PENGUNGUMAN PENTING

1. GRAND REUNION AZIZIAN 2010 - 1 MAY 2010. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-activities-f6/dinner-alumni-smsaa-teluk-intan-t141.htm

 

2. SUMBANGAN PENGHAWA DINGIN UNTUK SURAU SEKOLAH. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-news-announcement-f5/sumbangan-penghawa-dingin-di-surau-sekolah-t123.htm#2316

Latest topics
» How to grab the best coupon codes on the web?
Tue Apr 23, 2013 2:19 pm by lovelygirl

» How to find Coupon Codes with huge discount?
Fri Apr 19, 2013 4:33 pm by lovelygirl

» ASRAMA PUTERA TELAH DIROBOHKAN
Thu Sep 13, 2012 6:49 pm by anaseven

» Home Improvement Cast Meet again 12 Years After The show Ended
Sat Oct 08, 2011 11:59 am by lovelygirl

» One Tree Hill Entourage House MD --Discount dvd
Wed Aug 24, 2011 3:11 pm by then2011

» Tips On Conversation Starters
Mon Aug 15, 2011 11:18 am by lily

»  Nightmare Tan Lines! What to wear to avoid them.
Sat Aug 13, 2011 11:28 am by lily

»  Flawless Wedding Photography for Your Special Day
Fri Aug 12, 2011 11:25 am by lily

» Debt Ceiling? What Debt Ceiling?
Thu Aug 11, 2011 11:44 am by lily

December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Calendar Calendar

Poll

ATE ..KOMER...JOIN KER ..DINNER NI....

83% 83% [ 25 ]
3% 3% [ 1 ]
13% 13% [ 4 ]

Total Votes : 30


REUNION BATCH 80 - 84 (19 JULY 2009)

View previous topic View next topic Go down

Re: REUNION BATCH 80 - 84 (19 JULY 2009)

Post by Nor Akmar on Sun Jun 21, 2009 12:49 am

Salam,
Dik oii.. sampe pukui 3 pm. org KL nak balik esoknye keghoje. Org Tk Intan nak stay tak ape atau sape2 yg tak ade nak balik kemane2.
Harap adik2 dapat join tapi tolong confirm kot nanti tak cukup kene ke kome pergi beli mee Mastan

Nor Akmar
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : Nor Akmar Shah Minan
Year SPM : 1984
Age : 49
Join date : 2009-06-03
Hometown Location : Padang Tembak, TI
Current Location : Sek 13 Shah Alam
Profession : Orang suruhan
Posts : 20
Tahun SPM : 1984

Back to top Go down

Re: REUNION BATCH 80 - 84 (19 JULY 2009)

Post by MR. OS on Sun Jun 21, 2009 1:02 pm

Nor Akmar wrote:Salam,
Dik oii.. sampe pukui 3 pm. org KL nak balik esoknye keghoje. Org Tk Intan nak stay tak ape atau sape2 yg tak ade nak balik kemane2.
Harap adik2 dapat join tapi tolong confirm kot nanti tak cukup kene ke kome pergi beli mee Mastan

bukan dlm yahoo group tulis sampai kul 6 ker..

ok..nanti saya amend




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: REUNION BATCH 80 - 84 (19 JULY 2009)

Post by Nor Akmar on Thu Jun 25, 2009 11:54 am

As Salam,
Adik2 yang nak join tolong confirm dengan akak, hantar SMS nama dan berape org nak datang (suami/isteri/anak/mak/bapak/opah/tok dll ). my no is 0192761278. Bukan ape sebab kite nak confirm reservation dgn Rest House tu. Nanti kot kome lapor ke nasik dah habih. Beli le Mee Mastan tu kalo tak cukup nasik. Sape dusun deghoyan dah lughuh tu bawak le sekali.

Nor Akmar
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : Nor Akmar Shah Minan
Year SPM : 1984
Age : 49
Join date : 2009-06-03
Hometown Location : Padang Tembak, TI
Current Location : Sek 13 Shah Alam
Profession : Orang suruhan
Posts : 20
Tahun SPM : 1984

Back to top Go down

Re: REUNION BATCH 80 - 84 (19 JULY 2009)

Post by MR. OS on Fri Jun 26, 2009 3:19 pm

Teman idok ler pergi kut..sebab dah balik tk intan 2 minggu berturut turut ni..bajet lari la pulak...

kome yg lain camna?

Kome kejor le bajet u ....




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: REUNION BATCH 80 - 84 (19 JULY 2009)

Post by Nor Akmar on Sat Jun 27, 2009 12:41 am

Ni senarai nma yg kata nak join (jehuh nak guna editor ni, tak gheti le teman...)

Zul Amin,
Amir Hamzah,
Zefri Zambahari
Norhainiza (Nanie)
Lili Suria,
Ahmad ZaBidi,
Ainul Mazlan,
HiSham Munir,
Abdul Razak
Shahrul Nizam
NorLiza Abdul Ghani
ZaNian,
Noreha Sarkawi,
Mazni,
Nor Aliah,
Raja Nazirah
AnNuarSaid,
Shahrul Zaman,
Rajan,
Ahmad TarMizi,
Lorne,
Lan Dollah,
Kamal Bahrin,
Hidayu,
Nor Azah,
Fauziah Karim Che Yah,
Syed Hassan,
Che Niza,
MusTafa Salam,
Husin,
AdNan,
Sarwa.
Salleh Bidin
Wan Jasimah
Norain Hanafi
Nor Akmar shah Minan

Nor Akmar
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : Nor Akmar Shah Minan
Year SPM : 1984
Age : 49
Join date : 2009-06-03
Hometown Location : Padang Tembak, TI
Current Location : Sek 13 Shah Alam
Profession : Orang suruhan
Posts : 20
Tahun SPM : 1984

Back to top Go down

Re: REUNION BATCH 80 - 84 (19 JULY 2009)

Post by MR. OS on Sat Jun 27, 2009 1:52 am

kak akmar...saya da update kat kat forum yg utama....akak tgk kat forum EX-SMSAA NEWS & ANNOUNCEMENT....topik yg sama

so..bila org tgk topik tu..terus deme nampak siapa yg hadir....

akak..wan jasimah tu...wan jasimah wan radzi ker....leh bg no fon dia tak? mdia tu dah mcm kakak saya jer dulu..sebab duduk kat umah dia..




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: REUNION BATCH 80 - 84 (19 JULY 2009)

Post by blackcanary on Mon Jun 29, 2009 9:36 am

Nor Akmar wrote:Ni senarai nma yg kata nak join (jehuh nak guna editor ni, tak gheti le teman...)

Zul Amin,
Amir Hamzah,
Zefri Zambahari
Norhainiza (Nanie)
Lili Suria,
Ahmad ZaBidi,
Ainul Mazlan,
HiSham Munir,
Abdul Razak
Shahrul Nizam
NorLiza Abdul Ghani
ZaNian,
Noreha Sarkawi,
Mazni,
Nor Aliah,
Raja Nazirah
AnNuarSaid,
Shahrul Zaman,
Rajan,
Ahmad TarMizi,
Lorne,
Lan Dollah,
Kamal Bahrin,
Hidayu,
Nor Azah,
Fauziah Karim Che Yah,
Syed Hassan,
Che Niza,
MusTafa Salam,
Husin,
AdNan,
Sarwa.
Salleh Bidin
Wan Jasimah
Norain Hanafi
Nor Akmar shah Minan

salam kak...akak ni satu batch dgn Amir Hamzah ye...mamat yg menetap kat Tk Intan dan isteri dia yg dah meninggal tu ye....

Jef yg jadi Penguasa Kastam tu satu batch dgn akak jugak ke?

Jef tu saudara saya...amir tu member lepak kedai kopi tu...hehehe

Ye le dik. Jef tu classmate darjah 1-6 tak ingat pulak terpisah ngan dia Tkt 1 ke lepas SRP. Ada jumpa dia kat KPP sebelum akak pergi Australia> tak tahu le pulak selama hari ni dia ada kat Tk Intan. Memang tak pernah jumpa since then> Last reunion pun dia tak datang >> ada kerje rasenya> ni pun tak nampak nama dia. Akak dah SMS broadcast kat semua org yg ada dlm address book , kalo tak jawp tu tak berani le akak nak follow up lagi. kite dah terpisah lama puluhan tahun.. masa mungking telah merubah segalanya. Akak masih macam dulu , kalau ada org contact insya Allah akak jawap tapi 2 3 minggu ni busy giler> asyik buat kerja tak socialiing langsung.

Amir tu le org kuat kite org..

blackcanary
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : BADRUL HISHAM RAMLY
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kg. Bahagia
Current Location : Batu Caves,Rahman Putra @ Klang
Profession : cari duit
Posts : 225
Tahun SPM : apa benda ni...tumor aku tahulah

http://wwwblackcanary.blogspot.com

Back to top Go down

Re: REUNION BATCH 80 - 84 (19 JULY 2009)

Post by MR. OS on Thu Jul 09, 2009 11:23 pm

kalau saya nak join reunion ni....baper kena bayor...


Last edited by Nor Akmar on Thu Jul 09, 2009 11:44 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : tak usah le risau pasal bayor. datang aje lepas tu rase nak bagi berapa pun ikut suka. cuma bagi tahu aje dulu)




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: REUNION BATCH 80 - 84 (19 JULY 2009)

Post by blackcanary on Tue Jul 14, 2009 5:11 pm

jeff tu tinggal kat Kg Bahagia kak...anak murid arwah org tua saya jugak rupanya akak ni ye.....akak suruh aje amir tarik telinga si jeff tu...kalau dia tak nak dtg..

blackcanary
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : BADRUL HISHAM RAMLY
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kg. Bahagia
Current Location : Batu Caves,Rahman Putra @ Klang
Profession : cari duit
Posts : 225
Tahun SPM : apa benda ni...tumor aku tahulah

http://wwwblackcanary.blogspot.com

Back to top Go down

Re: REUNION BATCH 80 - 84 (19 JULY 2009)

Post by Sponsored content Today at 5:56 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum