PENGUNGUMAN PENTING

1. GRAND REUNION AZIZIAN 2010 - 1 MAY 2010. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-activities-f6/dinner-alumni-smsaa-teluk-intan-t141.htm

 

2. SUMBANGAN PENGHAWA DINGIN UNTUK SURAU SEKOLAH. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-news-announcement-f5/sumbangan-penghawa-dingin-di-surau-sekolah-t123.htm#2316

Latest topics
» How to grab the best coupon codes on the web?
Tue Apr 23, 2013 2:19 pm by lovelygirl

» How to find Coupon Codes with huge discount?
Fri Apr 19, 2013 4:33 pm by lovelygirl

» ASRAMA PUTERA TELAH DIROBOHKAN
Thu Sep 13, 2012 6:49 pm by anaseven

» Home Improvement Cast Meet again 12 Years After The show Ended
Sat Oct 08, 2011 11:59 am by lovelygirl

» One Tree Hill Entourage House MD --Discount dvd
Wed Aug 24, 2011 3:11 pm by then2011

» Tips On Conversation Starters
Mon Aug 15, 2011 11:18 am by lily

»  Nightmare Tan Lines! What to wear to avoid them.
Sat Aug 13, 2011 11:28 am by lily

»  Flawless Wedding Photography for Your Special Day
Fri Aug 12, 2011 11:25 am by lily

» Debt Ceiling? What Debt Ceiling?
Thu Aug 11, 2011 11:44 am by lily

December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Calendar Calendar

Poll

ATE ..KOMER...JOIN KER ..DINNER NI....

83% 83% [ 25 ]
3% 3% [ 1 ]
13% 13% [ 4 ]

Total Votes : 30


Cikgu Ramli Maidin - Cikgu Besau

View previous topic View next topic Go down

Cikgu Ramli Maidin - Cikgu Besau

Post by MR. OS on Mon May 25, 2009 3:27 pm

Haaaa..kome kenei ker ni..takkan tak kenei...kalau ada yg tak kenei..mesti kenei penapaor dia...tp dgn budak sukan...kamcing

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Cikgu Ramli Maidin - Cikgu Besau

Post by The White Wasp on Tue May 26, 2009 11:05 am

Kenal-kenal...ni antara kawan baik bapak aku

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Cikgu Ramli Maidin - Cikgu Besau

Post by blackcanary on Thu May 28, 2009 11:50 am

The White Wasp wrote:Kenal-kenal...ni antara kawan baik bapak aku

Aku pun kenal dia sbb dia kawan baik arwah bapak aku dulu...dia baik dgn aku pun sbb dia tahu aku anak sapa...geng arwah bapak aku dulu main ragbi..dia rasanya last sekali bersama sekolah khas Renong kat melaka..
sesetengah org panggil Iron Maiden...

blackcanary
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : BADRUL HISHAM RAMLY
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kg. Bahagia
Current Location : Batu Caves,Rahman Putra @ Klang
Profession : cari duit
Posts : 225
Tahun SPM : apa benda ni...tumor aku tahulah

http://wwwblackcanary.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cikgu Ramli Maidin - Cikgu Besau

Post by MR. OS on Thu May 28, 2009 1:00 pm

blackcanary wrote:
Aku pun kenal dia sbb dia kawan baik arwah bapak aku dulu...dia baik dgn aku pun sbb dia tahu aku anak sapa...geng arwah bapak aku dulu main ragbi..dia rasanya last sekali bersama sekolah khas Renong kat melaka..
sesetengah org panggil Iron Maiden...

Dulu after sekolah sultan..dia jd guru basau di sek. men raja muda musa..masa tu..team bola raja muda terus top di teluk intan..selapsa tu..dilantik menjadi pengetua di sekolah sukan bukit jalil...kemudian ditawarkan menjadi pengetua di sekolah under RENONG Group atau dikenali dgn nama YAYASAN SAAD...kira Halim Saad punya ler tu...tp sekarang tak tau dah ada kat mana?..ada sesia?

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Cikgu Ramli Maidin - Cikgu Besau

Post by ahmad hisham bin abdul mu on Mon Jun 22, 2009 7:36 pm

Cikgu Ramli maidin (arwah). Ye...Pengetua yg tegas. memang takut bersua muka dgn dia pada mulanya. Tapi bila dpt tahu dia kwn baik ayah saya dah tak takut dah. Kwn ayah berjogging. Hehehehe.....apa mau takut selalu dtg rumah arwah ni.

ahmad hisham bin abdul mu
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : ahmadhisham bin hj abdul munir
Year SPM : 1984
Age : 49
Join date : 2009-06-19
Hometown Location : tapah perak
Current Location : shah alam
Profession : apa apa j le
Posts : 19

Back to top Go down

Re: Cikgu Ramli Maidin - Cikgu Besau

Post by adibahambali on Tue Jun 23, 2009 1:49 pm

keney le sebab gubeso kita kan tp takut le kat dia, muka pun cam garang je...

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cikgu Ramli Maidin - Cikgu Besau

Post by athar on Thu Jul 09, 2009 4:12 am

Al fatihah, banyak jase dia pada aku.... dialah cikgu lukisan aku yang paling banyak mencurahkan ilmu pada aku.. ..

athar
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : muhammad athar bin rasidi
Year SPM : 1987
Age : 45
Join date : 2009-06-10
Hometown Location : tk intan, pdg tembak
Current Location : machang , kelantan
Profession : ngajor budak uitm
Posts : 11
Tahun SPM : 1987, stpm89,itm94

Back to top Go down

Re: Cikgu Ramli Maidin - Cikgu Besau

Post by Aimran Aini on Thu Jul 09, 2009 8:55 am

Aku selalu tertanya satu benda tapi waktu kita sekolah dulu tak berani la nak tanya kan. Dia ni selalu nampak merah kat leher dia tu. ada penyakit kulit ko? Ada sesiapa tahu?

Aimran Aini
PENGAWAS ASRAMA
PENGAWAS ASRAMA

Name : Aimran b. Mohamed Yasin Aini
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-07-01
Hometown Location : Kampung Banjar, Teluk Intan, Perak.
Current Location : Seri Manjung, Perak
Profession : Teacher
Posts : 71

Back to top Go down

Re: Cikgu Ramli Maidin - Cikgu Besau

Post by daduk on Thu Jul 09, 2009 12:35 pm

alfatihah...sekitar 1994-1995 teman ada pegi ke kompleks kerajaan kat pusat bandar damansara nak jumpa kawan. tiba2 ada org tegur `tak kenal saya lagi ke?' bila toleh, laaa cikgu ramli maidin rupenye. masa tu dia dah x nampak garang tapi friendly, dh mcm kawan.
Teman pun x tahu macamana arwah masih boleh ingat rupe teman padahal bukannye popular kat sekolah pun.
Cuma yang teman tahu ada sekali kena tahan dengan arwah 2-3 minggu sebelum ambil SPM dan tanya pasal rambut (masa tu rambut belakang dah cecah bahu dah tapi guna sepit gulung dan simpan dalam rambut. lagi pulak rambut kerinting sepatutnya x perasan sangat).
Kantoi. lutut teman dah terketar2 dah x tau nak jawab apa, tambah pulak bila teringat arwah memang terkenal dengan penampar jepunnya...ingat masa tu tunggu masa je nak kena nih.
Tapi, sesuatu yang miracle (hehe) berlaku bila arwah yang jawab sendiri, dia kata "lain kali jawablah tak sempat nak potong rambut, sibuk belajar... buat betul2 dalam periksa nanti," katanya sambil berlalu meninggalkan teman yang masih terketar2 lutut.
Alfatihah sekali lagi untuk cikgu ramli maidin.

daduk
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Join date : 2009-05-18
Posts : 23

Back to top Go down

Re: Cikgu Ramli Maidin - Cikgu Besau

Post by Khairi on Mon Jan 25, 2010 12:39 pm

Eloknya kalau ada gambor, letak sekali. Dah tua2 ni tak ingat pulak

Khairi
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : Ahmad Khairi Abd Wahab
Year SPM : 1978
Join date : 2010-01-25
Hometown Location : Pekan Baru
Current Location : Johor Bahru
Profession : UTM
Posts : 11

Back to top Go down

Re: Cikgu Ramli Maidin - Cikgu Besau

Post by MrMostain on Sun Mar 21, 2010 7:02 am

MR. OS wrote:Haaaa..kome kenei ker ni..takkan tak kenei...kalau ada yg tak kenei..mesti kenei penapaor dia...tp dgn budak sukan...kamcing


Salam,

Teman minta tolong kengkawan, siar gambo muka cikgu Ramli, Cikgu Tan Heng Hock (coach bola) etc..untuk rujukan. Nama familiar , rupa tak berapa ingat, clue 'kamcing dengan budak sukan' tu, coach Perak tu semua dah ada kena mengena dengan teman dulu ....MrMostain

MrMostain
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : Mohd Mostain Hj Mohd Hojiali
Year SPM : 1985
Join date : 2010-03-20
Hometown Location : Hutan Melintang, Perak
Current Location : Shah Alam, City Centre
Profession : Keroje Kecik-kecik
Posts : 14
Tahun SPM : Teman le budok hostel tu tahun 81-83...dah roboh?? dah jadi ground zero???waaa.....

Back to top Go down

Re: Cikgu Ramli Maidin - Cikgu Besau

Post by Sponsored content Today at 1:56 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum