PENGUNGUMAN PENTING

1. GRAND REUNION AZIZIAN 2010 - 1 MAY 2010. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-activities-f6/dinner-alumni-smsaa-teluk-intan-t141.htm

 

2. SUMBANGAN PENGHAWA DINGIN UNTUK SURAU SEKOLAH. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-news-announcement-f5/sumbangan-penghawa-dingin-di-surau-sekolah-t123.htm#2316

Latest topics
» How to grab the best coupon codes on the web?
Tue Apr 23, 2013 2:19 pm by lovelygirl

» How to find Coupon Codes with huge discount?
Fri Apr 19, 2013 4:33 pm by lovelygirl

» ASRAMA PUTERA TELAH DIROBOHKAN
Thu Sep 13, 2012 6:49 pm by anaseven

» Home Improvement Cast Meet again 12 Years After The show Ended
Sat Oct 08, 2011 11:59 am by lovelygirl

» One Tree Hill Entourage House MD --Discount dvd
Wed Aug 24, 2011 3:11 pm by then2011

» Tips On Conversation Starters
Mon Aug 15, 2011 11:18 am by lily

»  Nightmare Tan Lines! What to wear to avoid them.
Sat Aug 13, 2011 11:28 am by lily

»  Flawless Wedding Photography for Your Special Day
Fri Aug 12, 2011 11:25 am by lily

» Debt Ceiling? What Debt Ceiling?
Thu Aug 11, 2011 11:44 am by lily

December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Calendar Calendar

Poll

ATE ..KOMER...JOIN KER ..DINNER NI....

83% 83% [ 25 ]
3% 3% [ 1 ]
13% 13% [ 4 ]

Total Votes : 30


Miss Padma Devi A/P Arumainayagam

View previous topic View next topic Go down

Miss Padma Devi A/P Arumainayagam

Post by miqhakim on Mon Jun 29, 2009 3:06 pm

Sepjg 5 thn teman belajo di SMSAA dari form 1 (1988) sampei form 5 (1992), teman tak penah merase cikgu BI lain. Tiap2 thn dia saje yg ngajo BI. Pasei tu la kalau org tanya sape cikgu BI yg plg terror kat SMSAA, dgn pantas teman jawab, Miss Padma ler.

miqhakim
BUDAK BUDAK SEKOLAH
BUDAK BUDAK SEKOLAH

Name : Mohd Nizam Sambas
Year SPM : 1992
Join date : 2009-06-28
Hometown Location : Sg Manik
Current Location : Taman Puncak Jalil
Profession : Transmission
Posts : 6

Back to top Go down

Re: Miss Padma Devi A/P Arumainayagam

Post by blackcanary on Mon Jun 29, 2009 3:11 pm

nama mcm pernah dengo...tapi tak cam muka..

blackcanary
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : BADRUL HISHAM RAMLY
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kg. Bahagia
Current Location : Batu Caves,Rahman Putra @ Klang
Profession : cari duit
Posts : 225
Tahun SPM : apa benda ni...tumor aku tahulah

http://wwwblackcanary.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Miss Padma Devi A/P Arumainayagam

Post by ibukecik on Sat Jul 18, 2009 4:07 pm

miqhakim wrote:Sepjg 5 thn teman belajo di SMSAA dari form 1 (1988) sampei form 5 (1992), teman tak penah merase cikgu BI lain. Tiap2 thn dia saje yg ngajo BI. Pasei tu la kalau org tanya sape cikgu BI yg plg terror kat SMSAA, dgn pantas teman jawab, Miss Padma ler.

Hmm..Miss Padma nie dah pencen kot...Miss lagi ke dia?
Disebabkan Miss Padma nie le aku jatuh cinta nak jadi cikgu BI.
Kenangan yang paling diingat... sangat mematuhi masa..
kalu lambat masuk kelas(sebab cikgu lain amik masa BI dia ni..)mesti wajib le Miss Padma ni lambat le keluor dari kelas kami...
Lagi, zaman bola sepak glamer dulu.. Perak menang Piala Malysia (kot x silap la) Sultan bg Cuti..holiday.. Miss Padma ni dgn penuh dedikasi menuju ke kelas nak ngajo....
Kami yang kat asputri ni... sebokla terjerit2 ngabokan cuti...
hehehe...

ibukecik
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : Rohaida bt Jelani
Year SPM : 5 sc 1 1992
Age : 41
Join date : 2009-07-09
Hometown Location : Kg Sg Manik, Teluk Intan
Current Location : Kg Bukit Naga,Seksyen 32 Shah Alam
Profession : Teacher
Posts : 25

Back to top Go down

Re: Miss Padma Devi A/P Arumainayagam

Post by MR. OS on Sat Jul 18, 2009 7:13 pm

blackcanary wrote:nama mcm pernah dengo...tapi tak cam muka..

ni ha muka dia kalo kome dah tak ingat mcm mana ghoper miss padma ni..





PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Miss Padma Devi A/P Arumainayagam

Post by zakir on Sat Jul 18, 2009 9:42 pm

yg paling aku tak leh lupa...cermin mata dia...maintain stail cermin mata latif ibrahim

zakir
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : zakir husin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : batak rabit
Current Location : putrajaya
Profession : tanam pokok bawang
Posts : 33
Tahun SPM : ne ambek alagayireke ! romba-romba naller dey

Back to top Go down

Re: Miss Padma Devi A/P Arumainayagam

Post by badiuzaman Mohd Yusof on Sun Dec 13, 2009 9:32 pm

Dia ada kereta mini minor warna putih..hehehe

badiuzaman Mohd Yusof
BUDAK BUDAK SEKOLAH
BUDAK BUDAK SEKOLAH

Name : Badiuzaman Mohd Yusof
Year SPM : SPM 87
Join date : 2009-12-09
Hometown Location : Taman Seri Setia
Current Location : Kuala Lumpur
Profession : Juruteknik Projek Lembaga Tabung Haji
Posts : 6

Back to top Go down

Re: Miss Padma Devi A/P Arumainayagam

Post by adibahambali on Tue Dec 15, 2009 4:46 pm

miqhakim wrote:Sepjg 5 thn teman belajo di SMSAA dari form 1 (1988) sampei form 5 (1992), teman tak penah merase cikgu BI lain. Tiap2 thn dia saje yg ngajo BI. Pasei tu la kalau org tanya sape cikgu BI yg plg terror kat SMSAA, dgn pantas teman jawab, Miss Padma ler.

hahaha... patut le nama dia miker ingat yg penuh sampey ke nama bapak dia pun ingat... aje ngan handey...

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Miss Padma Devi A/P Arumainayagam

Post by adibahambali on Tue Dec 15, 2009 4:49 pm

mmg tak leh lupa cikgu ni... tp best apa... cool aje dia ni. lantak le org pakey baju lelawa kan, dia tetap vouge dgn sari2 nye itew... n paling suka kete dia tu... mini cooper...

** mini cooper... ish2 lawa tul la...

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Miss Padma Devi A/P Arumainayagam

Post by ibukecik on Mon Dec 21, 2009 11:37 pm

YAAA,,,she is the only one! maybe because of her i fell in love with english...and because of her i want to be like her...(not for the appearance or style or outfit etc)BUT to be an ENGLISH teacher like her...Tapi tang punctuality masuk kelas betul ikut time tu.....aku masih berusaha..almaklum..kelas trun naik tangga...2 ke 3 minit hilang kat tangga...je lah setakat nih...

ibukecik
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : Rohaida bt Jelani
Year SPM : 5 sc 1 1992
Age : 41
Join date : 2009-07-09
Hometown Location : Kg Sg Manik, Teluk Intan
Current Location : Kg Bukit Naga,Seksyen 32 Shah Alam
Profession : Teacher
Posts : 25

Back to top Go down

Re: Miss Padma Devi A/P Arumainayagam

Post by Lailadewi on Fri May 07, 2010 7:10 am

ibukecik wrote:
"Hmm..Miss Padma nie dah pencen kot...Miss lagi ke dia?
Disebabkan Miss Padma nie le aku jatuh cinta nak jadi cikgu BI.
Kenangan yang paling diingat... sangat mematuhi masa..
kalu lambat masuk kelas(sebab cikgu lain amik masa BI dia ni..)mesti wajib le Miss Padma ni lambat le keluor dari kelas kami...

Lagi, zaman bola sepak glamer dulu.. Perak menang Piala Malysia (kot x silap la) Sultan bg Cuti..holiday.. Miss Padma ni dgn penuh dedikasi menuju ke kelas nak ngajo....
Kami yang kat asputri ni... sebokla terjerit2 ngabokan cuti...
hehehe..."



Kalau previous teacher keluar lewat ambik masa dia, sure kena jeling punya. Pastu dia start lesson pun ala-ala tension tak puas hati je gitu. Hehehe. Laughing

Lailadewi
BUDAK BUDAK SEKOLAH
BUDAK BUDAK SEKOLAH

Name : Lailadewi Abdul Malek
Year SPM : 1991
Join date : 2009-09-23
Hometown Location : Taman Jaya, Teluk Intan
Current Location : Negeri Pasir Berdengung
Profession : Minister of Home Affairs
Posts : 9
Tahun SPM : 1991

Back to top Go down

Re: Miss Padma Devi A/P Arumainayagam

Post by Lailadewi on Fri May 07, 2010 7:18 am

badiuzaman Mohd Yusof wrote:Dia ada kereta mini minor warna putih..hehehe

Mini dia warna hijau kan? Her favourite color must be green. I have vivid mental picture of Miss Padma in her green saree Razz

Lailadewi
BUDAK BUDAK SEKOLAH
BUDAK BUDAK SEKOLAH

Name : Lailadewi Abdul Malek
Year SPM : 1991
Join date : 2009-09-23
Hometown Location : Taman Jaya, Teluk Intan
Current Location : Negeri Pasir Berdengung
Profession : Minister of Home Affairs
Posts : 9
Tahun SPM : 1991

Back to top Go down

Re: Miss Padma Devi A/P Arumainayagam

Post by Sponsored content Today at 5:51 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum