PENGUNGUMAN PENTING

1. GRAND REUNION AZIZIAN 2010 - 1 MAY 2010. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-activities-f6/dinner-alumni-smsaa-teluk-intan-t141.htm

 

2. SUMBANGAN PENGHAWA DINGIN UNTUK SURAU SEKOLAH. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-news-announcement-f5/sumbangan-penghawa-dingin-di-surau-sekolah-t123.htm#2316

Latest topics
» How to grab the best coupon codes on the web?
Tue Apr 23, 2013 2:19 pm by lovelygirl

» How to find Coupon Codes with huge discount?
Fri Apr 19, 2013 4:33 pm by lovelygirl

» ASRAMA PUTERA TELAH DIROBOHKAN
Thu Sep 13, 2012 6:49 pm by anaseven

» Home Improvement Cast Meet again 12 Years After The show Ended
Sat Oct 08, 2011 11:59 am by lovelygirl

» One Tree Hill Entourage House MD --Discount dvd
Wed Aug 24, 2011 3:11 pm by then2011

» Tips On Conversation Starters
Mon Aug 15, 2011 11:18 am by lily

»  Nightmare Tan Lines! What to wear to avoid them.
Sat Aug 13, 2011 11:28 am by lily

»  Flawless Wedding Photography for Your Special Day
Fri Aug 12, 2011 11:25 am by lily

» Debt Ceiling? What Debt Ceiling?
Thu Aug 11, 2011 11:44 am by lily

December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Calendar Calendar

Poll

ATE ..KOMER...JOIN KER ..DINNER NI....

83% 83% [ 25 ]
3% 3% [ 1 ]
13% 13% [ 4 ]

Total Votes : 30


TAHNIAH KEJAYAAN MALAM SIREH PULANG KE GANGANG

View previous topic View next topic Go down

TAHNIAH KEJAYAAN MALAM SIREH PULANG KE GANGANG

Post by Nor Akmar on Mon May 03, 2010 12:18 am

AsSalam.

Sekalung tahniah dan penghargaan atas kejayaan menganjurkan Malam Sireh Pulang Ke Gangang. A big applause to the organising commitee.
Marilah kita sama2 bersyukur kerana kita telah berjaya mengadakan majlis tersebut semalam yang boleh dikatakan berjaya dan membanggakan.

Perlu kita rakamkan penghargaan kepada Pengetua SMKSAA yang telah memberikan sokongan bagi menjayakan majlis malam tadi. Tidak lupa juga sekalung penghargaan kepada adik2 SMKSAA yg telah mempersembahkan bakat dan kebolehan mereka.

Tentunya ramai yg pulang bersama kenangan yg indah dan ramai juga yg kehilangan suara hari ini. Ada yang sambung bersembang sampai ke pagi.
Terharu bertemu dgn para guru yg pernah mendidik kita. Mereka masih seperti dulu penuh berdedikasi. Terima kasih kepada para guru. Jasamu tetap dikenang sehingga ke akhir hayat

Walau apapun majlis semalam menjadi titik tolak untuk kita terus menubuhkan secara rasmi Alumni Azizian dan dgn adanya platform rasmi ini nanti, kita sama2 dapat menyumbangkan bakti demi memajukan sekolah yang tercinta ini.

Sebagai cadangan:
1. Kita perlu adakan post-mortem supaya kita dapat terus memperbaiki perancangan kita
2. Kita perlu mengumpulkan senarai bidang yg diceburi oleh ex-Azizian supaya kita mudah untuk mengenal pasti sokongan yg kita perlukan nanti disamping ianya boleh dijadikan satu rujukan tentang kejayaan warga Azizian dalam karier masing-masing.

Akhir kalam-Tahniah sekali lagi terutamanya kepada adik Zul kita yg menjadi penggerak utama.
Wassalam.

p/s rugi besar sape tak datang semalam.

Nor Akmar
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : Nor Akmar Shah Minan
Year SPM : 1984
Age : 48
Join date : 2009-06-03
Hometown Location : Padang Tembak, TI
Current Location : Sek 13 Shah Alam
Profession : Orang suruhan
Posts : 20
Tahun SPM : 1984

Back to top Go down

Re: TAHNIAH KEJAYAAN MALAM SIREH PULANG KE GANGANG

Post by MrMostain on Mon May 03, 2010 10:05 am

Ucapan awal..Jazakallah Khairan Kathira....Tahniah dan Syabas...Jutaan terima kasih kerana mengembalikan nostalgia lama ..Jutaan terima kasih pada semua warga committee yg SUPERB....panjang list ..so, saya dengan rendah hati merakamkan jutaan terima kasih tak terhingga atas kejayaan majlis ini.Semoga semua di panjangkan umur dan mendapat limpahan rezeki dari Allah swt. Semoga berjumpa lagi di lain waktu.....all of you are EXCEPTIONALLY SUPERB guys...

MrMostain
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : Mohd Mostain Hj Mohd Hojiali
Year SPM : 1985
Join date : 2010-03-20
Hometown Location : Hutan Melintang, Perak
Current Location : Shah Alam, City Centre
Profession : Keroje Kecik-kecik
Posts : 14
Tahun SPM : Teman le budok hostel tu tahun 81-83...dah roboh?? dah jadi ground zero???waaa.....

Back to top Go down

Re: TAHNIAH KEJAYAAN MALAM SIREH PULANG KE GANGANG

Post by aksara on Mon May 03, 2010 11:32 am

best2.. w/pown.. batch sayer x ramai.. tp terubat gak rindu dgn jumlah semeja yg ader tuh.... mkn pown x lalu sgt.. coz asyik nk borak2 jer.. (air bandung d best)

cuma, suasana x trkawal sbb trlampau ramai, sume dh lupe diri, smpai stage pown x pandang.. hehehe.. niwey.. bleh diperbaiki lagi.. apepown.. time kasih byk2 buat semua j/kuasa.. sbb tanpa gerakan anda.. sireh xkkan pulang ke gagang.. ..

syabas & tahniah.

aksara
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : SARAH BINTI HARIS
Year SPM : 1999
Join date : 2009-07-15
Hometown Location : TMN PELANGI JLN PADANG TEMBAK TELUK INTAN PERAK
Current Location : KAJANG SELANGOR
Profession : PA
Posts : 22

Back to top Go down

Re: TAHNIAH KEJAYAAN MALAM SIREH PULANG KE GANGANG

Post by blackcanary on Mon May 03, 2010 12:25 pm

ucapan terima kasih kepada semua yg hadir...terutama cikgu cikgu yg dah lama tak jumpa...dan yg masih ingat kepada saya.....
kepada batch tahun 84, 79, 85, 86 yg masih ingat saya (sbb kebanyakkan nya anak murid arwah bapak kat sekolah rendah dulu)....
Tapi kecian kat sani (batch 85) yg tak sempat berjumpa cikgu Rosli...

blackcanary
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : BADRUL HISHAM RAMLY
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kg. Bahagia
Current Location : Batu Caves,Rahman Putra @ Klang
Profession : cari duit
Posts : 225
Tahun SPM : apa benda ni...tumor aku tahulah

http://wwwblackcanary.blogspot.com

Back to top Go down

Re: TAHNIAH KEJAYAAN MALAM SIREH PULANG KE GANGANG

Post by The White Wasp on Mon May 03, 2010 1:04 pm

Rasanya yang paling kena ucap tahniah ialah pada kawan kita tu...Mr Os. Kalau takde dia memang tak jalan la semua ni...dari idea, sampai ke forum, sampai ke reunion...tahniah Zul n tq. Tapi sekarang belum masa utk berehat lagi...Alumni ni tentu kena didaftar secara sah dan tak salah aku tahun depan sekolah kita 60 tahun...anyways...Zul u're the man!

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: TAHNIAH KEJAYAAN MALAM SIREH PULANG KE GANGANG

Post by blackcanary on Mon May 03, 2010 2:02 pm

The White Wasp wrote:Rasanya yang paling kena ucap tahniah ialah pada kawan kita tu...Mr Os. Kalau takde dia memang tak jalan la semua ni...dari idea, sampai ke forum, sampai ke reunion...tahniah Zul n tq. Tapi sekarang belum masa utk berehat lagi...Alumni ni tentu kena didaftar secara sah dan tak salah aku tahun depan sekolah kita 60 tahun...anyways...Zul u're the man!

zal..kena buat sesuatu utk zul ni....lagu latar belakangnya..lagu yg tgh top tu..No Body...

blackcanary
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : BADRUL HISHAM RAMLY
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kg. Bahagia
Current Location : Batu Caves,Rahman Putra @ Klang
Profession : cari duit
Posts : 225
Tahun SPM : apa benda ni...tumor aku tahulah

http://wwwblackcanary.blogspot.com

Back to top Go down

Re: TAHNIAH KEJAYAAN MALAM SIREH PULANG KE GANGANG

Post by adibahambali on Mon May 03, 2010 2:43 pm

BIG hug to zul... eh.. tak leh tak leh... nanti dia pengsan tergolek2...

BIG applause to zul... not forgetting ajk lain yg tlg dr pg sampai ke pg 1hb tu.. sori tak ingat nama kakak2 n abang2 n adik2 yg bz cam nak wat kenduri kawin pg tu... best2... n sgt seronok dpt jumpa uol semua... will be in my diary of life forever...

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: TAHNIAH KEJAYAAN MALAM SIREH PULANG KE GANGANG

Post by The White Wasp on Mon May 03, 2010 3:15 pm

adibahambali wrote:BIG hug to zul... eh.. tak leh tak leh... nanti dia pengsan tergolek2...

BIG applause to zul... not forgetting ajk lain yg tlg dr pg sampai ke pg 1hb tu.. sori tak ingat nama kakak2 n abang2 n adik2 yg bz cam nak wat kenduri kawin pg tu... best2... n sgt seronok dpt jumpa uol semua... will be in my diary of life forever...
Aha...setuju AJK lain yang bertugas pun.... *tepuk-tepuk* TQ....

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: TAHNIAH KEJAYAAN MALAM SIREH PULANG KE GANGANG

Post by MR. OS on Mon May 03, 2010 3:42 pm

blackcanary wrote:
The White Wasp wrote:Rasanya yang paling kena ucap tahniah ialah pada kawan kita tu...Mr Os. Kalau takde dia memang tak jalan la semua ni...dari idea, sampai ke forum, sampai ke reunion...tahniah Zul n tq. Tapi sekarang belum masa utk berehat lagi...Alumni ni tentu kena didaftar secara sah dan tak salah aku tahun depan sekolah kita 60 tahun...anyways...Zul u're the man!

zal..kena buat sesuatu utk zul ni....lagu latar belakangnya..lagu yg tgh top tu..No Body...

Jangan ko letak clip NO BODY pondan Siam tu cukup......hahahha

ANYWAY THX FOR THE APPRECIATION....PADA AKU....KALAU TAK DER SUPPORT DR KORANG SEMUA PUN...AKU TAK MAMPU UNTUK JALANKAN PROGRAM....AKU CUMA MENGGERAKKAN JER...DAN DIBANTU OLEH KORANG SEMUA....BIG APPLAUSE JUGAK ADA KOME YG BANTU AKU....HILANG LETIH AKU BILA TGK KOME SEMUA MEMBANTU DAN MENOLONG MELANCARKAN PROGRAM





PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: TAHNIAH KEJAYAAN MALAM SIREH PULANG KE GANGANG

Post by The White Wasp on Mon May 03, 2010 3:46 pm

Letih? Hmm...kalau kat sini boleh le ko gi urut kat klinik si Bad....special tu...

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: TAHNIAH KEJAYAAN MALAM SIREH PULANG KE GANGANG

Post by kaysm on Mon May 03, 2010 4:41 pm

Anyway, kita tabik kat zul sbb dia serba blh...tq kpd semua yg menjayakan mlm tu...

sungguh gembira kerana dpt berjumpa semula kwn2 lama yg mana kita tak jangka akan bertemu semula...tq to all my friends...

kaysm
KADET POLIS
KADET POLIS

Name : Khairiah bt. Shah Minan
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-07-22
Hometown Location : Pdg. Tembak, Teluk Anson
Current Location : Shah Alam
Profession : Belajar tak pandai so jadi kuli je
Posts : 179

Back to top Go down

Re: TAHNIAH KEJAYAAN MALAM SIREH PULANG KE GANGANG

Post by blackcanary on Mon May 03, 2010 4:47 pm

kaysm wrote:Anyway, kita tabik kat zul sbb dia serba blh...tq kpd semua yg menjayakan mlm tu...

sungguh gembira kerana dpt berjumpa semula kwn2 lama yg mana kita tak jangka akan bertemu semula...tq to all my friends...

HORMATTTTTT......HORMAT DIRAJA...HORRRRRRMAT.....

rasa sekejap aje kita dpt jumpa...tapi ia sesuatu yg amat menyeronokkan...

blackcanary
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : BADRUL HISHAM RAMLY
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kg. Bahagia
Current Location : Batu Caves,Rahman Putra @ Klang
Profession : cari duit
Posts : 225
Tahun SPM : apa benda ni...tumor aku tahulah

http://wwwblackcanary.blogspot.com

Back to top Go down

Re: TAHNIAH KEJAYAAN MALAM SIREH PULANG KE GANGANG

Post by SS398 on Tue May 04, 2010 11:01 am

Teman antara orang yang rugi itu. ;-(

Apapun sekalung tahniah pada Zul dan lelain yang menjayakan majlis ini.

SS398
PENGAWAS ASRAMA
PENGAWAS ASRAMA

Name : Azman
Year SPM : 1981
Age : 52
Join date : 2009-05-20
Hometown Location : Bt Jelutong, Shah Alam.
Posts : 60

Back to top Go down

Re: TAHNIAH KEJAYAAN MALAM SIREH PULANG KE GANGANG

Post by Aby on Tue May 04, 2010 12:51 pm

Tahniah buat semua yg telah bertungkus lumus menganjurkan Malam Sireh Pulang ke Gagang tempohari esp to Mr Os.Juga kpd Hj Jabar yg katanya akaunnya jadi mcm Pak Man Telo.Mesti byk duit lebih tu!!!Walaupun yg dtg terlebih ramai dr yg dijangkakan,namun nmpk cool jer.Good job organiser!X sangka masih ramai jugak yg kenal diri ini.Cikgu2pun rupanya masih ingat lg kat anak murid kesayangannya ni.Tp terkilan sbb x dpt bersembang dgn Cikgu Zainal Abidin(PPD) sbb x tau plak dia nk balik awal.Ada sesape kat cni yg ada contact no Hanizah Ali (batch 85) x? Klu ada,bley tlg email ke abykamal66@yahoo.com.Tq

Aby
BUDAK BUDAK SEKOLAH
BUDAK BUDAK SEKOLAH

Name : Faizatul-Akmal Md Mukhtar
Year SPM : 1983
Join date : 2010-05-04
Hometown Location : Tmn Seri Setia,T Intan
Current Location : Bdr Menjalara,KL
Profession : Dah pencen
Posts : 1
Tahun SPM : SPM 83 di SM Teknik,Ipoh tp rasanya ramai lg kawan2 disini

Back to top Go down

Re: TAHNIAH KEJAYAAN MALAM SIREH PULANG KE GANGANG

Post by Lailadewi on Fri May 07, 2010 7:05 am

Sekalung TAHNIAH buat penganjur dan semua AJK Malam Sireh Pulang Ke Gagang king

Rugi rasanya tak dapat hadir Crying or Very sad

Lailadewi
BUDAK BUDAK SEKOLAH
BUDAK BUDAK SEKOLAH

Name : Lailadewi Abdul Malek
Year SPM : 1991
Join date : 2009-09-23
Hometown Location : Taman Jaya, Teluk Intan
Current Location : Negeri Pasir Berdengung
Profession : Minister of Home Affairs
Posts : 9
Tahun SPM : 1991

Back to top Go down

Re: TAHNIAH KEJAYAAN MALAM SIREH PULANG KE GANGANG

Post by MrMostain on Sat May 22, 2010 12:25 pm

Aby wrote:Tahniah buat semua yg telah bertungkus lumus menganjurkan Malam Sireh Pulang ke Gagang tempohari esp to Mr Os.Juga kpd Hj Jabar yg katanya akaunnya jadi mcm Pak Man Telo.Mesti byk duit lebih tu!!!Walaupun yg dtg terlebih ramai dr yg dijangkakan,namun nmpk cool jer.Good job organiser!X sangka masih ramai jugak yg kenal diri ini.Cikgu2pun rupanya masih ingat lg kat anak murid kesayangannya ni.Tp terkilan sbb x dpt bersembang dgn Cikgu Zainal Abidin(PPD) sbb x tau plak dia nk balik awal.Ada sesape kat cni yg ada contact no Hanizah Ali (batch 85) x? Klu ada,bley tlg email ke abykamal66@yahoo.com.Tq

Just gi facebook under Hanizah Ali.....semua geng 85 mostly berdengung,kutuk,tembak,pepah,sesah etc kat situ....termasuk le teman...

MrMostain
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : Mohd Mostain Hj Mohd Hojiali
Year SPM : 1985
Join date : 2010-03-20
Hometown Location : Hutan Melintang, Perak
Current Location : Shah Alam, City Centre
Profession : Keroje Kecik-kecik
Posts : 14
Tahun SPM : Teman le budok hostel tu tahun 81-83...dah roboh?? dah jadi ground zero???waaa.....

Back to top Go down

Re: TAHNIAH KEJAYAAN MALAM SIREH PULANG KE GANGANG

Post by MrMostain on Sat May 22, 2010 12:31 pm

Lailadewi wrote:Sekalung TAHNIAH buat penganjur dan semua AJK Malam Sireh Pulang Ke Gagang king

Rugi rasanya tak dapat hadir Crying or Very sad

Yong..duit bile-bile buleh carikkkk.....nostalgia tu x boleh beli dgn status,duit,mase..etc..invaluable...!!!! tu le mase nak jumpe kwn..mintak halal makan minum..sok sok..plup..suis nyawa tertutup , kena petik dek Malaikatul Maut kan rugi...he..he...jumpa member ..bravoooooooo...yihaaaaa....tapi sape yg x leh gi....

MrMostain
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : Mohd Mostain Hj Mohd Hojiali
Year SPM : 1985
Join date : 2010-03-20
Hometown Location : Hutan Melintang, Perak
Current Location : Shah Alam, City Centre
Profession : Keroje Kecik-kecik
Posts : 14
Tahun SPM : Teman le budok hostel tu tahun 81-83...dah roboh?? dah jadi ground zero???waaa.....

Back to top Go down

Re: TAHNIAH KEJAYAAN MALAM SIREH PULANG KE GANGANG

Post by Lailadewi on Sat May 22, 2010 1:40 pm

Yeop, rasanya none of my batch members were there and I don't really know the seniors and the juniors. Keney pun seketui dua je. Maklum le kita ni tak ektip masa skolah. Cuma terkilan sebab tak dapat join/jumpa cikgu-cikgu je. Dah lama cari Cikgu Rosli and dengar dia kat N9. (tak pe... dah sms dia pun masa Hari Guru )

Tak de rezeki kali ni

Lailadewi
BUDAK BUDAK SEKOLAH
BUDAK BUDAK SEKOLAH

Name : Lailadewi Abdul Malek
Year SPM : 1991
Join date : 2009-09-23
Hometown Location : Taman Jaya, Teluk Intan
Current Location : Negeri Pasir Berdengung
Profession : Minister of Home Affairs
Posts : 9
Tahun SPM : 1991

Back to top Go down

Re: TAHNIAH KEJAYAAN MALAM SIREH PULANG KE GANGANG

Post by Lailadewi on Sat May 22, 2010 1:41 pm

Eh... chup. Husmiza ada! Dia AJK dinner kan?

Lailadewi
BUDAK BUDAK SEKOLAH
BUDAK BUDAK SEKOLAH

Name : Lailadewi Abdul Malek
Year SPM : 1991
Join date : 2009-09-23
Hometown Location : Taman Jaya, Teluk Intan
Current Location : Negeri Pasir Berdengung
Profession : Minister of Home Affairs
Posts : 9
Tahun SPM : 1991

Back to top Go down

Re: TAHNIAH KEJAYAAN MALAM SIREH PULANG KE GANGANG

Post by Sponsored content Today at 1:57 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum