PENGUNGUMAN PENTING

1. GRAND REUNION AZIZIAN 2010 - 1 MAY 2010. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-activities-f6/dinner-alumni-smsaa-teluk-intan-t141.htm

 

2. SUMBANGAN PENGHAWA DINGIN UNTUK SURAU SEKOLAH. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-news-announcement-f5/sumbangan-penghawa-dingin-di-surau-sekolah-t123.htm#2316

Latest topics
» How to grab the best coupon codes on the web?
Tue Apr 23, 2013 2:19 pm by lovelygirl

» How to find Coupon Codes with huge discount?
Fri Apr 19, 2013 4:33 pm by lovelygirl

» ASRAMA PUTERA TELAH DIROBOHKAN
Thu Sep 13, 2012 6:49 pm by anaseven

» Home Improvement Cast Meet again 12 Years After The show Ended
Sat Oct 08, 2011 11:59 am by lovelygirl

» One Tree Hill Entourage House MD --Discount dvd
Wed Aug 24, 2011 3:11 pm by then2011

» Tips On Conversation Starters
Mon Aug 15, 2011 11:18 am by lily

»  Nightmare Tan Lines! What to wear to avoid them.
Sat Aug 13, 2011 11:28 am by lily

»  Flawless Wedding Photography for Your Special Day
Fri Aug 12, 2011 11:25 am by lily

» Debt Ceiling? What Debt Ceiling?
Thu Aug 11, 2011 11:44 am by lily

December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Calendar Calendar

Poll

ATE ..KOMER...JOIN KER ..DINNER NI....

83% 83% [ 25 ]
3% 3% [ 1 ]
13% 13% [ 4 ]

Total Votes : 30


Gambor gambor bangunan sekolah

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Gambor gambor bangunan sekolah

Post by MR. OS on Mon May 25, 2009 1:33 pm

SS398 wrote:Depan library ni badminton court kan ?

haaa betui tu..depan library ada badminton court dimana kita main badminton dan sepak takraw ...pun ada koperasi

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Gambor gambor bangunan sekolah

Post by The White Wasp on Tue May 26, 2009 11:06 am

Kat dalam kooperasi tu ramai budak suka menyorok

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Gambor gambor bangunan sekolah

Post by SS398 on Fri May 29, 2009 9:08 am

Gambar kantin takde ? Maza zaman korang sapa yang operate kantin SMSAA ni ? Nyonya tu juga ke ?

SS398
PENGAWAS ASRAMA
PENGAWAS ASRAMA

Name : Azman
Year SPM : 1981
Age : 52
Join date : 2009-05-20
Hometown Location : Bt Jelutong, Shah Alam.
Posts : 60

Back to top Go down

Re: Gambor gambor bangunan sekolah

Post by MR. OS on Fri May 29, 2009 2:01 pm

SS398 wrote:Gambar kantin takde ? Maza zaman korang sapa yang operate kantin SMSAA ni ? Nyonya tu juga ke ?

gambor kantin kita dulu tak der sebab sekarang ni kantin sekolah dah tuar kat tempat kantin raja muda yg lama..tepi toilet tu

masa kami batch 1983-1987..nyonya tu masih jaga kantin..sampai kita org form 3 kalau tak silap....tp mee rebus dia tetap menjadi pojaan..sampai skrg teringat lagi mee rebus dia tu

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Gambor gambor bangunan sekolah

Post by SS398 on Fri May 29, 2009 4:23 pm

Memang mi rebus dia kelasss.

Ni nak cerita pasal nyonya tu. Ada satu hari tu saya pergi function satu Company ni nak listing di BSKL. Ramai le tetamu datang dan di meja utama tu ada le tuan punya syarikat tu duduk menghadap para hadirin. Press pun ada.

Tetiba di kalangan para hadirin tu ternampak satu muka pempuan Cina yang amat familiar. Nak tegur takut salah orang. Tapi dia juga nampak saya, senyum dan terus tanya "ko dulu budak Sultan ye?"

Saat dia bertanya itu teruslah saya teringat yg dia itu ialah nyonya kantin tu. Bahasa Melayu nya masih fasih macam tu juga.

Saya pun tanya apa dia buat di KL dan apa dia buat dalam dewan tu sebab itu corporate function le kononnya.

Selamba je dia jawab sambil tunjuk pada tuan punya syarikat yg nak listing tu, "Tu ha anak saya .." katanya.

Maknanya anak nyonya tu dah jutawan le sekarang dan nyonya ni pun mesti dah kaya raya juga sekarang. Smile

SS398
PENGAWAS ASRAMA
PENGAWAS ASRAMA

Name : Azman
Year SPM : 1981
Age : 52
Join date : 2009-05-20
Hometown Location : Bt Jelutong, Shah Alam.
Posts : 60

Back to top Go down

Re: Gambor gambor bangunan sekolah

Post by MR. OS on Fri May 29, 2009 10:10 pm

SS398 wrote:Memang mi rebus dia kelasss.

Ni nak cerita pasal nyonya tu. Ada satu hari tu saya pergi function satu Company ni nak listing di BSKL. Ramai le tetamu datang dan di meja utama tu ada le tuan punya syarikat tu duduk menghadap para hadirin. Press pun ada.

Tetiba di kalangan para hadirin tu ternampak satu muka pempuan Cina yang amat familiar. Nak tegur takut salah orang. Tapi dia juga nampak saya, senyum dan terus tanya "ko dulu budak Sultan ye?"

Saat dia bertanya itu teruslah saya teringat yg dia itu ialah nyonya kantin tu. Bahasa Melayu nya masih fasih macam tu juga.

Saya pun tanya apa dia buat di KL dan apa dia buat dalam dewan tu sebab itu corporate function le kononnya.

Selamba je dia jawab sambil tunjuk pada tuan punya syarikat yg nak listing tu, "Tu ha anak saya .." katanya.

Maknanya anak nyonya tu dah jutawan le sekarang dan nyonya ni pun mesti dah kaya raya juga sekarang. Smile


waahhh..mesti ko ni mmg regular custoer dia ...makn me rebus dia sampai 5 mangkuk....sampai dia ingat lagi muka tu..hehehe...

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Gambor gambor bangunan sekolah

Post by blackcanary on Mon Jun 01, 2009 11:42 am

MR. OS wrote:
SS398 wrote:Memang mi rebus dia kelasss.

Ni nak cerita pasal nyonya tu. Ada satu hari tu saya pergi function satu Company ni nak listing di BSKL. Ramai le tetamu datang dan di meja utama tu ada le tuan punya syarikat tu duduk menghadap para hadirin. Press pun ada.

Tetiba di kalangan para hadirin tu ternampak satu muka pempuan Cina yang amat familiar. Nak tegur takut salah orang. Tapi dia juga nampak saya, senyum dan terus tanya "ko dulu budak Sultan ye?"

Saat dia bertanya itu teruslah saya teringat yg dia itu ialah nyonya kantin tu. Bahasa Melayu nya masih fasih macam tu juga.

Saya pun tanya apa dia buat di KL dan apa dia buat dalam dewan tu sebab itu corporate function le kononnya.

Selamba je dia jawab sambil tunjuk pada tuan punya syarikat yg nak listing tu, "Tu ha anak saya .." katanya.

Maknanya anak nyonya tu dah jutawan le sekarang dan nyonya ni pun mesti dah kaya raya juga sekarang. Smile


waahhh..mesti ko ni mmg regular custoer dia ...makn me rebus dia sampai 5 mangkuk....sampai dia ingat lagi muka tu..hehehe...

biak sungguh kau zul..berbaik sangka...kalau aku mesti ingat jenis yg bawak mangkuk mee aje...lepas tu tunggu kekawan punya kuah...kahkahkah....

blackcanary
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : BADRUL HISHAM RAMLY
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kg. Bahagia
Current Location : Batu Caves,Rahman Putra @ Klang
Profession : cari duit
Posts : 225
Tahun SPM : apa benda ni...tumor aku tahulah

http://wwwblackcanary.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Gambor gambor bangunan sekolah

Post by zakir on Mon Jun 01, 2009 12:46 pm

kalu ler pokok tu,pokok mangga ker...pokok durian ker...boleh kita makan buahnyer...apaler ko bad...suruh tanam pokok tak der buah

zakir
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : zakir husin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : batak rabit
Current Location : putrajaya
Profession : tanam pokok bawang
Posts : 33
Tahun SPM : ne ambek alagayireke ! romba-romba naller dey

Back to top Go down

Re: Gambor gambor bangunan sekolah

Post by zakir on Mon Jun 01, 2009 12:54 pm

aku teringat gak aku kena buli ngan ko & arwah amir.Ader ker patut ko berdua gantung basikal aku kat tiang parking basikal.

zakir
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : zakir husin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : batak rabit
Current Location : putrajaya
Profession : tanam pokok bawang
Posts : 33
Tahun SPM : ne ambek alagayireke ! romba-romba naller dey

Back to top Go down

Re: Gambor gambor bangunan sekolah

Post by blackcanary on Tue Jun 02, 2009 9:54 am

zakir wrote:aku teringat gak aku kena buli ngan ko & arwah amir.Ader ker patut ko berdua gantung basikal aku kat tiang parking basikal.

kahkahkah...aku dengan arwah amir nak pecah perut gelak masa tu...kalau tak salah aku time tu kamu baru beli basikal racing kan...

blackcanary
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : BADRUL HISHAM RAMLY
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kg. Bahagia
Current Location : Batu Caves,Rahman Putra @ Klang
Profession : cari duit
Posts : 225
Tahun SPM : apa benda ni...tumor aku tahulah

http://wwwblackcanary.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Gambor gambor bangunan sekolah

Post by MR. OS on Tue Jun 02, 2009 10:24 am

blackcanary wrote:
zakir wrote:aku teringat gak aku kena buli ngan ko & arwah amir.Ader ker patut ko berdua gantung basikal aku kat tiang parking basikal.

kahkahkah...aku dengan arwah amir nak pecah perut gelak masa tu...kalau tak salah aku time tu kamu baru beli basikal racing kan...

teringat aku ,at rwah amir..nanti la..aku ad simpan gambor yg ada gambor dia

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Gambor gambor bangunan sekolah

Post by nlina89 on Tue Jun 16, 2009 11:45 pm

aku baru join aje forum ni.....terbaca topik prefect sulit tu....aku ketawa sampai nak putus urat kentut.....ini semua idea cikgu rosli la ni...ha...ha...

nlina89
BUDAK BUDAK SEKOLAH
BUDAK BUDAK SEKOLAH

Name : Mohd Faizal Bin Mohd Idris
Year SPM : 1989
Join date : 2009-06-16
Hometown Location : Lumut, Perak
Current Location : Jalan Klang Lama, Kuala Lumpur
Profession : Jaga duit orang
Posts : 2

Back to top Go down

Re: Gambor gambor bangunan sekolah

Post by adibahambali on Wed Jun 17, 2009 2:18 pm

nlina89 wrote:aku baru join aje forum ni.....terbaca topik prefect sulit tu....aku ketawa sampai nak putus urat kentut.....ini semua idea cikgu rosli la ni...ha...ha...

wey faizal.. ko ni bior betui, bahaya ooo kalo putuih urat kentut... tak kluo angin dlm badan... baik ko check balik..

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Gambor gambor bangunan sekolah

Post by The White Wasp on Wed Jun 17, 2009 2:24 pm

karang jadi macam cerita experiment si Daduk

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Gambor gambor bangunan sekolah

Post by enrique on Thu Jun 18, 2009 1:05 pm

salam people......weeii zul! kau kan kaki album... mana gambo2 lain?...syok gak aku tngok pic of the school tu...all the while..balik t.intan lalu kat luar jerr....anyway next gathering better find spot yg happening sampai pagi..tak mau la awan besar lagii..pukul 12.00 mlm..kedai2 tutup..but melepak sampai 4 pagiii..(korang la ...aku 2.30 am dah cabutt..hehehhe)....

enrique
PENGAWAS ASRAMA
PENGAWAS ASRAMA

Name : Ahmad Zubaidi
Year SPM : 1987
Join date : 2009-06-02
Hometown Location : Teluk Intan
Posts : 53

Back to top Go down

Re: Gambor gambor bangunan sekolah

Post by enrique on Thu Jun 18, 2009 1:07 pm

waaa...berjaya la aku post komen aku kat sini...for how many times kena block..heheheh..ari nih lepas lakkk......

enrique
PENGAWAS ASRAMA
PENGAWAS ASRAMA

Name : Ahmad Zubaidi
Year SPM : 1987
Join date : 2009-06-02
Hometown Location : Teluk Intan
Posts : 53

Back to top Go down

Re: Gambor gambor bangunan sekolah

Post by adibahambali on Thu Jun 18, 2009 1:11 pm

uit ju... idup lg ko yek? eh ju, bapak ko tanam pokok apa ah kat tanah depan rumah aku tu?...

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Gambor gambor bangunan sekolah

Post by budak baik on Thu Jun 18, 2009 1:58 pm

zubaidi wrote:salam people......weeii zul! kau kan kaki album... mana gambo2 lain?...syok gak aku tngok pic of the school tu...all the while..balik t.intan lalu kat luar jerr....anyway next gathering better find spot yg happening sampai pagi..tak mau la awan besar lagii..pukul 12.00 mlm..kedai2 tutup..but melepak sampai 4 pagiii..(korang la ...aku 2.30 am dah cabutt..hehehhe)....


cehcehcehceh find spot happening spi pg konon...ko tak tau yg kitorang ni yg pening nengok ko sat sat anto report...kjp lg balik ,dah nak gerak le ni, on d way dah ,k bye yang(skrip ju anto report)

benanah telinga budak2 nengok tau...so far aku tgk ko punya spec. pun mmg ada ala2 bolero kasmaran jgk lg w/pun dah tua...thats why org umah seriau nak lps ko bermaharajalela..huahuahuahua

budak baik
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Hamdan Hassan
Year SPM : 87
Age : 46
Join date : 2009-05-19
Hometown Location : SELABAK
Current Location : MELAKA
Profession : jaga lab kat MMU...
Posts : 639

Back to top Go down

Re: Gambor gambor bangunan sekolah

Post by The White Wasp on Thu Jun 18, 2009 1:59 pm

ala...engkau visa pun tak lepas...lagi mau sampai pagi

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Gambor gambor bangunan sekolah

Post by MR. OS on Thu Jun 18, 2009 2:03 pm

WOI...........KOME NYEMBANG SALAH TOPIK NI........NAK KENA KE... Evil or Very Mad




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Gambor gambor bangunan sekolah

Post by enrique on Thu Jun 18, 2009 3:29 pm

dibah..bapak aku tanam pokok gaharu tuu..heheheh..dia ikut trend..dulu try tanam durian..abis semua tenggelam..la ni dia dah buat parit..adik aku yep yg tolong..ari tu dia tender tempat dia..nak rehat katanya..so dia la tolong bapak aku sementara ni...

Medan..."sembahyanglah kamu sebelum di sembahyangkan"...aku ikut prinsip tu.."pulang lah ke rumah sebelum kamu di pulangkan"..heheheh..before aku kena nyetnyet2 kat situ dgn kat rumah...baik aku savekan lesen aku utk kuar..next time boleh kluar n balik lewat lebih sikit lagi...pelan2 lerr..aku memang lama dah tak outing malam2 lagi..dah le kluar solo lak tu...wife aku risau..kang aku kena culik ker...kena harrass kerr...apa kerr...dia sayang tu...bukan marahh...hehhehe

enrique
PENGAWAS ASRAMA
PENGAWAS ASRAMA

Name : Ahmad Zubaidi
Year SPM : 1987
Join date : 2009-06-02
Hometown Location : Teluk Intan
Posts : 53

Back to top Go down

Re: Gambor gambor bangunan sekolah

Post by The White Wasp on Thu Jun 18, 2009 3:41 pm

baik le kite pegi thread sembang yang lain yop...kejap lagi tuan tanah jerkah lagi....

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Gambor gambor bangunan sekolah

Post by enrique on Thu Jun 18, 2009 3:45 pm

alaaaa....dia marah aku cukur bulu kening diaa...hehehehe...

enrique
PENGAWAS ASRAMA
PENGAWAS ASRAMA

Name : Ahmad Zubaidi
Year SPM : 1987
Join date : 2009-06-02
Hometown Location : Teluk Intan
Posts : 53

Back to top Go down

Re: Gambor gambor bangunan sekolah

Post by MR. OS on Thu Jun 18, 2009 4:12 pm

ni nak kena tendang message kome ke topik lain ni..... Twisted Evil




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Gambor gambor bangunan sekolah

Post by Pojie on Thu Jul 16, 2009 10:43 pm

MR. OS wrote:
sazlan wrote:Bring put out old memories aaa...teringat tempat aku ngorat bini aku dulu

bni ko budak sultan gak ker lan...........junior ker


hahaha....aku tau kat manee....

Pojie
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : Mohd Fauzi
Year SPM : 1993
Age : 40
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Teluk Intan (Pekan Baru)
Current Location : luar negara
Profession : keje gomen
Posts : 11

Back to top Go down

Re: Gambor gambor bangunan sekolah

Post by Sponsored content Today at 5:50 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum