PENGUNGUMAN PENTING

1. GRAND REUNION AZIZIAN 2010 - 1 MAY 2010. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-activities-f6/dinner-alumni-smsaa-teluk-intan-t141.htm

 

2. SUMBANGAN PENGHAWA DINGIN UNTUK SURAU SEKOLAH. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-news-announcement-f5/sumbangan-penghawa-dingin-di-surau-sekolah-t123.htm#2316

Latest topics
» How to grab the best coupon codes on the web?
Tue Apr 23, 2013 2:19 pm by lovelygirl

» How to find Coupon Codes with huge discount?
Fri Apr 19, 2013 4:33 pm by lovelygirl

» ASRAMA PUTERA TELAH DIROBOHKAN
Thu Sep 13, 2012 6:49 pm by anaseven

» Home Improvement Cast Meet again 12 Years After The show Ended
Sat Oct 08, 2011 11:59 am by lovelygirl

» One Tree Hill Entourage House MD --Discount dvd
Wed Aug 24, 2011 3:11 pm by then2011

» Tips On Conversation Starters
Mon Aug 15, 2011 11:18 am by lily

»  Nightmare Tan Lines! What to wear to avoid them.
Sat Aug 13, 2011 11:28 am by lily

»  Flawless Wedding Photography for Your Special Day
Fri Aug 12, 2011 11:25 am by lily

» Debt Ceiling? What Debt Ceiling?
Thu Aug 11, 2011 11:44 am by lily

December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Calendar Calendar

Poll

ATE ..KOMER...JOIN KER ..DINNER NI....

83% 83% [ 25 ]
3% 3% [ 1 ]
13% 13% [ 4 ]

Total Votes : 30


Kenali Rakan-Rakan Azizian Anda

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Kenali Rakan-Rakan Azizian Anda

Post by blackcanary on Fri Jun 05, 2009 10:34 am

The White Wasp wrote:uiih...gambo...macam s jibeng...hehehe

aku tengok macam....penyanyi..."I just call...to say..I luv u"......kahkahkah...tapi mengoda lagi mak dara ni he...kahkahkah

blackcanary
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : BADRUL HISHAM RAMLY
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kg. Bahagia
Current Location : Batu Caves,Rahman Putra @ Klang
Profession : cari duit
Posts : 225
Tahun SPM : apa benda ni...tumor aku tahulah

http://wwwblackcanary.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kenali Rakan-Rakan Azizian Anda

Post by sar on Fri Jun 05, 2009 11:09 am

[quote="adibahambali"]
The White Wasp wrote:saya sokong! Sokong amenda ye....
Sarwor, keje apa tu kat Kota Damansara?

tuuu..sy dah letak gambo terbaru ambik Dis2008
sy keje technical assistant dgn bekas pegawai TUDM dulu

sar
BUDAK BUDAK SEKOLAH
BUDAK BUDAK SEKOLAH

Name : Sarwor Bin Manarus Khan
Year SPM : 1984
Age : 49
Join date : 2009-06-03
Hometown Location : Kg. Padang Tembak, TI
Current Location : Kota Damansara
Profession : Technical Assistant
Posts : 9

Back to top Go down

Re: Kenali Rakan-Rakan Azizian Anda

Post by zakir on Sat Jun 06, 2009 2:33 pm

uyoooo...sarwor...dah tua merenta ko yek!!!
ishhh...dulu hensem...
Yer ler dah tua...Aku tengok rupa sakit jer...ader penyakit apa ko...sar?
Haaa...tu ler akibatnyer mendera aku..kan dah kena badi

zakir
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : zakir husin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : batak rabit
Current Location : putrajaya
Profession : tanam pokok bawang
Posts : 33
Tahun SPM : ne ambek alagayireke ! romba-romba naller dey

Back to top Go down

Re: Kenali Rakan-Rakan Azizian Anda

Post by sar on Mon Jun 08, 2009 11:50 am

dah lumrah alam nak buat mcm mn?

sar
BUDAK BUDAK SEKOLAH
BUDAK BUDAK SEKOLAH

Name : Sarwor Bin Manarus Khan
Year SPM : 1984
Age : 49
Join date : 2009-06-03
Hometown Location : Kg. Padang Tembak, TI
Current Location : Kota Damansara
Profession : Technical Assistant
Posts : 9

Back to top Go down

Re: Kenali Rakan-Rakan Azizian Anda

Post by MR. OS on Mon Jun 08, 2009 2:11 pm

sar wrote:dah lumrah alam nak buat mcm mn?

sarwor ...ari tu mike letak gambor lain..hehehe

ada 3 tempat mike leh letak gambor..kat profile tu bior ler gambor yg besor muka mike..mcm gambor ari tu..mcm gambor dgn family ni...mike leh letak kat area mike taip message tu...atau kat signature...

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Kenali Rakan-Rakan Azizian Anda

Post by Mazlin on Thu Jun 18, 2009 5:29 pm

yahoo!!!!
teman dah berjayee letak gamborrr teman..

mane bebudak batch 88' nii..

Mazlin
BUDAK BUDAK SEKOLAH
BUDAK BUDAK SEKOLAH

Name : Mazlin Mohammad
Year SPM : 1988
Join date : 2009-05-25
Posts : 7

Back to top Go down

Re: Kenali Rakan-Rakan Azizian Anda

Post by MR. OS on Thu Jun 18, 2009 5:31 pm

Mazlin wrote:yahoo!!!!
teman dah berjayee letak gamborrr teman..

mane bebudak batch 88' nii..

muka tembam....tinggi sama lagi ker....hehehe..ko war war la bebudak batch ko tu

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Kenali Rakan-Rakan Azizian Anda

Post by Mazlin on Thu Jun 18, 2009 5:41 pm

MR. OS wrote:
Mazlin wrote:yahoo!!!!
teman dah berjayee letak gamborrr teman..

mane bebudak batch 88' nii..

muka tembam....tinggi sama lagi ker....hehehe..ko war war la bebudak batch ko tu

tinggi mantainnn..
itu le salah satu kelebihannn aku yobb..

bebudak batch 88' ni kerja kuat sgt kott
x de masa nak berporumm..

x pe zul, nanti aku tarik diaorg masuk..

budak rmh ko, si herman tu dudk kat rumah tu lagi ke?
itu ari nampak macam dia..

Mazlin
BUDAK BUDAK SEKOLAH
BUDAK BUDAK SEKOLAH

Name : Mazlin Mohammad
Year SPM : 1988
Join date : 2009-05-25
Posts : 7

Back to top Go down

Re: Kenali Rakan-Rakan Azizian Anda

Post by MR. OS on Thu Jun 18, 2009 5:54 pm

Mazlin wrote:

tinggi mantainnn..
itu le salah satu kelebihannn aku yobb..

bebudak batch 88' ni kerja kuat sgt kott
x de masa nak berporumm..

x pe zul, nanti aku tarik diaorg masuk..

budak rmh ko, si herman tu dudk kat rumah tu lagi ke?
itu ari nampak macam dia..[/quote]

Herman tu tak dk sana dah...dah kahwin pun dia...

ala...tu bukannya sibukk..tp sajer maleh nak contact kwn kwn lama...ko cuba ler tarik geng bath ko tu...especially pompuan..hhahahahahaha

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Kenali Rakan-Rakan Azizian Anda

Post by ashangs on Fri Jun 19, 2009 12:45 am

Mazlin wrote:
MR. OS wrote:
Mazlin wrote:yahoo!!!!
teman dah berjayee letak gamborrr teman..

mane bebudak batch 88' nii..

muka tembam....tinggi sama lagi ker....hehehe..ko war war la bebudak batch ko tu

tinggi mantainnn..
itu le salah satu kelebihannn aku yobb..

bebudak batch 88' ni kerja kuat sgt kott
x de masa nak berporumm..

x pe zul, nanti aku tarik diaorg masuk..

budak rmh ko, si herman tu dudk kat rumah tu lagi ke?
itu ari nampak macam dia..

kalau aku tak silap org la ye, dulu Bro mazlin ni kecik jer, rambut belah tengah. ada sekolah tkt 6 kat holi methodist ker?

ashangs
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : Ahmad Zaki
Year SPM : 1992
Age : 41
Join date : 2009-05-20
Hometown Location : Selekoh, Bagan Datoh
Current Location : Rawang, Selangor
Profession : JAGA
Posts : 25

Back to top Go down

Kak Akmar

Post by Nor Akmar on Sun Jun 21, 2009 1:06 am

Salam all,
Sape2 yg response to email akak tu thanks alot, Ni kira summary le ye.
Adibah, ingat jugak kat akak lagi. Khairiah kat SHah Alam jugak anak 3 org. Dia kerja kat PNSB (yg controversi tu).
Anak arwah Cikgu Ramli (SRK SAA) akak tak le berapa kenal tapi memang ingat sgt kat arwah tu. Moga rohnya diRAHMATI selalu.

Yg lain2 tu rasenya sape2 yg duduk kat Pdg Tembak tu memang kenal le family akak - dulu org kat rumah akak toLittle House On the Prairie.

Seronok jugak dapat dengor2 cerita zaman sekolah tapi akak rasa macam lama sgt tinggalkan Tk Intan.Lepas Tahun 84 akak pergi Australia, balik duduk kat Shah Alam sampai la ni. Balik kg sellau jugak tapi sekejap2. Tulah kalau nak ingat balik kena soreh lama sikit tapi kalo tengok gambor2 lama tu boleh le jugak nak ingat balik. Dengan junior akak tak berapa nak recall tapi senior2 tu boleh lagi.
Insya Allah jumpa lagi. Susah sikit nak masuk forum ni sellau sebab kat Blackberry format macam ada yg tal kena. Nanti akak trouble shoot.
Wassalam. Very Happy

Nor Akmar
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : Nor Akmar Shah Minan
Year SPM : 1984
Age : 48
Join date : 2009-06-03
Hometown Location : Padang Tembak, TI
Current Location : Sek 13 Shah Alam
Profession : Orang suruhan
Posts : 20
Tahun SPM : 1984

Back to top Go down

Re: Kenali Rakan-Rakan Azizian Anda

Post by MR. OS on Sun Jun 21, 2009 1:14 pm

Nor Akmar wrote:Salam all,

Yg lain2 tu rasenya sape2 yg duduk kat Pdg Tembak tu memang kenal le family akak - dulu org kat rumah akak toLittle House On the Prairie.

Insya Allah jumpa lagi. Susah sikit nak masuk forum ni sellau sebab kat Blackberry format macam ada yg tal kena. Nanti akak trouble shoot.
Wassalam. Very Happy

siapa yg tak tau umah akak....yg lalu nak ke pdg tembak tu..mesti nampak umah akak..pastu..siapa yg tunggu bas kat bus stop tu...pastinya terpandang umah akak...betul la..ala ala little house on the padang tembak...

kena tgk setting kat black berry tu...mesti blh nya...rasanya...pada saya ni..dlm forum ni lagi senang berbincang sebab topiknya kami da asing kan...so...tak la mcm e-mail..kena scroll down utk tgk topik topik perbincangan yg lama lama




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Kenali Rakan-Rakan Azizian Anda

Post by mat radzi on Wed Jul 15, 2009 8:12 pm

Salam.....
Mane ler pegi budak batch 88 terutamanye yang duduk kat asrama
Putra....
Ketua prifek taun tu.. Muhammad Hatta bin Ismail ( teman panggey kuda )
Hanif ( Tobek ), Anuar ( Tawil ), Lan ( tonggek ), Shaiful ( kadam ),
Rizal ( gobot ),Man ( panjang )....
Dan yang lain nye.. mane..
ade pun si mazlin aje yang join kat sini... Arrow

mat radzi
BUDAK BUDAK SEKOLAH
BUDAK BUDAK SEKOLAH

Name : mat radzi bin ibrahim
Year SPM : 1988
Join date : 2009-07-11
Hometown Location : kampung pulau gajah
Current Location : puchong
Profession : berniaga sendiri ( roti & frozen food )
Posts : 3

Back to top Go down

Re: Kenali Rakan-Rakan Azizian Anda

Post by blackcanary on Wed Jul 15, 2009 10:51 pm

mat radzi wrote:Salam.....
Mane ler pegi budak batch 88 terutamanye yang duduk kat asrama
Putra....
Ketua prifek taun tu.. Muhammad Hatta bin Ismail ( teman panggey kuda )
Hanif ( Tobek ), Anuar ( Tawil ), Lan ( tonggek ), Shaiful ( kadam ),
Rizal ( gobot ),Man ( panjang )....
Dan yang lain nye.. mane..
ade pun si mazlin aje yang join kat sini... Arrow

ooooo...si hatta tu jadi ketua prifek batch kamu ye.....lama tak jumpa dia...si rizal budak selekoh tu (yg badan macam Malek Nor) aku ingat lagi...entah depa ingat tak kat aku...aku tak tahu...hehehe

blackcanary
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : BADRUL HISHAM RAMLY
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kg. Bahagia
Current Location : Batu Caves,Rahman Putra @ Klang
Profession : cari duit
Posts : 225
Tahun SPM : apa benda ni...tumor aku tahulah

http://wwwblackcanary.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kenali Rakan-Rakan Azizian Anda

Post by ibukecik on Thu Jul 16, 2009 12:57 am

Mazlin wrote:yahoo!!!!
teman dah berjayee letak gamborrr teman..

mane bebudak batch 88' nii..
Salam... Abg Mazlin kenei ke ngan abg asri buntak.. dia duduk kat kg sg keli ..kalu x silap le..
Mase sekolah dulu jadi abg angkatle kononnye.. Mase tu saya form 1...abg asri ni form 5.
Lama juge le saya ni berhubungan dengan dia abg asri ni...
terputus hubgn bila saya dah kahwin...(Merajuk kot?)
Kot2 ada yang tau abg asri nie di mana...
no tel ke...Bolehle menyambung silaturrahim semula...

ibukecik
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : Rohaida bt Jelani
Year SPM : 5 sc 1 1992
Age : 41
Join date : 2009-07-09
Hometown Location : Kg Sg Manik, Teluk Intan
Current Location : Kg Bukit Naga,Seksyen 32 Shah Alam
Profession : Teacher
Posts : 25

Back to top Go down

Re: Kenali Rakan-Rakan Azizian Anda

Post by ahmad hisham bin abdul mu on Thu Jul 16, 2009 9:40 am

os, apa sal kamu tak dtg hari ahad ni? hari ahad mana ada office bukak nak ngantor surat yop?

ahmad hisham bin abdul mu
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : ahmadhisham bin hj abdul munir
Year SPM : 1984
Age : 49
Join date : 2009-06-19
Hometown Location : tapah perak
Current Location : shah alam
Profession : apa apa j le
Posts : 19

Back to top Go down

Re: Kenali Rakan-Rakan Azizian Anda

Post by The White Wasp on Thu Jul 16, 2009 10:48 am

mat radzi wrote:Salam.....
Mane ler pegi budak batch 88 terutamanye yang duduk kat asrama
Putra....
Ketua prifek taun tu.. Muhammad Hatta bin Ismail ( teman panggey kuda )
Hanif ( Tobek ), Anuar ( Tawil ), Lan ( tonggek ), Shaiful ( kadam ),
Rizal ( gobot ),Man ( panjang )....
Dan yang lain nye.. mane..
ade pun si mazlin aje yang join kat sini... Arrow

Bukan ke si Rizal (gobot) ni terrer melukis..last aku dengar si Lan (Nik) batch kome nak kahwin. Aku rasa engkau satu kelas dengan adik aku Irman

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Kenali Rakan-Rakan Azizian Anda

Post by MR. OS on Thu Jul 16, 2009 2:37 pm

The White Wasp wrote:
mat radzi wrote:Salam.....
Mane ler pegi budak batch 88 terutamanye yang duduk kat asrama
Putra....
Ketua prifek taun tu.. Muhammad Hatta bin Ismail ( teman panggey kuda )
Hanif ( Tobek ), Anuar ( Tawil ), Lan ( tonggek ), Shaiful ( kadam ),
Rizal ( gobot ),Man ( panjang )....
Dan yang lain nye.. mane..
ade pun si mazlin aje yang join kat sini... Arrow

Bukan ke si Rizal (gobot) ni terrer melukis..last aku dengar si Lan (Nik) batch kome nak kahwin. Aku rasa engkau satu kelas dengan adik aku Irman

si Lan @ Nik Zailani..nak kawin 25/7...kome pg ker....si Irman tu bila lak..hehehe




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Kenali Rakan-Rakan Azizian Anda

Post by azland bin saringat on Wed Jul 22, 2009 2:45 pm

macam mana ni bro.....semua yg masuk sini budak2 80an je ...mana budak2 90an terutamanya SPM91..... Very Happy

azland bin saringat
BUDAK BUDAK SEKOLAH
BUDAK BUDAK SEKOLAH

Name : azland
Year SPM : 1991
Age : 42
Join date : 2009-07-21
Hometown Location : teluk intan
Current Location : penang
Profession : site supervisor
Posts : 7
Tahun SPM : H1B3

Back to top Go down

Re: Kenali Rakan-Rakan Azizian Anda

Post by MR. OS on Wed Jul 22, 2009 2:49 pm

tu la bro...ni tgh dok promote pelan pelan suruh geng lain masuk...sama sama la kita ajak kawan masing masing masuk forum ni...maklumla baru 2 bulan dilancarkan...masih byk promoton yg diperlukan....

ko tgk sekali kat forum AZIZIAN group..kat situ nanti ramai batch 90an akan masuk




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Kenali Rakan-Rakan Azizian Anda

Post by suteraputih on Fri Sep 04, 2009 10:25 pm

Kekeke.. kena promote besar2ran

suteraputih
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : Nurul Akhmar
Year SPM : 1999
Join date : 2009-08-28
Hometown Location : Teluk Intan
Current Location : Bukit Jalil
Profession : System Engineer
Posts : 14

Back to top Go down

Re: Kenali Rakan-Rakan Azizian Anda

Post by MR. OS on Sat Sep 05, 2009 11:08 am

tak per..kayuh pelan pelan...sampaikan dari mulut ke mulut..insyaallah...akan ramai org tau...ni pun dah 114 org yg register walaupun baru 3 bulan dilancarkan....sama sama kita usaha k...thx for ur support




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

JEJAK KASIH

Post by khairul anuar bin darus on Wed Nov 11, 2009 2:20 pm

Assamualaikum.w.r.t.h

Lin hang duduk mana la ni.kalo ye pun bagi le no tel boleh le aku tel

khairul anuar bin darus
BUDAK BUDAK SEKOLAH
BUDAK BUDAK SEKOLAH

Name : Khairul Anuar Bin Darus
Year SPM : 1988
Join date : 2009-11-11
Hometown Location : Sg Deroyan .T.I
Current Location : Taman Pelangi Sentul K.L
Profession : Beniaga
Posts : 2

Back to top Go down

Re: Kenali Rakan-Rakan Azizian Anda

Post by Siti Khirulnisa on Tue Jul 06, 2010 4:42 pm

Salam Warga Azizian.... my SPM year 1988....
Siti Khirulnisa Sabri
Hometown...la ni my mum dok kat Taman Melor, Teluk Intan..
Sekarang keje kat Sapura CrestPetroleum Bhd..Keramat, KL..
Contact No: 019 2020 812....
Hari tu saya terlepas reunion...kalau ada lagi please contact me...

Siti Khirulnisa
BUDAK BUDAK SEKOLAH
BUDAK BUDAK SEKOLAH

Name : Siti Khirulnisa bt Sabri
Year SPM : 1988
Join date : 2010-07-05
Hometown Location : Teluk Intan, Perak
Current Location : Puchong, Selangor Darul Ehsan.
Profession : Secretary
Posts : 4
Tahun SPM : 1988

Back to top Go down

Batch 88

Post by Siti Khirulnisa on Wed Jul 07, 2010 10:01 am

Salam Warga Azizian.... my SPM year 1988....
Siti Khirulnisa Sabri.... dulu aktif teater..
Hometown...la ni my mum dok kat Taman Melor, Teluk Intan..
Sekarang keje kat Sapura CrestPetroleum Bhd..Keramat, KL..
Contact No: 019 2020 812....
Hari tu saya terlepas reunion...kalau ada lagi please contact me...

Siti Khirulnisa
BUDAK BUDAK SEKOLAH
BUDAK BUDAK SEKOLAH

Name : Siti Khirulnisa bt Sabri
Year SPM : 1988
Join date : 2010-07-05
Hometown Location : Teluk Intan, Perak
Current Location : Puchong, Selangor Darul Ehsan.
Profession : Secretary
Posts : 4
Tahun SPM : 1988

Back to top Go down

Re: Kenali Rakan-Rakan Azizian Anda

Post by Sponsored content Today at 1:56 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum