PENGUNGUMAN PENTING

1. GRAND REUNION AZIZIAN 2010 - 1 MAY 2010. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-activities-f6/dinner-alumni-smsaa-teluk-intan-t141.htm

 

2. SUMBANGAN PENGHAWA DINGIN UNTUK SURAU SEKOLAH. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-news-announcement-f5/sumbangan-penghawa-dingin-di-surau-sekolah-t123.htm#2316

Latest topics
» How to grab the best coupon codes on the web?
Tue Apr 23, 2013 2:19 pm by lovelygirl

» How to find Coupon Codes with huge discount?
Fri Apr 19, 2013 4:33 pm by lovelygirl

» ASRAMA PUTERA TELAH DIROBOHKAN
Thu Sep 13, 2012 6:49 pm by anaseven

» Home Improvement Cast Meet again 12 Years After The show Ended
Sat Oct 08, 2011 11:59 am by lovelygirl

» One Tree Hill Entourage House MD --Discount dvd
Wed Aug 24, 2011 3:11 pm by then2011

» Tips On Conversation Starters
Mon Aug 15, 2011 11:18 am by lily

»  Nightmare Tan Lines! What to wear to avoid them.
Sat Aug 13, 2011 11:28 am by lily

»  Flawless Wedding Photography for Your Special Day
Fri Aug 12, 2011 11:25 am by lily

» Debt Ceiling? What Debt Ceiling?
Thu Aug 11, 2011 11:44 am by lily

December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Calendar Calendar

Poll

ATE ..KOMER...JOIN KER ..DINNER NI....

83% 83% [ 25 ]
3% 3% [ 1 ]
13% 13% [ 4 ]

Total Votes : 30


Selamat berforum disini

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Selamat berforum disini

Post by MR. OS on Tue Jul 21, 2009 1:55 am

Kepada AZIZIAN Group....welcome to the topics created for your group.ceh ckp omputeh pulak...




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Selamat berforum disini

Post by hajime on Tue Jul 21, 2009 10:11 am

takder org la pulak kat sni nak sembang sembang

hajime
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : MUHAMMAD SHUKRI ZULKEPLI
Year SPM : 1999
Join date : 2009-07-13
Hometown Location : TAMAN MANIK
Current Location : PUCHONG
Profession : SERVICE ENGINEER
Posts : 38

Back to top Go down

Re: Selamat berforum disini

Post by The White Wasp on Tue Jul 21, 2009 10:13 am

hajime wrote:takder org la pulak kat sni nak sembang sembang
engkau belasah je sembang dulu...kalau tak start orang pun mungkin tak tahu apa nak cakap, tapi kalau ada specific topic engkau nak sembang tengok le thread yang sedia ada...yang pastinya kalau sembang tu berhati-hatilah di jalan raya.

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Selamat berforum disini

Post by ibukecik on Tue Jul 21, 2009 6:41 pm

KAY,, dah masuk ni..
tp nak sembang ape..
kengkawan lain x da pung..

ibukecik
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : Rohaida bt Jelani
Year SPM : 5 sc 1 1992
Age : 41
Join date : 2009-07-09
Hometown Location : Kg Sg Manik, Teluk Intan
Current Location : Kg Bukit Naga,Seksyen 32 Shah Alam
Profession : Teacher
Posts : 25

Back to top Go down

Re: Selamat berforum disini

Post by Haryati on Tue Jul 21, 2009 10:08 pm

salam ibukecik..

saya pun kecik juga..roha kenal saya tak ni, sekelas ngan sulas. Kg bukit naga tu kg atau taman. Dekat2 ngan apa? Mak saya kat seksyen 18 Shah Alam. Kawan2 lain..tak sure sape dah daftar sape belum. Ngajo kat mana?

Haryati
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : Haryati Mohamed Redzuan
Year SPM : 1992
Join date : 2009-05-20
Hometown Location : TI, KL
Current Location : Kota Bharu
Posts : 15

Back to top Go down

Re: Selamat berforum disini

Post by ibukecik on Wed Jul 22, 2009 12:16 am

Haryati wrote:salam ibukecik..

saya pun kecik juga..roha kenal saya tak ni, sekelas ngan sulas. Kg bukit naga tu kg atau taman. Dekat2 ngan apa? Mak saya kat seksyen 18 Shah Alam. Kawan2 lain..tak sure sape dah daftar sape belum. Ngajo kat mana?

Salam. Kenal x kenal..? .kena le recall dulu..Maklumla dulu zaman anak dara..sekarang kan dah jadi MAK DARA hehe..Kg bukit naga ni kg la... kg di tepi bandar klang..nak gi klang bleh, nak g shah alam pun bleh..kira dah kat tengah2 la tu.. Kg ni memang x glam..agaknya orang takut dengo Naga.. Dekat2 ngan area jalan Kebun, johan setia...kota kemuning...tau x? wah kemain bnyaknye rujukan..Seksyen 18, ehm selalu jgk pegi..carik MYDIN..hehe..NGAJO kat sk bukit naga..dekat ajela kalu nak g sekolah..naik moto je..
kawan2 lain tengok2 dulu kot..

ibukecik
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : Rohaida bt Jelani
Year SPM : 5 sc 1 1992
Age : 41
Join date : 2009-07-09
Hometown Location : Kg Sg Manik, Teluk Intan
Current Location : Kg Bukit Naga,Seksyen 32 Shah Alam
Profession : Teacher
Posts : 25

Back to top Go down

Re: Selamat berforum disini

Post by ashangs on Wed Jul 22, 2009 8:15 am

ibukecik wrote:
Haryati wrote:salam ibukecik..

saya pun kecik juga..roha kenal saya tak ni, sekelas ngan sulas. Kg bukit naga tu kg atau taman. Dekat2 ngan apa? Mak saya kat seksyen 18 Shah Alam. Kawan2 lain..tak sure sape dah daftar sape belum. Ngajo kat mana?

Salam. Kenal x kenal..? .kena le recall dulu..Maklumla dulu zaman anak dara..sekarang kan dah jadi MAK DARA hehe..Kg bukit naga ni kg la... kg di tepi bandar klang..nak gi klang bleh, nak g shah alam pun bleh..kira dah kat tengah2 la tu.. Kg ni memang x glam..agaknya orang takut dengo Naga.. Dekat2 ngan area jalan Kebun, johan setia...kota kemuning...tau x? wah kemain bnyaknye rujukan..Seksyen 18, ehm selalu jgk pegi..carik MYDIN..hehe..NGAJO kat sk bukit naga..dekat ajela kalu nak g sekolah..naik moto je..
kawan2 lain tengok2 dulu kot..

roi...sori ler, ari tu tak sempat nak nyembang2 ngan ko. busy sesangat... bila lak ko pindah shah alam, setahu aku ko ngajor kat daerah teluk intan.

ashangs
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : Ahmad Zaki
Year SPM : 1992
Age : 41
Join date : 2009-05-20
Hometown Location : Selekoh, Bagan Datoh
Current Location : Rawang, Selangor
Profession : JAGA
Posts : 25

Back to top Go down

Re: Selamat berforum disini

Post by ashangs on Wed Jul 22, 2009 8:17 am

Haryati wrote:salam ibukecik..

saya pun kecik juga..roha kenal saya tak ni, sekelas ngan sulas. Kg bukit naga tu kg atau taman. Dekat2 ngan apa? Mak saya kat seksyen 18 Shah Alam. Kawan2 lain..tak sure sape dah daftar sape belum. Ngajo kat mana?

ang lak yati.. nape tetiba pindah kelantan. ikut suami balik kampung ker? last skali aku terjumpa ko masa kat kaunter bank...ingat lagi ker tu?

ashangs
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : Ahmad Zaki
Year SPM : 1992
Age : 41
Join date : 2009-05-20
Hometown Location : Selekoh, Bagan Datoh
Current Location : Rawang, Selangor
Profession : JAGA
Posts : 25

Back to top Go down

Re: Selamat berforum disini

Post by iffa on Wed Jul 22, 2009 11:03 am

iye la Tie, bila ko transfer ke kelantan? mak ko pun dah pindah shah alam, so kat batak rabit dah tak de sapa ye. apa citer kawan baik ko, faizah. last aku tau dia ade kat TLDM lumut.

iffa
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : Shariffah Bt Mohammed sayuti
Year SPM : 1992 (Class 5A5)
Age : 41
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kg Teluk Rubiah, Teluk Intan
Current Location : Ipoh
Profession : Clerk
Posts : 14

Back to top Go down

Re: Selamat berforum disini

Post by Haryati on Wed Jul 22, 2009 12:33 pm

Roha: kalau dekat Johan Setia tu dekat rumah mak juga, tapi tak duk situ lagi tengah renovate, weekend je mak balik. Seksyen 18 rumah cousin, dia pergi oversea dan suruh mak abah saya jaga rumah tu adik2 pun sekolah kat seksyen 18 lagi..tu la pasal. Ada satu lagi adik bradik ngan bukit naga..bukit rimau..dekat2 gak tu..

Zaki dan Iffa: aku ikut husband kena transfer sini..ikut la mana kerajaan hantor, kena la pegi. Nasib baik la aku keje gomen boleh tukar mana2. Hopefully lepas ni dapat tukar perak atau kedah ok juga. Batak Rabit sedara mara ada le..Faezah sekarang kat Kuantan. Zaki, Bila ye aku jumpa ko..baru ke lama? tak ingat la..sebab aku selalu round kat bangunan MARA tu dulu, pegi bayor loan.

Haryati
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : Haryati Mohamed Redzuan
Year SPM : 1992
Join date : 2009-05-20
Hometown Location : TI, KL
Current Location : Kota Bharu
Posts : 15

Back to top Go down

Re: Selamat berforum disini

Post by ibukecik on Wed Jul 22, 2009 4:12 pm

Salam Zaki,
Mu sebok sangat sgt masa alumni tu.. tu yang x sempat nak nyembang tu..lagipun dulu2 saya ni penyegan cikit(ehm)..
Dulu memang le ngajo kat perak..Kat Sk Sg Samak..hutan Melintang.. Asyik ulang alik rumah yong saya kat Sg Besar.. tu yang sangkut ngan org Sg besar..
Dah 10 tahun duduk kat shah alam ni...Setakat nak bwk g JJCM, boleh le saya membwaknya(atas ihsan suami le)

ibukecik
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : Rohaida bt Jelani
Year SPM : 5 sc 1 1992
Age : 41
Join date : 2009-07-09
Hometown Location : Kg Sg Manik, Teluk Intan
Current Location : Kg Bukit Naga,Seksyen 32 Shah Alam
Profession : Teacher
Posts : 25

Back to top Go down

Re: Selamat berforum disini

Post by iffa on Wed Jul 22, 2009 4:19 pm

zaki mmg sbuk sesgt masa tu raha, maklumlah org kuat & org penting dlm program tu. klu tak de zaki & the geng, kite tak dpt jumpa hari tu. rasenyer mmg tak puas nyembang hari tu. entah bile ler kita dpt kumpul lagi mcm hari tu.

iffa
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : Shariffah Bt Mohammed sayuti
Year SPM : 1992 (Class 5A5)
Age : 41
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kg Teluk Rubiah, Teluk Intan
Current Location : Ipoh
Profession : Clerk
Posts : 14

Back to top Go down

Re: Selamat berforum disini

Post by hajime on Wed Jul 22, 2009 5:41 pm

hahaha..tetiba ramai sembang tp abg abg n kakak kakak..aper aku nak sampuk nie

hajime
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : MUHAMMAD SHUKRI ZULKEPLI
Year SPM : 1999
Join date : 2009-07-13
Hometown Location : TAMAN MANIK
Current Location : PUCHONG
Profession : SERVICE ENGINEER
Posts : 38

Back to top Go down

Re: Selamat berforum disini

Post by ibukecik on Wed Jul 22, 2009 7:06 pm

hajime wrote:hahaha..tetiba ramai sembang tp abg abg n kakak kakak..aper aku nak sampuk nie

salam dik hajime..
akak ni org sg manik gak..
Kadang2 kalu cuti , ari jumaat g pasar kat taman manik tu..ye ke aa? tp sekrang mcm x da ape2 je kat pasar tu..
Selalu ke balik kg...?
Makcik akak rumah dia betul2 sebelah pasar tu..kot kenal le..
Dijaga oleh anak lelaki dia..sekarang ni dah x berapa denga mata pun x berapa cam... kalu bercakap ngan makcik tu harus pskai speaker...siap kena rewind lagi...apa nak buat..sabarje lah...

ibukecik
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : Rohaida bt Jelani
Year SPM : 5 sc 1 1992
Age : 41
Join date : 2009-07-09
Hometown Location : Kg Sg Manik, Teluk Intan
Current Location : Kg Bukit Naga,Seksyen 32 Shah Alam
Profession : Teacher
Posts : 25

Back to top Go down

Re: Selamat berforum disini

Post by hajime on Thu Jul 23, 2009 9:57 am

ibukecik wrote:
hajime wrote:hahaha..tetiba ramai sembang tp abg abg n kakak kakak..aper aku nak sampuk nie

salam dik hajime..
akak ni org sg manik gak..
Kadang2 kalu cuti , ari jumaat g pasar kat taman manik tu..ye ke aa? tp sekrang mcm x da ape2 je kat pasar tu..
Selalu ke balik kg...?
Makcik akak rumah dia betul2 sebelah pasar tu..kot kenal le..
Dijaga oleh anak lelaki dia..sekarang ni dah x berapa denga mata pun x berapa cam... kalu bercakap ngan makcik tu harus pskai speaker...siap kena rewind lagi...apa nak buat..sabarje lah...

woah..ader gak org sg manik nie...umah sblh pasar??baris depan sekali ker makcik akak tuh??saya pon dah lama tak g pasar jumaat tuh..lagi pon saya tak ramai kawan kat sg manik n tmn manik..ramai kat belah belah skolah kita tu..
mmg tiap tiap minggu balik kampung kalau takder keje sabtu ahad..weekend husband..heheheh

hajime
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : MUHAMMAD SHUKRI ZULKEPLI
Year SPM : 1999
Join date : 2009-07-13
Hometown Location : TAMAN MANIK
Current Location : PUCHONG
Profession : SERVICE ENGINEER
Posts : 38

Back to top Go down

Re: Selamat berforum disini

Post by azland bin saringat on Thu Jul 23, 2009 9:32 pm

salam semua....
mcm mn saya x kenal korang yg 90an.....yg saya kenal iffa je tu pn sebab dia sepupu aku...hahahahhaha.....klu ada yg kenal saya tu call2 la Very Happy ......

azland bin saringat
BUDAK BUDAK SEKOLAH
BUDAK BUDAK SEKOLAH

Name : azland
Year SPM : 1991
Age : 42
Join date : 2009-07-21
Hometown Location : teluk intan
Current Location : penang
Profession : site supervisor
Posts : 7
Tahun SPM : H1B3

Back to top Go down

Re: Selamat berforum disini

Post by MR. OS on Thu Jul 23, 2009 10:38 pm

azland bin saringat wrote:salam semua....
mcm mn saya x kenal korang yg 90an.....yg saya kenal iffa je tu pn sebab dia sepupu aku...hahahahhaha.....klu ada yg kenal saya tu call2 la Very Happy ......

ala bro...kat sini leh gak dpt kawan baru..we develop friendship from here...anyway..bgla o fon kat sini,....baru la kekawan kekawan lama miker leh call mike




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Selamat berforum disini

Post by ashangs on Fri Jul 24, 2009 4:46 am

azland bin saringat wrote:salam semua....
mcm mn saya x kenal korang yg 90an.....yg saya kenal iffa je tu pn sebab dia sepupu aku...hahahahhaha.....klu ada yg kenal saya tu call2 la Very Happy ......

takpe la kalau tak kenal...mungkin memori tu dah hilang. tapi aku rasa aku kenal lagi ler ko ni...dulu2 geng ngan azli yon (rasa aku ler) paling aku ingat ko ni kalau main takraw suka buat hand stand. tu tak?

ashangs
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : Ahmad Zaki
Year SPM : 1992
Age : 41
Join date : 2009-05-20
Hometown Location : Selekoh, Bagan Datoh
Current Location : Rawang, Selangor
Profession : JAGA
Posts : 25

Back to top Go down

Re: Selamat berforum disini

Post by ashangs on Fri Jul 24, 2009 4:48 am

iffa wrote:zaki mmg sbuk sesgt masa tu raha, maklumlah org kuat & org penting dlm program tu. klu tak de zaki & the geng, kite tak dpt jumpa hari tu. rasenyer mmg tak puas nyembang hari tu. entah bile ler kita dpt kumpul lagi mcm hari tu.

nak buat cam ner kan.... nati ler, kita mmg plan nak buat family day kat teluk batik... so acara pun tak banyak, lebih kepada ngadap pantai & sembang2.... tapi belum ditetapkan tarikhnya. ko due bila?

ashangs
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : Ahmad Zaki
Year SPM : 1992
Age : 41
Join date : 2009-05-20
Hometown Location : Selekoh, Bagan Datoh
Current Location : Rawang, Selangor
Profession : JAGA
Posts : 25

Back to top Go down

Re: Selamat berforum disini

Post by ashangs on Fri Jul 24, 2009 4:49 am

ibukecik wrote:Salam Zaki,
Mu sebok sangat sgt masa alumni tu.. tu yang x sempat nak nyembang tu..lagipun dulu2 saya ni penyegan cikit(ehm)..
Dulu memang le ngajo kat perak..Kat Sk Sg Samak..hutan Melintang.. Asyik ulang alik rumah yong saya kat Sg Besar.. tu yang sangkut ngan org Sg besar..
Dah 10 tahun duduk kat shah alam ni...Setakat nak bwk g JJCM, boleh le saya membwaknya(atas ihsan suami le)

bagus2...tu yg aku suker tu. kalau bab2 makan. anyway, ari sabtu petang yg mendatang ni, kami saje2 g makan2 kat muara ikan bakar tanjung gila (p.klang) kalau nak join, datang ler. tanya chot utk info.

ashangs
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : Ahmad Zaki
Year SPM : 1992
Age : 41
Join date : 2009-05-20
Hometown Location : Selekoh, Bagan Datoh
Current Location : Rawang, Selangor
Profession : JAGA
Posts : 25

Back to top Go down

Re: Selamat berforum disini

Post by ashangs on Fri Jul 24, 2009 4:56 am

Haryati wrote:Roha: kalau dekat Johan Setia tu dekat rumah mak juga, tapi tak duk situ lagi tengah renovate, weekend je mak balik. Seksyen 18 rumah cousin, dia pergi oversea dan suruh mak abah saya jaga rumah tu adik2 pun sekolah kat seksyen 18 lagi..tu la pasal. Ada satu lagi adik bradik ngan bukit naga..bukit rimau..dekat2 gak tu..

Zaki dan Iffa: aku ikut husband kena transfer sini..ikut la mana kerajaan hantor, kena la pegi. Nasib baik la aku keje gomen boleh tukar mana2. Hopefully lepas ni dapat tukar perak atau kedah ok juga. Batak Rabit sedara mara ada le..Faezah sekarang kat Kuantan. Zaki, Bila ye aku jumpa ko..baru ke lama? tak ingat la..sebab aku selalu round kat bangunan MARA tu dulu, pegi bayor loan.

tak yah nak ingat ler, dah lama sangat pun, masa tu aku pun bujang lagi

ashangs
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : Ahmad Zaki
Year SPM : 1992
Age : 41
Join date : 2009-05-20
Hometown Location : Selekoh, Bagan Datoh
Current Location : Rawang, Selangor
Profession : JAGA
Posts : 25

Back to top Go down

Re: Selamat berforum disini

Post by hajime on Fri Jul 24, 2009 9:00 am

wow..nak buat JJCM ker...boleh la ngikut yerk

hajime
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : MUHAMMAD SHUKRI ZULKEPLI
Year SPM : 1999
Join date : 2009-07-13
Hometown Location : TAMAN MANIK
Current Location : PUCHONG
Profession : SERVICE ENGINEER
Posts : 38

Back to top Go down

Re: Selamat berforum disini

Post by ashangs on Fri Jul 24, 2009 5:07 pm

hajime, dulu dos hostel ker?

ashangs
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : Ahmad Zaki
Year SPM : 1992
Age : 41
Join date : 2009-05-20
Hometown Location : Selekoh, Bagan Datoh
Current Location : Rawang, Selangor
Profession : JAGA
Posts : 25

Back to top Go down

Re: Selamat berforum disini

Post by hajime on Fri Jul 24, 2009 10:03 pm

yup..dok hostel dulu..naper?

hajime
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : MUHAMMAD SHUKRI ZULKEPLI
Year SPM : 1999
Join date : 2009-07-13
Hometown Location : TAMAN MANIK
Current Location : PUCHONG
Profession : SERVICE ENGINEER
Posts : 38

Back to top Go down

Re: Selamat berforum disini

Post by azland bin saringat on Fri Jul 24, 2009 10:52 pm

MR. OS wrote:
azland bin saringat wrote:salam semua....
mcm mn saya x kenal korang yg 90an.....yg saya kenal iffa je tu pn sebab dia sepupu aku...hahahahhaha.....klu ada yg kenal saya tu call2 la Very Happy ......

ala bro...kat sini leh gak dpt kawan baru..we develop friendship from here...anyway..bgla o fon kat sini,....baru la kekawan kekawan lama miker leh call mike

mmg la betul bro....ramai lg kawan2 yg akan saya jumpa nnt...tapi kita ni sebenarnya tinggal x jauh la ....bro kt kepala batas..saya kt BM je..saya keje dgn gamuda yg buat jalan kete api tu..

azland bin saringat
BUDAK BUDAK SEKOLAH
BUDAK BUDAK SEKOLAH

Name : azland
Year SPM : 1991
Age : 42
Join date : 2009-07-21
Hometown Location : teluk intan
Current Location : penang
Profession : site supervisor
Posts : 7
Tahun SPM : H1B3

Back to top Go down

Re: Selamat berforum disini

Post by Sponsored content Today at 5:50 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum