PENGUNGUMAN PENTING

1. GRAND REUNION AZIZIAN 2010 - 1 MAY 2010. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-activities-f6/dinner-alumni-smsaa-teluk-intan-t141.htm

 

2. SUMBANGAN PENGHAWA DINGIN UNTUK SURAU SEKOLAH. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-news-announcement-f5/sumbangan-penghawa-dingin-di-surau-sekolah-t123.htm#2316

Latest topics
» How to grab the best coupon codes on the web?
Tue Apr 23, 2013 2:19 pm by lovelygirl

» How to find Coupon Codes with huge discount?
Fri Apr 19, 2013 4:33 pm by lovelygirl

» ASRAMA PUTERA TELAH DIROBOHKAN
Thu Sep 13, 2012 6:49 pm by anaseven

» Home Improvement Cast Meet again 12 Years After The show Ended
Sat Oct 08, 2011 11:59 am by lovelygirl

» One Tree Hill Entourage House MD --Discount dvd
Wed Aug 24, 2011 3:11 pm by then2011

» Tips On Conversation Starters
Mon Aug 15, 2011 11:18 am by lily

»  Nightmare Tan Lines! What to wear to avoid them.
Sat Aug 13, 2011 11:28 am by lily

»  Flawless Wedding Photography for Your Special Day
Fri Aug 12, 2011 11:25 am by lily

» Debt Ceiling? What Debt Ceiling?
Thu Aug 11, 2011 11:44 am by lily

December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Calendar Calendar

Poll

ATE ..KOMER...JOIN KER ..DINNER NI....

83% 83% [ 25 ]
3% 3% [ 1 ]
13% 13% [ 4 ]

Total Votes : 30


Pn Saadatul Adzima

View previous topic View next topic Go down

Pn Saadatul Adzima

Post by Aimran Aini on Sun Jul 05, 2009 10:52 am

Guru BM ni adalah salah seorang guru yang disenangi oleh pelajar-pelajar. Sentiasa manis muka bila mengajar. Seingat aku dia tak pernah marah-marah bila dalam kelas. Aku pernah beraya ke rumah beliau di Kg Bahagia beberapa kali.
Pernah berjumpa sekali di spa De Wajah kepunyaan beliau di Bandar Baru Teluk Intan, menghadap Rumah Rehat. Aku teman isteri aku buat facial kat situ. dia masih ramah dan mesra macam dulu. Cukup mudah mengingat anak-anak murid lama. Tahu khabar serba sedikit siapa di sana dan di sini. Dia dah menjadi pengetua masa tu di sebuah sekolah di Langkap. Mungkin sudah tukar sekolah tapi aku akan cuba cari untuk dihubungi.

Aimran Aini
PENGAWAS ASRAMA
PENGAWAS ASRAMA

Name : Aimran b. Mohamed Yasin Aini
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-07-01
Hometown Location : Kampung Banjar, Teluk Intan, Perak.
Current Location : Seri Manjung, Perak
Profession : Teacher
Posts : 71

Back to top Go down

Re: Pn Saadatul Adzima

Post by blackcanary on Mon Jul 06, 2009 9:53 am

Aimran Aini wrote:Guru BM ni adalah salah seorang guru yang disenangi oleh pelajar-pelajar. Sentiasa manis muka bila mengajar. Seingat aku dia tak pernah marah-marah bila dalam kelas. Aku pernah beraya ke rumah beliau di Kg Bahagia beberapa kali.
Pernah berjumpa sekali di spa De Wajah kepunyaan beliau di Bandar Baru Teluk Intan, menghadap Rumah Rehat. Aku teman isteri aku buat facial kat situ. dia masih ramah dan mesra macam dulu. Cukup mudah mengingat anak-anak murid lama. Tahu khabar serba sedikit siapa di sana dan di sini. Dia dah menjadi pengetua masa tu di sebuah sekolah di Langkap. Mungkin sudah tukar sekolah tapi aku akan cuba cari untuk dihubungi.

Guru bahasa kelas kita dulu aimran...lagi pun dia tinggal berdepan dgn lorong rumah aku kat kg bahagia..dia still ingat aku lagi rasanya

blackcanary
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : BADRUL HISHAM RAMLY
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kg. Bahagia
Current Location : Batu Caves,Rahman Putra @ Klang
Profession : cari duit
Posts : 225
Tahun SPM : apa benda ni...tumor aku tahulah

http://wwwblackcanary.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pn Saadatul Adzima

Post by adibahambali on Mon Jul 06, 2009 10:07 am

aku tak ingat la yg mana.... ada gambo tak???

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pn Saadatul Adzima

Post by Aimran Aini on Mon Jul 06, 2009 2:53 pm

Aku cuba la cari dlam diary Jpn Perak nama dia dalam senarai pengetua tapi takda. Mungkin dah bersara kot? Jadi kena tanya orang kampung Bahagia la. Bad, orang kg ko ni. Ada kat rumah tu lagi ke?

Aimran Aini
PENGAWAS ASRAMA
PENGAWAS ASRAMA

Name : Aimran b. Mohamed Yasin Aini
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-07-01
Hometown Location : Kampung Banjar, Teluk Intan, Perak.
Current Location : Seri Manjung, Perak
Profession : Teacher
Posts : 71

Back to top Go down

Re: Pn Saadatul Adzima

Post by mie mokhtar on Mon Jul 06, 2009 11:53 pm

Cikgu Saadatul adzima ye..memang pencen dah, pencen sebagai pengetua kanan di convent rasanya..cemerlang la tu di kalangan pengetua2..tapi wajah tetap maintain cun mcm dulu2 geng,maklum la tokei Spa...aku jumpa sblm pencen tu dia buat kursus kecantikan kat sek aku untuk cigu2 pompuan..muka dan body tak gaya umur 56..tapi belum ada menantu gi..sapa2 yang masih bujang leh la isi borang utk anak daranye... Razz Basketball

mie mokhtar
BUDAK BUDAK SEKOLAH
BUDAK BUDAK SEKOLAH

Name : Nahdzatul Akma Mohamad Mokhtar
Year SPM : 1992
Join date : 2009-07-01
Hometown Location : Kampung Gajah
Current Location : Teluk Intan
Profession : Teacher
Posts : 3

Back to top Go down

Re: Pn Saadatul Adzima

Post by miqhakim on Tue Jul 07, 2009 12:19 am

Mie, aku still bjg. Nk isi borang utk ank dara nko. Bkn skrang, 20 thn nanti, bila dia dh besar. Wakaka.....

miqhakim
BUDAK BUDAK SEKOLAH
BUDAK BUDAK SEKOLAH

Name : Mohd Nizam Sambas
Year SPM : 1992
Join date : 2009-06-28
Hometown Location : Sg Manik
Current Location : Taman Puncak Jalil
Profession : Transmission
Posts : 6

Back to top Go down

Re: Pn Saadatul Adzima

Post by Aimran Aini on Tue Jul 07, 2009 12:09 pm

mie mokhtar wrote:Cikgu Saadatul adzima ye..memang pencen dah, pencen sebagai pengetua kanan di convent rasanya..cemerlang la tu di kalangan pengetua2..tapi wajah tetap maintain cun mcm dulu2 geng,maklum la tokei Spa...aku jumpa sblm pencen tu dia buat kursus kecantikan kat sek aku untuk cigu2 pompuan..muka dan body tak gaya umur 56..tapi belum ada menantu gi..sapa2 yang masih bujang leh la isi borang utk anak daranye... Razz Basketball

Oh dah pencen ropanya. pengetua kanan ye? hebat dia. aku boleh ke gi sampai tu kot? let see, la ni 39, bersara 58, 19 tahun lagi. boleh tu! (doa) Very Happy

jadinye mie, dia ngurus De Wajah tu la sekarang ni ye? Boleh le bawak bini aku buat facial lagi kat situ lagi bila aku balik kampung ke teluk intan. Untung2 dapat nyembang degan dia lagi. Berguru (dan bergurau pun boleh lah0 dengan pengetua cemerlang.

Aimran Aini
PENGAWAS ASRAMA
PENGAWAS ASRAMA

Name : Aimran b. Mohamed Yasin Aini
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-07-01
Hometown Location : Kampung Banjar, Teluk Intan, Perak.
Current Location : Seri Manjung, Perak
Profession : Teacher
Posts : 71

Back to top Go down

Re: Pn Saadatul Adzima

Post by MR. OS on Wed Jul 08, 2009 10:40 pm

dibah..ko ni semua tak ingat..nanti aku cari gambor dia....
ari tu pn adaayah ckp....pn saadatul sekrg dah hebat bisnes dia...ada bukak agensi pelancongan gitu....




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Pn Saadatul Adzima

Post by Haryati on Wed Jul 22, 2009 11:54 pm

cikgu ni pun saya suka..dia ngajar sejarah masa form 5, yg bestnya dia ngajar tak nengok buku, dia ajar macam bercerita, sambil tu pusing satu kelas..kita semua terlopong la mendengornya, sambil2 tu tengok juga la baju dan tudung dia yg selalu matching. Cikgu Adaayah dan Saadatul Adzima memang pandai ngajor sejarah, saya dapat A2.
Tapi memang betul dia jarang marah student, pernah jumpa dia kat TI masa dah habis form 5, dia boleh ingat nama saya, skrg tak tau la..

Haryati
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : Haryati Mohamed Redzuan
Year SPM : 1992
Join date : 2009-05-20
Hometown Location : TI, KL
Current Location : Kota Bharu
Posts : 15

Back to top Go down

Re: Pn Saadatul Adzima

Post by BaktiHB on Thu Jul 23, 2009 4:56 pm

To erase the name of Pn Saadatul from the memory of mine, definitely impossible. The one who asked me to wash my face during her "lecture" in the Azizian's hall. BTW, thanks a lot and your effort to teach us is much appreciated. JZZK.

BaktiHB
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : BaktiHB
Year SPM : 1992
Join date : 2009-07-23
Hometown Location : TodyShop
Current Location : Newcastle
Profession : Not Specific
Posts : 14

Back to top Go down

Re: Pn Saadatul Adzima

Post by suteraputih on Tue Sep 01, 2009 3:22 am

Puan Saidatul Adzima.. ingat sangat. Dia mengajar sejarah masa form 4. Giler garang.. ajo sejarah. Penah satu kelas kena berdiri kat luar kelas sebab tak siap nota sejarah dia. Dengan saya sekali kena dok berdiri kat luar.. mana la tahu.. sbb x datang skolah. kena gak skali.. pehtu plak.. dia suka tanya2 soalan2 sejarah. cuak juga.. jenuh la menghafal.

Dia kawan abah saya.. selalu g meeting antara pengetua2 and guru2 kanan daerah perak.. cenggitu ler.

suteraputih
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : Nurul Akhmar
Year SPM : 1999
Join date : 2009-08-28
Hometown Location : Teluk Intan
Current Location : Bukit Jalil
Profession : System Engineer
Posts : 14

Back to top Go down

Re: Pn Saadatul Adzima

Post by blackcanary on Tue Sep 01, 2009 10:00 am

29hb Ogos ari tu balik Tk Intan...so ptg tu pinjam motor adik utk ke tk intan...lalu dpn umah cikgu Saadatul ni...pehhh..mmg dia antara cikgu yg kaya...kereta mercedes C200K (W203) ada, Hunydai Sonota dia still ada, dan ada 2 bijik kereta lagi...pehhhh..menjadi bisnes dia dia suaminya...tak sia-sia suaminya berhenti jadi cikgu dulu...

blackcanary
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : BADRUL HISHAM RAMLY
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kg. Bahagia
Current Location : Batu Caves,Rahman Putra @ Klang
Profession : cari duit
Posts : 225
Tahun SPM : apa benda ni...tumor aku tahulah

http://wwwblackcanary.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pn Saadatul Adzima

Post by MR. OS on Tue Sep 01, 2009 2:53 pm

bad ko pun tak lama lagi tu...
kemma....bapak kemma cikgu jugak ker..cikgu besau kut....ngajor mana dulu




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Pn Saadatul Adzima

Post by suteraputih on Tue Sep 01, 2009 9:33 pm

MR. OS wrote:bad ko pun tak lama lagi tu...
kemma....bapak kemma cikgu jugak ker..cikgu besau kut....ngajor mana dulu

Dulu abah ngajo kat SMK Sultan Azlan Shah, Cameron Highlands.. dlm tahun 1980 cenggitu ler. sbb saya lahir 1982.. kekeke.. pehtu move to Bandar Baru Bangi.

Banyak skolah abah ajar. Keep posting bila dia naik pangkat kan. Dulu abah mengajar kat Horley Methodist. Now dia dah jadi Penolong Kanan 1 di SMK Sungai Ranggam, Kota Setia.

Well.. saya satu kelas ngan anak cikgu ambia tu. Kamal Amzari classmate saya dulu.

suteraputih
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : Nurul Akhmar
Year SPM : 1999
Join date : 2009-08-28
Hometown Location : Teluk Intan
Current Location : Bukit Jalil
Profession : System Engineer
Posts : 14

Back to top Go down

Re: Pn Saadatul Adzima

Post by Sponsored content Today at 5:50 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum