PENGUNGUMAN PENTING

1. GRAND REUNION AZIZIAN 2010 - 1 MAY 2010. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-activities-f6/dinner-alumni-smsaa-teluk-intan-t141.htm

 

2. SUMBANGAN PENGHAWA DINGIN UNTUK SURAU SEKOLAH. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-news-announcement-f5/sumbangan-penghawa-dingin-di-surau-sekolah-t123.htm#2316

Latest topics
» How to grab the best coupon codes on the web?
Tue Apr 23, 2013 2:19 pm by lovelygirl

» How to find Coupon Codes with huge discount?
Fri Apr 19, 2013 4:33 pm by lovelygirl

» ASRAMA PUTERA TELAH DIROBOHKAN
Thu Sep 13, 2012 6:49 pm by anaseven

» Home Improvement Cast Meet again 12 Years After The show Ended
Sat Oct 08, 2011 11:59 am by lovelygirl

» One Tree Hill Entourage House MD --Discount dvd
Wed Aug 24, 2011 3:11 pm by then2011

» Tips On Conversation Starters
Mon Aug 15, 2011 11:18 am by lily

»  Nightmare Tan Lines! What to wear to avoid them.
Sat Aug 13, 2011 11:28 am by lily

»  Flawless Wedding Photography for Your Special Day
Fri Aug 12, 2011 11:25 am by lily

» Debt Ceiling? What Debt Ceiling?
Thu Aug 11, 2011 11:44 am by lily

December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Calendar Calendar

Poll

ATE ..KOMER...JOIN KER ..DINNER NI....

83% 83% [ 25 ]
3% 3% [ 1 ]
13% 13% [ 4 ]

Total Votes : 30


Selamat berforum disini

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Selamat berforum disini

Post by azland bin saringat on Fri Jul 24, 2009 10:59 pm

ashangs wrote:
azland bin saringat wrote:salam semua....
mcm mn saya x kenal korang yg 90an.....yg saya kenal iffa je tu pn sebab dia sepupu aku...hahahahhaha.....klu ada yg kenal saya tu call2 la Very Happy ......

takpe la kalau tak kenal...mungkin memori tu dah hilang. tapi aku rasa aku kenal lagi ler ko ni...dulu2 geng ngan azli yon (rasa aku ler) paling aku ingat ko ni kalau main takraw suka buat hand stand. tu tak?


iya ke....ko ni zaki...yg mn ya maklum la dah tua2 ni banyak benda nak fikir ...memory pun jd low....sekarang susah la nak cari kawan2 sekolah dulu...yg 1 kampung jarang jumpa...tapi klu iffa tu jgn cakap la selalu jumpa.....yg lain entah hilang ke nama......dulu boleh la nak hand stand sekarang perut pulak yg kena di stand kn hahahahha......

azland bin saringat
BUDAK BUDAK SEKOLAH
BUDAK BUDAK SEKOLAH

Name : azland
Year SPM : 1991
Age : 42
Join date : 2009-07-21
Hometown Location : teluk intan
Current Location : penang
Profession : site supervisor
Posts : 7
Tahun SPM : H1B3

Back to top Go down

Re: Selamat berforum disini

Post by faezah bt abdul rashid on Tue Sep 29, 2009 5:31 pm

iffa wrote:iye la Tie, bila ko transfer ke kelantan? mak ko pun dah pindah shah alam, so kat batak rabit dah tak de sapa ye. apa citer kawan baik ko, faizah. last aku tau dia ade kat TLDM lumut.




aku skrg dah stay kat kuantan. dah 3 tahun kat sini. ingat lg tak kat aku ni.

faezah bt abdul rashid
BUDAK BUDAK SEKOLAH
BUDAK BUDAK SEKOLAH

Name : Faezah bt abd rashid
Year SPM : 1992
Age : 40
Join date : 2009-09-29
Hometown Location : teluk intan perak
Current Location : kuantan pahang
Profession : Suka hati nak buat apa pun
Posts : 7

Back to top Go down

Re: Selamat berforum disini

Post by faezah bt abdul rashid on Tue Sep 29, 2009 6:01 pm

salam, ada kengkawan yg kenal?

faezah bt abdul rashid
BUDAK BUDAK SEKOLAH
BUDAK BUDAK SEKOLAH

Name : Faezah bt abd rashid
Year SPM : 1992
Age : 40
Join date : 2009-09-29
Hometown Location : teluk intan perak
Current Location : kuantan pahang
Profession : Suka hati nak buat apa pun
Posts : 7

Back to top Go down

Re: Selamat berforum disini

Post by faezah bt abdul rashid on Tue Sep 29, 2009 8:22 pm

askum,ape khabar kengkawan semua.

faezah bt abdul rashid
BUDAK BUDAK SEKOLAH
BUDAK BUDAK SEKOLAH

Name : Faezah bt abd rashid
Year SPM : 1992
Age : 40
Join date : 2009-09-29
Hometown Location : teluk intan perak
Current Location : kuantan pahang
Profession : Suka hati nak buat apa pun
Posts : 7

Back to top Go down

Re: Selamat berforum disini

Post by faezah bt abdul rashid on Tue Sep 29, 2009 9:11 pm

asalammualaikun semua kengkawan tahun 1992, kenal saya tak?

faezah bt abdul rashid
BUDAK BUDAK SEKOLAH
BUDAK BUDAK SEKOLAH

Name : Faezah bt abd rashid
Year SPM : 1992
Age : 40
Join date : 2009-09-29
Hometown Location : teluk intan perak
Current Location : kuantan pahang
Profession : Suka hati nak buat apa pun
Posts : 7

Back to top Go down

Re: Selamat berforum disini

Post by MR. OS on Tue Sep 29, 2009 10:56 pm

faezah bt abdul rashid wrote:asalammualaikun semua kengkawan tahun 1992, kenal saya tak?

kenal adik saya tak..azwan...dok kat taman jaya...dulu faezah dok mana?




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Selamat berforum disini

Post by faezah bt abdul rashid on Sun Oct 11, 2009 9:55 pm

MR. OS wrote:
faezah bt abdul rashid wrote:asalammualaikun semua kengkawan tahun 1992, kenal saya tak?

kenal adik saya tak..azwan...dok kat taman jaya...dulu faezah dok mana?


saya dulu dr sklh rendah sampai sklh menengah dok kat perumahan padang tembak. Rasa2 mcm kenal azwan tu. kalau tak silap sama sklh rendah dulu.

faezah bt abdul rashid
BUDAK BUDAK SEKOLAH
BUDAK BUDAK SEKOLAH

Name : Faezah bt abd rashid
Year SPM : 1992
Age : 40
Join date : 2009-09-29
Hometown Location : teluk intan perak
Current Location : kuantan pahang
Profession : Suka hati nak buat apa pun
Posts : 7

Back to top Go down

Re: Selamat berforum disini

Post by MR. OS on Mon Oct 12, 2009 6:44 pm

kalau kenei...dia sekolah menenagh pun sekolah sultan gak




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Selamat berforum disini

Post by faezah bt abdul rashid on Tue Oct 13, 2009 1:23 pm

MR. OS wrote:kalau kenei...dia sekolah menenagh pun sekolah sultan gak



azwan tu kat sklh sultan sampai form 5 ke. tak ingat lah dia kelas mana dulu. rasanya kenal azwan tu. skrg dia dok kat mana.

faezah bt abdul rashid
BUDAK BUDAK SEKOLAH
BUDAK BUDAK SEKOLAH

Name : Faezah bt abd rashid
Year SPM : 1992
Age : 40
Join date : 2009-09-29
Hometown Location : teluk intan perak
Current Location : kuantan pahang
Profession : Suka hati nak buat apa pun
Posts : 7

Back to top Go down

Re: Selamat berforum disini

Post by MR. OS on Tue Oct 13, 2009 1:49 pm

sapei form 5..sekrg ni dia dok Penang....koje Maybank penang




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Selamat berforum disini

Post by adibahambali on Sun Feb 28, 2010 10:50 am

wey korg perasan tak, IJEY udah masuk forum...

welcome ijey, jgn lupa ltk gambo pehtu join sembang, ko celah je kat mana2... ko pun dah kecik kan skarang... ahaks..

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Selamat berforum disini

Post by The White Wasp on Tue Mar 02, 2010 2:39 pm

Aha...nama sama tapi saiz tak sama

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Selamat berforum disini

Post by Sponsored content Today at 1:56 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum