PENGUNGUMAN PENTING

1. GRAND REUNION AZIZIAN 2010 - 1 MAY 2010. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-activities-f6/dinner-alumni-smsaa-teluk-intan-t141.htm

 

2. SUMBANGAN PENGHAWA DINGIN UNTUK SURAU SEKOLAH. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-news-announcement-f5/sumbangan-penghawa-dingin-di-surau-sekolah-t123.htm#2316

Latest topics
» How to grab the best coupon codes on the web?
Tue Apr 23, 2013 2:19 pm by lovelygirl

» How to find Coupon Codes with huge discount?
Fri Apr 19, 2013 4:33 pm by lovelygirl

» ASRAMA PUTERA TELAH DIROBOHKAN
Thu Sep 13, 2012 6:49 pm by anaseven

» Home Improvement Cast Meet again 12 Years After The show Ended
Sat Oct 08, 2011 11:59 am by lovelygirl

» One Tree Hill Entourage House MD --Discount dvd
Wed Aug 24, 2011 3:11 pm by then2011

» Tips On Conversation Starters
Mon Aug 15, 2011 11:18 am by lily

»  Nightmare Tan Lines! What to wear to avoid them.
Sat Aug 13, 2011 11:28 am by lily

»  Flawless Wedding Photography for Your Special Day
Fri Aug 12, 2011 11:25 am by lily

» Debt Ceiling? What Debt Ceiling?
Thu Aug 11, 2011 11:44 am by lily

December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Calendar Calendar

Poll

ATE ..KOMER...JOIN KER ..DINNER NI....

83% 83% [ 25 ]
3% 3% [ 1 ]
13% 13% [ 4 ]

Total Votes : 30


Mr Vadeveloo

View previous topic View next topic Go down

Mr Vadeveloo

Post by adibahambali on Wed Jun 17, 2009 2:36 pm

haaa... jgn ckp tak ingat plak. cikgu vadeveloo ni paling slim n gigi dia paling bersih... dia ni form teacher kita masa form 5 n ajo geografi... ingat dak kome.. baik cikgu ni, walopun marah tetap control senyum.. aku dpt c6 sabjek nih... rabbit

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Mr Vadeveloo

Post by The White Wasp on Wed Jun 17, 2009 2:38 pm

cakap melayu memang fasih

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Mr Vadeveloo

Post by MR. OS on Wed Jun 17, 2009 2:39 pm

ni dah mcm abgangkat aku...hehehe

siap bagi aku semua 'A' dl testimonial aku..pastu..kelakuan dpt cemerlang lak...yg sepatutnya ketua prefek dan ajk tertinggi prefek jer boleh dpt....hehehe




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Mr Vadeveloo

Post by MR. OS on Wed Jun 17, 2009 2:55 pm



Last edited by MR. OS on Wed Jun 17, 2009 2:58 pm; edited 2 times in total

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Mr Vadeveloo

Post by MR. OS on Wed Jun 17, 2009 2:56 pm

tu ha...gambor dia




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Mr Vadeveloo

Post by adibahambali on Thu Jun 18, 2009 9:59 am

hhaa.. ada pun gambo dia. kan hensem tu... ko tu zul mmg pandey ayat, tu la pasal...

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Mr Vadeveloo

Post by The White Wasp on Thu Jun 18, 2009 10:43 am

rambut dia macam wolverine la

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Mr Vadeveloo

Post by adibahambali on Thu Jun 18, 2009 12:51 pm

amboi... molot tak amik insuran niih.. kang zul marah kang, itu abg angkat dia tu...

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Mr Vadeveloo

Post by The White Wasp on Thu Jun 18, 2009 12:52 pm

hahaha...kira wolverine tu hensem la....tengok hugh jackman jadi kegilaan gadis-gadis mungil sekarang

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Mr Vadeveloo

Post by blackcanary on Sat Jun 20, 2009 10:21 am

apaaaa.....cikgu ni....cikgu yg paling aku menyampah...bukan apa...dia tipu aku...dia cakap.."baca saja saya punya nota...u boleh dapat A1 punya..." kan ke masa tu dia ada jual buku nota dia...ada satu masa ujian tu..aku tiru sebijik dari buku nota dia....tak ubah satu apa pun....aku dapat C6 aje...hampeh punya cikgu....

blackcanary
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : BADRUL HISHAM RAMLY
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kg. Bahagia
Current Location : Batu Caves,Rahman Putra @ Klang
Profession : cari duit
Posts : 225
Tahun SPM : apa benda ni...tumor aku tahulah

http://wwwblackcanary.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Mr Vadeveloo

Post by Aimran Aini on Thu Jul 02, 2009 4:22 pm

blackcanary wrote:apaaaa.....cikgu ni....cikgu yg paling aku menyampah...bukan apa...dia tipu aku...dia cakap.."baca saja saya punya nota...u boleh dapat A1 punya..." kan ke masa tu dia ada jual buku nota dia...ada satu masa ujian tu..aku tiru sebijik dari buku nota dia....tak ubah satu apa pun....aku dapat C6 aje...hampeh punya cikgu....
Aku sokong bad seratus peratus. Masa kita spm hampir kebanyak soalan ramalan dia tak menjadik. Overconfident sangat dgn nota famous dia tu. Aku menyumpah2 masa keluo dr exam hall tu. Kita mana ada focus negara cina dalam persediaan sebelum spm tapi aku jawab jugak merapu. Aku pun dpt C6 jugak Bad.

Aimran Aini
PENGAWAS ASRAMA
PENGAWAS ASRAMA

Name : Aimran b. Mohamed Yasin Aini
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-07-01
Hometown Location : Kampung Banjar, Teluk Intan, Perak.
Current Location : Seri Manjung, Perak
Profession : Teacher
Posts : 71

Back to top Go down

Re: Mr Vadeveloo

Post by Aimran Aini on Thu Jul 02, 2009 4:22 pm

blackcanary wrote:apaaaa.....cikgu ni....cikgu yg paling aku menyampah...bukan apa...dia tipu aku...dia cakap.."baca saja saya punya nota...u boleh dapat A1 punya..." kan ke masa tu dia ada jual buku nota dia...ada satu masa ujian tu..aku tiru sebijik dari buku nota dia....tak ubah satu apa pun....aku dapat C6 aje...hampeh punya cikgu....
Aku sokong bad seratus peratus. Masa kita spm hampir kebanyak soalan ramalan dia tak menjadik. Overconfident sangat dgn nota famous dia tu. Aku menyumpah2 masa keluo dr exam hall tu. Kita mana ada focus negara cina dalam persediaan sebelum spm tapi aku jawab jugak merapu. Aku pun dpt C6 jugak Bad.

Aimran Aini
PENGAWAS ASRAMA
PENGAWAS ASRAMA

Name : Aimran b. Mohamed Yasin Aini
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-07-01
Hometown Location : Kampung Banjar, Teluk Intan, Perak.
Current Location : Seri Manjung, Perak
Profession : Teacher
Posts : 71

Back to top Go down

Re: Mr Vadeveloo

Post by Aimran Aini on Thu Jul 02, 2009 4:22 pm

blackcanary wrote:apaaaa.....cikgu ni....cikgu yg paling aku menyampah...bukan apa...dia tipu aku...dia cakap.."baca saja saya punya nota...u boleh dapat A1 punya..." kan ke masa tu dia ada jual buku nota dia...ada satu masa ujian tu..aku tiru sebijik dari buku nota dia....tak ubah satu apa pun....aku dapat C6 aje...hampeh punya cikgu....
Aku sokong bad seratus peratus. Masa kita spm hampir kebanyak soalan ramalan dia tak menjadik. Overconfident sangat dgn nota famous dia tu. Aku menyumpah2 masa keluo dr exam hall tu. Kita mana ada focus negara cina dalam persediaan sebelum spm tapi aku jawab jugak merapu. Aku pun dpt C6 jugak Bad.

Aimran Aini
PENGAWAS ASRAMA
PENGAWAS ASRAMA

Name : Aimran b. Mohamed Yasin Aini
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-07-01
Hometown Location : Kampung Banjar, Teluk Intan, Perak.
Current Location : Seri Manjung, Perak
Profession : Teacher
Posts : 71

Back to top Go down

Re: Mr Vadeveloo

Post by The White Wasp on Thu Jul 02, 2009 4:39 pm

huih engkau bengang kat dia sampai 3 kali engkau post Laughing

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Mr Vadeveloo

Post by Aimran Aini on Fri Jul 03, 2009 6:39 am

Sori moderator, tak sengaja. Aku melayar pakai hp selalunya. Kadang2 tak pasti dah melekat ke posting aku tuh. Maklum le small screen katakan. Benda ni selalu jugak terjadi kat forum martial art aku. Marah admin kat usa tu. Aku malas nak pasang laptop aku sebenonya. Pakai pda lg senang, anytime esp atas feri pegi keja dan balik.

Aimran Aini
PENGAWAS ASRAMA
PENGAWAS ASRAMA

Name : Aimran b. Mohamed Yasin Aini
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-07-01
Hometown Location : Kampung Banjar, Teluk Intan, Perak.
Current Location : Seri Manjung, Perak
Profession : Teacher
Posts : 71

Back to top Go down

Re: Mr Vadeveloo

Post by The White Wasp on Fri Jul 03, 2009 11:07 am

patutla engka sentiasa on je

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Mr Vadeveloo

Post by Aimran Aini on Fri Jul 03, 2009 12:55 pm

Pantang lepa, keluarkan pda terus connect.

Aimran Aini
PENGAWAS ASRAMA
PENGAWAS ASRAMA

Name : Aimran b. Mohamed Yasin Aini
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-07-01
Hometown Location : Kampung Banjar, Teluk Intan, Perak.
Current Location : Seri Manjung, Perak
Profession : Teacher
Posts : 71

Back to top Go down

Re: Mr Vadeveloo

Post by The White Wasp on Fri Jul 03, 2009 1:01 pm

ok..aku dah dapat contact si asri...semalam dia sms aku

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Mr Vadeveloo

Post by MR. OS on Fri Jul 03, 2009 3:44 pm

The White Wasp wrote:ok..aku dah dapat contact si asri...semalam dia sms aku

JGN OFF TOPIK BYK SGT HAAAA




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Mr Vadeveloo

Post by athar on Thu Jul 09, 2009 4:24 am

Tu kelas sains 1 ke 2? aku konpius.

athar
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : muhammad athar bin rasidi
Year SPM : 1987
Age : 45
Join date : 2009-06-10
Hometown Location : tk intan, pdg tembak
Current Location : machang , kelantan
Profession : ngajor budak uitm
Posts : 11
Tahun SPM : 1987, stpm89,itm94

Back to top Go down

Re: Mr Vadeveloo

Post by MR. OS on Thu Jul 09, 2009 11:19 pm

dia ni cikgu kelas 5 sc 1 la....kelas aku...




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Mr Vadeveloo

Post by Sponsored content Today at 1:56 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum