PENGUNGUMAN PENTING

1. GRAND REUNION AZIZIAN 2010 - 1 MAY 2010. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-activities-f6/dinner-alumni-smsaa-teluk-intan-t141.htm

 

2. SUMBANGAN PENGHAWA DINGIN UNTUK SURAU SEKOLAH. SILA KLIK DI BAWAH

    http://azizian4ever.forumotion.com/ex-smsaa-news-announcement-f5/sumbangan-penghawa-dingin-di-surau-sekolah-t123.htm#2316

Latest topics
» How to grab the best coupon codes on the web?
Tue Apr 23, 2013 2:19 pm by lovelygirl

» How to find Coupon Codes with huge discount?
Fri Apr 19, 2013 4:33 pm by lovelygirl

» ASRAMA PUTERA TELAH DIROBOHKAN
Thu Sep 13, 2012 6:49 pm by anaseven

» Home Improvement Cast Meet again 12 Years After The show Ended
Sat Oct 08, 2011 11:59 am by lovelygirl

» One Tree Hill Entourage House MD --Discount dvd
Wed Aug 24, 2011 3:11 pm by then2011

» Tips On Conversation Starters
Mon Aug 15, 2011 11:18 am by lily

»  Nightmare Tan Lines! What to wear to avoid them.
Sat Aug 13, 2011 11:28 am by lily

»  Flawless Wedding Photography for Your Special Day
Fri Aug 12, 2011 11:25 am by lily

» Debt Ceiling? What Debt Ceiling?
Thu Aug 11, 2011 11:44 am by lily

December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Calendar Calendar

Poll

ATE ..KOMER...JOIN KER ..DINNER NI....

83% 83% [ 25 ]
3% 3% [ 1 ]
13% 13% [ 4 ]

Total Votes : 30


Tempat lepak dan port makan sedap

Page 5 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by MR. OS on Sat Aug 08, 2009 1:40 pm

ada..apa kata kita pekena mee udang kat penang....ada berani kaaa




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by ibukecik on Sat Aug 08, 2009 11:47 pm

nak..nak..nak.. nak jugak,,,boleh pos tak abng Os?
hehe.. bounce

ibukecik
KETUA DARJAH
KETUA DARJAH

Name : Rohaida bt Jelani
Year SPM : 5 sc 1 1992
Age : 41
Join date : 2009-07-09
Hometown Location : Kg Sg Manik, Teluk Intan
Current Location : Kg Bukit Naga,Seksyen 32 Shah Alam
Profession : Teacher
Posts : 25

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by MR. OS on Sun Aug 09, 2009 12:51 am

boleh....tp cuma sampai kat roy..bau je la..hehehhe




PRODUK PENGHIAS KELENGKAPAN RUMAH BUATAN BUMIPUTERA, HUBUNGI MR. OS @ ZUL (019-2117248)
PENGEDAR DIPERLUKAN, PENGHANTARAN DIBUAT MELALUI KURIER,
sila lawati www.kedaizns.com

MR. OS
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Zulkarnain Mohamed Shaharuddin
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : Taman Jaya
Current Location : KEPALA BATAS , PENANG
Profession : NGANTOR SOGHAT
Posts : 662
Tahun SPM : ATE..MOH LE KITA BERGEBANG KAT SINI

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by The White Wasp on Wed Feb 24, 2010 4:36 pm

adibahambali wrote:kay.. telor sotong tu amenda.. sotong punya telur ke atau telor rebus mkn dgn sotong... mcm tak penah dengo jek.. sebab teman pun gemor gak bab makan nih...

** eh ko ke khairiah... la.. tak perasan td. pekabo u? lama tak nampak, dok mana skarang?

Sotong punya telur? Hmmm...
Kita sambung balik kat sini...Kat Sungai Penchala opposite Damansara Perdana dan bersebelahan Taman Tun...Kedai Sambal Hijau...segala lauk pauk Melayu...best...sambal dia yang best. Memang hijau.

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by budak baik on Wed Feb 24, 2010 4:42 pm

The White Wasp wrote:
adibahambali wrote:kay.. telor sotong tu amenda.. sotong punya telur ke atau telor rebus mkn dgn sotong... mcm tak penah dengo jek.. sebab teman pun gemor gak bab makan nih...

** eh ko ke khairiah... la.. tak perasan td. pekabo u? lama tak nampak, dok mana skarang?

Sotong punya telur? Hmmm...
Kita sambung balik kat sini...Kat Sungai Penchala opposite Damansara Perdana dan bersebelahan Taman Tun...Kedai Sambal Hijau...segala lauk pauk Melayu...best...sambal dia yang best. Memang hijau.

kalo dlm poket cuma ada sekeping warna hijau cukup tak utk mk tengahari

budak baik
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Hamdan Hassan
Year SPM : 87
Age : 46
Join date : 2009-05-19
Hometown Location : SELABAK
Current Location : MELAKA
Profession : jaga lab kat MMU...
Posts : 639

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by The White Wasp on Wed Feb 24, 2010 4:44 pm

kalau bawak daun...mau dikarinya engkau

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by kaysm on Wed Feb 24, 2010 4:50 pm

budak baik wrote:
The White Wasp wrote:
adibahambali wrote:kay.. telor sotong tu amenda.. sotong punya telur ke atau telor rebus mkn dgn sotong... mcm tak penah dengo jek.. sebab teman pun gemor gak bab makan nih...

** eh ko ke khairiah... la.. tak perasan td. pekabo u? lama tak nampak, dok mana skarang?

Sotong punya telur? Hmmm...
Kita sambung balik kat sini...Kat Sungai Penchala opposite Damansara Perdana dan bersebelahan Taman Tun...Kedai Sambal Hijau...segala lauk pauk Melayu...best...sambal dia yang best. Memang hijau.

kalo dlm poket cuma ada sekeping warna hijau cukup tak utk mk tengahari

klu ade sekeping warna hijau dpt sambal hijau je medan...

kaysm
KADET POLIS
KADET POLIS

Name : Khairiah bt. Shah Minan
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-07-22
Hometown Location : Pdg. Tembak, Teluk Anson
Current Location : Shah Alam
Profession : Belajar tak pandai so jadi kuli je
Posts : 179

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by budak baik on Wed Feb 24, 2010 5:01 pm

kaysm wrote:
budak baik wrote:
The White Wasp wrote:
adibahambali wrote:kay.. telor sotong tu amenda.. sotong punya telur ke atau telor rebus mkn dgn sotong... mcm tak penah dengo jek.. sebab teman pun gemor gak bab makan nih...

** eh ko ke khairiah... la.. tak perasan td. pekabo u? lama tak nampak, dok mana skarang?

Sotong punya telur? Hmmm...
Kita sambung balik kat sini...Kat Sungai Penchala opposite Damansara Perdana dan bersebelahan Taman Tun...Kedai Sambal Hijau...segala lauk pauk Melayu...best...sambal dia yang best. Memang hijau.

kalo dlm poket cuma ada sekeping warna hijau cukup tak utk mk tengahari

klu ade sekeping warna hijau dpt sambal hijau je medan...

ehmm x jd le.. mkn kat hotel lah boleh pakai kredit kad ekon pun sejuk hahaaahh

budak baik
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Hamdan Hassan
Year SPM : 87
Age : 46
Join date : 2009-05-19
Hometown Location : SELABAK
Current Location : MELAKA
Profession : jaga lab kat MMU...
Posts : 639

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by The White Wasp on Wed Feb 24, 2010 5:05 pm

Alah hotel tak best aaa...semua makan buffet je...

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by kaysm on Thu Feb 25, 2010 9:39 am

apa2 pun kita nie dah teringat2 dan terpandang2 telur sotong kat kassim mustapha kat penang tu zul...

kaysm
KADET POLIS
KADET POLIS

Name : Khairiah bt. Shah Minan
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-07-22
Hometown Location : Pdg. Tembak, Teluk Anson
Current Location : Shah Alam
Profession : Belajar tak pandai so jadi kuli je
Posts : 179

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by adibahambali on Thu Feb 25, 2010 10:07 am

eemmm... apa kata kita wat akiviti jln2 sambil mkn2.. kita cari 1 hari yg free, kita kumpul then kita wat trip TAPI single... hehehe. ekceli teringat dulu ofis aku penah wat trip tp kita sume gi single... best tau... dia nye feel tu lain. kat gopeng ni ada 1 tmpt mcm best je tgk... GUA TEMPURUNG... elok pegi in group, tour guide privided. kakak penah masuk, dia kata best.. jom arr kita gi nak?? hehehe...

** lari topik lagi ni.. kang zul sure marah, dia sibuk nak dinner, aku sibuk nak wat trip lain..

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by budak baik on Thu Feb 25, 2010 11:08 am

adibahambali wrote:eemmm... apa kata kita wat akiviti jln2 sambil mkn2.. kita cari 1 hari yg free, kita kumpul then kita wat trip TAPI single... hehehe. ekceli teringat dulu ofis aku penah wat trip tp kita sume gi single... best tau... dia nye feel tu lain. kat gopeng ni ada 1 tmpt mcm best je tgk... GUA TEMPURUNG... elok pegi in group, tour guide privided. kakak penah masuk, dia kata best.. jom arr kita gi nak?? hehehe...

** lari topik lagi ni.. kang zul sure marah, dia sibuk nak dinner, aku sibuk nak wat trip lain..

..ko punya psl dib hari2 aku pree hehehhe
..ape yg best...ada mkn2 ke kat dlm gua tu...std kat sini setahun 3,4 kali dorang buat trip pg gua tempurung aku pun x tau ape dorang carik
..gelap tak??kalo gelap kome masuk le aku tggu kat luo

budak baik
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Hamdan Hassan
Year SPM : 87
Age : 46
Join date : 2009-05-19
Hometown Location : SELABAK
Current Location : MELAKA
Profession : jaga lab kat MMU...
Posts : 639

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by adibahambali on Thu Feb 25, 2010 11:18 am

itu le yg aku curious tu. tp mmg best, kakak aku penah gi. cuma tgk kecantikan gua je le. tu sebab kena ada tour guide nak masuk dlm tu...

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by The White Wasp on Thu Feb 25, 2010 11:21 am

Kopitime Damansara Jaya kat Atria...fishball udon....sebab baru je breakfast makan ni...sedap...kenyang sampai ke malam...yang ni kalau rasa macam nak demam makan pun best rasa lega sikit. Sebab soup dia herbal based....

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by kaysm on Thu Feb 25, 2010 11:22 am

budak baik wrote:
adibahambali wrote:eemmm... apa kata kita wat akiviti jln2 sambil mkn2.. kita cari 1 hari yg free, kita kumpul then kita wat trip TAPI single... hehehe. ekceli teringat dulu ofis aku penah wat trip tp kita sume gi single... best tau... dia nye feel tu lain. kat gopeng ni ada 1 tmpt mcm best je tgk... GUA TEMPURUNG... elok pegi in group, tour guide privided. kakak penah masuk, dia kata best.. jom arr kita gi nak?? hehehe...

** lari topik lagi ni.. kang zul sure marah, dia sibuk nak dinner, aku sibuk nak wat trip lain..

..ko punya psl dib hari2 aku pree hehehhe
..ape yg best...ada mkn2 ke kat dlm gua tu...std kat sini setahun 3,4 kali dorang buat trip pg gua tempurung aku pun x tau ape dorang carik
..gelap tak??kalo gelap kome masuk le aku tggu kat luo

aiiii...takut gelap ke...??????

kaysm
KADET POLIS
KADET POLIS

Name : Khairiah bt. Shah Minan
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-07-22
Hometown Location : Pdg. Tembak, Teluk Anson
Current Location : Shah Alam
Profession : Belajar tak pandai so jadi kuli je
Posts : 179

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by budak baik on Thu Feb 25, 2010 11:28 am

kaysm wrote:
budak baik wrote:
adibahambali wrote:eemmm... apa kata kita wat akiviti jln2 sambil mkn2.. kita cari 1 hari yg free, kita kumpul then kita wat trip TAPI single... hehehe. ekceli teringat dulu ofis aku penah wat trip tp kita sume gi single... best tau... dia nye feel tu lain. kat gopeng ni ada 1 tmpt mcm best je tgk... GUA TEMPURUNG... elok pegi in group, tour guide privided. kakak penah masuk, dia kata best.. jom arr kita gi nak?? hehehe...

** lari topik lagi ni.. kang zul sure marah, dia sibuk nak dinner, aku sibuk nak wat trip lain..

..ko punya psl dib hari2 aku pree hehehhe
..ape yg best...ada mkn2 ke kat dlm gua tu...std kat sini setahun 3,4 kali dorang buat trip pg gua tempurung aku pun x tau ape dorang carik
..gelap tak??kalo gelap kome masuk le aku tggu kat luo

aiiii...takut gelap ke...??????

ye lah kita ni dah azali nye gelap...masuk tpt gelap takkan nak nyeghongin je nak bg org nmpk gigi....lenguh rahang kang xleh katup

budak baik
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Hamdan Hassan
Year SPM : 87
Age : 46
Join date : 2009-05-19
Hometown Location : SELABAK
Current Location : MELAKA
Profession : jaga lab kat MMU...
Posts : 639

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by The White Wasp on Thu Feb 25, 2010 11:29 am

nasib baik le engko dah ngaku awal...hehehe...tak sempat kawan-kawan nak mencelah

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by kaysm on Thu Feb 25, 2010 11:33 am

The White Wasp wrote:nasib baik le engko dah ngaku awal...hehehe...tak sempat kawan-kawan nak mencelah

hahahahaha....nasib baik la medan tutup topik klu x ada nasik tambah...

kaysm
KADET POLIS
KADET POLIS

Name : Khairiah bt. Shah Minan
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-07-22
Hometown Location : Pdg. Tembak, Teluk Anson
Current Location : Shah Alam
Profession : Belajar tak pandai so jadi kuli je
Posts : 179

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by budak baik on Thu Feb 25, 2010 11:35 am

The White Wasp wrote:nasib baik le engko dah ngaku awal...hehehe...tak sempat kawan-kawan nak mencelah



heheheheh kita dah nmpk bola tanggung...kita caras le dulu

hitam hitam si tampuk manggis
sungguh pun hitam dipandang manis tauuuuu heheheheh

budak baik
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Hamdan Hassan
Year SPM : 87
Age : 46
Join date : 2009-05-19
Hometown Location : SELABAK
Current Location : MELAKA
Profession : jaga lab kat MMU...
Posts : 639

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by adibahambali on Thu Feb 25, 2010 11:36 am

wakakakaka... lawaks beb lawaks...

adibahambali
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : adibah hambali
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-05-18
Hometown Location : Kampung Padang Tembak, Teluk Intan
Current Location : taman seri ampang, ipoh
Profession : tukang buat mknan utk org mkn
Posts : 953
Tahun SPM : ipoh mali talak sombong

http://dmuffinsfan.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by The White Wasp on Thu Feb 25, 2010 11:37 am

Cerdas pagi ni...mesti makan kismis lebey ni...anyway...hitam ni memang kaler favourite aku....

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by kaysm on Thu Feb 25, 2010 11:41 am

budak baik wrote:
The White Wasp wrote:nasib baik le engko dah ngaku awal...hehehe...tak sempat kawan-kawan nak mencelah



heheheheh kita dah nmpk bola tanggung...kita caras le dulu

hitam hitam si tampuk manggis
sungguh pun hitam dipandang manis tauuuuu heheheheh

tp medan, klu ikut pandangan mata kasar kita, 1kali 2kali 3kali pandang rupa mu seiras-iras dato' k la...(ikhlas nie)

kaysm
KADET POLIS
KADET POLIS

Name : Khairiah bt. Shah Minan
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-07-22
Hometown Location : Pdg. Tembak, Teluk Anson
Current Location : Shah Alam
Profession : Belajar tak pandai so jadi kuli je
Posts : 179

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by The White Wasp on Thu Feb 25, 2010 11:42 am

Tapi jangan le engko pakai baju tu lagi...hehehe sori....ringan je lidah nak tempah carpet

The White Wasp
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : RIZAL NOOR
Age : 46
Join date : 2009-05-16
Hometown Location : SEMESTI Batu 8 (dulu) sekarang tak boleh balik
Current Location : Kalau tak kat Shah Alam, Kelana Jaya
Profession : Jual sotong
Posts : 984
Tahun SPM : 1987

http://www.fluorescentsquid.com

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by budak baik on Thu Feb 25, 2010 11:53 am

kaysm wrote:
budak baik wrote:
The White Wasp wrote:nasib baik le engko dah ngaku awal...hehehe...tak sempat kawan-kawan nak mencelah



heheheheh kita dah nmpk bola tanggung...kita caras le dulu

hitam hitam si tampuk manggis
sungguh pun hitam dipandang manis tauuuuu heheheheh

tp medan, klu ikut pandangan mata kasar kita, 1kali 2kali 3kali pandang rupa mu seiras-iras dato' k la...(ikhlas nie)


eehhh kay jgn susah2..bg alamat opis ko aku nak kol pizahat...ke nak drive tru mana2 mekdi kat s.alam tu hahahahahaa

budak baik
KETUA PREFEK
KETUA PREFEK

Name : Hamdan Hassan
Year SPM : 87
Age : 46
Join date : 2009-05-19
Hometown Location : SELABAK
Current Location : MELAKA
Profession : jaga lab kat MMU...
Posts : 639

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by kaysm on Thu Feb 25, 2010 11:54 am

kita x suka fast food...kita nak asam pedas melaka...hahahahaha...

kaysm
KADET POLIS
KADET POLIS

Name : Khairiah bt. Shah Minan
Year SPM : 1987
Age : 46
Join date : 2009-07-22
Hometown Location : Pdg. Tembak, Teluk Anson
Current Location : Shah Alam
Profession : Belajar tak pandai so jadi kuli je
Posts : 179

Back to top Go down

Re: Tempat lepak dan port makan sedap

Post by Sponsored content Today at 1:56 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum