PENGUNGUMAN PENTING

1. GRAND REUNION AZIZIAN 2010 - 1 MAY 2010. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-activities-f6/dinner-alumni-smsaa-teluk-intan-t141.htm

 

2. SUMBANGAN PENGHAWA DINGIN UNTUK SURAU SEKOLAH. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-news-announcement-f5/sumbangan-penghawa-dingin-di-surau-sekolah-t123.htm#2316

Latest topics
» How to grab the best coupon codes on the web?
Selamat berforum disini EmptyTue Apr 23, 2013 2:19 pm by lovelygirl

» How to find Coupon Codes with huge discount?
Selamat berforum disini EmptyFri Apr 19, 2013 4:33 pm by lovelygirl

» ASRAMA PUTERA TELAH DIROBOHKAN
Selamat berforum disini EmptyThu Sep 13, 2012 6:49 pm by anaseven

» Home Improvement Cast Meet again 12 Years After The show Ended
Selamat berforum disini EmptySat Oct 08, 2011 11:59 am by lovelygirl

» One Tree Hill Entourage House MD --Discount dvd
Selamat berforum disini EmptyWed Aug 24, 2011 3:11 pm by then2011

» Tips On Conversation Starters
Selamat berforum disini EmptyMon Aug 15, 2011 11:18 am by lily

»  Nightmare Tan Lines! What to wear to avoid them.
Selamat berforum disini EmptySat Aug 13, 2011 11:28 am by lily

»  Flawless Wedding Photography for Your Special Day
Selamat berforum disini EmptyFri Aug 12, 2011 11:25 am by lily

» Debt Ceiling? What Debt Ceiling?
Selamat berforum disini EmptyThu Aug 11, 2011 11:44 am by lily

July 2019
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Calendar Calendar

Poll

ATE ..KOMER...JOIN KER ..DINNER NI....

Selamat berforum disini I_vote_lcap83%Selamat berforum disini I_vote_rcap 83% [ 25 ]
Selamat berforum disini I_vote_lcap3%Selamat berforum disini I_vote_rcap 3% [ 1 ]
Selamat berforum disini I_vote_lcap13%Selamat berforum disini I_vote_rcap 13% [ 4 ]

Total Votes : 30


Selamat berforum disini

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

Go down

Selamat berforum disini Empty Selamat berforum disini

Post by MR. OS on Tue Jul 21, 2009 1:38 pm

Boleh la mulakan acara bersembang disini...


Selamat berforum disini Untitled

PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com
MR. OS
MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 49
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Selamat berforum disini Empty Re: Selamat berforum disini

Post by zakir on Sat Jul 25, 2009 11:17 am

amma'.......
zakir
zakir
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : zakir husin
Year SPM : 1987
Age : 49
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : batak rabit
Current Location : putrajaya
Profession : tanam pokok bawang
Posts : 33
Tahun SPM : ne ambek alagayireke ! romba-romba naller dey

Back to top Go down

Selamat berforum disini Empty Re: Selamat berforum disini

Post by kaysm on Wed Jul 29, 2009 4:30 pm

Zakir....hang tanam pokok bwg ke kat putrajaya tu...pasaran kat mane...
kaysm
kaysm
KADET POLIS
KADET POLIS

Name : Khairiah bt. Shah Minan
Year SPM : 1987
Age : 49
Join date : 2009-07-22
Hometown Location : Pdg. Tembak, Teluk Anson
Current Location : Shah Alam
Profession : Belajar tak pandai so jadi kuli je
Posts : 179

Back to top Go down

Selamat berforum disini Empty Re: Selamat berforum disini

Post by adibahambali on Mon Dec 21, 2009 1:37 pm

kay... mana ko ni, lama tak nampak... sihat ke? bz beno ke??
adibahambali
adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 49
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Selamat berforum disini Empty Re: Selamat berforum disini

Post by budak baik on Mon Dec 21, 2009 2:26 pm

adibahambali wrote:kay... mana ko ni, lama tak nampak... sihat ke? bz beno ke??

...kome ni tgglm timbul tgglm timbul tau2 dah kluo sorang lagi...kalo gitu mmg kome ni sibuk le kot kekdahnye......hwahwahwa
budak baik
budak baik
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Hamdan Hassan
Year SPM : 87
Age : 48
Join date : 2009-05-19
Hometown Location : SELABAK
Current Location : MELAKA
Profession : jaga lab kat MMU...
Posts : 639

Back to top Go down

Selamat berforum disini Empty Re: Selamat berforum disini

Post by adibahambali on Mon Dec 21, 2009 2:58 pm

ha'ah ler medan... aku ghase kan, ini le kekdahnye ye...
adibahambali
adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 49
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Selamat berforum disini Empty Re: Selamat berforum disini

Post by kaysm on Mon Dec 21, 2009 3:07 pm

budak baik wrote:
adibahambali wrote:kay... mana ko ni, lama tak nampak... sihat ke? bz beno ke??

...kome ni tgglm timbul tgglm timbul tau2 dah kluo sorang lagi...kalo gitu mmg kome ni sibuk le kot kekdahnye......hwahwahwa

memandai je ko nie ye...kalau ye pun itu namanya produktif...

sebenornya teman selalu mengikuti perkembangan korang semua tp teman ni dah tua ingatan tak kuat mcm si zul tu...kotnya byk mkn kepala ikan ...anyway teman tabik la kat zul ni...semua dia ingat lg...itu kotnya rambut dia tak leh tumbuh
kaysm
kaysm
KADET POLIS
KADET POLIS

Name : Khairiah bt. Shah Minan
Year SPM : 1987
Age : 49
Join date : 2009-07-22
Hometown Location : Pdg. Tembak, Teluk Anson
Current Location : Shah Alam
Profession : Belajar tak pandai so jadi kuli je
Posts : 179

Back to top Go down

Selamat berforum disini Empty Re: Selamat berforum disini

Post by adibahambali on Mon Dec 21, 2009 3:11 pm

haa... ada pun. lega aku tgk ko ada reply kat sini... medan tu lg aktif, 5 org dah... dia bukan sedo dgt tu kay...
adibahambali
adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 49
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Selamat berforum disini Empty Re: Selamat berforum disini

Post by kaysm on Mon Dec 21, 2009 3:17 pm

teman bkn nya apa dibah kdg2 nak join jugak tp tak tau nak nyampok kat mane...so follow je perkembangan uol

si medan tu mmg gitu tak sah kalau dia tak ngata teman
kaysm
kaysm
KADET POLIS
KADET POLIS

Name : Khairiah bt. Shah Minan
Year SPM : 1987
Age : 49
Join date : 2009-07-22
Hometown Location : Pdg. Tembak, Teluk Anson
Current Location : Shah Alam
Profession : Belajar tak pandai so jadi kuli je
Posts : 179

Back to top Go down

Selamat berforum disini Empty Re: Selamat berforum disini

Post by adibahambali on Mon Dec 21, 2009 3:26 pm

takpe... nyampuk je bila boleh ye...
adibahambali
adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 49
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Selamat berforum disini Empty Re: Selamat berforum disini

Post by budak baik on Mon Dec 21, 2009 3:40 pm

kaysm wrote:
budak baik wrote:
adibahambali wrote:kay... mana ko ni, lama tak nampak... sihat ke? bz beno ke??

...kome ni tgglm timbul tgglm timbul tau2 dah kluo sorang lagi...kalo gitu mmg kome ni sibuk le kot kekdahnye......hwahwahwa

memandai je ko nie ye...kalau ye pun itu namanya produktif...

sebenornya teman selalu mengikuti perkembangan korang semua tp teman ni dah tua ingatan tak kuat mcm si zul tu...kotnya byk mkn kepala ikan ...anyway teman tabik la kat zul ni...semua dia ingat lg...itu kotnya rambut dia tak leh tumbuh


...aku pantang tul kalo rambut kwn aku diperkotak katikkan....ehh nnt jap....aku baru terperasan la perkataan kotak katik tu mcm sesuai la kat dia...ehhh aku ni mengata dia ke...tu le kay aku ni bukan boleh org mulakan....menjadik2 le nasik tambah aku


....ammmpuunnnnnn tuan tanah ...tuan tanah ni mmg unik sbb dia juga pengumpul stem tegar yg aku rasa korang tak pernah terpikir utk jadikan hobi...gua saspek lu bro
budak baik
budak baik
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Hamdan Hassan
Year SPM : 87
Age : 48
Join date : 2009-05-19
Hometown Location : SELABAK
Current Location : MELAKA
Profession : jaga lab kat MMU...
Posts : 639

Back to top Go down

Selamat berforum disini Empty Re: Selamat berforum disini

Post by budak baik on Mon Dec 21, 2009 3:46 pm

...kome coti skolah pjg ni bejalan kemana...ce cite skit kot2 aku dpt idea....rasa mcm nak bejalan tp maleh nak plan2 sgt takot x jadi...tp jgn le kome bg tpt jln2 mcm PARIS ke MUMBAI ke PHUKET ke ...x mampu le teman
budak baik
budak baik
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Hamdan Hassan
Year SPM : 87
Age : 48
Join date : 2009-05-19
Hometown Location : SELABAK
Current Location : MELAKA
Profession : jaga lab kat MMU...
Posts : 639

Back to top Go down

Selamat berforum disini Empty Re: Selamat berforum disini

Post by kaysm on Mon Dec 21, 2009 3:52 pm

teman baru cuti minggu lepas tp tak gi mana2 sbb jadi bibik kat umah...bibik teman blk kpg seminggu ..ingat minggu ni nak jln2...seperti biasa teman mesti pegi penang...itu negeri wajib yg teman kena pegi setiap krismas
kaysm
kaysm
KADET POLIS
KADET POLIS

Name : Khairiah bt. Shah Minan
Year SPM : 1987
Age : 49
Join date : 2009-07-22
Hometown Location : Pdg. Tembak, Teluk Anson
Current Location : Shah Alam
Profession : Belajar tak pandai so jadi kuli je
Posts : 179

Back to top Go down

Selamat berforum disini Empty Re: Selamat berforum disini

Post by MR. OS on Mon Dec 21, 2009 3:56 pm

budak baik wrote:
kaysm wrote:
budak baik wrote:
adibahambali wrote:kay... mana ko ni, lama tak nampak... sihat ke? bz beno ke??

...kome ni tgglm timbul tgglm timbul tau2 dah kluo sorang lagi...kalo gitu mmg kome ni sibuk le kot kekdahnye......hwahwahwa

memandai je ko nie ye...kalau ye pun itu namanya produktif...

sebenornya teman selalu mengikuti perkembangan korang semua tp teman ni dah tua ingatan tak kuat mcm si zul tu...kotnya byk mkn kepala ikan ...anyway teman tabik la kat zul ni...semua dia ingat lg...itu kotnya rambut dia tak leh tumbuh

bukan rambut tak tumbuh kay....sajer teman canteh tak bagi tumbuh....hehehe...ala pelan pelan bykle miker boleh ingat tu...selalu selalu ler asuk kat sini

medan..bukan pengumpul stem...pengumpul ampul surat hari pertama...hehehe


...aku pantang tul kalo rambut kwn aku diperkotak katikkan....ehh nnt jap....aku baru terperasan la perkataan kotak katik tu mcm sesuai la kat dia...ehhh aku ni mengata dia ke...tu le kay aku ni bukan boleh org mulakan....menjadik2 le nasik tambah aku


....ammmpuunnnnnn tuan tanah ...tuan tanah ni mmg unik sbb dia juga pengumpul stem tegar yg aku rasa korang tak pernah terpikir utk jadikan hobi...gua saspek lu bro

bukan tak tumbuh kay...sajer teman bagi canteh..so tak bag tumbuh. ala kay..pelan pelan ingat ler tu...rajin rajin ler bersembang kat sini

medan...pengumpul ampul surat hari pertama...bukan kumpul stem...hehehe


Selamat berforum disini Untitled

PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com
MR. OS
MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 49
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Selamat berforum disini Empty Re: Selamat berforum disini

Post by adibahambali on Mon Dec 21, 2009 4:52 pm

huishh... kay, hebat tu nyambut krismas tiap2 taun kat penang... kalo jumpa hasanah, kim salam tau...
adibahambali
adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 49
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Selamat berforum disini Empty Re: Selamat berforum disini

Post by budak baik on Mon Dec 21, 2009 5:14 pm

adibahambali wrote:huishh... kay, hebat tu nyambut krismas tiap2 taun kat penang... kalo jumpa hasanah, kim salam tau...

....kay ape name hotel dak hasanah tu...kalo aku nak nginap separuh bayo bleh ke
budak baik
budak baik
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Hamdan Hassan
Year SPM : 87
Age : 48
Join date : 2009-05-19
Hometown Location : SELABAK
Current Location : MELAKA
Profession : jaga lab kat MMU...
Posts : 639

Back to top Go down

Selamat berforum disini Empty Re: Selamat berforum disini

Post by kaysm on Mon Dec 21, 2009 5:22 pm

gurney hotel,kat gurney drive....harga tu ko kena slow talk ngan dia...bisa diatur tp x lah 1/2 harga...kat sana org panggil dia linda
kaysm
kaysm
KADET POLIS
KADET POLIS

Name : Khairiah bt. Shah Minan
Year SPM : 1987
Age : 49
Join date : 2009-07-22
Hometown Location : Pdg. Tembak, Teluk Anson
Current Location : Shah Alam
Profession : Belajar tak pandai so jadi kuli je
Posts : 179

Back to top Go down

Selamat berforum disini Empty Re: Selamat berforum disini

Post by kaysm on Mon Dec 21, 2009 5:23 pm

adibahambali wrote:huishh... kay, hebat tu nyambut krismas tiap2 taun kat penang... kalo jumpa hasanah, kim salam tau...


insyallah...
kaysm
kaysm
KADET POLIS
KADET POLIS

Name : Khairiah bt. Shah Minan
Year SPM : 1987
Age : 49
Join date : 2009-07-22
Hometown Location : Pdg. Tembak, Teluk Anson
Current Location : Shah Alam
Profession : Belajar tak pandai so jadi kuli je
Posts : 179

Back to top Go down

Selamat berforum disini Empty Re: Selamat berforum disini

Post by budak baik on Tue Dec 22, 2009 11:32 am

dib..tolong le ajo kay masukkan gambo dia....lama beno aku tak nengok sedare aku ni...makin kembang ke mcm miss universe ke
budak baik
budak baik
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Hamdan Hassan
Year SPM : 87
Age : 48
Join date : 2009-05-19
Hometown Location : SELABAK
Current Location : MELAKA
Profession : jaga lab kat MMU...
Posts : 639

Back to top Go down

Selamat berforum disini Empty Re: Selamat berforum disini

Post by adibahambali on Tue Dec 22, 2009 11:37 am

zul udah bg tutorial dah kat dia semlm....
adibahambali
adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 49
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Selamat berforum disini Empty Re: Selamat berforum disini

Post by adibahambali on Tue Dec 22, 2009 11:39 am

aku ghase kan sure dia ni masih maintain lagi... dulu pun dah mcm miss universe...
adibahambali
adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 49
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Selamat berforum disini Empty Re: Selamat berforum disini

Post by budak baik on Tue Dec 22, 2009 11:45 am

adibahambali wrote:aku ghase kan sure dia ni masih maintain lagi... dulu pun dah mcm miss universe...

..maintain xpe ...jgn under maintenance sudah....maklum la org sng ati sambut krismas pun kat penang....lain le aku ngk krismas kat kampung portugis je dgn grago
budak baik
budak baik
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Hamdan Hassan
Year SPM : 87
Age : 48
Join date : 2009-05-19
Hometown Location : SELABAK
Current Location : MELAKA
Profession : jaga lab kat MMU...
Posts : 639

Back to top Go down

Selamat berforum disini Empty Re: Selamat berforum disini

Post by adibahambali on Tue Dec 22, 2009 11:58 am

lagi best tu.. ngan gerago lagi la meriah... bleh ghase cam obersea... ha...
adibahambali
adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 49
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Selamat berforum disini Empty Re: Selamat berforum disini

Post by kaysm on Tue Dec 22, 2009 5:02 pm

budak baik wrote:
adibahambali wrote:aku ghase kan sure dia ni masih maintain lagi... dulu pun dah mcm miss universe...

..maintain xpe ...jgn under maintenance sudah....maklum la org sng ati sambut krismas pun kat penang....lain le aku ngk krismas kat kampung portugis je dgn grago

wah...wah...wah...bkn main lg ko ye...itu sbb teman tak nak tarok gambor..byk betui pengkritik...tak jadi la nak letak gambor...ada rezeki tgk live.... heheheh
kaysm
kaysm
KADET POLIS
KADET POLIS

Name : Khairiah bt. Shah Minan
Year SPM : 1987
Age : 49
Join date : 2009-07-22
Hometown Location : Pdg. Tembak, Teluk Anson
Current Location : Shah Alam
Profession : Belajar tak pandai so jadi kuli je
Posts : 179

Back to top Go down

Selamat berforum disini Empty Re: Selamat berforum disini

Post by kaysm on Tue Dec 22, 2009 5:04 pm

adibahambali wrote:aku ghase kan sure dia ni masih maintain lagi... dulu pun dah mcm miss universe...


idak le mcm tu dibah...teman tgk dibah maintain je mcm dulu...apa rahsia..kita ni tak tau lah nak kurus mcmana...
kaysm
kaysm
KADET POLIS
KADET POLIS

Name : Khairiah bt. Shah Minan
Year SPM : 1987
Age : 49
Join date : 2009-07-22
Hometown Location : Pdg. Tembak, Teluk Anson
Current Location : Shah Alam
Profession : Belajar tak pandai so jadi kuli je
Posts : 179

Back to top Go down

Selamat berforum disini Empty Re: Selamat berforum disini

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum