sekolah tu. tp tak ingat tahun berapa.

iffa
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : Shariffah Bt Mohammed sayuti
Year SPM : 1992 (Class 5A5)
Age : 41
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kg Teluk Rubiah, Teluk Intan
Current Location : Ipoh
Profession : Clerk
Posts : 14

Back to top Go down

Re: Raja Azlan Shah Raja Shoib

Post by MR. OS on Tue Jun 30, 2009 3:21 pm

iffa wrote:Raja Azlan ni dulu pernah jadi cikgu saya masa darjah 6 tahun 1987 kat Sek Keb Tapak Semanang. Tp masa tu kita org tak tau dia ni main bola. dah lama tu baru kita org tau. Ayah abg zul dulu pun pernah jadi guru besar kat sekolah tu. tp tak ingat tahun berapa.

ha ah...tak ingat dia jd guru besor tahun baper tp..ghasernya..dia bersara tahun 1997..iffa pnh jadi anak murid dia ker masa bapa saya dia jadi guru besau kat sekolah tapak semenang?




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Raja Azlan Shah Raja Shoib

Post by iffa on Tue Jun 30, 2009 3:33 pm

tak, masa tu saya dah kluar. adik2 saya adalah masa tu.

iffa
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : Shariffah Bt Mohammed sayuti
Year SPM : 1992 (Class 5A5)
Age : 41
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kg Teluk Rubiah, Teluk Intan
Current Location : Ipoh
Profession : Clerk
Posts : 14

Back to top Go down

Re: Raja Azlan Shah Raja Shoib

Post by azland bin saringat on Wed Jul 22, 2009 12:28 am

laaaa...napa lak korang sebut2 nama sekolah kita....s.k tapak semenang....tapi masa raja azlan ngajo kt sana pn kalau tak salah cikgu sementara je kan2

azland bin saringat
BUDAK BUDAK SEKOLAH
BUDAK BUDAK SEKOLAH

Name : azland
Year SPM : 1991
Age : 42
Join date : 2009-07-21
Hometown Location : teluk intan
Current Location : penang
Profession : site supervisor
Posts : 7
Tahun SPM : H1B3

Back to top Go down

Re: Raja Azlan Shah Raja Shoib

Post by iffa on Wed Jul 22, 2009 10:40 am

Hi Lan, tak sangka bleh jumpa ko kat sini plak. anak yg ke berapa ko pegang ni?

mmg la sementara je. masa tu pun ko bukannye ada kat sekolah tu pun. ko dah masuk form 1.

iffa
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : Shariffah Bt Mohammed sayuti
Year SPM : 1992 (Class 5A5)
Age : 41
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kg Teluk Rubiah, Teluk Intan
Current Location : Ipoh
Profession : Clerk
Posts : 14

Back to top Go down

Re: Raja Azlan Shah Raja Shoib

Post by azland bin saringat on Wed Jul 22, 2009 2:20 pm

heheheehe...anak yg ke 6.... hehehehehe..
ko kt mn....dah ber salin ke

azland bin saringat
BUDAK BUDAK SEKOLAH
BUDAK BUDAK SEKOLAH

Name : azland
Year SPM : 1991
Age : 42
Join date : 2009-07-21
Hometown Location : teluk intan
Current Location : penang
Profession : site supervisor
Posts : 7
Tahun SPM : H1B3

Back to top Go down

Re: Raja Azlan Shah Raja Shoib

Post by iffa on Wed Jul 22, 2009 4:55 pm

ofis kat sg siput. blum lagi....akhir bulan 8 nanti

iffa
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : Shariffah Bt Mohammed sayuti
Year SPM : 1992 (Class 5A5)
Age : 41
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kg Teluk Rubiah, Teluk Intan
Current Location : Ipoh
Profession : Clerk
Posts : 14

Back to top Go down

Re: Raja Azlan Shah Raja Shoib

Post by Mohd Ridzuan Bin Abdul Az on Wed Sep 30, 2009 4:08 pm

elan ni mmg le teror main bola...masa teman jadik kapten under 18 dia plak capten under 15 tapi kitaorg kalah berbakol bakol deme plak champion state

Mohd Ridzuan Bin Abdul Az
BUDAK BUDAK SEKOLAH
BUDAK BUDAK SEKOLAH

Name : Mohd Ridzuan Bin Abdul Aziz
Year SPM : 1982
Join date : 2009-09-30
Hometown Location : Jalan Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : Bukit Sentosa dekat Bukit Beruntung tapi bukan along
Profession : Pam Tayar Keretapi kat ERL
Posts : 9
Tahun SPM : satu tak cukup tapi dua banyak sangat....

Back to top Go down

Re: Raja Azlan Shah Raja Shoib

Post by SS398 on Thu Oct 01, 2009 12:20 pm

Wan Nadoi ni Duan yg main bola tu ke ? Duan ni pun peronah main negeri sembilan kan ?

SS398
PENGAWAS ASRAMA
PENGAWAS ASRAMA

Name : Azman
Year SPM : 1981
Age : 52
Join date : 2009-05-20
Hometown Location : Bt Jelutong, Shah Alam.
Posts : 60

Back to top Go down

Re: Raja Azlan Shah Raja Shoib

Post by MR. OS on Thu Oct 01, 2009 9:21 pm

bukan kut...duan yg tu..riduan idris...panggei duan jegang...mmg dia main bola...tp tak ler sampei main dgn negeri sembilan..jd penyanyi nsyid ader ler




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Raja Azlan

Post by Amir on Sun Nov 01, 2009 11:39 am

Raja ni memang inagt sangat. Jadi Ketua Pengawas 1985 tak silap. Masa tu team bola kita memang tengah top. Dia orang ni bawah bimbingan cikgu Tan.

Amir
BUDAK BUDAK SEKOLAH
BUDAK BUDAK SEKOLAH

Name : Amir
Year SPM : 1985
Join date : 2009-10-31
Hometown Location : Sg Petani
Current Location : Sg Petani
Profession : consultant
Posts : 5

Back to top Go down

Re: Raja Azlan Shah Raja Shoib

Post by Mohd Ridzuan Bin Abdul Az on Mon Nov 02, 2009 11:59 am

oo..tu wan jegang from seputum adik emy batch teman..batch teman yg lain nyer spt anggu,karia (pkn baru) jon baba dll yg sumanyer tak penah popular..tapi kitorg penah form band group buat beberapa ketika...dulu...
Batch teman ader dua org selected state under 18 (bola) iaitu anggu & yusuf sudin.teman plak kantoi final selection coz azizul abu haniffa & mahzan rahman both national player samer position ngan teman.. Azman.. mike kenai teman ker coz designator nadoi niii member ngam jer yg tau...ehekehek salamm

Mohd Ridzuan Bin Abdul Az
BUDAK BUDAK SEKOLAH
BUDAK BUDAK SEKOLAH

Name : Mohd Ridzuan Bin Abdul Aziz
Year SPM : 1982
Join date : 2009-09-30
Hometown Location : Jalan Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : Bukit Sentosa dekat Bukit Beruntung tapi bukan along
Profession : Pam Tayar Keretapi kat ERL
Posts : 9
Tahun SPM : satu tak cukup tapi dua banyak sangat....

Back to top Go down

Re: Raja Azlan Shah Raja Shoib

Post by blackcanary on Mon Nov 02, 2009 12:49 pm

Mohd Ridzuan Bin Abdul Az wrote:oo..tu wan jegang from seputum adik emy batch teman..batch teman yg lain nyer spt anggu,karia (pkn baru) jon baba dll yg sumanyer tak penah popular..tapi kitorg penah form band group buat beberapa ketika...dulu...
Batch teman ader dua org selected state under 18 (bola) iaitu anggu & yusuf sudin.teman plak kantoi final selection coz azizul abu haniffa & mahzan rahman both national player samer position ngan teman.. Azman.. mike kenai teman ker coz designator nadoi niii member ngam jer yg tau...ehekehek salamm

bang..karia ni bukak w/shop kereta kan (dulu kat pdg tembak)...yg sekarang w/shop dia kat Tanjung Tengkorak kat Tanjung Karang kan....Mahzan tu budak St Anthony kan(last sekali dengo cerita dia kerja kat Bank kat port klang)

blackcanary
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : BADRUL HISHAM RAMLY
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kg. Bahagia
Current Location : Batu Caves,Rahman Putra @ Klang
Profession : cari duit
Posts : 225
Tahun SPM : apa benda ni...tumor aku tahulah

http://wwwblackcanary.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Raja Azlan Shah Raja Shoib

Post by Mohd Ridzuan Bin Abdul Az on Mon Nov 02, 2009 1:05 pm

ye betoi..Karia masih kt tg karang. teman masih contact dier sampe skrg dan selalu nginggah rumah dier sebelah w/shop tuu..mahzan budak kg bahagia skolah sri perak. last info dia kat hq BBMB, KL. jijoy n mahzan ni team mate teman masa wakil distric tk.intan..

Mohd Ridzuan Bin Abdul Az
BUDAK BUDAK SEKOLAH
BUDAK BUDAK SEKOLAH

Name : Mohd Ridzuan Bin Abdul Aziz
Year SPM : 1982
Join date : 2009-09-30
Hometown Location : Jalan Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : Bukit Sentosa dekat Bukit Beruntung tapi bukan along
Profession : Pam Tayar Keretapi kat ERL
Posts : 9
Tahun SPM : satu tak cukup tapi dua banyak sangat....

Back to top Go down

Re: Raja Azlan Shah Raja Shoib

Post by blackcanary on Mon Nov 02, 2009 1:10 pm

Mohd Ridzuan Bin Abdul Az wrote:ye betoi..Karia masih kt tg karang. teman masih contact dier sampe skrg dan selalu nginggah rumah dier sebelah w/shop tuu..mahzan budak kg bahagia skolah sri perak. last info dia kat hq BBMB, KL. jijoy n mahzan ni team mate teman masa wakil distric tk.intan..

karia tu keney betullah bang hoi....Mahzan tu saya keney jugak sbb dia satu batch dgn pak cik saya Mokthar Abd Razak....mereka ni ada buat team bola Remaja Bahagia....

blackcanary
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : BADRUL HISHAM RAMLY
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kg. Bahagia
Current Location : Batu Caves,Rahman Putra @ Klang
Profession : cari duit
Posts : 225
Tahun SPM : apa benda ni...tumor aku tahulah

http://wwwblackcanary.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Raja Azlan Shah Raja Shoib

Post by Mohd Ridzuan Bin Abdul Az on Mon Nov 02, 2009 1:49 pm

oo ye ker...mahzan dah wakil malaysia 4 lion city cup hosted by S'pore x silap taun '81 participated by all asean country. tp lepaih tu overweight skit and out of shape. jijoi plak no doubt, glory. skang keje kt perodua sg.choh & stay kt bukit sentosa rawang x jauh ngan rmh teman tp jarang jmp.

Mohd Ridzuan Bin Abdul Az
BUDAK BUDAK SEKOLAH
BUDAK BUDAK SEKOLAH

Name : Mohd Ridzuan Bin Abdul Aziz
Year SPM : 1982
Join date : 2009-09-30
Hometown Location : Jalan Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : Bukit Sentosa dekat Bukit Beruntung tapi bukan along
Profession : Pam Tayar Keretapi kat ERL
Posts : 9
Tahun SPM : satu tak cukup tapi dua banyak sangat....

Back to top Go down

Re: Raja Azlan Shah Raja Shoib

Post by sazlan on Thu Dec 03, 2009 9:23 am

salam pada bro2 sekalian. Glad to be back.

sazlan
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : Saiful Azlan bin Idris
Year SPM : 1993
Age : 40
Join date : 2009-05-20
Hometown Location : TSS, TelukIntan
Current Location : Kulim, Kedah
Profession : Layan cartoons
Posts : 17

Back to top Go down

Re: Raja Azlan Shah Raja Shoib

Post by Roslan B Hashim on Sat Jan 30, 2010 4:44 pm

Raja azlan ni junior aku. Kenal sesangat. sampai la ni pun dok contact lagi....tak ler terror sangat main tue...kekadang org benci gak...ekekeke. tapi ok la...ank dia pun ikut jejak langkah dia cuma di acara lain...badminton. (sek bukit jalil )..TAHNIAH !!!

Roslan B Hashim
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : Lan 82
Year SPM : 1982
Join date : 2010-01-30
Hometown Location : Sg Lampam
Current Location : Ipoh
Profession : Kerja sendiri
Posts : 22

Back to top Go down

Re: Raja Azlan Shah Raja Shoib

Post by MrMostain on Sun Apr 11, 2010 1:48 am

MR. OS wrote:bukan kut...duan yg tu..riduan idris...panggei duan jegang...mmg dia main bola...tp tak ler sampei main dgn negeri sembilan..jd penyanyi nsyid ader ler

Salam..teman dah buat profiling dlm Facebook ...kalao ada mase boleh jengah Mohd Mustain Mohd Hojiali.....Brader Roslan Hashim buleh akses...kalau boleh buat gallery khas kat blog ni lagi le best...induction to Hall of Fame ke hape ke...boleh immortalise gambo lama untuk generasi yg seterusnya...konsep gambo lame& gambo skrg...baru boleh cam...tak gitu tuan manager blog?? kite sume boleh tengok..x kesah le juara ke ape ke...ex-SMSAA jugak pun...skrg kan cuma Juara Makan je!!!!

MrMostain
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : Mohd Mostain Hj Mohd Hojiali
Year SPM : 1985
Join date : 2010-03-20
Hometown Location : Hutan Melintang, Perak
Current Location : Shah Alam, City Centre
Profession : Keroje Kecik-kecik
Posts : 14
Tahun SPM : Teman le budok hostel tu tahun 81-83...dah roboh?? dah jadi ground zero???waaa.....

Back to top Go down

Re: Raja Azlan Shah Raja Shoib

Post by Sponsored content Today at 5:49 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum