PENGUNGUMAN PENTING

1. GRAND REUNION AZIZIAN 2010 - 1 MAY 2010. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-activities-f6/dinner-alumni-smsaa-teluk-intan-t141.htm

 

2. SUMBANGAN PENGHAWA DINGIN UNTUK SURAU SEKOLAH. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-news-announcement-f5/sumbangan-penghawa-dingin-di-surau-sekolah-t123.htm#2316

Latest topics
» How to grab the best coupon codes on the web?
Tue Apr 23, 2013 2:19 pm by lovelygirl

» How to find Coupon Codes with huge discount?
Fri Apr 19, 2013 4:33 pm by lovelygirl

» ASRAMA PUTERA TELAH DIROBOHKAN
Thu Sep 13, 2012 6:49 pm by anaseven

» Home Improvement Cast Meet again 12 Years After The show Ended
Sat Oct 08, 2011 11:59 am by lovelygirl

» One Tree Hill Entourage House MD --Discount dvd
Wed Aug 24, 2011 3:11 pm by then2011

» Tips On Conversation Starters
Mon Aug 15, 2011 11:18 am by lily

»  Nightmare Tan Lines! What to wear to avoid them.
Sat Aug 13, 2011 11:28 am by lily

»  Flawless Wedding Photography for Your Special Day
Fri Aug 12, 2011 11:25 am by lily

» Debt Ceiling? What Debt Ceiling?
Thu Aug 11, 2011 11:44 am by lily

December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Calendar Calendar

Poll

ATE ..KOMER...JOIN KER ..DINNER NI....

83% 83% [ 25 ]
3% 3% [ 1 ]
13% 13% [ 4 ]

Total Votes : 30


Futsal Azizian

View previous topic View next topic Go down

Futsal Azizian

Post by matjongket on Thu May 21, 2009 12:30 pm

Team Futsal Azizian akan mengadakan perlawanan futsal :

Hari : Sabtu
Tarikh : 23 mei 2009
Jam: 8 : 30 pm
Tempat : Atas bumbung NSTP bangsar.

marilah dtg beramai2 memeriahkan suasana & sokongan moral pada team azizian.

MAJULAH SUKAN AZIZIAN.

matjongket
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : Mohd Rizal Kamaruddin
Year SPM : 1992
Age : 41
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Teluk Intan Perak
Current Location : mid valley city KL
Profession : lepas mkn tido & lepas tido mkn
Posts : 22

Back to top Go down

Re: Futsal Azizian

Post by blackcanary on Thu May 21, 2009 12:34 pm

mmg teringin nak pegi..tapi 23 tu aku ada hal kat ipoh...so..sapa yg free tu...dtglah...lain masa kita boleh joint sekali...yusri still tak ilang skill lagi...ejie gemuk boleh jadi keeper..

blackcanary
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : BADRUL HISHAM RAMLY
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kg. Bahagia
Current Location : Batu Caves,Rahman Putra @ Klang
Profession : cari duit
Posts : 225
Tahun SPM : apa benda ni...tumor aku tahulah

http://wwwblackcanary.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Futsal Azizian

Post by The White Wasp on Thu May 21, 2009 12:40 pm

menarik tu...tapi macam aku kata...kaki aku sambung bangku

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Futsal Azizian

Post by SS398 on Thu May 21, 2009 1:08 pm

Idok le larat dah nak mengejor bola. Tapi kalau nak cycling, especially mountain bike, jom le.

SS398
PENGAWAS ASRAMA
PENGAWAS ASRAMA

Name : Azman
Year SPM : 1981
Age : 52
Join date : 2009-05-20
Hometown Location : Bt Jelutong, Shah Alam.
Posts : 60

Back to top Go down

Re: Futsal Azizian

Post by The White Wasp on Thu May 21, 2009 1:12 pm

abg ni join group cycling? Banyak kawan kerja saya budak basikal....daiorang dah lama racun suruh join berbasikal...cuma tak berkemampuan dari segi masa dan fulus je lagi...main basikal ni mahal katanya.
Last year, disember kami pernah buat event basikal kat kiara park...downhill race...

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Futsal Azizian

Post by SS398 on Thu May 21, 2009 1:29 pm

Kena bukak satu thread pasal basikal le macam ni ... Smile

Yes Rizal abang sejak setahun dulu mula main basikal. Memang agak mahal tapi beli je mana yg mampu ... yg RM1500 pun dah ok.

Its a good form of exercise. Masa mula2 tu mmang pening dan kemah badan dibuatnya walaupun baru kayuh 5 km tapi sekarang kalau 35 km pun ok je dah dan lepas tu badan rasa segor je.

Cari yang 2nd hand pun ok.

Cuma abang tak main downhill, tu untuk orang muda2 boleh le. Abang banyak pergi off road je.

SS398
PENGAWAS ASRAMA
PENGAWAS ASRAMA

Name : Azman
Year SPM : 1981
Age : 52
Join date : 2009-05-20
Hometown Location : Bt Jelutong, Shah Alam.
Posts : 60

Back to top Go down

Re: Futsal Azizian

Post by The White Wasp on Thu May 21, 2009 1:37 pm

ok..jugak tu...bukak la thread basikal...then boleh cerita sikit...macam mana nak start

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Futsal Azizian

Post by MR. OS on Thu May 21, 2009 1:44 pm

The White Wasp wrote:ok..jugak tu...bukak la thread basikal...then boleh cerita sikit...macam mana nak start

dah bukak dah pun

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Futsal Azizian

Post by daduk on Thu May 21, 2009 5:10 pm

Salam,
kalo teman kat kl sure join punye, ate ateh bumbung opis je.

daduk
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Join date : 2009-05-18
Posts : 23

Back to top Go down

Re: Futsal Azizian

Post by zakir on Sun May 31, 2009 7:22 pm

aku kalu jadi tukang sorak boleh ler...bab berlari2 ni dah tua tak lalu dah

zakir
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : zakir husin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : batak rabit
Current Location : putrajaya
Profession : tanam pokok bawang
Posts : 33
Tahun SPM : ne ambek alagayireke ! romba-romba naller dey

Back to top Go down

Re: Futsal Azizian

Post by Sponsored content Today at 1:56 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum